|
Rozgrywka
Sept 28, 2024 19:01:01 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Sept 28, 2024 19:01:01 GMT 1
Przy czym ja też niespecjalnie ci ufam 😎
|
|
|
Post by Twój Stary Grubol on Sept 28, 2024 19:01:09 GMT 1
Czuję się w chuj nierozumiany w tej edycji. Jakoś brakuje mi takiej fajnej miejskiej współpracy. Wydawało mi się, że taką nawiążę z Szefem, to zleciał. Mietek wczoraj się cieszył, że jestem, teraz na mnie głosuje. Statua też mi nie ufa, Grubdemort najpierw się dziwnie przypierdolił a teraz go nie ma, Giuseppe jest na razie strasznie mało. DZG i Rick chyba w mafii, z tym drugim zresztą wiadomo jak jest nawet jak jest w mieście. Zostali chyba tylko Wróżbita i Grubraun. A Grubbol?
|
|
|
Post by Rick Gruboll on Sept 28, 2024 19:01:58 GMT 1
Nie wiem stary w moim przypadku masz nieistniejącą progresję O pozostałych nie mogę się wypowiedzieć bo chuj dzisiaj mogłem se przemyśleć coś grubszego
No ale sam jesteś sobie winien trochę wg mnie
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 520
|
Post by Misio Kaku on Sept 28, 2024 19:02:43 GMT 1
Czuję się w chuj nierozumiany w tej edycji. Jakoś brakuje mi takiej fajnej miejskiej współpracy. Wydawało mi się, że taką nawiążę z Szefem, to zleciał. Mietek wczoraj się cieszył, że jestem, teraz na mnie głosuje. Statua też mi nie ufa, Grubdemort najpierw się dziwnie przypierdolił a teraz go nie ma, Giuseppe jest na razie strasznie mało. DZG i Rick chyba w mafii, z tym drugim zresztą wiadomo jak jest nawet jak jest w mieście. Zostali chyba tylko Wróżbita i Grubraun. Możemy jutro spróbować porozmawiać. Ja pójdę chyba w tego Giuseppe, bo chłop wygląda, jakby sam się o to prosił by przez reverse psychology mnie od tego odwieść. Gruambo też robi wszystko, żeby na niego posłać głos, ale to już jest zbyt bezczelne, żeby robić to dziś. No chyba że chłopaki na mafijnym mają już ubaw i trollują, ale nie chce mi się w to wierzyć.
|
|
|
Post by Andrzej Grubbol on Sept 28, 2024 19:02:52 GMT 1
Czuję się w chuj nierozumiany w tej edycji. Jakoś brakuje mi takiej fajnej miejskiej współpracy. Wydawało mi się, że taką nawiążę z Szefem, to zleciał. Mietek wczoraj się cieszył, że jestem, teraz na mnie głosuje. Statua też mi nie ufa, Grubdemort najpierw się dziwnie przypierdolił a teraz go nie ma, Giuseppe jest na razie strasznie mało. DZG i Rick chyba w mafii, z tym drugim zresztą wiadomo jak jest nawet jak jest w mieście. Zostali chyba tylko Wróżbita i Grubraun. ABSOLUTNIE TO!
NIE MA CORE JAKIEGOŚ, JA W TAKICH PEWNIEJSZYCH NIEWINNYCH TO MOGE WRZUCIĆ NA TEN MOMENT WRÓŻBITE I MOŻE GRUBRAUNA. WCZEŚNIEJ BYŁ MIETEK ALE TNIE W CHUJA. GLONERIA JEST ROZMYTA.
CHCIAŁEM TRZECIĄ DROGĘ ORGANIZOWAĆ TO MNIE CHŁOPAKI OLAŁY
ODECHCIEWA SIĘ
|
|
|
Post by Twój Stary Grubol on Sept 28, 2024 19:03:18 GMT 1
Nie wiem stary w moim przypadku masz nieistniejącą progresję O pozostałych nie mogę się wypowiedzieć bo chuj dzisiaj mogłem se przemyśleć coś grubszego No ale sam jesteś sobie winien trochę wg mnie Trudno mieć progresję myśli, skoro ja jeszcze nie przedstawiłem żadnych grubszych, hehe, myśli.
|
|
Gruambo
EdycjaGruba#
Limit Postów: 391
|
Post by Gruambo on Sept 28, 2024 19:04:21 GMT 1
Czuję się w chuj nierozumiany w tej edycji. Jakoś brakuje mi takiej fajnej miejskiej współpracy. Wydawało mi się, że taką nawiążę z Szefem, to zleciał. Mietek wczoraj się cieszył, że jestem, teraz na mnie głosuje. Statua też mi nie ufa, Grubdemort najpierw się dziwnie przypierdolił a teraz go nie ma, Giuseppe jest na razie strasznie mało. DZG i Rick chyba w mafii, z tym drugim zresztą wiadomo jak jest nawet jak jest w mieście. Zostali chyba tylko Wróżbita i Grubraun. To walimy w Ricka!
|
|
|
Post by Rick Gruboll on Sept 28, 2024 19:04:49 GMT 1
Nie wiem stary w moim przypadku masz nieistniejącą progresję O pozostałych nie mogę się wypowiedzieć bo chuj dzisiaj mogłem se przemyśleć coś grubszego No ale sam jesteś sobie winien trochę wg mnie Trudno mieć progresję myśli, skoro ja jeszcze nie przedstawiłem żadnych grubszych, hehe, myśli. Mówiłem do papieza ty mnie po prostu wkurwiasz xD
|
|
|
Rozgrywka
Sept 28, 2024 19:04:58 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Sept 28, 2024 19:04:58 GMT 1
Mnie się ten płaczliwy post papieża nie podoba, nie wiem jak wy chłopaki ale imo to za dużo tam bycia niezrozumianym, a za mało plucia w ryj
Szczególnie że jakby wierzył w tego Ricka i dzg w mafii, to nie powinien napierdalać w ten bęben?
|
|
|
Rozgrywka
Sept 28, 2024 19:06:21 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Sept 28, 2024 19:06:21 GMT 1
Gdzie ten kutasiarz Voldemort
|
|
|
Post by Grubol-Papież on Sept 28, 2024 19:06:55 GMT 1
Kurwa, następny. To ja jestem jakiś ślepy i rozkalibrowany w tej edycji, że nie widzę tej niewinności, a wręcz widzę mafię, czy jednak to z Wami jest coś nie tak? Mietek bardzo mnie rozczarował tym, że wrzucił jakiegoś pierda i poszedł. I jeszcze na mnie głos ma. No ja właśnie to mu poczytuję za niewinne, tzn dużo zmian wniosków, czasem powierzchowne rozumowanie ale bez kalkulacji i budowania jakiejś spójnej agendy Tu se pierdolnie w motylka, zaraz go uniewinni i sciśnie bekę z mafii, no dla mnie to jest raczej miastowa swoboda Dobra, widzę, że dziś do niego nie przekonam, to jakbym dziś zleciał w linczu albo w jakimś najbliższym mordzie, to jeszcze zostawiam jeden punkt pod rozwagę. Jakby DZG nie padał w mordzie a Warmianin się ożywił, to przypominam: mnie się wydaje, że to jakiś niewinny, niezainteresowany rozgrywką, pewnie nagoniony przez MG na grę ze śmiesznymi obrazkami. nawet głosu nie oddał 🤷 no właśnie to nieoddanie głosu mi się najbardziej podejrzane wydaje, bo niewinny to by może dostał jakąś przypominajkę od MG o grze i ten głos byle jaki, nie myśląc o konsekwencjach oddał. A mafijny glonek już sobie może kombinować, że nie ma co dawać teraz jakiegos dziwnego głosu, bo jeszcze się znajdzie na świeczniku. No ale jeśli jest tak jak piszesz, to pewnie i tak padnie za nieaktywność. Ja w tamtym momencie myślałem, że Warmianin olał grę i nie będzie już po prostu pisał. Nie było go od dawna, głosu nie oddał. A DZG jakby przewidział przyszłość, że jednak ten Warmianin się jeszcze pojawi. Może są razem w mafii?
|
|
|
Post by Rick Gruboll on Sept 28, 2024 19:07:29 GMT 1
Ja prawilnie przypominam żeby ci co wczoraj się wjebali do worka z grubolem z niego nie wyskakiwali
Jak będzie trzeba to się zwajchuje ale co kusić los
|
|
Gruambo
EdycjaGruba#
Limit Postów: 391
|
Post by Gruambo on Sept 28, 2024 19:08:52 GMT 1
Ja prawilnie przypominam żeby ci co wczoraj się wjebali do worka z grubolem z niego nie wyskakiwali Jak będzie trzeba to się zwajchuje ale co kusić los Wszystko mi jedno!
|
|
|
Post by Grubol-Papież on Sept 28, 2024 19:09:24 GMT 1
Mnie się ten płaczliwy post papieża nie podoba, nie wiem jak wy chłopaki ale imo to za dużo tam bycia niezrozumianym, a za mało plucia w ryj Szczególnie że jakby wierzył w tego Ricka i dzg w mafii, to nie powinien napierdalać w ten bęben? No Ricka nie będziemy dziś bić przecież ze względów taktycznych a DZG wszyscy uniewinniają, sam go nie zlinczuję. Serio uważasz, że to miejska wersja? Nie zaśmierdziało Ci to, że płakał, że padnie, choć wspomniała go z jedna osoba a do linczu było z 8h?
|
|
|
Post by Twój Stary Grubol on Sept 28, 2024 19:09:48 GMT 1
Gruambo to sympatyczny gracz.
|
|
|
Post by Grubol-Papież on Sept 28, 2024 19:10:38 GMT 1
Widzę, że będę musiał wziąć drabinkę albo taboret na następny zlot.
|
|
|
Post by Rick Gruboll on Sept 28, 2024 19:10:47 GMT 1
Ty papież a czemu ty ze mną w ogóle nie chciałeś gadać dzisiaj Nie myślisz że bym pękł w mafii pod siłą twojego pressingu
|
|
|
Post by Andrzej Grubbol on Sept 28, 2024 19:11:11 GMT 1
I wy chcecie mnie przed takim gościem linczować;( wstyd i hanba CZEMU TY NIE NAWALASZ W TWOJEGO STAREGO? PRZECIEŻ TO BYŁ TWÓJ KANDYDAT WCZORAJ I JAK WIDAĆ ZDANIA O NIM NIE ZMIENIŁEŚ?
|
|
|
Rozgrywka
Sept 28, 2024 19:11:28 GMT 1
via mobile
Post by Giuseppe Grubollo on Sept 28, 2024 19:11:28 GMT 1
Dobra uwaga doszedłem do czegoś z przekonaniem
Grużbita Maciej jednak niewinny, zrozumiałem coś
|
|
|
Rozgrywka
Sept 28, 2024 19:11:44 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Sept 28, 2024 19:11:44 GMT 1
Mnie się ten płaczliwy post papieża nie podoba, nie wiem jak wy chłopaki ale imo to za dużo tam bycia niezrozumianym, a za mało plucia w ryj Szczególnie że jakby wierzył w tego Ricka i dzg w mafii, to nie powinien napierdalać w ten bęben? No Ricka nie będziemy dziś bić przecież ze względów taktycznych a DZG wszyscy uniewinniają, sam go nie zlinczuję. Serio uważasz, że to miejska wersja? Nie zaśmierdziało Ci to, że płakał, że padnie, choć wspomniała go z jedna osoba a do linczu było z 8h? No oczywiście że mi zaśmierdziało, ale od tego czasu wydarzyły się też rzeczy które w jego grze mi się podobały Zresztą czy dzg mafiozo pozwoliłby sobie na takie bycie pizdą od początku gry?
|
|