|
Rozgrywka
Sept 28, 2024 18:42:36 GMT 1
via mobile
Post by Mietek Baryła on Sept 28, 2024 18:42:36 GMT 1
kurna fuszka mi sie przedluza miala byc lekka robota a my tu ze szwagrem pewnie do dziesiatej nie skonczymy dobrze ze jutro niedziela to sobie na spokojnie zuberka piwko boze spije
|
|
|
Post by Andrzej Grubbol on Sept 28, 2024 18:42:55 GMT 1
NIE STRESUJ SIĘ NAJGORSZE CO CIE MOŻE SPOTKAĆ TO LINCZ PRZECIEŻ JESTEŚ NIEWINNY CO NIE?? RAUMBO POWINIEN W CZOMBER DOSTAĆ No śmieszne w chuj NIE WIEM CZY ŚMIESZNE CZY NIE
LINCZ DLA MIASTOWEGO TO NIE KONIEC ŚWIATA, SZCZEGÓLNIE NA TAKIM ETAPIE ROZGRYWKI
A TY PRZESZEDŁEŚ W TRYB JAKICHŚ SZTUCZNYCH WAJBIKÓW
|
|
|
Rozgrywka
Sept 28, 2024 18:43:06 GMT 1
via mobile
Post by Giuseppe Grubollo on Sept 28, 2024 18:43:06 GMT 1
Aż mi wstyd że chuja zagrałem dzisiaj Ale lepsi wcale nie byliście Właśnie miałem odpisać papieżowi że chuja zagrałeś ale wytrąciłeś mi oręż z ręki brawo
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 520
|
Post by Misio Kaku on Sept 28, 2024 18:43:29 GMT 1
Na pewno dużo mniej niż dzisiaj i zależy o której godzinie, ale rano do ok 11 i wieczorem planuję być. A JA MYŚLAŁEM ŻE MIASTOWI POWINNI GRAĆ Z MENTALEM ATAK ZAMIAST OBRONA... A ja myślałem, że my tu szukamy mafii, a nie walczymy o przywództwo w grupie.
|
|
|
Post by Grubol-Papież on Sept 28, 2024 18:43:38 GMT 1
Ja bym dziś wybierał między Giuseppe, Papieżem, a Motylkiem. Rick mi zalatuje mafiskiem wstrętnym, ale to temat nie na dziś, najprędzej jutro. Ciebie to chyba popierdoliło zdrowo z tym linczowaniem mnie. Ten Giuseppe to chyba też średni pomysł tak coś czuję, choć z nim to nigdy nie wiadomo. Z Twojej trójki to ten M.Atołek się nadaje na lincz. Aczkolwiek najchętniej jebnąłbym Gruboku lub DZG. Z grona Vitobójców ja, Mietek i Ty jesteśmy niewinni, zostaje szóstka: Lepper, DZG, Gruboku, M.Atołek, Giuseppe, Statua. Statua jest dla mnie blisko uniewinnienia, choć zdaje się mnie nie lubić, bo coś pisał, żeby mnie linczować, bo będę darł mordę. Lepper - przynajmniej na razie ma immunitet, bo ładnie wjechał w tego Vito, choć niecelnie. Nie wiem, czy mafiozo by aż tak wjeżdżał w niewinnego. Obserwowałbym, dał pograć, zobaczył, co zrobi dalej. Ale jego stylu pisania to nie lubię, ciężko się go czyta. Giuseppe - czysto na wajby mi pasuje, wydaje się spoko, nie wiem, czemu DZG chce go linczować i ma takie wielkie przekonanie. Giuseppe to nie jest typ gracza do łatwego rozczytania, więc nie kolorowałbym na zielono, ale nie wydaje mi się, żeby pchał agendę, wyrabiał pozycję, więc absolutnie nie jest dla mnie tematem na dziś. M.Atołek - dla mnie możliwa mafia, nie widzę nic, co by go uniewinniało. Gruboku - jak dla mnie słabe wejście, do którego przyczepiłem się w D0. Do tego jak Vito niewinny, to ktoś z mafii musiał się dojebać do mafinnego wejścia Vito, Gruboku tu pasuje. Niektórzy twierdzą, że on się antagonizuje, co jest miejskie, ale moim zdaniem nie do końca, bo robi to tylko wobec osób, które i tak go podejrzewają i raczej stara się z jedną osobą naraz. Jak dziś się kłócił ze Statuą, to choć go parę razy wspomniałem, to mnie ignorował, specjalnie go nie oznaczałem, nie cytowałem i długo się nie odnosił. Jakby tylko pilnował tych powiadomień, żeby odbijać piłeczki lecące w jego stronę. DZG - jego akcje poleciały u mnie na łeb na szyję. Atakowanie mnie to taka wisienka na torcie, bardziej nie podoba mi się całościowy obraz gry, a że częściowo dotyczy mnie, to tym bardziej mnie to uderzyło po oczach. 1. Głos w Vito. Niby taktycznie doskonale wytłumaczone, ale kurde, ten gracz nie powinien w ogóle zagłosować na Vito, chyba że miałby 99% przekonania, że to mafia. 2. Bardzo płytka gra czy raczej argumentacja za tą grą stojąca. Wystarczy jeden post, żeby zmienił zdanie i kogoś, kogo jebał, wrzucić do niewinnych lub na odwrót. I żeby jeszcze faktycznie te posty do tego uprawniały, ale nie. 3. Wybór celów do linczu na bardzo płytkich podstawach. Taktycznie wiadomo, że dobrze jebać w Vitobójców, więc starałem się od niego wyciągnąć solidną argumentację, czemu ten a nie tamten, dostałem gówno. A przez to, że wysmażył mało przekonującą argumentację, to może zmieniać zdanie jak mu pasuje. Moim zdaniem to nie miejska chwiejność, tylko premedytacja. 4. Wczorajszy płacz, że zostanie zlinczowany, choć z jedna osoba o nim wspomniała. Ja miałem deja vu. 5. Gra tak, jakby był zniechęcony, co sugeruje bycie w mafii w tym przypadku.
|
|
|
Post by Rick Gruboll on Sept 28, 2024 18:44:00 GMT 1
Aż mi wstyd że chuja zagrałem dzisiaj Ale lepsi wcale nie byliście Właśnie miałem odpisać papieżowi że chuja zagrałeś ale wytrąciłeś mi oręż z ręki brawo Polecam się jutro bd tak samo albo gorzej, w poniedziałek już postaram się trzymać poziom jak dożyję hehe
|
|
M. Otyłek
EdycjaGruba#
Limit Postów: 119
|
Post by M. Otyłek on Sept 28, 2024 18:44:54 GMT 1
NIE WIEM CZY ŚMIESZNE CZY NIE
LINCZ DLA MIASTOWEGO TO NIE KONIEC ŚWIATA, SZCZEGÓLNIE NA TAKIM ETAPIE ROZGRYWKI
A TY PRZESZEDŁEŚ W TRYB JAKICHŚ SZTUCZNYCH WAJBIKÓW
Nie wiem co przez to masz na myśli, ale moje wajby są podawane szczerze i na tacy
|
|
|
Post by Grubol-Papież on Sept 28, 2024 18:46:04 GMT 1
Nie byłoby dobrze wiedzieć, czy Kaku jest w mafii? Z gry niewinny, choć chyba głupi.
|
|
|
Post by Andrzej Grubbol on Sept 28, 2024 18:47:00 GMT 1
A JA MYŚLAŁEM ŻE MIASTOWI POWINNI GRAĆ Z MENTALEM ATAK ZAMIAST OBRONA... A ja myślałem, że my tu szukamy mafii, a nie walczymy o przywództwo w grupie. SZUKAMY SZUKAMY, ALE PRZED MOMENTEM ZAPYTAŁEM CZY JUTRO BĘDZIESZ MIAŁ CZAS SIĘ BRONIĆ
I MI ODPOWIEDZIAŁEŚ
WIĘC CHYBA SAM NIE MASZ ZAMIARU TEJ MAFII SZUKAĆ?
|
|
|
Post by Twój Stary Grubol on Sept 28, 2024 18:47:08 GMT 1
Obecnie najbardziej ufam Papieżowi.
|
|
Gruambo
EdycjaGruba#
Limit Postów: 391
|
Post by Gruambo on Sept 28, 2024 18:47:36 GMT 1
Nie byłoby dobrze wiedzieć, czy Kaku jest w mafii? Z gry niewinny, choć chyba głupi. To jeśli Kaku niewinny, to czemu walić w morderców Vito?
|
|
|
Post by Twój Stary Grubol on Sept 28, 2024 18:47:44 GMT 1
Jak ładnie poprosi, to zagłosuję razem z nim.
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 520
|
Post by Misio Kaku on Sept 28, 2024 18:47:50 GMT 1
Nie byłoby dobrze wiedzieć, czy Kaku jest w mafii? Nie wkurwiaj mnie nawet, bo jak padnę dziś przez taki argument, to chyba was rozpierdole na głosowym, że produkowałem się kilka godzin bez sensu.
|
|
|
Post by Grubol-Papież on Sept 28, 2024 18:49:02 GMT 1
Z gry niewinny, choć chyba głupi. To jeśli Kaku niewinny, to czemu walić w morderców Vito? Żeby nie ułatwiać mafii szukania zielonego grubola, bo ten na pewno siedzi w niegłosujących na Vito.
|
|
M. Otyłek
EdycjaGruba#
Limit Postów: 119
|
Post by M. Otyłek on Sept 28, 2024 18:49:22 GMT 1
Nie byłoby dobrze wiedzieć, czy Kaku jest w mafii? Nie wkurwiaj mnie nawet, bo jak padnę dziś przez taki argument, to chyba was rozpierdole na głosowym, że produkowałem się kilka godzin bez sensu. Zrobię dokładnie to samo. Kręcenie na mnie linczu gdy jestem aktywny to jakieś kuriozum
|
|
|
Post by Grubol-Papież on Sept 28, 2024 18:49:36 GMT 1
Jak ładnie poprosi, to zagłosuję razem z nim. Poszedłbyś ze mną w DZG? Nie wkurwiaj mnie nawet, bo jak padnę dziś przez taki argument, to chyba was rozpierdole na głosowym, że produkowałem się kilka godzin bez sensu. Zrobię dokładnie to samo. Kręcenie na mnie linczu gdy jestem aktywny to jakieś kuriozum Zrobię to samo, a dodatkowo głosującym na mnie napluję do ryja na zlocie.
|
|
Gruambo
EdycjaGruba#
Limit Postów: 391
|
Post by Gruambo on Sept 28, 2024 18:49:50 GMT 1
Nie byłoby dobrze wiedzieć, czy Kaku jest w mafii? Nie wkurwiaj mnie nawet, bo jak padnę dziś przez taki argument, to chyba was rozpierdole na głosowym, że produkowałem się kilka godzin bez sensu. Jeśli zginiesz niewinny, to z wielką uwagą przewertujemy wszystko, co wyprodukowałeś!
|
|
|
Rozgrywka
Sept 28, 2024 18:50:30 GMT 1
via mobile
Post by Giuseppe Grubollo on Sept 28, 2024 18:50:30 GMT 1
Nie byłoby dobrze wiedzieć, czy Kaku jest w mafii? Nie wkurwiaj mnie nawet, bo jak padnę dziś przez taki argument, to chyba was rozpierdole na głosowym, że produkowałem się kilka godzin bez sensu. Sorry, zmusiłeś mnie do głosu na Ciebie w samoobronie 🫣
|
|
|
Rozgrywka
Sept 28, 2024 18:50:41 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Sept 28, 2024 18:50:41 GMT 1
Na pewno dużo mniej niż dzisiaj i zależy o której godzinie, ale rano do ok 11 i wieczorem planuję być. A JA MYŚLAŁEM ŻE MIASTOWI POWINNI GRAĆ Z MENTALEM ATAK ZAMIAST OBRONA...
Nie wiem, Kaku robi wszystko na opak i nie wiem czy to nie za dużo fuckupów na mafiaka
|
|
|
Post by Dobry, zły i gruby on Sept 28, 2024 18:50:44 GMT 1
Dawaj papiez
|
|