|
Post by Rick Gruboll on Sept 28, 2024 16:38:06 GMT 1
Wiadomo, wiem, ale myślałem, że tam dużą robotę robiło to, że nie wyciągał armat (chociaż nie wiem, czy to robił, trochę mi się nie chciało czytać jego ścian już) Znaczy no dla mnie to wyczekiwanie na to z której strony wiatr zawieje było stanowiło drugą połowę powodów dla których w ogóle wyciągnąłem ten temat w ogóle ja jestem wyzywany regularnie za to że rozmemlany jestem a tu wszyscy jak pizdy grają nikt ich nie ma A ja nie wierzę w to że wszystkim naraz ta edycja tak się ułożyła
|
|
|
Post by Potężny Warmianin on Sept 28, 2024 16:40:16 GMT 1
Zaraz bede zmykal spozywac wodke, wiec na wszelki wypadek zakazuje dzisiaj głosowac na mnie, otyłka i gruboku.
w sumie takie rozdzielenie głosów na Giuseppe i Papieża najbardziej chciałbym zobaczyć. FORUMOWY ZARZĄD PIECÓW KREMATORYJNYCH W związku z tym że obywatel osiągnął już odpowiedni wiek i wypił wystarczającą ilość alkoholu przypadającą na notorycznego pijaka stał się zbyteczny dla społeczeństwa i uciążliwy dla otoczenia w myśl ustawy 167/10 Mistrza Gry z dnia 28.01.2001 r. zamieszczonej w Dzienniku Ustaw nr 27836. Obywatel winien zgłosić się osobiście w tutejszym krematorium w ciągu siedmiu dni od daty niniejszego wezwania przy piecu nr 4 celem poddania się sproszkowaniu. Spożycie alkoholu i innych substancji wybuchowych przed spaleniem surowo wzbronione! Zabrania się naładowania i wydawania nieprzyjemnych odgłosów aż do całkowitego zakończenia obróbki termicznej. Obywatel winien zabrać ze sobą: - dowód osobisty - wiązkę suchego chrustu - koks lub inny materiał palny w ilości 0,5 na jeden kg masy ciała - pojemnik na popiół (np. pudełko po landrynkach) - 5 tys. na koszty manipulacyjne Przed przybyciem należy: - umyć nogi - zostawić w domu protezę zębową - pożegnać się z kolegami pijakami Możliwość odwołania od niniejszego wezwania NIE ISTNIEJE. Sprawę należy traktować poważnie i z pełną świadomością konsekwencji, które zostaną zastosowane wobec obywatela w przypadku zignorowania wyżej wymienionego wezwania. DYREKTOR KREMATORIUM I FABRYKI NAWOZÓW SZTUCZNYCH Krzysztof Kononowicz
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Sept 28, 2024 16:40:29 GMT 1
Wiadomo, wiem, ale myślałem, że tam dużą robotę robiło to, że nie wyciągał armat (chociaż nie wiem, czy to robił, trochę mi się nie chciało czytać jego ścian już) Znaczy no dla mnie to wyczekiwanie na to z której strony wiatr zawieje było stanowiło drugą połowę powodów dla których w ogóle wyciągnąłem ten temat w ogóle ja jestem wyzywany regularnie za to że rozmemlany jestem a tu wszyscy jak pizdy grają nikt ich nie ma A ja nie wierzę w to że wszystkim naraz ta edycja tak się ułożyła niby tak, ale potem nie ma mnie 4 godzinki i 20 stron do przodu czyli wszyscy są ale nikt nie pcha dobrze że tego grubolone chociaż wyjebaliśmy
|
|
|
Post by Statua Grubości on Sept 28, 2024 16:43:34 GMT 1
W ogóle to sobie tak myślę, że jak mafijny grubol jest w tej parszywej dziewiątce (a myślę, że tu siedzi), to chyba będzie chciał jebnąć głos w bok (albo zagłosować tuż pod koniec), żeby uniknąć dodatkowego mordu, który by go wyłapał. Bo jakby walnął kogoś z takiego top3 kandydatów, to w fazie wajchy się dużo może pozmieniać, nie ma póki co pewniaków do linczu, więc wysyłając taki głos na jakiś czas przed ryzykuje, że parę zmian głosów i nagle stoi przy drugim trupie. Albo w sumie może posłać głos na swojego, teraz mi przyszło do głowy
|
|
|
Rozgrywka
Sept 28, 2024 16:49:50 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Sept 28, 2024 16:49:50 GMT 1
Opinia nt Voldemorta i Mietka dzisiaj
Czas start
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Sept 28, 2024 16:58:20 GMT 1
Statua masz jakiegoś wroga?
|
|
|
Rozgrywka
Sept 28, 2024 16:58:43 GMT 1
via mobile
Post by Statua Grubości on Sept 28, 2024 16:58:43 GMT 1
I jeden i drugi nie udźwignęli presji swojej pozycji
E: wroga w sensie podejrzanego, czy wrogaw sensie typa do napieprzania się? Jak to pierwsze, to paru mam, jak to drugie, to Voldi mnie irytuje stylem pisania
|
|
|
Post by Rick Gruboll on Sept 28, 2024 17:00:13 GMT 1
Ale bym wykurwil temu rambo w czambuł
|
|
|
Post by Dobry, zły i gruby on Sept 28, 2024 17:01:33 GMT 1
czemu? jak na miejskiego grubola calkiem zgrabnie sobie radzi
|
|
|
Post by Rick Gruboll on Sept 28, 2024 17:03:23 GMT 1
No chyba że tak Ale wolałbym żeby był w mafii bo wtedy pierwszego dnia miałem rację i jeszcze mógłbym z jakimś papieżem jechać
|
|
|
Rozgrywka
Sept 28, 2024 17:03:35 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Sept 28, 2024 17:03:35 GMT 1
I jeden i drugi nie udźwignęli presji swojej pozycji E: wroga w sensie podejrzanego, czy wrogaw sensie typa do napieprzania się? Jak to pierwsze, to paru mam, jak to drugie, to Voldi mnie irytuje stylem pisania Ale jakoś to świadczy o ich przynależności w twoich oczach?
|
|
|
Rozgrywka
Sept 28, 2024 17:04:41 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Sept 28, 2024 17:04:41 GMT 1
czemu? jak na miejskiego grubola calkiem zgrabnie sobie radzi Perfidna prowokacja
|
|
|
Rozgrywka
Sept 28, 2024 17:07:00 GMT 1
via mobile
Post by Statua Grubości on Sept 28, 2024 17:07:00 GMT 1
I jeden i drugi nie udźwignęli presji swojej pozycji E: wroga w sensie podejrzanego, czy wrogaw sensie typa do napieprzania się? Jak to pierwsze, to paru mam, jak to drugie, to Voldi mnie irytuje stylem pisania Ale jakoś to świadczy o ich przynależności w twoich oczach? No obaj mi spadli z niewinnych, paradoksalnie Voldi mniej, chociaż go mniej miałem za niewinnego. Nie na tyle, żeby ich wrzucać do podejrzanych jeszcze, ale mieć z tyłu głowy. Mietka ten post czemu jest uniewinniany to serio mi pachnie taką podpuchą, żeby nie było czemu go nie mordują xd ale za temat bym się nie zabierał jak na razie
|
|
|
Rozgrywka
Sept 28, 2024 17:11:09 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Sept 28, 2024 17:11:09 GMT 1
Ale jakoś to świadczy o ich przynależności w twoich oczach? No obaj mi spadli z niewinnych, paradoksalnie Voldi mniej, chociaż go mniej miałem za niewinnego. Nie na tyle, żeby ich wrzucać do podejrzanych jeszcze, ale mieć z tyłu głowy. Mietka ten post czemu jest uniewinniany to serio mi pachnie taką podpuchą, żeby nie było czemu go nie mordują xd ale za temat bym się nie zabierał jak na razie A co cię powstrzymuje przed napoczęciem tematu dzisiaj? Masz jakiś lepszy cel? Bo w sumie 3h do linczu a tu sie chuj cały wykrystalizował
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Sept 28, 2024 17:14:49 GMT 1
Statua czemu mi nie odpisałaś, szukamy Ci wroga
|
|
|
Rozgrywka
Sept 28, 2024 17:19:19 GMT 1
via mobile
Post by Statua Grubości on Sept 28, 2024 17:19:19 GMT 1
Parę powodów. Kredyt zaufania, czy jak to tam nazwać, fakt, że ich nie ma (a mnie przed za jakąś godzinę już nie będzie), trzy, że raczej nie czuję, by byli realnymi kandydatami na lincz, a jednak jak mam posłać w kogoś głos, to bym wolał, żeby była chociaż szansa, że padnie. Mam lepsze opcje do głosowania na dziś, z tych głosujących na Vito to z pięciu xd(Goku, Papieżak, Motyl, Lepper i Kaka, dalej), poza nimi też się znajdzie
|
|
|
Rozgrywka
Sept 28, 2024 17:19:39 GMT 1
via mobile
Post by Statua Grubości on Sept 28, 2024 17:19:39 GMT 1
Statua czemu mi nie odpisałaś, szukamy Ci wroga Odpisałem ci w edicie
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Sept 28, 2024 17:21:11 GMT 1
I jeden i drugi nie udźwignęli presji swojej pozycji E: wroga w sensie podejrzanego, czy wrogaw sensie typa do napieprzania się? Jak to pierwsze, to paru mam, jak to drugie, to Voldi mnie irytuje stylem pisania Wroga w sensie kogoś kto Cię nie lubi albo kogoś kogo Ty nie lubisz albo z jakąś wzajemnością mnie na przykład wkurwia D,Z,G i może być moim wrogiem chociaż wydaje mi się niewinny
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Sept 28, 2024 17:22:58 GMT 1
Wróżbita Maciej na przykład jest mi wrogi chociaż nie jest moim wrogiem
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Sept 28, 2024 17:23:31 GMT 1
a Ty mi się sympatyczna Statuo wydajesz w miare powszechnie lubiana, ale tak trochę, tak 6,5/10
|
|