Misio Kaku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 520
|
Post by Misio Kaku on Sept 28, 2024 18:18:36 GMT 1
Ja bym dziś wybierał między Giuseppe, Papieżem, a Motylkiem. Rick mi zalatuje mafiskiem wstrętnym, ale to temat nie na dziś, najprędzej jutro. A DLACZEGO NIE PRZYCISNĄĆ DZISIAJ TEGO KTÓRY CI ZALATUJE MAFISKIEM WSTRĘTNYM? TA WYMIENIONA TRÓJKA JEST BARDZIEJ MAFIJNA?
Tak. A dlaczego nie przycisnąć? Bo dziś lecimy w głosujących na Vito, a i miałem intensywny dzień tu i już głowa mi się zmęczyła, a trzeba będzie jej jeszcze użyć za godzinę.
|
|
M. Otyłek
EdycjaGruba#
Limit Postów: 119
|
Post by M. Otyłek on Sept 28, 2024 18:19:03 GMT 1
No tak, zakochałem się i zatunelowalem na nim i nie widzę po za nim świata i tylko zajmuje się jego tematem
|
|
M. Otyłek
EdycjaGruba#
|
Post by M. Otyłek on Sept 28, 2024 18:19:30 GMT 1
Wy serio kurwa jesteście waskotorowi
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 520
|
Post by Misio Kaku on Sept 28, 2024 18:19:39 GMT 1
Na pewno dużo mniej niż dzisiaj i zależy o której godzinie, ale rano do ok 11 i wieczorem planuję być.
|
|
|
Post by Grubol-Papież on Sept 28, 2024 18:20:04 GMT 1
A Astley jest grande spoceńcem W d0 miałeś takie, skądinąd celne, spostrzeżenie. Co sądzisz o nim teraz? W ogóle chyba faktycznie za mocno skupiłem się na setupie i za bardzo przestałem się zajmować osobami, które nie głosowały wczoraj na Vito. Ale dalej uważam, że sam lincz powinien iść dzisiaj w gronie Vitobójców. Z grona, które nie głosowało na Vito mamy: Misio Kaku [5] – Grzegorz Grubraun, Gruba Ryba, Lord Grubdemort, Wróżbita Grubciej, Gruambo Twój Stary Grubol [2] – Rick Gruboll, Grubol Szef
Rick Gruboll [1]– Adam Dużysz Potężny Warmianin [1] – Twój Stary Grubol Gruba Ryba [1] – Jabba The Fatt Gruboku [1] - Don Vito Grubolone
Brak głosu: Potężny Warmianin Warmianina nie liczę, dla mnie on nie gra na razie. Jabbą też się w tej chwili nie zajmuję, skoro ma zacząć grać dopiero w poniedziałek, a dzisiaj go nawet nie było. Tak więc zostaje 8: Grzegorz Grubraun, Gruba Ryba, Lord Grubdemort, Wróżbita Grubciej, Gruambo, Adam Dużysz, Rick Gruboll, Twój Stary Grubol. Z tego grona Grubrauna i Wróżbitę mam uniewinnionych, więc zostaje szóstka. Gruba Ryba - w sumie taki glon, który stara się być merytoryczny to zawsze podejrzana sprawa, dobre miejsce na mafię, więc powinienem go podejrzewać, ale jakoś te jego posty nie wzbudzają u mnie niepokoju. Nie wiem, czy dlatego że nie poświęcałem mu dużo uwagi, czy dlatego że faktycznie te posty są spoko. Będę musiał doczytać. Grubdemort - nie mam na razie zaufania, dziwnie się do mnie dopierdalał, jakby nie wiedział jak do mnie podejść. Wczorajszy performens też dziwny z tą niby pewnością, że jest remis dwóch mafiozów itp. Gruambo - bardziej nie gra niż gra, jeszcze się okaże o zgrozo, że Rick miał rację, że to mafiak. Niby wczoraj na luzie wszedł, ale im dłużej będzie wnosił tak mało, tym dłużej szanse na mafiaka rosną. Adam Dużysz - bardzo mała aktywność, a jednak stara się być merytoryczny, czyli gry nie olał. Budzi u mnie większy niepokój niż Ryba. Rick Gruboll - no ja wolę w nim widzieć mafię niż niewinnego. Jednak lepiej jest napierdalać w mafiozę niż robić z siebie debila bijąc niewinnego albo musieć go odpuścić, bo niewinny. Ale tak zupełnie serio, mnie on się nie podoba. Ja rozumiem, że tłumaczy się grą z telefonu, ale mimo wszystko dla mnie jest jakiś dziwny. Jakoś tam mam wrażenie, że nie wiedział jak wejść w sytuacji, gdy mało co się działo i nie dało się ukryć w tłumie. Twój Stary Grubol - jak dla mnie spora szansa na mafię. Widać, że gość obyty i ma pojęcie o grze a robi za klauna, musi mieć w tym jakiś cel. A teraz się zajmę gronem do dzisiejszego linczu, czyli Vitobójcami.
|
|
M. Otyłek
EdycjaGruba#
|
Post by M. Otyłek on Sept 28, 2024 18:20:29 GMT 1
lepper i Braun czy wy się mnie boicie, że na mnie głosujecie? DLACZEGO MIAŁBYM KOGOKOLWIEK SIĘ BAĆ WRZUCIŁEM GŁOS BO ZIGNOROWAŁEŚ MOJE PYTANIE I WLECIAŁEŚ Z POSTEM Cukier mi już spadł i straciłem energię, wpadnę za godzinę robić wajchę A jakie było pytanie?
|
|
|
Post by Twój Stary Grubol on Sept 28, 2024 18:21:50 GMT 1
Jestem dzieci. Ojciec jeszcze musiał coś załatwić na mieście po pracy, dlatego tak późno. Jest jaki obiad?
|
|
M. Otyłek
EdycjaGruba#
|
Post by M. Otyłek on Sept 28, 2024 18:22:31 GMT 1
Jebniesz ze mną w grubą Rybę? A JAKBY NIE BYŁO GRUBEJ RYBY TO KTO DRUGI, TRZECI? Twój stary, lord Grubdemort
|
|
M. Otyłek
EdycjaGruba#
|
Post by M. Otyłek on Sept 28, 2024 18:23:14 GMT 1
Giuseppe i jakiś glon
|
|
|
Post by Andrzej Grubbol on Sept 28, 2024 18:25:43 GMT 1
Na pewno dużo mniej niż dzisiaj i zależy o której godzinie, ale rano do ok 11 i wieczorem planuję być. A JA MYŚLAŁEM ŻE MIASTOWI POWINNI GRAĆ Z MENTALEM ATAK ZAMIAST OBRONA...
|
|
|
Rozgrywka
Sept 28, 2024 18:25:50 GMT 1
via mobile
Post by Statua Grubości on Sept 28, 2024 18:25:50 GMT 1
No tak, zakochałem się i zatunelowalem na nim i nie widzę po za nim świata i tylko zajmuje się jego tematem No nie, ale uczciwe zapytałem, bo typa masz wśród kandydatów od wczoraj, a tylko tyle miałeś o nim do powiedzenia
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Sept 28, 2024 18:26:03 GMT 1
podejrzewanie mnie to szmaciarstwo
|
|
M. Otyłek
EdycjaGruba#
|
Post by M. Otyłek on Sept 28, 2024 18:26:06 GMT 1
Nawet dobry skład mafii mi wyszedł
|
|
|
Post by Twój Stary Grubol on Sept 28, 2024 18:27:03 GMT 1
Czy rzeczywiście town vibes? No a co się okazało, mądralo?
|
|
M. Otyłek
EdycjaGruba#
|
Post by M. Otyłek on Sept 28, 2024 18:27:09 GMT 1
podejrzewanie mnie to szmaciarstwo Wiem, ale podejrzewać jest rzeczą miastowa, a uniewinniac boską
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Sept 28, 2024 18:27:30 GMT 1
miałem wejść szukać niewinności w Kaku ale w sumie jak on ma na mnie głosować to po co mam to robić
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Sept 28, 2024 18:27:56 GMT 1
czekałem na ewolucje otyłka to samo
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Sept 28, 2024 18:28:08 GMT 1
uniewinniałem dzg to samo
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Sept 28, 2024 18:28:32 GMT 1
wynika z tego, że oprócz szmaciarze to jesteście też niewdzięcznicy
|
|
M. Otyłek
EdycjaGruba#
|
Post by M. Otyłek on Sept 28, 2024 18:29:51 GMT 1
To jak jesteś niewinny to mafia ma interes na skłócić przez szukanie grubola na Vito
|
|