|
Rozgrywka
Sept 28, 2024 19:23:32 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Sept 28, 2024 19:23:32 GMT 1
Nieobecnego voldemorta też nie wypierdole dzisiaj
|
|
|
Post by Rick Gruboll on Sept 28, 2024 19:24:05 GMT 1
Ja mam wrażenie że jak grubol miastowy zleci to dopiero domino pierdolnie Te wszystkie glony co jeszcze będą żyły to będą miały przekurwione
|
|
|
Rozgrywka
Sept 28, 2024 19:24:22 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Sept 28, 2024 19:24:22 GMT 1
Rick dzie twój głos
|
|
|
Post by Grubol-Papież on Sept 28, 2024 19:24:27 GMT 1
Skoro na DZG nie ma szabli, to wracam do Gruboku, może tu będę miał więcej posłuchu. Jak już pisałem w d0, jego wejście było moim zdaniem przestrzelone, zupełnie nie w klimacie. Zaraz po pierwszym poście kreacyjnym wchodzi próba merytorycznego grania: taki don jak majster z mojej pierwszej roboty na niczym sie nie wyznawal ale zawsze naglosniej klapal dziobem co to nie on ano i po flaszke kazal ganiac zawsze po sniadaniu czemu mafijne wejscie mietku? Czy jeszcze sobie żartujemy kreacjami? Tak jakby chciał od początku okazać przydatność. Potem jeszcze drugi taki post: fajny niefajny niefajny niefajny tu fajny niefajny chyba fajny ale nie wiem??? Ale czemu fajny a niefajny? Nie wiem, posty kreacyjne z reguły są losowe. Naucz mnie jak rozpoznawać te fajne. Tylko ten jest dodatkowo słaby, bo przecież posty kreacyjne też mogą być luźne lub drętwe, fajne lub mafijne i takie rzeczy jak najbardziej można oceniać, więc ta przypierdolka taka z dupy. Przy czym jak Don Vito się do niego doczepił, że szuka przyjaciół (co było bzdurą) to stwierdził, że stosował pressing: Jak miał to być pressing to chyba coś mu nie wyszło. no to już twoja prywatna opinia. Ale pressing z podlizywaniem się pomylić. GRUBO. Problem w tym, że to też była bzdura, bo co to za pressing, gdy pyta Mietka, czemu wejście Vito mafijne, Mietek odpisuje, że "bo niemiastowe", a ten zamiast go dalej przycisnąć, żeby się wytłumaczył pisze tak: Potem trochę poodbijał piłeczki z Vito, jak go zaatakowałem, to ze mną i wysmażył m.in. taki post: Mietek, Wróżbita, nawet ten Rick, choć sposób, w jaki te przemyślenia podaje mi nie pasi są dla mnie o kilka parafii wyżej w hierarchii pressingu niż Ty. I nie byłoby nic złego w byciu niemerytorycznym, gdyby nie to, że w zasadzie od początku usiłowałeś grać merytorycznie. Dla mnie to jest rozjazd między zasugerowaną na początku postawą a faktycznie prezentowaną potem. absolutnie się nie zgadzam z ta teza. Gram od początku merytorycznie, chociaż to trochę źle slowo, ale sam poziom na ten moment nie jest ważny. Kwestia podszczypywania jest ważna. Ludzi trzeba prowokować do wypowiedzi, a D1 jest dość ważne w tym aspekcie ponieważ mafia jeszcze nie przyjela swoich póz i łatwo im sprowadzać grę do kreacji. Moje działanie jest ważniejsze niż tworzenie swojej pozycji w mieście, co robisz ty, a na co moim zdaniem jest za wcześnie. Moim zdaniem zupełnie błędnie opisuje swoją grę, przynajmniej w tej edycji, bo on w zasadzie nikogo nie podszczypywał a do aktywności co najwyżej zmusił Grubolone. Dla mnie to jest początek w stylu średnio aktywnego mafiozy, mocno podejrzany.
|
|
|
Post by Rick Gruboll on Sept 28, 2024 19:24:35 GMT 1
Cwelowska akcja nieobecnych pinglarzy
|
|
M. Otyłek
EdycjaGruba#
Limit Postów: 119
|
Post by M. Otyłek on Sept 28, 2024 19:24:46 GMT 1
Kto to gruby, tu wszyscy są grubi xD Ryba
|
|
|
Post by Rick Gruboll on Sept 28, 2024 19:25:13 GMT 1
No w powietrze, jak chuja gram to może chociaz w mordzie zlecę
|
|
M. Otyłek
EdycjaGruba#
|
Post by M. Otyłek on Sept 28, 2024 19:25:33 GMT 1
Na ile papież tu tego Goku jestes pewny?
|
|
|
Post by Grubol-Papież on Sept 28, 2024 19:27:18 GMT 1
No Ricka nie będziemy dziś bić przecież ze względów taktycznych a DZG wszyscy uniewinniają, sam go nie zlinczuję. Serio uważasz, że to miejska wersja? Nie zaśmierdziało Ci to, że płakał, że padnie, choć wspomniała go z jedna osoba a do linczu było z 8h? No oczywiście że mi zaśmierdziało, ale od tego czasu wydarzyły się też rzeczy które w jego grze mi się podobały Zresztą czy dzg mafiozo pozwoliłby sobie na takie bycie pizdą od początku gry? Pozwoliłby sobie, ale o tym pogadamy jutro. Jak ja padnę, to mam nadzieję, że Grubraun czy Voldemort doprecyzują, o co mi chodzi. Ty papież a czemu ty ze mną w ogóle nie chciałeś gadać dzisiaj Nie myślisz że bym pękł w mafii pod siłą twojego pressingu Bo się zafiksowałem na linczujących Vito z przyczyn setupowych.
|
|
|
Post by Andrzej Grubbol on Sept 28, 2024 19:27:36 GMT 1
Skoro na DZG nie ma szabli, to wracam do Gruboku, może tu będę miał więcej posłuchu. Jak już pisałem w d0, jego wejście było moim zdaniem przestrzelone, zupełnie nie w klimacie. Zaraz po pierwszym poście kreacyjnym wchodzi próba merytorycznego grania: czemu mafijne wejscie mietku? Czy jeszcze sobie żartujemy kreacjami? Tak jakby chciał od początku okazać przydatność. Potem jeszcze drugi taki post: Ale czemu fajny a niefajny? Nie wiem, posty kreacyjne z reguły są losowe. Naucz mnie jak rozpoznawać te fajne. Tylko ten jest dodatkowo słaby, bo przecież posty kreacyjne też mogą być luźne lub drętwe, fajne lub mafijne i takie rzeczy jak najbardziej można oceniać, więc ta przypierdolka taka z dupy. Przy czym jak Don Vito się do niego doczepił, że szuka przyjaciół (co było bzdurą) to stwierdził, że stosował pressing: no to już twoja prywatna opinia. Ale pressing z podlizywaniem się pomylić. GRUBO. Problem w tym, że to też była bzdura, bo co to za pressing, gdy pyta Mietka, czemu wejście Vito mafijne, Mietek odpisuje, że "bo niemiastowe", a ten zamiast go dalej przycisnąć, żeby się wytłumaczył pisze tak: Potem trochę poodbijał piłeczki z Vito, jak go zaatakowałem, to ze mną i wysmażył m.in. taki post: absolutnie się nie zgadzam z ta teza. Gram od początku merytorycznie, chociaż to trochę źle slowo, ale sam poziom na ten moment nie jest ważny. Kwestia podszczypywania jest ważna. Ludzi trzeba prowokować do wypowiedzi, a D1 jest dość ważne w tym aspekcie ponieważ mafia jeszcze nie przyjela swoich póz i łatwo im sprowadzać grę do kreacji. Moje działanie jest ważniejsze niż tworzenie swojej pozycji w mieście, co robisz ty, a na co moim zdaniem jest za wcześnie. Moim zdaniem zupełnie błędnie opisuje swoją grę, przynajmniej w tej edycji, bo on w zasadzie nikogo nie podszczypywał a do aktywności co najwyżej zmusił Grubolone. Dla mnie to jest początek w stylu średnio aktywnego mafiozy, mocno podejrzany. NIECHĘTNIE ALE MOGE W GRUBOKU, CHOCIAŻ WOLAŁBYM STATUE SPRAWDZIĆ
|
|
|
Rozgrywka
Sept 28, 2024 19:28:16 GMT 1
via mobile
Post by Giuseppe Grubollo on Sept 28, 2024 19:28:16 GMT 1
Papież, o tym się po prostu nie gada ale dzg w obliczu tożsamości dobrze wypada. Jest absurdalny i to dobrze
|
|
|
Post by Potężny Warmianin on Sept 28, 2024 19:28:37 GMT 1
FORUMOWY ZARZĄD PIECÓW KREMATORYJNYCH W związku z tym że obywatel osiągnął już odpowiedni wiek i wypił wystarczającą ilość alkoholu przypadającą na notorycznego pijaka stał się zbyteczny dla społeczeństwa i uciążliwy dla otoczenia w myśl ustawy 167/10 Mistrza Gry z dnia 28.01.2001 r. zamieszczonej w Dzienniku Ustaw nr 27836. Obywatel winien zgłosić się osobiście w tutejszym krematorium w ciągu siedmiu dni od daty niniejszego wezwania przy piecu nr 4 celem poddania się sproszkowaniu. Spożycie alkoholu i innych substancji wybuchowych przed spaleniem surowo wzbronione! Zabrania się naładowania i wydawania nieprzyjemnych odgłosów aż do całkowitego zakończenia obróbki termicznej. Obywatel winien zabrać ze sobą: - dowód osobisty - wiązkę suchego chrustu - koks lub inny materiał palny w ilości 0,5 na jeden kg masy ciała - pojemnik na popiół (np. pudełko po landrynkach) - 5 tys. na koszty manipulacyjne Przed przybyciem należy: - umyć nogi - zostawić w domu protezę zębową - pożegnać się z kolegami pijakami Możliwość odwołania od niniejszego wezwania NIE ISTNIEJE. Sprawę należy traktować poważnie i z pełną świadomością konsekwencji, które zostaną zastosowane wobec obywatela w przypadku zignorowania wyżej wymienionego wezwania. DYREKTOR KREMATORIUM I FABRYKI NAWOZÓW SZTUCZNYCH Krzysztof Kononowicz Czemu ty tak pierdolisz w D2 zamiast już zacząć grać? ?? A to faza bezmetowa kreacyjna nie była do dzisiaj włącznie?
|
|
|
Post by Andrzej Grubbol on Sept 28, 2024 19:28:54 GMT 1
Grubol-Papież, Gruboku, Mietek Baryła, Giuseppe Grubollo, Statua Grubości, Andrzej Grubbol, Misio Kaku, Dobry zły i gruby, M. Otyłek
NIE WYCHODŹMY SPOZA TEJ GRUPY
|
|
|
Rozgrywka
Sept 28, 2024 19:28:55 GMT 1
via mobile
Post by Giuseppe Grubollo on Sept 28, 2024 19:28:55 GMT 1
Linczowanie go kiedy tak gra i masz jeszcze 4 innych mafiozów jest błędem technicznym
|
|
|
Rozgrywka
Sept 28, 2024 19:29:06 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Sept 28, 2024 19:29:06 GMT 1
Kurde no a mi się znowu nie podoba co robi papież
Takie "no tu nie da rady to spróbuję kogoś innego wepchnąć", ale niespecjalnie widzę w tym jakąś determinację ani przekonanie w przekazywaniu komunikatów
Największa determinację to widziałem w napierdalaniu Ricka ale ten kierunek został storpedowany przez setup
Nk mi powie czy to już bias
|
|
|
Rozgrywka
Sept 28, 2024 19:29:12 GMT 1
via mobile
Post by Giuseppe Grubollo on Sept 28, 2024 19:29:12 GMT 1
Grubol-Papież, Gruboku, Mietek Baryła, Giuseppe Grubollo, Statua Grubości, Andrzej Grubbol, Misio Kaku, Dobry zły i gruby, M. Otyłek NIE WYCHODŹMY SPOZA TEJ GRUPY Panie Andrzej
|
|
|
Post by Potężny Warmianin on Sept 28, 2024 19:29:56 GMT 1
Grubol-Papież, Gruboku, Mietek Baryła, Giuseppe Grubollo, Statua Grubości, Andrzej Grubbol, Misio Kaku, Dobry zły i gruby, M. Otyłek NIE WYCHODŹMY SPOZA TEJ GRUPY Okej ale czemu
|
|
|
Rozgrywka
Sept 28, 2024 19:29:58 GMT 1
via mobile
Post by Giuseppe Grubollo on Sept 28, 2024 19:29:58 GMT 1
Kurde no a mi się znowu nie podoba co robi papież Takie "no tu nie da rady to spróbuję kogoś innego wepchnąć", ale niespecjalnie widzę w tym jakąś determinację ani przekonanie w przekazywaniu komunikatów Największa determinację to widziałem w napierdalaniu Ricka ale ten kierunek został storpedowany przez setup Nk mi powie czy to już bias Chyba bias, sam nic w tym czasie nie robisz i on też mógłby nic w tym czasie nie robić efekt miałby podobny jak przy gorzkim udawaniu niezrozumienia
|
|
|
Post by Andrzej Grubbol on Sept 28, 2024 19:30:00 GMT 1
Czemu ty tak pierdolisz w D2 zamiast już zacząć grać? ?? A to faza bezmetowa kreacyjna nie była do dzisiaj włącznie? ALE SZEF
|
|
M. Otyłek
EdycjaGruba#
|
Post by M. Otyłek on Sept 28, 2024 19:31:10 GMT 1
Grubol-Papież, Gruboku, Mietek Baryła, Giuseppe Grubollo, Statua Grubości, Andrzej Grubbol, Misio Kaku, Dobry zły i gruby, M. Otyłek NIE WYCHODŹMY SPOZA TEJ GRUPY Wychodzimy bo mamy szukać mafii, a nie się tunelowac
|
|