|
Post by Andrzej Grubbol on Sept 28, 2024 18:03:10 GMT 1
JA OGLĄDAM MASTERCHEF S13E01
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 520
|
Post by Misio Kaku on Sept 28, 2024 18:03:34 GMT 1
No ale ja nic na niego nie mam, to czemu mam go jebać. Prędzej ciebie jebnę. A mnie za co? Za to Przeczytałem Motylka i ciekawy zawodnik. Sam mówił popołudniu, że masówka jest nam wybitnie nie na rękę, potem coś tam niby próbował szukać, ale właściwie to nic nie zrobił w kierunku postawienia nowego kogoś na świeczniku, a ostatecznie zagłosował z większością. No taki średni ten dzień, zagrał z korzyścią dla agendy mafijnej - brak szukania kontrkandydata (było stwarzanie pozorów, że szuka lub zbyt mało ambitne szukanie) i zagłosowanie z większością. Jak jest miastowym to punktu za wczoraj nie będzie, jak jest mafią, to zagrał dobrze.
|
|
|
Post by Andrzej Grubbol on Sept 28, 2024 18:04:21 GMT 1
Statua no ja jestem w stanie dać ci kredyt zaufania i dziś nie ruszać, bo twoje argumenty dotyczące moich były dobre. Niestety nie dowiedziałem się nadal za co gruba Ryba mnie podejrzewa, a i głos rambo we mnie z dupy to też miód na moje oczy. Zastanawiam się, czy takie zlewcze podejście jakkolwiek może być mafijne. Jebniesz ze mną w grubą Rybę? A JAKBY NIE BYŁO GRUBEJ RYBY TO KTO DRUGI, TRZECI?
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Sept 28, 2024 18:04:41 GMT 1
prawda jest taka, że to czytanie tylko mąci w głowie
|
|
|
Post by Andrzej Grubbol on Sept 28, 2024 18:05:06 GMT 1
DZG NIE ROZUMIEM W JAKI SPOSÓB CI SIĘ ZAZIELENIŁ M. OTYŁEK W D2?? BO JAKIEŚ TAŃCE UPRAWIASZ WOKÓŁ NIEGO MAM WRAŻENIE
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Sept 28, 2024 18:05:51 GMT 1
mi też się dzg zieleni w d2
|
|
|
Rozgrywka
Sept 28, 2024 18:05:55 GMT 1
via mobile
Post by Statua Grubości on Sept 28, 2024 18:05:55 GMT 1
A co ty masz na tego gRybala, Motyl? Bo pamiętam, że miałeś to jego uniewinnianie cię za avatar, ale jest pewnie coś więcej?
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
|
Post by Misio Kaku on Sept 28, 2024 18:06:19 GMT 1
prawda jest taka, że to czytanie tylko mąci w głowie No no, po co myśleć. Widzisz tożsamość, głosujesz na tożsamość. Weź mi streść, kogo byś dzisiaj linczował (poza mną).
|
|
M. Otyłek
EdycjaGruba#
Limit Postów: 119
|
Post by M. Otyłek on Sept 28, 2024 18:06:54 GMT 1
Cukier mi już spadł i straciłem energię, wpadnę za godzinę robić wajchę
|
|
M. Otyłek
EdycjaGruba#
|
Post by M. Otyłek on Sept 28, 2024 18:08:27 GMT 1
Za to Przeczytałem Motylka i ciekawy zawodnik. Sam mówił popołudniu, że masówka jest nam wybitnie nie na rękę, potem coś tam niby próbował szukać, ale właściwie to nic nie zrobił w kierunku postawienia nowego kogoś na świeczniku, a ostatecznie zagłosował z większością. No taki średni ten dzień, zagrał z korzyścią dla agendy mafijnej - brak szukania kontrkandydata (było stwarzanie pozorów, że szuka lub zbyt mało ambitne szukanie) i zagłosowanie z większością. Jak jest miastowym to punktu za wczoraj nie będzie, jak jest mafią, to zagrał dobrze. Sam miałem przebijać mur głowa? Czy ty nie widzisz, ze ja jestem pizdeczką bez siły przebicia? Ja musze wyewoluować, aby nabrac charyzmy Zresztą kurde sam sobie bym stworzył rozwiązanie problem, aby potem za niego oberwać?
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Sept 28, 2024 18:09:06 GMT 1
prawda jest taka, że to czytanie tylko mąci w głowie No no, po co myśleć. Widzisz tożsamość, głosujesz na tożsamość. Weź mi streść, kogo byś dzisiaj linczował (poza mną). nie znam Twojej tożsamości, znam w tej grze ze 3 ta gruba ryba o której mówisz to jest niezły slot na mafiozy glony jest niezły stejała grubości jest możliwa papież jest możliwy wróżbita maciej jest możliwy paru bym uniewinnił, cośtam bym wybrał
|
|
M. Otyłek
EdycjaGruba#
|
Post by M. Otyłek on Sept 28, 2024 18:09:14 GMT 1
A co ty masz na tego gRybala, Motyl? Bo pamiętam, że miałeś to jego uniewinnianie cię za avatar, ale jest pewnie coś więcej? No właśnie, gość mnie uniewinnił za avatar. Czemu tylko mnie i Goku to jebało mafią?
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
|
Post by Misio Kaku on Sept 28, 2024 18:11:35 GMT 1
Ja bym dziś wybierał między Giuseppe, Papieżem, a Motylkiem. Rick mi zalatuje mafiskiem wstrętnym, ale to temat nie na dziś, najprędzej jutro.
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Sept 28, 2024 18:13:30 GMT 1
ja też nie chciałbym Cię wyjebać przed ewolucją
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Sept 28, 2024 18:14:10 GMT 1
ale czemu giuseppe, przecież jestem wobec Ciebie szczery jak tylko sie da
|
|
|
Post by Andrzej Grubbol on Sept 28, 2024 18:15:01 GMT 1
Ja bym dziś wybierał między Giuseppe, Papieżem, a Motylkiem. Rick mi zalatuje mafiskiem wstrętnym, ale to temat nie na dziś, najprędzej jutro. A DLACZEGO NIE PRZYCISNĄĆ DZISIAJ TEGO KTÓRY CI ZALATUJE MAFISKIEM WSTRĘTNYM?
TA WYMIENIONA TRÓJKA JEST BARDZIEJ MAFIJNA?
|
|
|
Post by Andrzej Grubbol on Sept 28, 2024 18:15:34 GMT 1
|
|
M. Otyłek
EdycjaGruba#
|
Post by M. Otyłek on Sept 28, 2024 18:15:45 GMT 1
lepper i Braun czy wy się mnie boicie, że na mnie głosujecie?
|
|
|
Rozgrywka
Sept 28, 2024 18:15:57 GMT 1
via mobile
Post by Statua Grubości on Sept 28, 2024 18:15:57 GMT 1
A co ty masz na tego gRybala, Motyl? Bo pamiętam, że miałeś to jego uniewinnianie cię za avatar, ale jest pewnie coś więcej? No właśnie, gość mnie uniewinnił za avatar. Czemu tylko mnie i Goku to jebało mafią? Bo napisał z miejsca, że tylko dlatego jesteś na liście niewinnych, co de facto oznacza, że mógłby dodać twój nick i powiedzieć "i jeszcze motylka nie, bo ma fajny avatar i czekam na rozwój". Gdyby wrzucił cię na tę liste bez uzasadnienia, a potem zapytany napisał, że w sumie tylko przez avatar, to co innego. Ale jak pisałem wcześniej, Ryba mi wygląda na takiego miastowego, który pisze co mu przyjdzie do głowy i się nie zastanawia jak to ktoś może odebrać, wyjebka. Wolę ciebie linczować, że znalazłeś sobie powód do wyjebania go i tyle, trud skończony xd
|
|
|
Post by Andrzej Grubbol on Sept 28, 2024 18:17:37 GMT 1
lepper i Braun czy wy się mnie boicie, że na mnie głosujecie? DLACZEGO MIAŁBYM KOGOKOLWIEK SIĘ BAĆ WRZUCIŁEM GŁOS BO ZIGNOROWAŁEŚ MOJE PYTANIE I WLECIAŁEŚ Z POSTEM Cukier mi już spadł i straciłem energię, wpadnę za godzinę robić wajchę
|
|