Gruboku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 349
|
Rozgrywka
Sept 26, 2024 20:06:35 GMT 1
via mobile
Post by Gruboku on Sept 26, 2024 20:06:35 GMT 1
odpowiadam: gówno. Ale dalej nie wiem jaka była metoda klasyfikacji postów kreacyjnych :0 Moim zdaniem problemem nie są posty kreacyjne, bo Ty miałeś taki tylko 1, lecz właśnie to, że szybciutko, ale słabiutko przeszedłeś do gry. Tym postem: czemu mafijne wejscie mietku? Czy jeszcze sobie żartujemy kreacjami? trochę nieodczytanie nastrojów, nastawienia innych graczy. Jakby mafiozo szybko chciał pokazać się z merytorycznej strony. Stąd też nie dziwię się, że się do Ciebie dopierdalają co niektórzy. Edit: Adam słusznie zauważył, że podobną rzecz można zarzucić Rudemu: w grubellu nie podoba mi się, że gość pisze swój trzeci post, a ma w głowie mafijne role, tak jakby je przed chwilą wybierał. no to kiedy zaczynamy grać? Było mówić że trzeba czekać. Ale niech się dopierdalaja, tym lepiej.
|
|
|
Post by Lord Grubdemort on Sept 26, 2024 20:07:37 GMT 1
papierz jestes obrzydliwy
|
|
|
Post by Twój Stary Grubol on Sept 26, 2024 20:08:22 GMT 1
papierz jestes obrzydliwy Ale Ojca Świętego to ty szanuj młody.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 26, 2024 20:08:32 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Sept 26, 2024 20:08:32 GMT 1
A co on takiego zrobił od tej pory, żeby od negatywnej oceny przejść do neutralnej? Oczywiście liczyłem na to, że jego gra dalej będzie do określenia bardziej negatywnie. Nie brałem w ogóle pod uwagę czy to część kreacji czy nie lub czy część pressingu ( jak ty określiłeś jego początek). Samo wyjście z tej pozy oceniłem już neutralnie i dalej czekam czy on będzie po swojemu działał czy leciał w chuja. Dobra Vito, chuj z tym, no jestem w stanie uwierzyć, że tak było Mnie się tylko nie podoba, że ty przeszedłeś z tej negatywnej oceny do neutralnej, jak cię o to przycisnąłem Muszę się spytać MAGICZNEJ KULI co z tym fantem
|
|
|
Post by Grubol-Papież on Sept 26, 2024 20:08:50 GMT 1
Dzień dobry grubasy. Jestem fizykiem teoretykiem, a moim oczkiem w głowie są supermasywne czarne dziury. Masywne czarne dziury? To coś z RedTube'a? PS. Moim jedynym celem w tej grze jest zidentyfikowanie i zlinczowanie Grubridera. Za wszelką pomoc będę wdzięczny. Edit: papierz jestes obrzydliwy Odezwał się przystojniak.
|
|
|
Post by Rick Gruboll on Sept 26, 2024 20:09:41 GMT 1
warn za granie metą
|
|
|
Post by Lord Grubdemort on Sept 26, 2024 20:10:19 GMT 1
warn za bawienie sie w moderatora siadaj na pizdzie fistingley bo grasz szefa za bardzo
|
|
|
Post by Andrzej Grubbol on Sept 26, 2024 20:10:26 GMT 1
Przecież jestem donem mafii Panie Andrzeju. Więc interesuje mnie sterowanie zza kulis. Przede wszystkim ja pilnuję swoich interesów by niepożądani goście ich mi nie podkradli. Przecież to Pan jest politykiem więc Pan powinien się orientować co tam słychać i działać. PRÓBUJESZ MNIE OSZUKAĆ ALE TAK ŁATWO NIE OSZUKASZ BO JESTEM SPRYTNY. JA MAM CI TŁUMACZYĆ WIELKĄ POLITYKE KIEDY SAM PISZESZ OTWARCIE O KORUMPOWANIU POLITYKÓW: Ja tu pilnuję swoich interesów Panie Grzegorzu, aby posłuszni politycy głosowali zgodnie z moim życzeniem. Oczywiście że się boją. Wkońcu dostają zastrzyk gotówki lub podarunek innych aktywów aby nie wznosili buntu. TZN ŻE DOBRZE WIESZ CO W TEJ WIELKIEJ POLITYCE SIĘ DZIEJE. WYMUSZASZ INTERAKCJE Z KTÓREJ NIE MASZ ZAMIARU SIĘ NICZEGO DOWIEDZIEĆ OCZEKUJESZ ŻE BĘDĘ DZIAŁAŁ A SAM ROZSIADASZ SIĘ W SWOIM FOTELU I POPRZEZ SWOICH LUDZI BĘDZIESZ MI MĄCIŁ I POTEM WSZYSTKO PÓJDZIE NA MNIE? WSPÓŁPRACUJESZ Z GRZEGURZEM GRUBRAUNEM?
WYŁAPAŁ GONGA OD ANDRZEJA GRUBBOLA I
PRÓBUJESZ MNIE OSZUKAĆ ALE TAK ŁATWO NIE OSZUKASZ BO JESTEM SPRYTNY. JA MAM CI TŁUMACZYĆ WIELKĄ POLITYKE KIEDY SAM PISZESZ OTWARCIE O KORUMPOWANIU POLITYKÓW: TZN ŻE DOBRZE WIESZ CO W TEJ WIELKIEJ POLITYCE SIĘ DZIEJE. WYMUSZASZ INTERAKCJE Z KTÓREJ NIE MASZ ZAMIARU SIĘ NICZEGO DOWIEDZIEĆ
OCZEKUJESZ ŻE BĘDĘ DZIAŁAŁ A SAM ROZSIADASZ SIĘ W SWOIM FOTELU I POPRZEZ SWOICH LUDZI BĘDZIESZ MI MĄCIŁ I POTEM WSZYSTKO PÓJDZIE NA MNIE? WSPÓŁPRACUJESZ Z GRZEGURZEM GRUBRAUNEM?
Współpracuję z każdym komu mogę ufać. Na ten moment nie ufam nikomu. Zapraszam do gabinetu jak masz jakieś wątpliwości.
A co on takiego zrobił od tej pory, żeby od negatywnej oceny przejść do neutralnej? Oczywiście liczyłem na to, że jego gra dalej będzie do określenia bardziej negatywnie. Nie brałem w ogóle pod uwagę czy to część kreacji czy nie lub czy część pressingu ( jak ty określiłeś jego początek). Samo wyjście z tej pozy oceniłem już neutralnie i dalej czekam czy on będzie po swojemu działał czy leciał w chuja. Nie rozumiem. Stosujesz w tej kwestii punkt odniesienia "pozostali", widzisz gościa, który według ciebie gra pod prąd, sam się wyróżnia, i czytasz mu to na minus? A to nie tak, że mafiozi szczególnie w początkowych stadiach gry są wyczuleni na to, żeby jakoś głupio nie wpaść i wolą się nie wyróżniać? Szukałem odchyłu od normy. Nie liczyłem na natychmiastowy efekt. Miałem nadzieję że to jemu poślizgnie się nóżka dość szybko jako potencjalnemu mafiozie i dość głupio wpadnie. Na razie jego wyjście z tamtej pozy oceniam dość neutralnie. No nie musiało mu wyjść 🤷🏼♂️ A zresztą, Vito, powiedz mi, nawet jeśli szukałby w taki sposób przyjaciół, to twoim zdaniem mafijne, czy co? Troszkę sobie na niego patrzyłem i odniosłem nieprzyjemne wrażenie szukania przyjaciół. Mała ostrzegawcza lampka mi się zapaliła przy jego nicku kiedy nie zauważyłem u pozostałych podobnych prób zdobywania przyjaźni. I OD TEJ PORY WSZYSTKIE POSTY W DEFENSYWIE I SKUPIANIE SIĘ NA TŁUMACZENIU SWOJEJ GRY: PATRZYŁEM, ODNIOSŁEM, LICZYŁEM
JAK DLA MNIE MAFIA
|
|
|
Rozgrywka
Sept 26, 2024 20:10:26 GMT 1
via mobile
Post by Mietek Baryła on Sept 26, 2024 20:10:26 GMT 1
mietek mam jedno pytanie ważne zajebiście oceniasz wrażenia artystyczne czy mafijność mafijnosc
|
|
|
Post by Rick Gruboll on Sept 26, 2024 20:10:50 GMT 1
warn za bawienie sie w moderatora siadaj na pizdzie fistingley bo grasz szefa za bardzo przecież i tak na koniec zostanę zignorowany, co za różnica
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 520
|
Post by Misio Kaku on Sept 26, 2024 20:11:38 GMT 1
Dzień dobry grubasy. Jestem fizykiem teoretykiem, a moim oczkiem w głowie są supermasywne czarne dziury. Masywne czarne dziury? To coś z RedTube'a? PS. Moim jedynym celem w tej grze jest zidentyfikowanie i zlinczowanie Grubridera. Za wszelką pomoc będę wdzięczny. Supermasywne czarne dziury to obiekty, które mają prawie największą masę z całego wszechświata. Jedynym obiektem, który jest od nich masywniejszy, jest twoja stara hehe
|
|
|
Post by Rick Gruboll on Sept 26, 2024 20:12:09 GMT 1
mietek mam jedno pytanie ważne zajebiście oceniasz wrażenia artystyczne czy mafijność mafijnosc cholera jasna bo ze mną to tam chuj, mogłeś się pomylić ale ja tak sobie myślę o tym don grubelone, że jest tak bardzo sztuczno-mafijny w tym wszystkim, że przecież jakby był w mafii, to by to aż za bardzo przerysowane było chyba no to jak mam rację to ci minimum dwóch niewinnych wyszło na w top3 mafijnych wejść cholera jasna edit: o braunie mi się nie chciało myśleć to nie wiem co z nim
|
|
|
Post by Lord Grubdemort on Sept 26, 2024 20:13:34 GMT 1
w kogo szczelam na obrazku??
|
|
|
Post by Andrzej Grubbol on Sept 26, 2024 20:14:09 GMT 1
w kogo szczelam na obrazku?? TO RYSZARD TERLECKI?
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 520
|
Post by Misio Kaku on Sept 26, 2024 20:14:32 GMT 1
Najmafijniej narazie to mi ten jasnowidz się widzi.
|
|
Gruboku
EdycjaGruba#
|
Rozgrywka
Sept 26, 2024 20:14:59 GMT 1
via mobile
Post by Gruboku on Sept 26, 2024 20:14:59 GMT 1
cholera jasna bo ze mną to tam chuj, mogłeś się pomylić ale ja tak sobie myślę o tym don grubelone, że jest tak bardzo sztuczno-mafijny w tym wszystkim, że przecież jakby był w mafii, to by to aż za bardzo przerysowane było chyba no to jak mam rację to ci minimum dwóch niewinnych wyszło na w top3 mafijnych wejść cholera jasna edit: o braunie mi się nie chciało myśleć to nie wiem co z nim o czym ty do nas rozmawiasz Nie no zarzutem twoim jest to że gość niecelnie strzela ale też nie do końca to przemyślałeś?
|
|
|
Post by Rick Gruboll on Sept 26, 2024 20:15:14 GMT 1
no tak jakiś problem?
|
|
|
Rozgrywka
Sept 26, 2024 20:17:18 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Sept 26, 2024 20:17:18 GMT 1
Najmafijniej narazie to mi ten jasnowidz się widzi. Moja magiczna kula mi mówi że chuja się znasz!
|
|
Gruboku
EdycjaGruba#
|
Rozgrywka
Sept 26, 2024 20:18:06 GMT 1
via mobile
Post by Gruboku on Sept 26, 2024 20:18:06 GMT 1
Tak trochę, bo z twoich poprzednich postów od momentu zaatakowania gruambo, dość bez powodu zreszta - spędziłeś czas na narzekaniu na fluff i udawaniu aktywności. Więc twój nagły wyskok z tym postem jest dość niekompatybilny z pozostała aktywnością.
|
|
|
Post by Grubol-Papież on Sept 26, 2024 20:18:20 GMT 1
Niby gdzie? Moim zdaniem problemem nie są posty kreacyjne, bo Ty miałeś taki tylko 1, lecz właśnie to, że szybciutko, ale słabiutko przeszedłeś do gry. Tym postem: trochę nieodczytanie nastrojów, nastawienia innych graczy. Jakby mafiozo szybko chciał pokazać się z merytorycznej strony. Stąd też nie dziwię się, że się do Ciebie dopierdalają co niektórzy. Edit: Adam słusznie zauważył, że podobną rzecz można zarzucić Rudemu: no to kiedy zaczynamy grać? Było mówić że trzeba czekać. Ale niech się dopierdalaja, tym lepiej. Czemu lepiej? No a grać można, kiedy się chce, problem w tym, że Ty zacząłeś od razu od niby merytorycznej gry, czyli Ci zależało na faktycznym graniu a nie kreacyjnych pierdach, a jakoś ciężko Cię nazwać przodownikiem pressingu czy gościem rzucającym najgrubsze spostrzeżenia.
|
|