|
Post by Giuseppe Grubollo on Sept 28, 2024 15:55:28 GMT 1
ale nie wiem czy taki Wróżbita Maciej nie robi tego samego z kolei Lepper wypytywał mnie o trzech glonów , to też prawie jak to samo Możesz się dowiedzieć jeżeli cię to interesuje, ja tu jestem 🤷🏼♂️ tak sie czasem głupio gada, tak na prawdę to wiem że robisz to samo
|
|
|
Rozgrywka
Sept 28, 2024 15:56:37 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Sept 28, 2024 15:56:37 GMT 1
Możesz się dowiedzieć jeżeli cię to interesuje, ja tu jestem 🤷🏼♂️ tak sie czasem głupio gada, tak na prawdę to wiem że robisz to samo No to kogo ja tam podejrzewam twoim zdaniem, dawaj
|
|
|
Post by Rick Gruboll on Sept 28, 2024 15:57:29 GMT 1
Jeśli otyłek jest niewinny to imo jest pchany przez mafie W sensie spójrzcie na listę linczowanych kto tam jest łatwiejszy do przepchnięcia No kaku I może goku Dlatego nie za bardzo mi się podoba, że akurat to jest dwójka rozważana przez papieża, ale żadnych armat nie wypala Chyba nie rozumiem, co chcesz przekazać. Zakładam, że to zarzut, ale nie wiem, czy zarzutem jest samo to, że chcę linczować Goku albo M.Atołka, czy to, że nie wypalam armat. Edit: a mnie się nie podoba, że wyprzedzasz fakty, by zaatakować Papieża Nie musisz mnie tak bronić, bo mam poczucie, że chcesz mi na plecki usiąść. Kurwa nie wiem tak do końca Po prostu tak się złożyło, że atakujesz dokładnie te osoby, które miałbyś interes atakować będąc w mafii Przy czym na żadnego nie wytaczasz armat Zwykła obserwacja
|
|
Gruboku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 349
|
Rozgrywka
Sept 28, 2024 15:58:08 GMT 1
via mobile
Post by Gruboku on Sept 28, 2024 15:58:08 GMT 1
Mordy mafii: obowiązkowe. Jeśli którejś nocy mafia będzie miała dwa mordy (zwyczajny + od spełnienia warunków przez Grubola), to może wybrać jeden cel aby pokonać działanie błogosławieństwa świętego. ten punkt regulaminu rzeczywiście jest dość interesujący, pytanie co jesli grubol miejski nie zyje, a mafia ma dwa mordy, czy nadal może ukryć taki mord? Ale jak rozumiem kamizelki już rozdane działają nawet jak grubol nie żyje, więc jak najbardziej mafia powinna móc wzmocnić mord. Czemu? Przecież takich graczy jak on się nie rusza. Kiedy była edycja że w pierwszych lincach poleciał właśnie tego typu gracz? A pamiętajmy że mafia moze zawsze wybrać ten sam cel na mord żeby nie spalić swojego rolnego jeśli będzie taka potrzeba. Wydaje mi się że trzymaliby ten dodatkowy mord na specjalną okazję. Ale jak "trzymaliby"? Przecież jego trzeba użyć od razu. Czyli sugerujesz, że mafijny grubol "zdobędzie" sobie ten mord dopiero wtedy jak będzie ku temu dobra okazja, żeby go użyć? Może tak być, tylko żeby mieć taką możliwość, musi wcześniej raz stanąć przy niewinnym, żeby potem w razie potrzeby stanąć przy drugim. Ale jak będzie szła masówka na mafiozie, to nie zdobędzie od razu, więc moim zdaniem mafia będzie dążyła, żeby go zdobyć jak najszybciej. To się różnimy. Na początku zwiększona liczba mordów nie gra tak bardzo na korzyść mafii jakby to głupio nie brzmiało. Strzetegicznie użyty dodatkowy mord? Jak najbardziej. Zresztą to właśnie fakt, że mafia może decydować jest ważne. Nie musi od razu grac na całość lub panikować bo ich pionek może odpaść. Masówki w D1 też nie mogli przecież przewodziec.
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Sept 28, 2024 15:58:34 GMT 1
biorę liste graczy, selekcjonuje jakichś 6 z najsłabszą pozycją, odcinam od nich glonów bez postów i mam Twój świecznik. Zgadłem?
Nie żebym robił z tego zarzut, można powiedzieć że Ty coś masz, a ja nie mam nic i się tylko przypierdalam no można tak powiedzieć i to nie będzie kłamstwem
|
|
|
Post by Dobry, zły i gruby on Sept 28, 2024 15:58:53 GMT 1
Chyba nie rozumiem, co chcesz przekazać. Zakładam, że to zarzut, ale nie wiem, czy zarzutem jest samo to, że chcę linczować Goku albo M.Atołka, czy to, że nie wypalam armat. Edit: Nie musisz mnie tak bronić, bo mam poczucie, że chcesz mi na plecki usiąść. Kurwa nie wiem tak do końca Po prostu tak się złożyło, że atakujesz dokładnie te osoby, które miałbyś interes atakować będąc w mafii Przy czym na żadnego nie wytaczasz armat Zwykła obserwacja a to jest w sumie celna obserwacja o tyle, ze gdyby papiez sie okazal dzis czerwony to tych ktorych atakuje mozna od razu uzielenic, bo on by swojego tak szybko nie zaatakowal
|
|
|
Post by Statua Grubości on Sept 28, 2024 15:59:38 GMT 1
Kurwa nie wiem tak do końca Po prostu tak się złożyło, że atakujesz dokładnie te osoby, które miałbyś interes atakować będąc w mafii Przy czym na żadnego nie wytaczasz armat Zwykła obserwacja a to jest w sumie celna obserwacja o tyle, ze gdyby papiez sie okazal dzis czerwony to tych ktorych atakuje mozna od razu uzielenic, bo on by swojego tak szybko nie zaatakowal Czyli wyprzedzasz fakty, żeby zaatakować Papieża? xD E: zresztą skoro zarzuca mu się nie wytaczanie armat, to jeden z dwóch spokojnie mógłby być w mafii
|
|
|
Rozgrywka
Sept 28, 2024 15:59:45 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Sept 28, 2024 15:59:45 GMT 1
biorę liste graczy, selekcjonuje jakichś 6 z najsłabszą pozycją, odcinam od nich glonów bez postów i mam Twój świecznik. Zgadłem? Nie żebym robił z tego zarzut, można powiedzieć że Ty coś masz, a ja nie mam nic i się tylko przypierdalam no można tak powiedzieć i to nie będzie kłamstwem To kurwa wiesz czy strzelasz Zastanów się co robisz makaroniarzu bo niepoważnie wyglądasz teraz
|
|
|
Post by Grubol-Papież on Sept 28, 2024 15:59:49 GMT 1
zarzutem jest to, że podejrzewasz teoretycznie najłatwiejsze cele No kurwa nie, podejrzewam też takiego Ricka, tylko ze wzlędów setupowych nie ma sensu, ku mojej rozpaczy, dzisiaj linczować, bo jak jest niewinny, to tylko pomagamy szukać miejskiego grubola. I jeszcze mnie wkurwił jakiś czas temu Wróżbita, bo zasugerował, że podejrzewanie Ricka i przedstawianie na to argumentów jest podejrzane, miałem wciąż otwartą kartę, żeby na to odpisać i ciągle zajmowałem się czym innym, to może dobry moment jest teraz. A może być w pairingu z Twój stary co chciał mu alibi wyciągnąć na łamaniu regu? Nwm, wyjebane mam w pairingi ale Twoj Stary może być w mafii zupełnie niezależnie xd W papieżu najbardziej mi się nie podoba podejście do Ricka, uważam że Rick jest niewinny i on powinien to zauważyć Ja rozumiem mema ze zlinczowaniem Ricka dla zasady przez papieża, ale mnie się zdaje że on tam próbuje szukać jakichś argumentów xD i to już wygląda gorzej Szczególnie w momencie kiedy argumentem jest jebanie po Gruambo, co np. robiłem też ja, a na mnie to już np. wyciągane nie jest, stąd uważam że jest to praca wybiórcza i nakierowana na konkretny cel No ja właśnie tej niewinności nie zauważam, więc do personalnych chęci odjebania go dochodzi jeszcze to, że uważam ten lincz za potencjalnie celny. Ale nawet jak chciałbym go zlinczować z samej nienawiści, to i tak chyba nie powinno mnie jakoś szczególnie uwinniać. No a żeby go zlinczować skutecznie, trzeba raczej przedstawić argumenty. Ale może się umówmy, że jak dożyjemy obaj, to o tym pogadamy jutro, jak więcej będzie wolno, co?
|
|
|
Post by Dobry, zły i gruby on Sept 28, 2024 16:00:55 GMT 1
a to jest w sumie celna obserwacja o tyle, ze gdyby papiez sie okazal dzis czerwony to tych ktorych atakuje mozna od razu uzielenic, bo on by swojego tak szybko nie zaatakowal Czyli wyprzedzasz fakty, żeby zaatakować Papieża? xD niekoniecznie, po prostu to jest pewien aspekt jego osoby, o ktorym do tej pory nie myslalem, a rzeczywiscie mapa jego atakow jest dosc wąska
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Sept 28, 2024 16:01:05 GMT 1
biorę liste graczy, selekcjonuje jakichś 6 z najsłabszą pozycją, odcinam od nich glonów bez postów i mam Twój świecznik. Zgadłem? Nie żebym robił z tego zarzut, można powiedzieć że Ty coś masz, a ja nie mam nic i się tylko przypierdalam no można tak powiedzieć i to nie będzie kłamstwem To kurwa wiesz czy strzelasz Zastanów się co robisz makaroniarzu bo niepoważnie wyglądasz teraz nie pamiętam kiedy wyglądałem poważnie a Ty zaprzeczasz czy się zgadzasz?
|
|
Gruboku
EdycjaGruba#
|
Rozgrywka
Sept 28, 2024 16:01:18 GMT 1
via mobile
Post by Gruboku on Sept 28, 2024 16:01:18 GMT 1
No sam pisałeś że ten Voldi gówno gra dzisiaj, to why not A to z nieczytaniem stron no dziwne, ale mało to razy miastowi lecieli za takie bzdury? Chłop gra bardzo defensywnie w swojej sprawie, to jest fakt, ale nie jest też tak, że po rozróbie chowa się do nory żeby się rozeszło po kościach, tylko szuka celu i wali w ryj, niespecjalnie licząc się z miejskimi sentymentami, nie podczepia się pod wygodne cele Jakby był w mafii to odważna gra, szczególnie biorąc pod uwagę że miał do tej pory dość słabą pozycję No to nie jest gra na prześliznięcie się przez kolejny dzień Przyznam, że nie rozumiem zachwytów nad grą Goku, no jest agresywny, ale jak tak czytałem, to miałem wrażenie, że jest agresywny w stosunku do osób, które go podejrzewają (albo mówią, że go podejrzewają), z celów to mówił o Szefie przecież, a to wygodny cel (co nie znaczy, że zły), potem zaczął iść w Papieża, ale Papież szedł w niego, więc no nie dostrzegam tego szukania celu jakoś bardzo, a poziom agresji tak w normie bym powiedział, tzn. może być po prostu gościem, który tak gra, póki co nie widzę tu żadnej wskazówki, co do kolorku. Nie schował się po porannej wtopie i to na plus, ale tu w sumie moje pytanie do niego: Gruboku czy uważasz, że nie było podstaw, by cię po twoich porannych postach mieć w podejrzeniu? Ale w Papieżaka też mogę pójść, będzie śmiesznie krzyczał, a na mafię daję nie takie małe szanse. Podstawy zawsze są na każdego. Ja zresztą nie udaje że jestem kimś kim nie jestem, mój styl gry moze skutkować zacietrzewieniem i zaślepieniem w moja strone.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 28, 2024 16:01:46 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Sept 28, 2024 16:01:46 GMT 1
To kurwa wiesz czy strzelasz Zastanów się co robisz makaroniarzu bo niepoważnie wyglądasz teraz nie pamiętam kiedy wyglądałem poważnie a Ty zaprzeczasz czy się zgadzasz? Kategorycznie zaprzeczam
|
|
Gruboku
EdycjaGruba#
|
Rozgrywka
Sept 28, 2024 16:01:49 GMT 1
via mobile
Post by Gruboku on Sept 28, 2024 16:01:49 GMT 1
Gruboku chyba będzie niewinny, pójście w konflikt przy pierdole to jedno, ale on antagonizuje sobie pół miasta i dalej gra swoje No w mafii musiałby mieć wielkie jajca Grubraun co sądzisz czytając końcówke poprzedniej strony tez doszedłem do wniosku, że na niego nie zagłosuje. Robi mafijne rzeczy. Co
|
|
|
Post by Rick Gruboll on Sept 28, 2024 16:02:22 GMT 1
ja cie chujku nie bronię, ja staram sie zrobic jakas sztuczke wokol Ricka, bo nie czaje jego intencji za bardzo Cale dzisiaj i jutro gram z komórki a to chuj nie gra i możecie sobie sprawdzić jak to wyglądało wczesniej więc no se będę wrzucał kamyczki jak mi jakiś wpadnie do głowy no i tyle
|
|
|
Post by Grubol-Papież on Sept 28, 2024 16:05:15 GMT 1
Kurwa nie wiem tak do końca Po prostu tak się złożyło, że atakujesz dokładnie te osoby, które miałbyś interes atakować będąc w mafii Przy czym na żadnego nie wytaczasz armat Zwykła obserwacja a to jest w sumie celna obserwacja o tyle, ze gdyby papiez sie okazal dzis czerwony to tych ktorych atakuje mozna od razu uzielenic, bo on by swojego tak szybko nie zaatakowal Czyżbyś chciał mnie dziś linczować? Już nie M.Atołek albo Grubollo?
|
|
|
Post by Dobry, zły i gruby on Sept 28, 2024 16:05:37 GMT 1
Zaraz bede zmykal spozywac wodke, wiec na wszelki wypadek zakazuje dzisiaj głosowac na mnie, otyłka i gruboku.
w sumie takie rozdzielenie głosów na Giuseppe i Papieża najbardziej chciałbym zobaczyć.
|
|
|
Post by Statua Grubości on Sept 28, 2024 16:05:42 GMT 1
Gruboku to spójrz z boku (hehe), X wjeżdża, jeden z pierszych postów tego dnia to zarzut do Y, że ten go miał grillować, a tego nie robi, a potem w dyskusji wychodzi, że X jak to pisał, to nawet nie przeczytał jeszcze postów z tego dnia. Jebie ci to, czy nie jebie? Pomijając formę/styl gry. Bo mi tam brakowało takiej refleksji, że kurde ze strony osoby, która nie zna twojej przynależności to faktycznie kiepsko wyglądało, tylko nie wiem, czy takie okopywanie się na swojej pozycji zamiast powiedzieć "no faktycznie, dziwnie zabrzmiało, ale nie cytowałeś moich postów ani mnie nie oznaczyłeś, to by było kiepskie te grillowanie z twojej strony" czy coś takiego to kwestia tego stylu właśnie, czy mafijności
|
|
|
Post by Dobry, zły i gruby on Sept 28, 2024 16:07:07 GMT 1
a to jest w sumie celna obserwacja o tyle, ze gdyby papiez sie okazal dzis czerwony to tych ktorych atakuje mozna od razu uzielenic, bo on by swojego tak szybko nie zaatakowal Czyżbyś chciał mnie dziś linczować? Już nie M.Atołek albo Grubollo? tak, Otyłek mnie poki co kupil swoimi dzisiejszymi reakcjami, w okół Ciebie za to zbierają się ciemne chmury i chętnie zobaczę kto na Ciebie zagłosuje (ewentualnie sprawdze twoj kolor)
|
|
|
Post by Grubol-Papież on Sept 28, 2024 16:07:13 GMT 1
Ten DZG to chyba jednak w mafii będzie.
Idę żreć burgera, będę za półtorej godziny pewnie.
|
|