|
Rozgrywka
Sept 26, 2024 20:18:24 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Sept 26, 2024 20:18:24 GMT 1
Rick Gruboll dobry odczyt na Grubolone
|
|
|
Rozgrywka
Sept 26, 2024 20:18:37 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Sept 26, 2024 20:18:37 GMT 1
cholera jasna bo ze mną to tam chuj, mogłeś się pomylić ale ja tak sobie myślę o tym don grubelone, że jest tak bardzo sztuczno-mafijny w tym wszystkim, że przecież jakby był w mafii, to by to aż za bardzo przerysowane było chyba no to jak mam rację to ci minimum dwóch niewinnych wyszło na w top3 mafijnych wejść cholera jasna edit: o braunie mi się nie chciało myśleć to nie wiem co z nim o czym ty do nas rozmawiasz Nie no zarzutem twoim jest to że gość niecelnie strzela ale też nie do końca to przemyślałeś? ale gdzie właściwie masz problem z tym postem ricka, bo tera to ja ciebie nie skumałem : o albo na siłę trochę walisz!
|
|
|
Post by Rick Gruboll on Sept 26, 2024 20:19:12 GMT 1
Tak trochę, bo z twoich poprzednich postów od momentu zaatakowania gruambo, dość bez powodu zreszta - spędziłeś czas na narzekaniu na fluff i udawaniu aktywności. Więc twój nagły wyskok z tym postem jest dość niekompatybilny z pozostała aktywnością. cholera jasna
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 520
|
Post by Misio Kaku on Sept 26, 2024 20:19:51 GMT 1
Najmafijniej narazie to mi ten jasnowidz się widzi. Moja magiczna kula mi mówi że chuja się znasz! No to grubo
|
|
|
Rozgrywka
Sept 26, 2024 20:20:41 GMT 1
via mobile
Post by Mietek Baryła on Sept 26, 2024 20:20:41 GMT 1
cholera jasna bo ze mną to tam chuj, mogłeś się pomylić ale ja tak sobie myślę o tym don grubelone, że jest tak bardzo sztuczno-mafijny w tym wszystkim, że przecież jakby był w mafii, to by to aż za bardzo przerysowane było chyba no to jak mam rację to ci minimum dwóch niewinnych wyszło na w top3 mafijnych wejść cholera jasna edit: o braunie mi się nie chciało myśleć to nie wiem co z nim panie ja mam juz duzo roboty nagranej jak sie nie podoba to placisz mi pan za to co zem zrobil i sie kulturalnie zegnamy grubelone mial mafijne wejscie mafijne proby wybrniecia z mafijnego wejscia ty za to jestes takim badajacym otoczenie i probujacym w delikatny sposob wplynac na kierunek w ktorym patrza inni grubraun bardziej na czutke poza tym 1/3 to calkiem dobra srednia nawet jesli przy dwoch bym sie pomylil srednia wygrywajaca gre wiec o co tu sie pan martwisz ??
|
|
Gruboku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 349
|
Rozgrywka
Sept 26, 2024 20:21:42 GMT 1
via mobile
Post by Gruboku on Sept 26, 2024 20:21:42 GMT 1
Niby gdzie? no to kiedy zaczynamy grać? Było mówić że trzeba czekać. Ale niech się dopierdalaja, tym lepiej. Czemu lepiej? No a grać można, kiedy się chce, problem w tym, że Ty zacząłeś od razu od niby merytorycznej gry, czyli Ci zależało na faktycznym graniu a nie kreacyjnych pierdach, a jakoś ciężko Cię nazwać przodownikiem pressingu czy gościem rzucającym najgrubsze spostrzeżenia. a jakich przodowników pressingu, czy liderów najgrubszych spostrzeżeń masz na ten moment? Ja gram po swojemu, jak przelece krótko jak meteor to trudno.
|
|
|
Post by Rick Gruboll on Sept 26, 2024 20:22:33 GMT 1
cholera jasna bo ze mną to tam chuj, mogłeś się pomylić ale ja tak sobie myślę o tym don grubelone, że jest tak bardzo sztuczno-mafijny w tym wszystkim, że przecież jakby był w mafii, to by to aż za bardzo przerysowane było chyba no to jak mam rację to ci minimum dwóch niewinnych wyszło na w top3 mafijnych wejść cholera jasna edit: o braunie mi się nie chciało myśleć to nie wiem co z nim panie ja mam juz duzo roboty nagranej jak sie nie podoba to placisz mi pan za to co zem zrobil i sie kulturalnie zegnamy grubelone mial mafijne wejscie mafijne proby wybrniecia z mafijnego wejscia ty za to jestes takim badajacym otoczenie i probujacym w delikatny sposob wplynac na kierunek w ktorym patrza inni grubraun bardziej na czutke poza tym 1/3 to calkiem dobra srednia nawet jesli przy dwoch bym sie pomylil srednia wygrywajaca gre wiec o co tu sie pan martwisz ?? no to było tak od razu teraz jest git, nie będziemy się szarpać przecież o jakąś dokładność pierwszego dnia, centymetr to jest dużo na chuju a nie na budowie
|
|
|
Post by Twój Stary Grubol on Sept 26, 2024 20:23:11 GMT 1
w kogo szczelam na obrazku?? TO RYSZARD TERLECKI? Grubbol wcale samobójstwa nie popełnił. Ja wam mówię, on prawdy nie bał się mówić i zagrażał władzy, to się go pozbyli. Ja swoje wiem.
|
|
|
Post by Twój Stary Grubol on Sept 26, 2024 20:23:51 GMT 1
Głupi nie jestem. Trochę już lat na tym świecie żyję.
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
|
Post by Misio Kaku on Sept 26, 2024 20:24:38 GMT 1
Baryła fajnie pisze. Teoria strun wskazuje na pozytywne wibracje z tej strony.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 26, 2024 20:26:20 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Sept 26, 2024 20:26:20 GMT 1
Baryła fajnie pisze. Teoria strun wskazuje na pozytywne wibracje z tej strony. dla mnie trochę wejście "ale jestem fifarafa eufa", zobaczymy, jak pociągnie!
|
|
|
Post by Rick Gruboll on Sept 26, 2024 20:27:08 GMT 1
braun jak zwykle musi mieć odmienne zdanie dla samego faktu kontestowania rzeczy
edit: dla pewności sekcja naukowa misio kaku może policzyć czy celność 1/3 faktycznie wygrywa grę bo w sumie to tak na czuja pewnie z 40% trzeba mieć jakby się okazało, że przypadkiem 1/3 starcza, to nie wiem w sumie co o tym sądzić no bo pan mietek nie wygląda na takiego co by siedział i liczył
|
|
|
Post by Twój Stary Grubol on Sept 26, 2024 20:27:33 GMT 1
Baryła fajnie pisze. Teoria strun wskazuje na pozytywne wibracje z tej strony. dla mnie trochę wejście "ale jestem fifarafa eufa", zobaczymy, jak pociągnie! Synu, będę miał bojowe zadanie dla ciebie.
|
|
|
Post by Grzegorz Grubraun on Sept 26, 2024 20:28:07 GMT 1
braun jak zwykle musi mieć odmienne zdanie dla samego faktu kontestowania rzeczy
|
|
|
Post by Grubol-Papież on Sept 26, 2024 20:29:22 GMT 1
Niby gdzie? Czemu lepiej? No a grać można, kiedy się chce, problem w tym, że Ty zacząłeś od razu od niby merytorycznej gry, czyli Ci zależało na faktycznym graniu a nie kreacyjnych pierdach, a jakoś ciężko Cię nazwać przodownikiem pressingu czy gościem rzucającym najgrubsze spostrzeżenia. a jakich przodowników pressingu, czy liderów najgrubszych spostrzeżeń masz na ten moment? Ja gram po swojemu, jak przelece krótko jak meteor to trudno. Mietek, Wróżbita, nawet ten Rick, choć sposób, w jaki te przemyślenia podaje mi nie pasi są dla mnie o kilka parafii wyżej w hierarchii pressingu niż Ty. I nie byłoby nic złego w byciu niemerytorycznym, gdyby nie to, że w zasadzie od początku usiłowałeś grać merytorycznie. Dla mnie to jest rozjazd między zasugerowaną na początku postawą a faktycznie prezentowaną potem. GRUBOLE I GRUBOLKI!!! JA, ANDRZEJ GRUBBOL STAJĘ PRZED WAMI BY WALCZYĆ O NASZE PRAWA! O PRAWA GRUBOLI, KTÓRE OD LAT ZANIEDBYWAŁY CHUDOLSKIE ELITY! WIEMY DOBRZE KTO BUMELUJE NA GÓRZE A KTO CIĘŻKO HARUJE NA DOLE ALE WIĘCEJ JUŻ NA TO NIE POZWOLIMY! PRZYSZEDŁ CZAS BY POWIEDZIEĆ DOŚĆ! NIE POZWOLĘ ŻEBY NAS OSZUKIWANO, ZNIEWAŻANO I NISZCZONO NASZE MARZENIA. MARZENIA O KRAINIE MLEKIEM I MIODEM PŁYNĄCEJ - GRUBOLANDII MĄCICIELE Z ELITY KRĄŻĄ WŚRÓD NAS, SIEJĄ ZAMĘT CHCĄ WCIĄGNĄĆ NAS W SWOJE UKŁADY I ZABIERAĆ TO CO NALEŻY SIĘ NAM, GRUBOLOM! ALE JA WAM MÓWIĘ I BIORĘ PEŁNĄ ODPOWIEDZIALNOŚC ZA TO CO MÓWIĘ – NIE PODDAMY SIĘ I ZWYĆIĘŻYMY! JA, ANDRZEJ GRUBBOL, BĘDĘ WALCZYŁ O GODNOŚĆ O POKRZYWDZONYCH O TO BY GRUBOL ZNOW MÓGŁ STAĆ Z PODNIESIONĄ GŁOWĄ! MĄCICIELE UWAŻAJCIE BO PRZYJDZIE KRYSKA NA MATYSKA!!! WASZ ANDRZEJ GRUBBOL NIE DA SIĘ ZASTRASZYĆ! A TYCH CO PRÓBUJĄ KNUĆ ZA NASZYMI PLECAMI – WYŁAPIEMY I ROZGONIMY fajny Jestem szefem mafii. Mafii Grubolskiej. Każde nieposłuszeństwo wobec mnie będzie karane. Za bycie zdrajcą/sprzedawczykiem/czy cżłonkiem wrogiej rodziny jest kara śmierci. Mam nadzieję że zasady będą respektowane. niefajny Nic się nie skończyło! Nic! Nie możecie tego ot tak wyłączyć! To nie była moja wojna! Wy prosiliście mnie, a nie ja was! Zrobiłem wszystko, co musiałem, byśmy zwyciężyli, a ktoś nie pozwolił nam wygrać! Potem wracam do świata i widzę tych wszystkich chuderlaków na lotnisku protestujących przeciwko mnie, plujących nazywających mnie obleśnym grubasem i innymi obrzydliwymi wyzwiskami! Kim oni są, żeby przeciwko mnie protestować, co?! Kim oni są?! Chyba, że byli mną i byli tam gdzie ja i wiedzą o czym wrzeszczą! niefajny jakbyśmy zaczynali z karmą 50, gdzie 0 to mafia a 100 to miasto, to gruambo miałby już 45 niefajny Jak się zapatrujecie na to że ja mam 3 role a wy po jednej ( ojciec chrzestny,grubol i sąd ostateczny jako don w sprawach mafii)? tu fajny mafia się wygadała na discordzie i teraz pewnie za bardzo nie chce się nikomu wpisywać, ale z czystej przyzwoitości jeden czy dwóch pewnie się zameldowało ja przyjdę potem, skoro teraz wieje chujem niefajny bardziej mafijnego wejscia niz don vito nie dalo sie poczynic chyba fajny ale nie wiem??? JAk to jest, że jednocześnie oceniłeś za mafijne wejście Gruambo oraz posta Ricka, w którym się do tego Gruambo dopierdalał. Uważasz, że mafiozo zaczął grę od jebania kolegi z mafii?
|
|
|
Rozgrywka
Sept 26, 2024 20:31:06 GMT 1
via mobile
Post by Mietek Baryła on Sept 26, 2024 20:31:06 GMT 1
jest tutaj jeszcze jeden kieras wsrod miasta co to wyzej sra niz dupe ma i gra pod publiczke ciekawe kto z was pierwszy wpadnie na to o kogo mi chodzi
|
|
|
Post by Rick Gruboll on Sept 26, 2024 20:32:14 GMT 1
jak jeszcze jeden to kto był tym wcześniejszym
|
|
|
Post by Twój Stary Grubol on Sept 26, 2024 20:32:51 GMT 1
jest tutaj jeszcze jeden kieras wsrod miasta co to wyzej sra niz dupe ma i gra pod publiczke ciekawe kto z was pierwszy wpadnie na to o kogo mi chodzi Dużysz.
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
|
Post by Misio Kaku on Sept 26, 2024 20:32:58 GMT 1
Baryła fajnie pisze. Teoria strun wskazuje na pozytywne wibracje z tej strony. dla mnie trochę wejście "ale jestem fifarafa eufa", zobaczymy, jak pociągnie! No jest takim grającym na pewniaczka. Na tym etapie to bardziej miejskie niż mafijne, ale zobaczymy czy utrzyma tempo.
|
|
|
Post by Don Vito Grubolone on Sept 26, 2024 20:35:31 GMT 1
a jakich przodowników pressingu, czy liderów najgrubszych spostrzeżeń masz na ten moment? Ja gram po swojemu, jak przelece krótko jak meteor to trudno. Mietek, Wróżbita, nawet ten Rick, choć sposób, w jaki te przemyślenia podaje mi nie pasi są dla mnie o kilka parafii wyżej w hierarchii pressingu niż Ty. I nie byłoby nic złego w byciu niemerytorycznym, gdyby nie to, że w zasadzie od początku usiłowałeś grać merytorycznie. Dla mnie to jest rozjazd między zasugerowaną na początku postawą a faktycznie prezentowaną potem. fajny niefajny niefajny niefajny tu fajny niefajny chyba fajny ale nie wiem??? JAk to jest, że jednocześnie oceniłeś za mafijne wejście Gruambo oraz posta Ricka, w którym się do tego Gruambo dopierdalał. Uważasz, że mafiozo zaczął grę od jebania kolegi z mafii? Mnie dziwi że taki Wróżbita Maciej ocenił posty Gruboku jako pressing. Ja tam żadnego pressingu nie poczułem w ogóle.
|
|