|
Post by Philip Marlowe on May 13, 2020 17:33:47 GMT 1
Marlowe, ile razy widziałeś tak shitpostującego mafiozę jak Konsultant? Ze 2 razy.
|
|
|
Rozgrywka
May 13, 2020 17:34:14 GMT 1
via mobile
Post by DJ Bobo on May 13, 2020 17:34:14 GMT 1
Jestem w stanie się zgodzić z panem sierżantem co do tego remisu.
|
|
|
Post by Szyfrant Stefan Zielonka on May 13, 2020 17:34:20 GMT 1
+1 i to nawet potwierdza powód zmiany głosu z Reda na Kandydata Wniosek jest z dupy, ale przyniósł plus, bo widzimy kto się łatwo podpiął. Zresztą podobnie było wczoraj, podpinałeś się pod chyba każdą opcję xD
Potwierdzam, podpinam się, bo Charles przedstawił podejrzenia wobec Ciebie w bardzo prosty i trafny sposób, z którymi się zgadzam
|
|
|
Post by Philip Marlowe on May 13, 2020 17:35:05 GMT 1
Zwłaszcza remis między niewinnymi, nie? Choć akurat Kukuczka niewinny nie jest. Przecież to Ty wczoraj pisałeś, że polemizowałbyś z tym, że lincz Kukuczka-Marlowe byłby idealny. Cytowałem to dziś.
Dokładnie, to było wczoraj przed całą burzą i zaskoczę Cię, ale czas nie stoi w miejscu. Także umieszczając wtedy punkt na linii czasu najbardziej opłacało się linczować Akwarelistę i Redzika. A teraz opłaca się Ciebie i Kukuczkę. Mamy 3 przypadki. Obaj jesteście niewinni - miasto nic nie zyskuje, ale i nic nie traci jeżeli linczowalibyśmy Was po kolei. Jeden jest niewinny - mafia wybiera drugiego (chyba nie czytałem regu xD), który i tak już wystarczająco śmierdzi. Obaj jesteście winni - Miasto zyskuje jeden dzień na poszukiwania bez zastanawiania się kto jest kolejnym mafiozą, bo wszystko jest jasne jak słońce. No lincz na Akwareliście był tak idealny, że zrobiłeś dokładnie gówno, żeby do niego doprowadzić, za to podpiąłeś się pode mnie, w międzyczasie rozważając lincz na Jaruzelu.
|
|
|
Rozgrywka
May 13, 2020 17:37:21 GMT 1
via mobile
Post by DJ Bobo on May 13, 2020 17:37:21 GMT 1
Ogólnie to ja muszę na jakiś czas zniknąć, bo pies i zakupy na mnie czekają, więc w razie ustawiania remisu, mój głos jest na marlowa. Postaram się zdążyć przed linczem, ale nic nie obiecuję.
|
|
|
Post by Szyfrant Stefan Zielonka on May 13, 2020 17:38:04 GMT 1
Dokładnie, to było wczoraj przed całą burzą i zaskoczę Cię, ale czas nie stoi w miejscu. Także umieszczając wtedy punkt na linii czasu najbardziej opłacało się linczować Akwarelistę i Redzika. A teraz opłaca się Ciebie i Kukuczkę. Mamy 3 przypadki. Obaj jesteście niewinni - miasto nic nie zyskuje, ale i nic nie traci jeżeli linczowalibyśmy Was po kolei. Jeden jest niewinny - mafia wybiera drugiego (chyba nie czytałem regu xD), który i tak już wystarczająco śmierdzi. Obaj jesteście winni - Miasto zyskuje jeden dzień na poszukiwania bez zastanawiania się kto jest kolejnym mafiozą, bo wszystko jest jasne jak słońce. No lincz na Akwareliście był tak idealny, że zrobiłeś dokładnie gówno, żeby do niego doprowadzić, za to podpiąłeś się pode mnie, w międzyczasie rozważając lincz na Jaruzelu. Powtórzę jeszcze raz. Czas nie stoi w miejscu. Rozważałem lincz na Jaruzelskim jedynie jako straszak na Nim, nie spodziewałem się, że tyle osób na niego pójdzie. Jeżeli Kukuczka bedzie winny, to takie rozważanie o masówce na Jaruzelskim przyniesie więcej korzyści.
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 13, 2020 17:39:14 GMT 1
Dobra, czas sprostać kompromitacji. Cofam wszystko to, co napisałam dzisiejszego popołudnia poza rzecz jasną analizą Marlowa i zdaniem, że Doktor Redzik gra bardzo chujowo - niezależnie od tego czy jest w mafii, czy w mieście. Przeczytałam jeszcze raz posty Marlowa, tym razem bardziej skupiając się na drugiej części, bo pierwsza jak zostało wykazane przez kilka osób jest jawnie mafijna (i Marlowe to dobrze wie niezależnie od tego czy jest w mafii, czy w mieście). W oczy rzuca się ta odpowiedź do Sznudziana mafiacorner.boards.net/post/7716/threadSzczególnie te fragmenty: "Równie dobrze C) może przecież świadczyć o mojej miastowości, bo zabieram mafii jeden cel, zmniejszam szansę na to, że gość, który jest nielinczowalny, zostanie przypadkiem zlinczowany" "To teraz pytanie: te wszystkie punkty dotyczą postów z dnia wczorajszego. Jak oceniasz moją dzisiejszą grę? Dalej mafia?" Inne mafijne moim zdaniem wpisy mafiacorner.boards.net/post/7718/thread - po cholerę miastowy zadałby takie pytanie? mafiacorner.boards.net/post/7732/thread - bullshit mafiacorner.boards.net/post/8797/threadMarlowe gra w gruncie rzeczy dzisiaj miastowo, ale za cholerę mu nie ufam. Trzeba to sprawdzić, a jedyna droga, która nie będzie miała aż tak opłakanych skutków, gdy Marlowe okaże się chujowym miastowym, to doprowadzenie do remisu. Może to nam nic nie powiedzieć, jeśli zremisujemy dwóch niewinnych, ale zlinczowanie jednego niewinnego nie powie nam więcej. Najwyżej zostaniemy w tym samym punkcie. Zarządzanie ryzykiem. Ryzyko jest dzisiaj duże, dlatego trzeba je zmniejszyć, idąc na remis. Godzę się zatem na ewentualną utratę miastowego, ale to dam dużo lepszą perspektywę niż ten potok shitpostingu, który się odbywa w tej edycji. Tak więc moim zdaniem: DZISIAJ REMIS
|
|
|
Post by Jerzy Kukuczka on May 13, 2020 17:42:37 GMT 1
Kmicic wchodzi w temat i zaczyna podszczypywać Kukuczkę-mafiuszkę, nawet w logiczny i trafny sposób. Potem zupełnie go olewa i zaczyna podejrzewać Redzika, wysyła na niego głos, który pod koniec zmienia na zlinczowanego Kandydata. Znowu w jednym poście podszczypuje Kukuczkę-mafiuszkę, ale z głosem i atakami idzie twardo w Mariana. Kukuczka poza tą wymianą zdań z Kmicicem na początku gry zlewa Kmicica, daje go do grona osób, o których nie ma zdania. Stawiam wniosek - Kukuczka i Kmicic razem w mafii.
Kukuczka-mafiuczka jak już, a poza tym Twój wniosek jest całkowicie błędny. Nie mogę być z Kmicicem w mafii, bo w ogóle w niej nie jestem.
Marlowe, a co byś powiedział na zawarcie tymczasowego paktu o nieagresji celem odjebania dziś Konsultanta?
|
|
|
Post by Kmicic on May 13, 2020 17:42:40 GMT 1
Wniosek jest z dupy, ale przyniósł plus, bo widzimy kto się łatwo podpiął. Zresztą podobnie było wczoraj, podpinałeś się pod chyba każdą opcję xD
Potwierdzam, podpinam się, bo Charles przedstawił podejrzenia wobec Ciebie w bardzo prosty i trafny sposób, z którymi się zgadzam Nic dziwnego, już wczoraj robiłeś sobie podstawy do każdego linczu jaki mógłby przyjść. Ostatecznie poparłeś lincz na Kandydacie ale głos puściłeś na Marlowa, bo chciałeś remisu mimo że kurwa na Marlowa był jeden głos. Zatem Twoja logika nie jest ani trochę godna naśladowania.
|
|
|
Rozgrywka
May 13, 2020 17:43:10 GMT 1
via mobile
Post by Austriacki Akwarelista on May 13, 2020 17:43:10 GMT 1
+1 i to nawet potwierdza powód zmiany głosu z Reda na Kandydata Wniosek jest z dupy, ale przyniósł plus, bo widzimy kto się łatwo podpiął. Zresztą podobnie było wczoraj, podpinałeś się pod chyba każdą opcję xD
Oho, ktoś coś napisał o Kmicicu i za chwilę Kmicic się odzywa, mimo że dotąd siedział cicho jak mysz pod miotłą xd
|
|
|
Post by Kmicic on May 13, 2020 17:44:42 GMT 1
Bo jestem na forum deklu.
|
|
|
Post by Jerzy Kukuczka on May 13, 2020 17:44:59 GMT 1
Właśnie, to jest słuszne spostrzeżenie nt. Kmicica. Tłumacz się, Kmicic.
Btw, spiderman też wysłał dziś głos z przyczajki.
|
|
|
Post by Jerzy Kukuczka on May 13, 2020 17:46:21 GMT 1
Marlowe, Konsultant i Kmicic to zdecydowanie trójka najbardziej agresywnych graczy w stawce. Doświadczenie mówi mi, że taka durna, bezpodstawna agresja jest domeną mafiozów. Jeśli tu nie ma mafii to ja nie nazywam się Jerzy Kukuczka i nie zdobyłem Korony Himalajów.
|
|
|
Post by Charles Leclerc on May 13, 2020 17:46:22 GMT 1
Spidermana można śmiało nazwać SpiderMEMem, bo jego gra to żart.
|
|
|
Post by Shepard on May 13, 2020 17:48:07 GMT 1
Spidermana można śmiało nazwać SpiderMEMem, bo jego gra to żart. Nie można, bo taka kreacja już była
|
|
|
Rozgrywka
May 13, 2020 17:48:55 GMT 1
via mobile
Post by Austriacki Akwarelista on May 13, 2020 17:48:55 GMT 1
Bo jestem na forum deklu. Śledzisz rozgrywkę na bieżąco, bo od razu ludziom odpowiadasz, a wnosisz bardzo mało, pizdo.
|
|
|
Post by Szyfrant Stefan Zielonka on May 13, 2020 17:49:34 GMT 1
Potwierdzam, podpinam się, bo Charles przedstawił podejrzenia wobec Ciebie w bardzo prosty i trafny sposób, z którymi się zgadzam Nic dziwnego, już wczoraj robiłeś sobie podstawy do każdego linczu jaki mógłby przyjść. Ostatecznie poparłeś lincz na Kandydacie ale głos puściłeś na Marlowa, bo chciałeś remisu mimo że kurwa na Marlowa był jeden głos. Zatem Twoja logika nie jest ani trochę godna naśladowania. Odsyłam do moich postów
|
|
|
Post by Charles Leclerc on May 13, 2020 17:49:45 GMT 1
Kukuczka i Kmicic
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 13, 2020 17:49:58 GMT 1
Moim zdaniem nie powinniśmy ustawiać remisu pomiędzy graczami z grupy "wkurwiająca kreacja", bo to nic nie da, Kukuczka, Konsultant i Marlowe siłą rzeczy będą na świeczniku. Zatem nie zgadzam się z Zielonką, któremu zresztą po dzisiejszej aktywności nie ufam, na ustawienie linczu pomiędzy Marlowem i Kukuczką.
|
|
|
Post by Jerzy Kukuczka on May 13, 2020 17:50:03 GMT 1
Zapomniałem o Akwareliście, też agresywny bubek.
|
|