|
Post by Andrzej Grubbol on Sept 28, 2024 14:47:52 GMT 1
ALBO W SUMIE MOŻNA TEGO GRUAMBO PIERDNĄĆ DZIŚ
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Sept 28, 2024 14:48:26 GMT 1
Andrzej, czy Ty jesteś mi kamratem? NIE WIEM CZY KAMRATEM BO JA DO CIEBIE Z SERCEM A TY MI CHUJA DO DUPY ALE NIE DZISIAJ NIE ZOSTANIESZ ZLINCZOWANY I MASZ MOJE WSPARCIE
przepraszam Andrzeju, uczciwie powiem że póki co nie próbuję nadążać za tą rozgrywką. Możesz być nawet w mafii, ja i tak Cię polubiłem!
|
|
|
Rozgrywka
Sept 28, 2024 14:50:09 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Sept 28, 2024 14:50:09 GMT 1
ALBO W SUMIE MOŻNA TEGO GRUAMBO PIERDNĄĆ DZIŚ No to jest taka opcja, która niespecjalnie nas pcha do przodu jeżeli chodzi o info Ale moim zdaniem to byłby trafiony lincz
|
|
|
Rozgrywka
Sept 28, 2024 14:50:31 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Sept 28, 2024 14:50:31 GMT 1
JEŚLI CHODZI O GLONY TO JABBA WYGLĄDA NAJGORZEJ - WYSZEDŁ Z PIERWSZYM POSTEM I OD RAZU DEFENSYWNYM, DODATKOWO SILENIE SIĘ NA MERYTORYKE I PISANIE ŻE DOPIERO W PONIEDZIAŁEK COŚ POKAŻE. CO TO MA BYĆ TWÓJ STARY - RÓWNIEŻ MOŻE BYĆ W MAFII Z TYM ŻE ROZSĄDNIEJ BYŁOBY MU GLONOWAĆ WCZORAJ A ON SIĘ WYCHYLA Z DZIWNYMI TYPAMI KIEDY NA ŚWIECZNIKU JEST NIEWINNY. NIEMĄDRE Z PERSPEKTYWY MAFII WARMIANIN - SIEDZI W KREACJI I CIĘZKO COŚ O NIM POWIEDZIEĆ W DODATKU NIE ODDAŁ GŁOSU I WYJEBANE MA CHYBA W GIERKE? BIG BALLS CZY MIASTO? CO SĄDZICIE O GLONUJĄCEJ TRÓJCE? Twój stary imo najgorzej stamtąd, no może gość jakiś trolling uprawia, ale tak czy siak szkodliwy, bez żalu by było. ja rozumiem, że można być kontrowersyjnym, ale jakiejś miejskiej myśli bym się spodziewał, jakiegoś zalążka spójności, nie losowe wstawki Jabba wbrew obronie DZG imo średni. no i chuj wie, co z takim zrobić, napisał, że pogra dopiero w poniedziałek i fajrant. a ta twórczość, co zrobił, to były głównie uniewinniajki i "chuj wie" przy papieżu i tyle 🤷 jeszcze pobiadolił na grę Warmianin pewnie niewinny wjbn ma na gierkę, jak pisałem, to jest dopiero gość, co żadnej agendy nie ma, nie Goku jeszcze o dużyszu zapomniałeś, no na razie bez szału, ale gość dopiero dziś zaczyna grać. myślałem, że zrobił townslipa, co dawało mu u mnie punkty, ale jednak nie, to Rick namącił. ale still, niech se gotuje a jeszcze rambo jest. ten sam tier co twój stary, w chuja lecone ostro
|
|
|
Post by Grubol-Papież on Sept 28, 2024 14:52:27 GMT 1
O tym, że grubol siedział tam od dawna też pisałem, była to jedna z moich teorii. A to, że tego nie zauważyłeś, tylko potwierdza moją teorię, żeś niewinny, ale zbiasowany na mnie. ------------------------- Zgadzam się z tym, że dla mafii lepiej jest, żeby jak najmniej ich było na Vito. Natomiast dalej uważam, że zależało im, żeby był tam czerwony grubol. Zwłaszcza, że to nie jest tak, że od razu koniecznie się dowiemy, że mafia ma dodatkowy mord, bo mogą go zbandlować z normalnym mordem i jebnąć w kogoś tak, żeby kamizelka nie zadziałała. Tak więc niekoniecznie zdradzą nam, że mafijny grubol spełnił założenia roli. A takie pewne odjebanie niewygodnego miastowego zawsze na propsie. Ale przy założeniu, że mafia rozdając role nie doczytała setupu, nie wiedziała, że mogą bandlować, to ja bym rolę grubola tym bardziej dał komuś z niższego tieru, bo potencjalnie właśnie ten dodatkowy mord taką osobę pali, a jeszcze wchodząc rozkminy, że skoro X ma rolę, to nie ma tam graczy mocniejszych niż X. Dlatego taki Gruboku wcale nie jest złym wyborem. Zresztą Statua już to rozkminiła: Czyli raz, sugerujesz że statua ma rację że w mafii nie ma waszych top tierowcow, dlatego rolę przyznają mi po czym ja gram jak zawsze i nie dostosowuje się co potrafię robić mając rolę. Ok. Niech będzie. Ale dlaczego zakładasz że mafia chce wykorzystac rolę grubola od razu zamiast poczekać do późniejszego etapu gry żeby nie ułatwić miastu szukania kogokolwiek z mafii? Skoro masz rozkminiony setup na tyle że sugerujesz bandlowanie mordow to czemu zakładasz że mafijni lecą w jak najszybszy mord? Do tego, żeby mieć dodatkowy mord trzeba stać przy 2 niewinnych linczach lub przy 3 jakichkolwiek. Czyli nawet jak celujesz w mord później, to ten jeden kroczek lepiej mieć od razu wykonany, żeby potem najwyżej dostawić drugi lub nawet 2 kolejne. Po drugie, ten mord trzeba wykonać od razu, więc jak się nabędzie do niego prawo, to trzeba wykorzystać. A lepiej go mieć niż nie mieć i lepiej mieć szybciej, bo przecież jak grubol padnie zanim nabędzie to prawo, to szansa przepada. No a Statua chyba nie sugerował, że nie ma top tierowców, wręcz przeciwnie, sugerował, że dałby rolę komuś słabszemu.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 28, 2024 14:52:51 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Sept 28, 2024 14:52:51 GMT 1
Dobra, to drugie już trochę na poważniej (inb4 haha, dostał gongi na mordę i teraz udaje, że to był żarcik: no ale to był żarcik, nic nie poradzę xd): przed napisaniem tego posta bodaj dwie osoby ci powiedziały, że masz fajne wejście i to nie tak organicznie, tylko sam o to pytałeś. Czemu tak liczyłeś się ze zdaniem Brauna i tego drugiego (Macieja chyba), że aż to ze trzy razy podkreślałeś? prawdępowiedziawszy cenie sobie zdanie Macieja i Brauna jakbym miał brać ekipe gruboli do familiady to wziąłbym tą dwójkę, voldemorta i mistrza gry a nie podkreślałem tego trzy razy, tylko jako argument że jestem w grupie nie do rozczytania z glonami daje kontrargument, że jestem do rozczytania bo miałem niewinne wejście, między innymi, normalnie Statua trochę tak wokół mnie i wokół podejrzeń do mnie kluczysz. Wyciągasz mnie do rozmowy a wyciągasz bardzo dziwne tematy ja tylko dodam, że w ogóle nie wiem, o jaką sytuację wam chodzi, gdzie Grubollo liczył się z moim zdaniem? tzn. wiem, że mnie chwalił, ale nie kojarzę, że gdzieś za mną szedł xD
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Sept 28, 2024 14:54:23 GMT 1
prawdępowiedziawszy cenie sobie zdanie Macieja i Brauna jakbym miał brać ekipe gruboli do familiady to wziąłbym tą dwójkę, voldemorta i mistrza gry a nie podkreślałem tego trzy razy, tylko jako argument że jestem w grupie nie do rozczytania z glonami daje kontrargument, że jestem do rozczytania bo miałem niewinne wejście, między innymi, normalnie Statua trochę tak wokół mnie i wokół podejrzeń do mnie kluczysz. Wyciągasz mnie do rozmowy a wyciągasz bardzo dziwne tematy ja tylko dodam, że w ogóle nie wiem, o jaką sytuację wam chodzi, gdzie Grubollo liczył się z moim zdaniem? tzn. wiem, że mnie chwalił, ale nie kojarzę, że gdzieś za mną szedł xD chyba przyznałeś że niewinnie wszedłem a oprócz tego sugerowałeś że wsiadłem Ci na plecki, trochę się to gryzie z tym co gadasz ale nie szkodzi
|
|
|
Post by Statua Grubości on Sept 28, 2024 14:54:37 GMT 1
Dobra, to drugie już trochę na poważniej (inb4 haha, dostał gongi na mordę i teraz udaje, że to był żarcik: no ale to był żarcik, nic nie poradzę xd): przed napisaniem tego posta bodaj dwie osoby ci powiedziały, że masz fajne wejście i to nie tak organicznie, tylko sam o to pytałeś. Czemu tak liczyłeś się ze zdaniem Brauna i tego drugiego (Macieja chyba), że aż to ze trzy razy podkreślałeś? prawdępowiedziawszy cenie sobie zdanie Macieja i Brauna jakbym miał brać ekipe gruboli do familiady to wziąłbym tą dwójkę, voldemorta i mistrza gry a nie podkreślałem tego trzy razy, tylko jako argument że jestem w grupie nie do rozczytania z glonami daje kontrargument, że jestem do rozczytania bo miałem niewinne wejście, między innymi, normalnie Statua trochę tak wokół mnie i wokół podejrzeń do mnie kluczysz. Wyciągasz mnie do rozmowy a wyciągasz bardzo dziwne tematy Dla mnie to trochę wyciąganie jednak, w sensie brzmiało to jak takie chwalenie się trochę, a jak zobaczyłem, że to się tam pojawia parę razy, to tym bardziej. Ale truth be told nie mam cię jakoś w podejrzanych specjalnie, zanim przyszedłeś też nie miałem, zapał mi trochę zmalau, bo siedzę w robo od 6 rano (i nic nie robię), więc jak wlazłeś do gry, to poczułem się do tego, żeby zapytać o coś, co zwróciło moją uwagę (no, najpierw się poczułem, żeby zapytać o to co sądzisz o teorii DZG, ale trochę nie wyszło). Weź się wypowiedz jeszcze jak nadrobisz co sądzisz po dzisiejszej grze o Kaku/Kace i będziemy kwita. I czy Voldemorta byś brał na podstawie wczorajszej gry, czy już też dzisiejszej
|
|
|
Rozgrywka
Sept 28, 2024 14:55:29 GMT 1
via mobile
Post by Mietek Baryła on Sept 28, 2024 14:55:29 GMT 1
pierdolicie o tym setupie to ja wam powiem cos o nim skoro mafijny grubol musi wziac udzial na linczu na niewinnym to jakby mafia kierowala sie logika to
jeden przy linczu na grubelone mafijny grubol nie moglby zmieniac glosu na ostatnia chwile bo wygladaloby to podejrzanie
dwa poza grubolem mafijnym nie byloby tam wiecej niz jednego innego mafiaka bo za duze ryzyko jakby mialo chcialo to sprawdzic to moglby wspolmafiozo dostac rykoszetem
te dwa punkty mozna se w chuja wsadzic jesli
jeden mafijny grubol nie bral udzialo w tym linczu
dwa mafia poslala tam wiecej niz trzy glosy z zalozeniem ze jesli miasto trafi w linczu nawet jednego dwoch to pozostala dwojka trojka moze w dalszym etapie na tym zyskac
oczywiscie to jest tylko gdybanie na temat spraw setupowych ktore rownie dobrze moge rozwiazac rzutem moneta
jak ktos chce na to poswiecac czas to niech to sobie porozkmninia i fajnie rozpisze
ja jednak po powrocie bede sie bardziej skupiac na samej grze a nie mechanice
|
|
|
Post by Rick Gruboll on Sept 28, 2024 14:55:29 GMT 1
jeszcze o dużyszu zapomniałeś, no na razie bez szału, ale gość dopiero dziś zaczyna grać. myślałem, że zrobił townslipa, co dawało mu u mnie punkty, ale jednak nie, to Rick namącił. ale still, niech se gotuje Nie, to co poczytywałbyś za townslipa było wcześniej, mój post był odpowiedzią na to
|
|
|
Rozgrywka
Sept 28, 2024 14:56:56 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Sept 28, 2024 14:56:56 GMT 1
jeszcze o dużyszu zapomniałeś, no na razie bez szału, ale gość dopiero dziś zaczyna grać. myślałem, że zrobił townslipa, co dawało mu u mnie punkty, ale jednak nie, to Rick namącił. ale still, niech se gotuje Nie, to co poczytywałbyś za townslipa było wcześniej, mój post był odpowiedzią na to nie no, zgadza się wszystko, ja myślałem, że role faktycznie były losowane, jak to napisałeś, i pomyślałem, że Dużysz zrobił townslipa, bo myślał, że wybierane ale to już chuj nieważne didaskalia
|
|
|
Post by Statua Grubości on Sept 28, 2024 14:56:57 GMT 1
prawdępowiedziawszy cenie sobie zdanie Macieja i Brauna jakbym miał brać ekipe gruboli do familiady to wziąłbym tą dwójkę, voldemorta i mistrza gry a nie podkreślałem tego trzy razy, tylko jako argument że jestem w grupie nie do rozczytania z glonami daje kontrargument, że jestem do rozczytania bo miałem niewinne wejście, między innymi, normalnie Statua trochę tak wokół mnie i wokół podejrzeń do mnie kluczysz. Wyciągasz mnie do rozmowy a wyciągasz bardzo dziwne tematy ja tylko dodam, że w ogóle nie wiem, o jaką sytuację wam chodzi, gdzie Grubollo liczył się z moim zdaniem? tzn. wiem, że mnie chwalił, ale nie kojarzę, że gdzieś za mną szedł xD Wjechało tam na początku parę pochwalnych postów
|
|
|
Post by Rick Gruboll on Sept 28, 2024 14:57:47 GMT 1
pierdolicie o tym setupie to ja wam powiem cos o nim skoro mafijny grubol musi wziac udzial na linczu na niewinnym to jakby mafia kierowala sie logika to jeden przy linczu na grubelone mafijny grubol nie moglby zmieniac glosu na ostatnia chwile bo wygladaloby to podejrzanie dwa poza grubolem mafijnym nie byloby tam wiecej niz jednego innego mafiaka bo za duze ryzyko jakby mialo chcialo to sprawdzic to moglby wspolmafiozo dostac rykoszetem te dwa punkty mozna se w chuja wsadzic jesli jeden mafijny grubol nie bral udzialo w tym linczu dwa mafia poslala tam wiecej niz trzy glosy z zalozeniem ze jesli miasto trafi w linczu nawet jednego dwoch to pozostala dwojka trojka moze w dalszym etapie na tym zyskac oczywiscie to jest tylko gdybanie na temat spraw setupowych ktore rownie dobrze moge rozwiazac rzutem moneta jak ktos chce na to poswiecac czas to niech to sobie porozkmninia i fajnie rozpisze ja jednak po powrocie bede sie bardziej skupiac na samej grze a nie mechanice No dokładnie o tym mówię Że jak linczować kogoś z grupy linczujących to jest ten misio albo jebniecie siłą rzeczy jakiejś grubszej ryby
|
|
Gruboku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 349
|
Rozgrywka
Sept 28, 2024 14:57:53 GMT 1
via mobile
Post by Gruboku on Sept 28, 2024 14:57:53 GMT 1
Czyli raz, sugerujesz że statua ma rację że w mafii nie ma waszych top tierowcow, dlatego rolę przyznają mi po czym ja gram jak zawsze i nie dostosowuje się co potrafię robić mając rolę. Ok. Niech będzie. Ale dlaczego zakładasz że mafia chce wykorzystac rolę grubola od razu zamiast poczekać do późniejszego etapu gry żeby nie ułatwić miastu szukania kogokolwiek z mafii? Skoro masz rozkminiony setup na tyle że sugerujesz bandlowanie mordow to czemu zakładasz że mafijni lecą w jak najszybszy mord? Do tego, żeby mieć dodatkowy mord trzeba stać przy 2 niewinnych linczach lub przy 3 jakichkolwiek. Czyli nawet jak celujesz w mord później, to ten jeden kroczek lepiej mieć od razu wykonany, żeby potem najwyżej dostawić drugi lub nawet 2 kolejne. Po drugie, ten mord trzeba wykonać od razu, więc jak się nabędzie do niego prawo, to trzeba wykorzystać. A lepiej go mieć niż nie mieć i lepiej mieć szybciej, bo przecież jak grubol padnie zanim nabędzie to prawo, to szansa przepada. No a Statua chyba nie sugerował, że nie ma top tierowców, wręcz przeciwnie, sugerował, że dałby rolę komuś słabszemu. ale tu dalej rozkminiasz rolę wręcz kamikadze. czyli mniej szans na wykorzystanie roli, bo jakbyś tego nie traktował to lepiej żeby rolny dożył do użycia tej roli a dając ja komuś takiemu jak ja igrasz z ogniem. A jeśli bym dostał rolę to uwierz, grałbym inaczej, dopasowując się do strategii "będę cicho że y nie wzbudzać fal" lub "sprzedam kim jestem to mnie nie rusza przez parę linczow nawet jak się dołączę" wiesz o czym mówię. I tak, w tym linczu rolny na logikę powinien pójść w masówkę. Temu nie zaprzeczam, wręcz pisałem że w tym gronie powinniśmy się przynajmniej zastanawiać.
|
|
Gruboku
EdycjaGruba#
|
Rozgrywka
Sept 28, 2024 14:58:35 GMT 1
via mobile
Post by Gruboku on Sept 28, 2024 14:58:35 GMT 1
Jakby ktoś nie wiedział o czym pisze to sugeruje że papież mafijnym grubolem.
|
|
|
Post by Grubol-Papież on Sept 28, 2024 14:58:38 GMT 1
O tym, że grubol siedział tam od dawna też pisałem, była to jedna z moich teorii. A to, że tego nie zauważyłeś, tylko potwierdza moją teorię, żeś niewinny, ale zbiasowany na mnie. Faktycznie pisałeś, nawet mocniej i celniej, zwracam honory i doda to przy okazji puzzla do mojej układanki. Dzięki. Skoro ci się zazieleniłem, to to powinno otworzyć ci nowe wrota w rozwikłaniu zagadki, bo wiesz, że wczoraj był lincz między dwoma niewinnymi. Czy coś to ci daje w dzisiejszym podejmowaniu decyzji? No i tak nie planowałem Cię linczować, ale tylko się w tym utwierdziłem. Tym bardziej chcę linczować w gronie linczujących Vito, jeszcze się waham czy bardziej Gruboku, czy M.Atołek. Do tego, żeby mieć dodatkowy mord trzeba stać przy 2 niewinnych linczach lub przy 3 jakichkolwiek. Czyli nawet jak celujesz w mord później, to ten jeden kroczek lepiej mieć od razu wykonany, żeby potem najwyżej dostawić drugi lub nawet 2 kolejne. Po drugie, ten mord trzeba wykonać od razu, więc jak się nabędzie do niego prawo, to trzeba wykorzystać. A lepiej go mieć niż nie mieć i lepiej mieć szybciej, bo przecież jak grubol padnie zanim nabędzie to prawo, to szansa przepada. No a Statua chyba nie sugerował, że nie ma top tierowców, wręcz przeciwnie, sugerował, że dałby rolę komuś słabszemu. ale tu dalej rozkminiasz rolę wręcz kamikadze. czyli mniej szans na wykorzystanie roli, bo jakbyś tego nie traktował to lepiej żeby rolny dożył do użycia tej roli a dając ja komuś takiemu jak ja igrasz z ogniem. A jeśli bym dostał rolę to uwierz, grałbym inaczej, dopasowując się do strategii "będę cicho że y nie wzbudzać fal" lub "sprzedam kim jestem to mnie nie rusza przez parę linczow nawet jak się dołączę" wiesz o czym mówię. I tak, w tym linczu rolny na logikę powinien pójść w masówkę. Temu nie zaprzeczam, wręcz pisałem że w tym gronie powinniśmy się przynajmniej zastanawiać. O, widzę, że już się nawet nie kryjesz, że będziesz pchał tezę, że jestem w mafii. Dawaj, naganiaj, zlinczuj mnie.
|
|
|
Post by Rick Gruboll on Sept 28, 2024 14:58:50 GMT 1
Nie, to co poczytywałbyś za townslipa było wcześniej, mój post był odpowiedzią na to nie no, zgadza się wszystko, ja myślałem, że role faktycznie były losowane, jak to napisałeś, i pomyślałem, że Dużysz zrobił townslipa, bo myślał, że wybierane ale to już chuj nieważne didaskalia A dobra no ja myślałem że ci chodzi o to że to spostrzeżenie „myślał o mafijnych rolach” jako nieoczywiste określałeś townslipem
|
|
|
Rozgrywka
Sept 28, 2024 14:59:22 GMT 1
via mobile
Post by Mietek Baryła on Sept 28, 2024 14:59:22 GMT 1
pierdolicie o tym setupie to ja wam powiem cos o nim skoro mafijny grubol musi wziac udzial na linczu na niewinnym to jakby mafia kierowala sie logika to jeden przy linczu na grubelone mafijny grubol nie moglby zmieniac glosu na ostatnia chwile bo wygladaloby to podejrzanie dwa poza grubolem mafijnym nie byloby tam wiecej niz jednego innego mafiaka bo za duze ryzyko jakby mialo chcialo to sprawdzic to moglby wspolmafiozo dostac rykoszetem te dwa punkty mozna se w chuja wsadzic jesli jeden mafijny grubol nie bral udzialo w tym linczu dwa mafia poslala tam wiecej niz trzy glosy z zalozeniem ze jesli miasto trafi w linczu nawet jednego dwoch to pozostala dwojka trojka moze w dalszym etapie na tym zyskac oczywiscie to jest tylko gdybanie na temat spraw setupowych ktore rownie dobrze moge rozwiazac rzutem moneta jak ktos chce na to poswiecac czas to niech to sobie porozkmninia i fajnie rozpisze ja jednak po powrocie bede sie bardziej skupiac na samej grze a nie mechanice No dokładnie o tym mówię Że jak linczować kogoś z grupy linczujących to jest ten misio albo jebniecie siłą rzeczy jakiejś grubszej ryby no wlasnie jak linczowac kogos z tej grupy to kogos kto mial mocna deklaracje na grubelone i nie wysylal glosu na ostatnia chwile
|
|
|
Post by Rick Gruboll on Sept 28, 2024 15:01:26 GMT 1
Papież grubollo zróbcie sztuczkę
|
|
Gruboku
EdycjaGruba#
|
Rozgrywka
Sept 28, 2024 15:02:01 GMT 1
via mobile
Post by Gruboku on Sept 28, 2024 15:02:01 GMT 1
Papież spełnia wszystkie warunki, gracz z top towaru, szybko zadbał żeby wiadomo było kim jest, bo przecież takich flgraczy się nie rusza. Idealne żeby poczekać i w odpowiednim momencie zdublować mord. Nie rusza za bardzo statusu quo, chociaż ma setup wykmjniony porządnie, a w linczu na Vito zjawił się jak tylko było pewne że ten może zleciec.
|
|