|
Rozgrywka
Sept 28, 2024 17:23:46 GMT 1
via mobile
Post by Statua Grubości on Sept 28, 2024 17:23:46 GMT 1
To byś innych musiał pytać, czy mnie nie lubią, mnie wkurwia Voldi stylem i Knur bezczelnością
|
|
|
Rozgrywka
Sept 28, 2024 17:25:05 GMT 1
via mobile
Post by Statua Grubości on Sept 28, 2024 17:25:05 GMT 1
O, i Kaka mnie swoim zacietrzewieniem wkurwia trochę, ale staram się zrozumieć
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Sept 28, 2024 17:26:42 GMT 1
a pokaż to wkurwiające zacietrzewienie Kaki, nie w ramach przypierdalania się tylko w ramach analizy materiału. Pomóż staremu grubasowi
|
|
|
Rozgrywka
Sept 28, 2024 17:29:23 GMT 1
via mobile
Post by Statua Grubości on Sept 28, 2024 17:29:23 GMT 1
Bóg pomaga tym, którzy sobie pomagają.
Wracam z roboty, więc jestem na telefonie, poza tym napisałem już o nim, co miałem do napisania, próbowałem dialogu, chciałem, żeby mi coś pokazał, co faktycznie mu się u mnie nie podoba, a wyszło z tego to samo co pisał wcześniej, tylko w ładniejszych słowach.
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Sept 28, 2024 17:29:55 GMT 1
czyli znajdę u Ciebie w cytatach to o czym mówisz?
no niech Ci będzie sprawdze
|
|
|
Post by Rick Gruboll on Sept 28, 2024 17:34:29 GMT 1
Brauniarz wychodz z kibla czas bajery
|
|
|
Rozgrywka
Sept 28, 2024 17:37:55 GMT 1
via mobile
Post by Statua Grubości on Sept 28, 2024 17:37:55 GMT 1
czyli znajdę u Ciebie w cytatach to o czym mówisz? no niech Ci będzie sprawdze Polecam zacząć od początku dnia dzisiejszego, bo im dalej w las tym mniej mi się chciało i większa wyjebka E: w sensie jeśli chodzi o całość dzisiejszego dnia, niekoniecznie posty o Kace
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 520
|
Post by Misio Kaku on Sept 28, 2024 17:45:17 GMT 1
Statua no ja jestem w stanie dać ci kredyt zaufania i dziś nie ruszać, bo twoje argumenty dotyczące moich były dobre.
Niestety nie dowiedziałem się nadal za co gruba Ryba mnie podejrzewa, a i głos rambo we mnie z dupy to też miód na moje oczy. Zastanawiam się, czy takie zlewcze podejście jakkolwiek może być mafijne.
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Sept 28, 2024 17:46:48 GMT 1
właśnie kurwa często nie, ja zagłosowałbym na Ciebie na przykład po to żeby dostać jakiekolwiek możliwości interpretacji wczorajszego linczu albo w ten sposób tłumaczyć swoje lenistwo
|
|
M. Otyłek
EdycjaGruba#
Limit Postów: 119
|
Post by M. Otyłek on Sept 28, 2024 17:47:16 GMT 1
Cichacze już wyszli z nor i zaczęli coś pisać czy dalej pociąg ciągą te same mordy?
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Sept 28, 2024 17:47:53 GMT 1
teraz wasz czas cichacze
|
|
M. Otyłek
EdycjaGruba#
|
Post by M. Otyłek on Sept 28, 2024 17:48:45 GMT 1
Zaraz bede zmykal spozywac wodke, wiec na wszelki wypadek zakazuje dzisiaj głosowac na mnie, otyłka i gruboku.
w sumie takie rozdzielenie głosów na Giuseppe i Papieża najbardziej chciałbym zobaczyć. FORUMOWY ZARZĄD PIECÓW KREMATORYJNYCH W związku z tym że obywatel osiągnął już odpowiedni wiek i wypił wystarczającą ilość alkoholu przypadającą na notorycznego pijaka stał się zbyteczny dla społeczeństwa i uciążliwy dla otoczenia w myśl ustawy 167/10 Mistrza Gry z dnia 28.01.2001 r. zamieszczonej w Dzienniku Ustaw nr 27836. Obywatel winien zgłosić się osobiście w tutejszym krematorium w ciągu siedmiu dni od daty niniejszego wezwania przy piecu nr 4 celem poddania się sproszkowaniu. Spożycie alkoholu i innych substancji wybuchowych przed spaleniem surowo wzbronione! Zabrania się naładowania i wydawania nieprzyjemnych odgłosów aż do całkowitego zakończenia obróbki termicznej. Obywatel winien zabrać ze sobą: - dowód osobisty - wiązkę suchego chrustu - koks lub inny materiał palny w ilości 0,5 na jeden kg masy ciała - pojemnik na popiół (np. pudełko po landrynkach) - 5 tys. na koszty manipulacyjne Przed przybyciem należy: - umyć nogi - zostawić w domu protezę zębową - pożegnać się z kolegami pijakami Możliwość odwołania od niniejszego wezwania NIE ISTNIEJE. Sprawę należy traktować poważnie i z pełną świadomością konsekwencji, które zostaną zastosowane wobec obywatela w przypadku zignorowania wyżej wymienionego wezwania. DYREKTOR KREMATORIUM I FABRYKI NAWOZÓW SZTUCZNYCH Krzysztof Kononowicz Czemu ty tak pierdolisz w D2 zamiast już zacząć grać?
|
|
M. Otyłek
EdycjaGruba#
|
Post by M. Otyłek on Sept 28, 2024 17:51:17 GMT 1
Statua no ja jestem w stanie dać ci kredyt zaufania i dziś nie ruszać, bo twoje argumenty dotyczące moich były dobre. Niestety nie dowiedziałem się nadal za co gruba Ryba mnie podejrzewa, a i głos rambo we mnie z dupy to też miód na moje oczy. Zastanawiam się, czy takie zlewcze podejście jakkolwiek może być mafijne. Jebniesz ze mną w grubą Rybę?
|
|
M. Otyłek
EdycjaGruba#
|
Post by M. Otyłek on Sept 28, 2024 17:56:36 GMT 1
O co chodzi w grze Gruambo? Gość pisał pierwsze posty na początku rozgrywki, a teraz dupa cicha, to jest jakieś miastowe niechciejstwo czy mafijna zagrywka? Ktoś jakieś pomysły, bo ja nie wiem co o tym myśleć, ale czuję sie robiony w chuja
|
|
M. Otyłek
EdycjaGruba#
|
Post by M. Otyłek on Sept 28, 2024 17:57:44 GMT 1
Chyba trzeba Staremu zmienić program w telewizorze, bo dalej leży rozjebany na fotelu i nic nie robi
|
|
|
Post by Grubol-Papież on Sept 28, 2024 17:57:50 GMT 1
Kurde dzg kusi wrzucić do grupy zaufania na stan na teraz Ciebie do reszty popierdoliło? Ja tu wracam z burgera z myślą, czy go dziś linczować, czy też dać mu pić wódkę, ale ostro obsmarować a Ty go chcesz do grupy zaufania wrzucać? Ej kurwa w sumie tak świeciłem sobie a nie ojcu w ogrodzie przed chwilą i tak myślę No niby ten papież atakuje tego kogo by mu pasowało w mafii No ale na dobra sprawę to nie jest tak że w mieście nie może goku i Otylka podejrzewać, no w sensie nie sądzę żeby to były dwie mafie intuicyjnie, ale w zasadzie dlaczego mialyby być Do brzegu: Nie za łatwo dzg łyknął tego susa na papieża Nie dość, że w chuj łatwo, to jeszcze mimo tego, że sam podawał argumenty za moją niewinnością a przynajmniej za niebyciem czerwonym grubolem. a pokaż to wkurwiające zacietrzewienie Kaki, nie w ramach przypierdalania się tylko w ramach analizy materiału. Pomóż staremu grubasowi Był zacietrzewiony w rozmowie ze mną, możesz zerknąć też na moje rozmowy z nim. No i w podejściu do Statuy też był betonowy, faktycznie. dzg uważa, że papieżowi bronienie sie nie zaszkodzi, jak jest niewinny to zawsze sie ladnie broni, wiec niech sie broni Ożesz Ty chujku. Nie wiem, czy będę się bronił, raczej planowałem atakować.
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
|
Post by Misio Kaku on Sept 28, 2024 17:59:13 GMT 1
Statua no ja jestem w stanie dać ci kredyt zaufania i dziś nie ruszać, bo twoje argumenty dotyczące moich były dobre. Niestety nie dowiedziałem się nadal za co gruba Ryba mnie podejrzewa, a i głos rambo we mnie z dupy to też miód na moje oczy. Zastanawiam się, czy takie zlewcze podejście jakkolwiek może być mafijne. Jebniesz ze mną w grubą Rybę? No ale ja nic na niego nie mam, to czemu mam go jebać. Prędzej ciebie jebnę.
|
|
M. Otyłek
EdycjaGruba#
|
Post by M. Otyłek on Sept 28, 2024 18:00:31 GMT 1
Papież mnie wkurwia, bo rozmienia się na drobne. A prawdziwy Papież już dano by atakował, a nie pisał że będzie atakować. Możesz wejść w swój prime i się zazielinić u mnie w excelu?
|
|
M. Otyłek
EdycjaGruba#
|
Post by M. Otyłek on Sept 28, 2024 18:01:40 GMT 1
Jebniesz ze mną w grubą Rybę? No ale ja nic na niego nie mam, to czemu mam go jebać. Prędzej ciebie jebnę. A mnie za co?
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
|
Post by Misio Kaku on Sept 28, 2024 18:02:02 GMT 1
właśnie kurwa często nie, ja zagłosowałbym na Ciebie na przykład po to żeby dostać jakiekolwiek możliwości interpretacji wczorajszego linczu albo w ten sposób tłumaczyć swoje lenistwo To głosuj, ale jeśli się na to zdecydujesz będąc w mieście i nie czytając dzisiejszego dnia, to stracę do ciebie szacunek.
|
|