|
Post by Giuseppe Grubollo on Sept 28, 2024 16:07:40 GMT 1
Zaraz bede zmykal spozywac wodke, wiec na wszelki wypadek zakazuje dzisiaj głosowac na mnie, otyłka i gruboku.
w sumie takie rozdzielenie głosów na Giuseppe i Papieża najbardziej chciałbym zobaczyć. a nie zobaczysz ani jednego ani drugiego bo twoje argumenty to kondom miłej wutki
|
|
|
Post by Dobry, zły i gruby on Sept 28, 2024 16:09:47 GMT 1
zwykle jak mnie nikt nie slucha to mam racje hehe
|
|
|
Post by Dobry, zły i gruby on Sept 28, 2024 16:10:33 GMT 1
najlepsze ze te knurzyska mafijne podjely moj temat Otyłka kiedy ten juz zdazyl sie wybielic w moich oczach xD
|
|
|
Rozgrywka
Sept 28, 2024 16:11:49 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Sept 28, 2024 16:11:49 GMT 1
Kurde dzg kusi wrzucić do grupy zaufania na stan na teraz
|
|
Gruboku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 349
|
Rozgrywka
Sept 28, 2024 16:13:29 GMT 1
via mobile
Post by Gruboku on Sept 28, 2024 16:13:29 GMT 1
Gruboku to spójrz z boku (hehe), X wjeżdża, jeden z pierszych postów tego dnia to zarzut do Y, że ten go miał grillować, a tego nie robi, a potem w dyskusji wychodzi, że X jak to pisał, to nawet nie przeczytał jeszcze postów z tego dnia. Jebie ci to, czy nie jebie? Pomijając formę/styl gry. Bo mi tam brakowało takiej refleksji, że kurde ze strony osoby, która nie zna twojej przynależności to faktycznie kiepsko wyglądało, tylko nie wiem, czy takie okopywanie się na swojej pozycji zamiast powiedzieć "no faktycznie, dziwnie zabrzmiało, ale nie cytowałeś moich postów ani mnie nie oznaczyłeś, to by było kiepskie te grillowanie z twojej strony" czy coś takiego to kwestia tego stylu właśnie, czy mafijności Wchodzisz w temat masz znów głos na sobie, od gościa który nic do ciebie nie napisał. I jak trafiasz na jego post to komentujesz, bo WTF, skoro pisał że się zajmie a jednak tego nie zrobił. A potem nadrabiasz powoli resztę.
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Sept 28, 2024 16:16:49 GMT 1
Kurde dzg kusi wrzucić do grupy zaufania na stan na teraz chciałem to zrobić wczoraj ale myślałem że jest słabszy a to kawał dziada
|
|
|
Post by Statua Grubości on Sept 28, 2024 16:23:54 GMT 1
Gruboku to spójrz z boku (hehe), X wjeżdża, jeden z pierszych postów tego dnia to zarzut do Y, że ten go miał grillować, a tego nie robi, a potem w dyskusji wychodzi, że X jak to pisał, to nawet nie przeczytał jeszcze postów z tego dnia. Jebie ci to, czy nie jebie? Pomijając formę/styl gry. Bo mi tam brakowało takiej refleksji, że kurde ze strony osoby, która nie zna twojej przynależności to faktycznie kiepsko wyglądało, tylko nie wiem, czy takie okopywanie się na swojej pozycji zamiast powiedzieć "no faktycznie, dziwnie zabrzmiało, ale nie cytowałeś moich postów ani mnie nie oznaczyłeś, to by było kiepskie te grillowanie z twojej strony" czy coś takiego to kwestia tego stylu właśnie, czy mafijności Wchodzisz w temat masz znów głos na sobie, od gościa który nic do ciebie nie napisał. I jak trafiasz na jego post to komentujesz, bo WTF, skoro pisał że się zajmie a jednak tego nie zrobił. A potem nadrabiasz powoli resztę. No ale to nie jest oczywiste, że jak ktoś ma cię grillować, to będzie cię oznaczał albo cytował bezpośrednio twoje posty. Można to robić na parę innych sposobów Kurde dzg kusi wrzucić do grupy zaufania na stan na teraz A to ja przeciwnie trochę, nie zgrywa mi się trochę poziom gry (czy może raczej sposób dochodzenia do niektórych wniosków) z tym, jakie ego prezentuje, jak pewny siebie jest, jakiś dysonans tu mam
|
|
Gruboku
EdycjaGruba#
|
Rozgrywka
Sept 28, 2024 16:26:02 GMT 1
via mobile
Post by Gruboku on Sept 28, 2024 16:26:02 GMT 1
No wybacz a jak grillować nie odnosząc się bezpośrednio do gracza? Bez żądania odpowiedzi, zadawania pytań?
Można oczywiście pisać analizę na takiego, ale też bez cytatów ciężko
|
|
Gruboku
EdycjaGruba#
|
Rozgrywka
Sept 28, 2024 16:27:37 GMT 1
via mobile
Post by Gruboku on Sept 28, 2024 16:27:37 GMT 1
Gruboku chyba będzie niewinny, pójście w konflikt przy pierdole to jedno, ale on antagonizuje sobie pół miasta i dalej gra swoje No w mafii musiałby mieć wielkie jajca Grubraun co sądzisz czytając końcówke poprzedniej strony tez doszedłem do wniosku, że na niego nie zagłosuje. Robi mafijne rzeczy. Grubollo co tu miałeś na myśli
|
|
|
Post by Statua Grubości on Sept 28, 2024 16:28:02 GMT 1
Wrzucając linki do postów, cytując same fragmenty, quotem, bez autora, wrzucając skopiowany tekst bez cytowania kompletnie albo po prostu pisząc "a ten post w którym pisał xxx jest chujowy bo", no na spokojnie się da
|
|
|
Post by Rick Gruboll on Sept 28, 2024 16:28:55 GMT 1
Ej kurwa w sumie tak świeciłem sobie a nie ojcu w ogrodzie przed chwilą i tak myślę No niby ten papież atakuje tego kogo by mu pasowało w mafii No ale na dobra sprawę to nie jest tak że w mieście nie może goku i Otylka podejrzewać, no w sensie nie sądzę żeby to były dwie mafie intuicyjnie, ale w zasadzie dlaczego mialyby być
Do brzegu: Nie za łatwo dzg łyknął tego susa na papieża
|
|
Gruboku
EdycjaGruba#
|
Rozgrywka
Sept 28, 2024 16:29:15 GMT 1
via mobile
Post by Gruboku on Sept 28, 2024 16:29:15 GMT 1
No ale wybacz to nie jest grillowanie wtedy, bo nie zmuszasz rywala do wysiłku bezpośrednio.
|
|
|
Post by Dobry, zły i gruby on Sept 28, 2024 16:30:25 GMT 1
dzg uważa, że papieżowi bronienie sie nie zaszkodzi, jak jest niewinny to zawsze sie ladnie broni, wiec niech sie broni
|
|
|
Post by Dobry, zły i gruby on Sept 28, 2024 16:31:45 GMT 1
a jak jest winny i nie umie odegrac swojego niewinnego wkurwu na to, ze ma poleciec, to chuj mu w dupe hehe
|
|
|
Post by Statua Grubości on Sept 28, 2024 16:31:46 GMT 1
Bo nie dostał powiadomienia? xd dobra, nie chce mi się już kontynuować tematu, nic z niego nie wyniosłem, dalej nie wiem, czy to brnięcie mafijne, czy tak masz. Ej kurwa w sumie tak świeciłem sobie a nie ojcu w ogrodzie przed chwilą i tak myślę No niby ten papież atakuje tego kogo by mu pasowało w mafii No ale na dobra sprawę to nie jest tak że w mieście nie może goku i Otylka podejrzewać, no w sensie nie sądzę żeby to były dwie mafie intuicyjnie, ale w zasadzie dlaczego mialyby być Do brzegu: Nie za łatwo dzg łyknął tego susa na papieża A to teraz załapałeś, że łatwe celem mogą też być celami miastowego?
|
|
|
Post by Dobry, zły i gruby on Sept 28, 2024 16:32:07 GMT 1
wiec polecam pomoc i glosowac na papieza tak by musial sie tlumaczyc
|
|
Gruboku
EdycjaGruba#
|
Rozgrywka
Sept 28, 2024 16:32:09 GMT 1
via mobile
Post by Gruboku on Sept 28, 2024 16:32:09 GMT 1
Wychodzę na miasto, postaram się zaglądać. Nie wykluczam alkopostingu, ale postaram się wstrzymać
|
|
|
Post by Rick Gruboll on Sept 28, 2024 16:32:30 GMT 1
A no nie wiem tak jakoś wyszło wiesz jak jest
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Sept 28, 2024 16:33:54 GMT 1
czytając końcówke poprzedniej strony tez doszedłem do wniosku, że na niego nie zagłosuje. Robi mafijne rzeczy. Grubollo co tu miałeś na myśli wchodziłeś w rozkminy setupowe co imo mafijne plus plułeś żółcią na ludzi dookoła co wkurwiające czyli mało optymalne dla mafiaka
|
|
|
Post by Statua Grubości on Sept 28, 2024 16:33:57 GMT 1
Wiadomo, wiem, ale myślałem, że tam dużą robotę robiło to, że nie wyciągał armat (chociaż nie wiem, czy to robił, trochę mi się nie chciało czytać jego ścian już)
|
|