|
Post by Dobry, zły i gruby on Sept 28, 2024 15:37:39 GMT 1
żeby nie powiedzieć szmaciarz może gdybyś zamiast obrażać i żartować z wszystkiego zaczał kminić kto może być w mafii, to nie byłbyś na pierwszej linii mojego ataku
|
|
|
Post by Dobry, zły i gruby on Sept 28, 2024 15:41:12 GMT 1
w sumie ciekawe, że z wszystkich graczy tak dobrze zorientowany Grubraun wybrał akurat M. Otylka, przy którym mnie olśniło, że może być niewinny po sposobie w jaki się bronił. No kurwa jak mnie olśniło, to Grubrauna też powinno. Ale on postanowił wybrać tego Otyłka.
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Sept 28, 2024 15:41:42 GMT 1
No sam pisałeś że ten Voldi gówno gra dzisiaj, to why not podejrzewasz go za to?
|
|
|
Rozgrywka
Sept 28, 2024 15:42:39 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Sept 28, 2024 15:42:39 GMT 1
No nwm, jak dla mnie na razie motylek po prostu postanowił zamknąć mordę i nie dodaje mu to punktów w mojej ocenie
Jak wrzuci coś sensownego przed linczem to można to jeszcze zweryfikować ale jak na moje to wybrał easy way out
|
|
|
Rozgrywka
Sept 28, 2024 15:43:02 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Sept 28, 2024 15:43:02 GMT 1
No sam pisałeś że ten Voldi gówno gra dzisiaj, to why not podejrzewasz go za to? Podejrzewam go za inne rzeczy, to tylko kolejny pretekst
|
|
|
Rozgrywka
Sept 28, 2024 15:43:37 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Sept 28, 2024 15:43:37 GMT 1
w sumie ciekawe, że z wszystkich graczy tak dobrze zorientowany Grubraun wybrał akurat M. Otylka, przy którym mnie olśniło, że może być niewinny po sposobie w jaki się bronił. No kurwa jak mnie olśniło, to Grubrauna też powinno. Ale on postanowił wybrać tego Otyłka. 🤦 nawet nie wiem, jak miałbym na to odpisać "mnie nie olśniło sorry" pokaż, gdzie Cię olśniło, to może nas też olśni
|
|
|
Post by Dobry, zły i gruby on Sept 28, 2024 15:44:38 GMT 1
w sumie Voldemort nawet nie próbował wszczynać konfliktu ze mną... Jakbysmy sie ponaparzali to by mogl gdzies rykoszetem przez to poleciec ;oo to jest jakas mysl.
|
|
|
Post by Rick Gruboll on Sept 28, 2024 15:45:16 GMT 1
Jeśli otyłek jest niewinny to imo jest pchany przez mafie W sensie spójrzcie na listę linczowanych kto tam jest łatwiejszy do przepchnięcia
No kaku I może goku
Dlatego nie za bardzo mi się podoba, że akurat to jest dwójka rozważana przez papieża, ale żadnych armat nie wypala
|
|
|
Post by Dobry, zły i gruby on Sept 28, 2024 15:47:47 GMT 1
no tutaj Ale w sumie ja już mam wyjebane w was, za dużo osób orbituje wokół mojej osoby na ten moment, a ja już wiem co to oznacza. Będziecie błędnie analizować każde moje słowa, więc odchodzę w cień, aby was nie kusiło znów popełnić tego samego błędu. Na spokojnie sobie poszukam mafijnej piątki i prawdą jest, że taki styl grania jaki prezentuje M. Otylek może być błędnie interpretowany jako mafijny, dlatego gracze tak grający często mają szybko problemy może jestem naiwny, ale takim stylem obrony mnie lekko kupił. Nie dyskredytuje mnie jak Giuseppe, tylko okazuje zniechęcenie wynikłą sytuacją
|
|
|
Post by Grubol-Papież on Sept 28, 2024 15:47:56 GMT 1
Mordy mafii: obowiązkowe. Jeśli którejś nocy mafia będzie miała dwa mordy (zwyczajny + od spełnienia warunków przez Grubola), to może wybrać jeden cel aby pokonać działanie błogosławieństwa świętego. ten punkt regulaminu rzeczywiście jest dość interesujący, pytanie co jesli grubol miejski nie zyje, a mafia ma dwa mordy, czy nadal może ukryć taki mord? Ale jak rozumiem kamizelki już rozdane działają nawet jak grubol nie żyje, więc jak najbardziej mafia powinna móc wzmocnić mord. a moim zdaniem Papież nie spełnia podstawowego warunku - to gracz, który chce jak najdłużej przeżyć, a rola mafijnego grubola z natury rzeczy odkrywa takiego mafiozę i skazuje na szybką śmierć. Trudno mi sobie wyobrazić mafię, w której to Papieża wysyłają na taką samobójczą akcję. Czemu? Przecież takich graczy jak on się nie rusza. Kiedy była edycja że w pierwszych lincach poleciał właśnie tego typu gracz? A pamiętajmy że mafia moze zawsze wybrać ten sam cel na mord żeby nie spalić swojego rolnego jeśli będzie taka potrzeba. Wydaje mi się że trzymaliby ten dodatkowy mord na specjalną okazję. Ale jak "trzymaliby"? Przecież jego trzeba użyć od razu. Czyli sugerujesz, że mafijny grubol "zdobędzie" sobie ten mord dopiero wtedy jak będzie ku temu dobra okazja, żeby go użyć? Może tak być, tylko żeby mieć taką możliwość, musi wcześniej raz stanąć przy niewinnym, żeby potem w razie potrzeby stanąć przy drugim. Ale jak będzie szła masówka na mafiozie, to nie zdobędzie od razu, więc moim zdaniem mafia będzie dążyła, żeby go zdobyć jak najszybciej.
|
|
|
Post by Dobry, zły i gruby on Sept 28, 2024 15:51:29 GMT 1
Jeśli otyłek jest niewinny to imo jest pchany przez mafie W sensie spójrzcie na listę linczowanych kto tam jest łatwiejszy do przepchnięcia No kaku I może goku Dlatego nie za bardzo mi się podoba, że akurat to jest dwójka rozważana przez papieża, ale żadnych armat nie wypala a mnie się nie podoba, że wyprzedzasz fakty, by zaatakować Papieża
|
|
|
Post by Grubol-Papież on Sept 28, 2024 15:51:37 GMT 1
Jeśli otyłek jest niewinny to imo jest pchany przez mafie W sensie spójrzcie na listę linczowanych kto tam jest łatwiejszy do przepchnięcia No kaku I może goku Dlatego nie za bardzo mi się podoba, że akurat to jest dwójka rozważana przez papieża, ale żadnych armat nie wypala Chyba nie rozumiem, co chcesz przekazać. Zakładam, że to zarzut, ale nie wiem, czy zarzutem jest samo to, że chcę linczować Goku albo M.Atołka, czy to, że nie wypalam armat. Edit: Jeśli otyłek jest niewinny to imo jest pchany przez mafie W sensie spójrzcie na listę linczowanych kto tam jest łatwiejszy do przepchnięcia No kaku I może goku Dlatego nie za bardzo mi się podoba, że akurat to jest dwójka rozważana przez papieża, ale żadnych armat nie wypala a mnie się nie podoba, że wyprzedzasz fakty, by zaatakować Papieża Nie musisz mnie tak bronić, bo mam poczucie, że chcesz mi na plecki usiąść.
|
|
|
Post by Dobry, zły i gruby on Sept 28, 2024 15:52:11 GMT 1
chociaż Papież też w sumie coraz bardziej mi się nie podoba, bo zamiast szukać winnych kurwa rozpatruje w kółko kwestie regulaminowe, z czego w zasadzie chuja wynika
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Sept 28, 2024 15:52:21 GMT 1
zarzutem jest to, że podejrzewasz teoretycznie najłatwiejsze cele
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Sept 28, 2024 15:52:47 GMT 1
ale nie wiem czy taki Wróżbita Maciej nie robi tego samego
z kolei Lepper wypytywał mnie o trzech glonów , to też prawie jak to samo
|
|
|
Post by Dobry, zły i gruby on Sept 28, 2024 15:53:51 GMT 1
ja cie chujku nie bronię, ja staram sie zrobic jakas sztuczke wokol Ricka, bo nie czaje jego intencji za bardzo
|
|
|
Post by Statua Grubości on Sept 28, 2024 15:53:57 GMT 1
no faktycznie miałem podobną myśl, ale kurcze, jak wyjaśnić ten blunder z nieczytaniem stron z rana? no tam się zamotał max no i nie widzę wytłumaczenia dla tego jakiegoś xD
no fajnie wbija, ale np. ten papież to pokazuje tożsamość w każdej gierce imo, niezależnie od frakcji, więc robienie z tego argumentu jest słabe, ale sam fakt wpierdalania się toporem odważny
może indeed zbyt odważny na mafię, ale co wtedy, taki papaj w mafii? bo tu mi brakuje podejrzanych albo się jakaś chujomafia robi (BTW jak papież w tej mafii, to mietek imo niewinny, bo tam poszła taka uniewinniajka celna)
miałem kminy, że w tym trio rick, voldemort, papież może coś siedzieć, tylko łapię się na tym, że mi rośnie akurat ten, który jest w temacie i więcej gra, dziś np. w miarę spoko mi z rickiem było, wczoraj w ciągu dnia z papieżem, wczoraj przy EOD z voldim, więc chuj wi na razie
gdyby nie mechanika rolna, to bym jebnął dziś w twojego starego albo ruambo, ale tak to zostaje motylek i tam zostawię chyba, bo zara się muszę zwijać na zawody w jeżdzeniu po gównie
No sam pisałeś że ten Voldi gówno gra dzisiaj, to why not A to z nieczytaniem stron no dziwne, ale mało to razy miastowi lecieli za takie bzdury? Chłop gra bardzo defensywnie w swojej sprawie, to jest fakt, ale nie jest też tak, że po rozróbie chowa się do nory żeby się rozeszło po kościach, tylko szuka celu i wali w ryj, niespecjalnie licząc się z miejskimi sentymentami, nie podczepia się pod wygodne cele Jakby był w mafii to odważna gra, szczególnie biorąc pod uwagę że miał do tej pory dość słabą pozycję No to nie jest gra na prześliznięcie się przez kolejny dzień Przyznam, że nie rozumiem zachwytów nad grą Goku, no jest agresywny, ale jak tak czytałem, to miałem wrażenie, że jest agresywny w stosunku do osób, które go podejrzewają (albo mówią, że go podejrzewają), z celów to mówił o Szefie przecież, a to wygodny cel (co nie znaczy, że zły), potem zaczął iść w Papieża, ale Papież szedł w niego, więc no nie dostrzegam tego szukania celu jakoś bardzo, a poziom agresji tak w normie bym powiedział, tzn. może być po prostu gościem, który tak gra, póki co nie widzę tu żadnej wskazówki, co do kolorku. Nie schował się po porannej wtopie i to na plus, ale tu w sumie moje pytanie do niego: Gruboku czy uważasz, że nie było podstaw, by cię po twoich porannych postach mieć w podejrzeniu? Ale w Papieżaka też mogę pójść, będzie śmiesznie krzyczał, a na mafię daję nie takie małe szanse.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 28, 2024 15:54:03 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Sept 28, 2024 15:54:03 GMT 1
ale nie wiem czy taki Wróżbita Maciej nie robi tego samego z kolei Lepper wypytywał mnie o trzech glonów , to też prawie jak to samo Możesz się dowiedzieć jeżeli cię to interesuje, ja tu jestem 🤷🏼♂️
|
|
|
Post by Rick Gruboll on Sept 28, 2024 15:54:50 GMT 1
Jeśli otyłek jest niewinny to imo jest pchany przez mafie W sensie spójrzcie na listę linczowanych kto tam jest łatwiejszy do przepchnięcia No kaku I może goku Dlatego nie za bardzo mi się podoba, że akurat to jest dwójka rozważana przez papieża, ale żadnych armat nie wypala a mnie się nie podoba, że wyprzedzasz fakty, by zaatakować Papieża To już twój problem
|
|
|
Post by Dobry, zły i gruby on Sept 28, 2024 15:54:56 GMT 1
zajebiste w byciu w miescie jest to, ze mozesz sobie w miare na oslep atakowac i sie tym nie przejmowac
|
|