Gruboku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 349
|
Rozgrywka
Sept 28, 2024 15:02:26 GMT 1
via mobile
Post by Gruboku on Sept 28, 2024 15:02:26 GMT 1
Top tieru a nie towaru, jebany słownik
|
|
Gruboku
EdycjaGruba#
|
Rozgrywka
Sept 28, 2024 15:03:24 GMT 1
via mobile
Post by Gruboku on Sept 28, 2024 15:03:24 GMT 1
Faktycznie pisałeś, nawet mocniej i celniej, zwracam honory i doda to przy okazji puzzla do mojej układanki. Dzięki. Skoro ci się zazieleniłem, to to powinno otworzyć ci nowe wrota w rozwikłaniu zagadki, bo wiesz, że wczoraj był lincz między dwoma niewinnymi. Czy coś to ci daje w dzisiejszym podejmowaniu decyzji? No i tak nie planowałem Cię linczować, ale tylko się w tym utwierdziłem. Tym bardziej chcę linczować w gronie linczujących Vito, jeszcze się waham czy bardziej Gruboku, czy M.Atołek. ale tu dalej rozkminiasz rolę wręcz kamikadze. czyli mniej szans na wykorzystanie roli, bo jakbyś tego nie traktował to lepiej żeby rolny dożył do użycia tej roli a dając ja komuś takiemu jak ja igrasz z ogniem. A jeśli bym dostał rolę to uwierz, grałbym inaczej, dopasowując się do strategii "będę cicho że y nie wzbudzać fal" lub "sprzedam kim jestem to mnie nie rusza przez parę linczow nawet jak się dołączę" wiesz o czym mówię. I tak, w tym linczu rolny na logikę powinien pójść w masówkę. Temu nie zaprzeczam, wręcz pisałem że w tym gronie powinniśmy się przynajmniej zastanawiać. O, widzę, że już się nawet nie kryjesz, że będziesz pchał tezę, że jestem w mafii. Dawaj, naganiaj, zlinczuj mnie. No ja tego nie robię tchórzliwie jak ty xD.
|
|
|
Post by Potężny Warmianin on Sept 28, 2024 15:06:14 GMT 1
Bandyty! Pytam was! Tych ŁOTRÓW! Którzy tak zrobili! Dlaczego wy zabraliście mojego syna! Będę krzyczeć na cały głos! Aż mi gardło wyciągnie... będę bez głosu... On był ruchawy! To mieszaniec był. Ja was proszę, ja was proszę łotrów – czy tak PAN JEZUS nakazuje? Wam to uczciwość... wam to sprawiedliwość... Jestem przyszykowany – w każdej godzinie, minucie, sekundzie i tak dalej. Przyjedźcie łotry i zabijcie. Będziecie się śmiać się, jak moje ciało będzie palić się... A obok mnie będzie leżał mój piesek Don Vitek. Wam opowiem historię, że pies przyszedł na grób, bo psy są wierne dla właściciela... Ja się nim cieszyłem, ja się nim radowałem, ja mu dawałem... To dla mnie był przyjaciel, to dla mnie był najdroższy przyjaciel, najukochańszy, najmilejszy, najdroższy, najukochańszy. Niech powie MIASTO czy ja go uderzyłem kiedyś kijem? Czy ja mu kiedyś robiłem czegoś złego? A Vitek płacze, a ja po nim.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 28, 2024 15:07:30 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Sept 28, 2024 15:07:30 GMT 1
Gruboku chyba będzie niewinny, pójście w konflikt przy pierdole to jedno, ale on antagonizuje sobie pół miasta i dalej gra swoje
No w mafii musiałby mieć wielkie jajca
Grubraun co sądzisz
|
|
|
Post by Dobry, zły i gruby on Sept 28, 2024 15:11:05 GMT 1
Papież spełnia wszystkie warunki, gracz z top towaru, szybko zadbał żeby wiadomo było kim jest, bo przecież takich flgraczy się nie rusza. Idealne żeby poczekać i w odpowiednim momencie zdublować mord. Nie rusza za bardzo statusu quo, chociaż ma setup wykmjniony porządnie, a w linczu na Vito zjawił się jak tylko było pewne że ten może zleciec. a moim zdaniem Papież nie spełnia podstawowego warunku - to gracz, który chce jak najdłużej przeżyć, a rola mafijnego grubola z natury rzeczy odkrywa takiego mafiozę i skazuje na szybką śmierć. Trudno mi sobie wyobrazić mafię, w której to Papieża wysyłają na taką samobójczą akcję.
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Sept 28, 2024 15:12:22 GMT 1
Papież grubollo zróbcie sztuczkę to Ty mi możesz sztuczki robić rudy, jestem towncorem robie w holiłudzie
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Sept 28, 2024 15:13:19 GMT 1
Gruboku chyba będzie niewinny, pójście w konflikt przy pierdole to jedno, ale on antagonizuje sobie pół miasta i dalej gra swoje No w mafii musiałby mieć wielkie jajca Grubraun co sądzisz czytając końcówke poprzedniej strony tez doszedłem do wniosku, że na niego nie zagłosuje. Robi mafijne rzeczy.
|
|
|
Post by Rick Gruboll on Sept 28, 2024 15:14:22 GMT 1
Papież spełnia wszystkie warunki, gracz z top towaru, szybko zadbał żeby wiadomo było kim jest, bo przecież takich flgraczy się nie rusza. Idealne żeby poczekać i w odpowiednim momencie zdublować mord. Nie rusza za bardzo statusu quo, chociaż ma setup wykmjniony porządnie, a w linczu na Vito zjawił się jak tylko było pewne że ten może zleciec. a moim zdaniem Papież nie spełnia podstawowego warunku - to gracz, który chce jak najdłużej przeżyć, a rola mafijnego grubola z natury rzeczy odkrywa takiego mafiozę i skazuje na szybką śmierć. Trudno mi sobie wyobrazić mafię, w której to Papieża wysyłają na taką samobójczą akcję. Kurwa w sumie
|
|
Gruboku
EdycjaGruba#
|
Rozgrywka
Sept 28, 2024 15:15:49 GMT 1
via mobile
Post by Gruboku on Sept 28, 2024 15:15:49 GMT 1
Papież spełnia wszystkie warunki, gracz z top towaru, szybko zadbał żeby wiadomo było kim jest, bo przecież takich flgraczy się nie rusza. Idealne żeby poczekać i w odpowiednim momencie zdublować mord. Nie rusza za bardzo statusu quo, chociaż ma setup wykmjniony porządnie, a w linczu na Vito zjawił się jak tylko było pewne że ten może zleciec. a moim zdaniem Papież nie spełnia podstawowego warunku - to gracz, który chce jak najdłużej przeżyć, a rola mafijnego grubola z natury rzeczy odkrywa takiego mafiozę i skazuje na szybką śmierć. Trudno mi sobie wyobrazić mafię, w której to Papieża wysyłają na taką samobójczą akcję. Czemu? Przecież takich graczy jak on się nie rusza. Kiedy była edycja że w pierwszych lincach poleciał właśnie tego typu gracz? A pamiętajmy że mafia moze zawsze wybrać ten sam cel na mord żeby nie spalić swojego rolnego jeśli będzie taka potrzeba. Wydaje mi się że trzymaliby ten dodatkowy mord na specjalną okazję.
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Sept 28, 2024 15:16:35 GMT 1
a moim zdaniem Papież nie spełnia podstawowego warunku - to gracz, który chce jak najdłużej przeżyć, a rola mafijnego grubola z natury rzeczy odkrywa takiego mafiozę i skazuje na szybką śmierć. Trudno mi sobie wyobrazić mafię, w której to Papieża wysyłają na taką samobójczą akcję. Czemu? Przecież takich graczy jak on się nie rusza. Kiedy była edycja że w pierwszych lincach poleciał właśnie tego typu gracz? A pamiętajmy że mafia moze zawsze wybrać ten sam cel na mord żeby nie spalić swojego rolnego jeśli będzie taka potrzeba. Wydaje mi się że trzymaliby ten dodatkowy mord na specjalną okazję. ale by była awantura jakby teraz ruszyć papieża MAMMA MIA
|
|
Gruboku
EdycjaGruba#
|
Rozgrywka
Sept 28, 2024 15:16:59 GMT 1
via mobile
Post by Gruboku on Sept 28, 2024 15:16:59 GMT 1
Mordy mafii: obowiązkowe. Jeśli którejś nocy mafia będzie miała dwa mordy (zwyczajny + od spełnienia warunków przez Grubola), to może wybrać jeden cel aby pokonać działanie błogosławieństwa świętego
|
|
|
Post by Andrzej Grubbol on Sept 28, 2024 15:17:05 GMT 1
JA TEŻ NIE ZAGŁOSUJE NA GRUBOKU.... I RACZEJ NIE ZAGŁOSUJE NA MISIO KAKU
MIAŁEM M.OTYLKA ZA NIEWINNEGO ALE JUŻ NIE JESTEM PRZEKONANY
STATUA-M.OTYLEK-GRAUMBO
|
|
|
Post by Dobry, zły i gruby on Sept 28, 2024 15:24:58 GMT 1
Mordy mafii: obowiązkowe. Jeśli którejś nocy mafia będzie miała dwa mordy (zwyczajny + od spełnienia warunków przez Grubola), to może wybrać jeden cel aby pokonać działanie błogosławieństwa świętego.
ten punkt regulaminu rzeczywiście jest dość interesujący, pytanie co jesli grubol miejski nie zyje, a mafia ma dwa mordy, czy nadal może ukryć taki mord?
|
|
|
Post by Grzegorz Grubraun on Sept 28, 2024 15:27:40 GMT 1
Gruboku chyba będzie niewinny, pójście w konflikt przy pierdole to jedno, ale on antagonizuje sobie pół miasta i dalej gra swoje No w mafii musiałby mieć wielkie jajca Grubraun co sądzisz no faktycznie miałem podobną myśl, ale kurcze, jak wyjaśnić ten blunder z nieczytaniem stron z rana? no tam się zamotał max no i nie widzę wytłumaczenia dla tego jakiegoś xD
no fajnie wbija, ale np. ten papież to pokazuje tożsamość w każdej gierce imo, niezależnie od frakcji, więc robienie z tego argumentu jest słabe, ale sam fakt wpierdalania się toporem odważny
może indeed zbyt odważny na mafię, ale co wtedy, taki papaj w mafii? bo tu mi brakuje podejrzanych albo się jakaś chujomafia robi (BTW jak papież w tej mafii, to mietek imo niewinny, bo tam poszła taka uniewinniajka celna)
miałem kminy, że w tym trio rick, voldemort, papież może coś siedzieć, tylko łapię się na tym, że mi rośnie akurat ten, który jest w temacie i więcej gra, dziś np. w miarę spoko mi z rickiem było, wczoraj w ciągu dnia z papieżem, wczoraj przy EOD z voldim, więc chuj wi na razie
gdyby nie mechanika rolna, to bym jebnął dziś w twojego starego albo ruambo, ale tak to zostaje motylek i tam zostawię chyba, bo zara się muszę zwijać na zawody w jeżdzeniu po gównie
|
|
|
Post by Dobry, zły i gruby on Sept 28, 2024 15:31:38 GMT 1
hehe czyli co mafia to Giuseppe, Grubraun, Twój Stary, Gruambo i jakiś piąty?
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Sept 28, 2024 15:33:25 GMT 1
hehe czyli co mafia to Giuseppe, Grubraun, Twój Stary, Gruambo i jakiś piąty? jesteś żenujący
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Sept 28, 2024 15:33:36 GMT 1
żeby nie powiedzieć szmaciarz
|
|
|
Post by Dobry, zły i gruby on Sept 28, 2024 15:34:39 GMT 1
jestem przekonany, ze w mafii jest ktoś kto ma dobrą pozycję w miescie i jest broniony przez niewinnych
|
|
|
Post by Statua Grubości on Sept 28, 2024 15:35:03 GMT 1
Mordy mafii: obowiązkowe. Jeśli którejś nocy mafia będzie miała dwa mordy (zwyczajny + od spełnienia warunków przez Grubola), to może wybrać jeden cel aby pokonać działanie błogosławieństwa świętego. ten punkt regulaminu rzeczywiście jest dość interesujący, pytanie co jesli grubol miejski nie zyje, a mafia ma dwa mordy, czy nadal może ukryć taki mord? Nie ma powodu, żeby nie mogła
|
|
|
Rozgrywka
Sept 28, 2024 15:37:12 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Sept 28, 2024 15:37:12 GMT 1
Gruboku chyba będzie niewinny, pójście w konflikt przy pierdole to jedno, ale on antagonizuje sobie pół miasta i dalej gra swoje No w mafii musiałby mieć wielkie jajca Grubraun co sądzisz no faktycznie miałem podobną myśl, ale kurcze, jak wyjaśnić ten blunder z nieczytaniem stron z rana? no tam się zamotał max no i nie widzę wytłumaczenia dla tego jakiegoś xD
no fajnie wbija, ale np. ten papież to pokazuje tożsamość w każdej gierce imo, niezależnie od frakcji, więc robienie z tego argumentu jest słabe, ale sam fakt wpierdalania się toporem odważny
może indeed zbyt odważny na mafię, ale co wtedy, taki papaj w mafii? bo tu mi brakuje podejrzanych albo się jakaś chujomafia robi (BTW jak papież w tej mafii, to mietek imo niewinny, bo tam poszła taka uniewinniajka celna)
miałem kminy, że w tym trio rick, voldemort, papież może coś siedzieć, tylko łapię się na tym, że mi rośnie akurat ten, który jest w temacie i więcej gra, dziś np. w miarę spoko mi z rickiem było, wczoraj w ciągu dnia z papieżem, wczoraj przy EOD z voldim, więc chuj wi na razie
gdyby nie mechanika rolna, to bym jebnął dziś w twojego starego albo ruambo, ale tak to zostaje motylek i tam zostawię chyba, bo zara się muszę zwijać na zawody w jeżdzeniu po gównie
No sam pisałeś że ten Voldi gówno gra dzisiaj, to why not A to z nieczytaniem stron no dziwne, ale mało to razy miastowi lecieli za takie bzdury? Chłop gra bardzo defensywnie w swojej sprawie, to jest fakt, ale nie jest też tak, że po rozróbie chowa się do nory żeby się rozeszło po kościach, tylko szuka celu i wali w ryj, niespecjalnie licząc się z miejskimi sentymentami, nie podczepia się pod wygodne cele Jakby był w mafii to odważna gra, szczególnie biorąc pod uwagę że miał do tej pory dość słabą pozycję No to nie jest gra na prześliznięcie się przez kolejny dzień
|
|