|
Post by Szyfrant Stefan Zielonka on May 13, 2020 18:29:48 GMT 1
Znaczy, to się generalnie sprowadza do faktu, iż w parze Marlow-Kukuczka jest mafioza (i po dzisiejszym przebiegu rozgrywki, raczej jeden niż dwóch). Nie ma innego wyjaśnienia dla dziesięciu głosów na kandydata. A konsultant jednak raczej niewinny Sam piszesz wcześniej, że Marlow mniej niz Kukuczka i że Kukuczka raczej mafioza, ale nie że na pewno mafioza xD Ty się już gubisz w swoich słowach
|
|
|
Post by Doktor Redzik on May 13, 2020 18:31:36 GMT 1
Gdzie się niby gubię? W parze Kukuczka-Marlow jest mafioza. Raczej kukuczka niż marlow ale nie na pewno
Szyfrant szuka każdego sposobu, żeby się do mnie przyjebać xD zacznij grać w mafię i daj mi spokój
|
|
|
Post by Szyfrant Stefan Zielonka on May 13, 2020 18:33:02 GMT 1
Gdzie się niby gubię? W parze Kukuczka-Marlow jest mafioza. Raczej kukuczka niż marlow ale nie na pewno Szyfrant szuka każdego sposobu, żeby się do mnie przyjebać xD zacznij grać w mafię i daj mi spokój W sumie tak, mam bękę z Twojej gry i lubię Cię podszczypywać, a po za tym gdzieś swoją śliską grą w jakieś 33% przypominasz mi mafiozę Wojewódzkiego ;p
|
|
|
Post by Volverin on May 13, 2020 18:33:51 GMT 1
Aktualny stan głosowania:Philip Marlowe [9] – Agnieszka Osiecka, Edward Durda, DJ Bobo, Mikaela Shiffrin, Pikachu, Austriacki Akwarelista, Konsultant Play, Szyfrant Stefan Zielonka, Jerzy Kukuczka Jerzy Kukuczka [7] – Charles Leclerc, Doktor Redzik, spoderman, Philip Marlowe, Piękny Marian, szostybekart, Kmicic szostybekart [1] – Luka Modric Nie zagłosowali: Sznudzian, Shepard
|
|
Sznudzian
MVP
To ja tu zadaję pytania i przenoszę ciężary
|
Post by Sznudzian on May 13, 2020 18:33:59 GMT 1
z Osiecką jest tak, że mam ją za niewinną od początku gry kiedy w sposób śmieszno-sprytno-natarczywy sugerowała winę Kukuczki, to jest jedno z powiązań. Niby sobie myślę że jest ogarnięta, niby czuję sytuacje podobnie do niej, ale potem przychodzi wieczór i Osiecka dostaje pierdolca wywracając wszystko do góry nogami i ja nie wiem o co chodzi. Potem kolejny dzień i niby czuje sytuacje Marlowa podobnie do niej, jest ta chemia, ale znowu przychodzi wieczór i Osiecka robi fikołjki
o co z nią chodzi?
|
|
|
Post by Szyfrant Stefan Zielonka on May 13, 2020 18:34:24 GMT 1
Gdzie się niby gubię? W parze Kukuczka-Marlow jest mafioza. Raczej kukuczka niż marlow ale nie na pewno Szyfrant szuka każdego sposobu, żeby się do mnie przyjebać xD zacznij grać w mafię i daj mi spokój To jak nie jesteś w stanie sobie wyobrazić, że nie ma mafii w trójce zaprezentowanej przez Osiecką? xD
|
|
|
Post by Doktor Redzik on May 13, 2020 18:34:51 GMT 1
Osiecka gra na tytuł MVP
|
|
|
Post by Doktor Redzik on May 13, 2020 18:36:22 GMT 1
Gdzie się niby gubię? W parze Kukuczka-Marlow jest mafioza. Raczej kukuczka niż marlow ale nie na pewno Szyfrant szuka każdego sposobu, żeby się do mnie przyjebać xD zacznij grać w mafię i daj mi spokój To jak nie jesteś w stanie sobie wyobrazić, że nie ma mafii w trójce zaprezentowanej przez Osiecką? xD Jeszcze raz, jak do szesciolatka Czy w parze Kukuczka-Marlow jest mafioza? Tak. Czy jest to kukuczka? Raczej tak, ale nie na pewno. A co jeśli nie? To będzie Marlow.
|
|
|
Post by Szyfrant Stefan Zielonka on May 13, 2020 18:37:21 GMT 1
Jerzy Kukuczka dał w siebie? punkt karny
|
|
|
Post by Mikaela Shiffrin on May 13, 2020 18:38:01 GMT 1
Jerzy Kukuczka dał w siebie? punkt karny Volv się jebnął, bo Kminic dał w Kukuczkę, a Kukuczka dał w Marlowe.
|
|
|
Rozgrywka
May 13, 2020 18:39:53 GMT 1
via mobile
Post by Austriacki Akwarelista on May 13, 2020 18:39:53 GMT 1
Jak najbardziej jestem w stanie sobie wyobrazić sytuację, w której w gronie Kukuczka, Marlowe i Konsultant, czyli grupa "wkurwiające postacie" nie ma żadnej mafii. A Wy? A kogo tutaj wkurwiał Marlowe? Nikogo. Grał normalnie przecież.
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 13, 2020 18:40:07 GMT 1
Redzik, na ile procent jesteś pewny powiązania
Kukuczka w mafii - Marlowe czysty Marlowe w mafii - Kukuczka czysty
?
|
|
|
Post by Szyfrant Stefan Zielonka on May 13, 2020 18:40:33 GMT 1
To jak nie jesteś w stanie sobie wyobrazić, że nie ma mafii w trójce zaprezentowanej przez Osiecką? xD Jeszcze raz, jak do szesciolatka Czy w parze Kukuczka-Marlow jest mafioza? Tak. Czy jest to kukuczka? Raczej tak, ale nie na pewno. A co jeśli nie? To będzie Marlow.
W jaki sposób jesteś pewny, że niewinny Kukuczka to winny Marlow? Bo wydaje mi się, że Marlowe miał się wybielać...
|
|
|
Post by Szyfrant Stefan Zielonka on May 13, 2020 18:42:21 GMT 1
Jerzy Kukuczka dał w siebie? punkt karny Volv się jebnął, bo Kminic dał w Kukuczkę, a Kukuczka dał w Marlowe. Dokładnie, ja myślałem o pkt karnym dla Volva. Jeszcze 2 i zmiana prowadzącego
|
|
Sznudzian
MVP
To ja tu zadaję pytania i przenoszę ciężary
|
Post by Sznudzian on May 13, 2020 18:43:15 GMT 1
Redzik miałeś mi coś wyjaśnić, pamiętasz?
|
|
|
Post by Doktor Redzik on May 13, 2020 18:45:37 GMT 1
Zapomniałem, czekaj, najpierw Ci kretyni
|
|
|
Post by Doktor Redzik on May 13, 2020 18:47:54 GMT 1
Redzik, na ile procent jesteś pewny powiązania Kukuczka w mafii - Marlowe czysty Marlowe w mafii - Kukuczka czysty ? Nie ma takiego powiązania.
Moje założenie to - w parze Kukuczka-Marlowe jest over 0.5 mafioza. Wyobrażam sobie sytuację, w której są w mafii obaj. Ale moim zdaniem jest tylko jeden.
Po dzisiejszej grze, zarówno tych graczy, jak i tego co tu się odpierdala w skali makro, moim zdaniem w mafii jest tylko jeden z nich. Ale wyobrażam sobie sytuację, że jednak dwóch. Czy teraz jasne?
|
|
|
Post by Philip Marlowe on May 13, 2020 18:52:33 GMT 1
Marlowe, a co byś powiedział na zawarcie tymczasowego paktu o nieagresji celem odjebania dziś Konsultanta?
Nie, dziękuję, wolę Ciebie. Abstrahując od tego, że jestem niewinny, to uważam, że trzeba sprawdzić, czy mafia kogoś wczoraj broniła. A że mogła bronić tylko Ciebie, bo ja jestem niewinny, Redzika też mam za niewinnego, to jestem za odjebaniem Ciebie.
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 13, 2020 18:52:44 GMT 1
Nie jest, gdyż ja dopuszczam możliwość, w której w mafii nie ma ani jednego, ani drugiego.
Głosy na Kandydata wczoraj: Durda - czysty Statystyczny - czysty Bobo Marian Kmicic Kukuczka Shepard Osiecka - czysta Shiffrin - czysta Pikachu - czysty
|
|
|
Post by Philip Marlowe on May 13, 2020 18:55:41 GMT 1
Marlowe, z kim chciałbyś mieć remis, nie licząc Konsultanta i Kukuczki? Z nikim, a zwłaszcza nie z nimi, bo przecież w takim układzie polecę ja, bo oni są w mafii.
|
|