|
Post by Agnieszka Osiecka on May 13, 2020 19:23:20 GMT 1
Kmicic dzisiaj głosuje na Kukuczkę, mimo że nikt by go o nic nie posądzał, gdyby oddał głos na Marlowa. To się wszystko rozważy później, na razie Kukuczka. Ty Leclerc i dzisiaj, i wczoraj głosujesz na taternika, choć moim zdaniem grasz na ręcznym.
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 13, 2020 19:24:08 GMT 1
9-8, Sznudzian się waha.
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 13, 2020 19:24:30 GMT 1
9 Kukuczka, 8 Marlowe.
|
|
|
Post by Jerzy Kukuczka on May 13, 2020 19:25:06 GMT 1
I jak tam, lecę?
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 13, 2020 19:25:25 GMT 1
Owszem.
|
|
|
Post by Jerzy Kukuczka on May 13, 2020 19:25:51 GMT 1
Kurna :/
|
|
|
Post by Philip Marlowe on May 13, 2020 19:27:07 GMT 1
Ale co Ty pierdolisz, podśmiardujesz mi od momentu wysłania na mnie głosu, gdy ten głos był oddany w pustkę, teraz miałem czas i ochotę przyjrzeć się na spokojnie Twojemu całemu zachowaniu i dla mnie ono cuchnie. Tylko mnie utwierdzasz w przekonaniu, że jesteś słabym graczem. Kiedy Ty skupiłeś się na mnie ja ogarnąłem, że zmiana głosów z Redzika na Kandydata miała chronić Kukuczkę. A Twoja wina lub jej brak to zupełnie osobny nie powiązany byt. Możesz byc w mafii z Kukuczką, ale nie musisz. Stwierdziłeś, że mafia wczoraj broniła Kukuczkę, ale zagłosowałeś na mnie. Jesteś zajebiście konsekwentny w swoim postępowaniu, winszuję.
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 13, 2020 19:28:35 GMT 1
Cisza, to chyba dobry znak.
|
|
|
Post by Piękny Marian on May 13, 2020 19:29:09 GMT 1
Marian - napisałeś w swojej analizie, że jestem winny ze względu na winę 2 pozostałych (chodziło o Szyfranta oraz Kukuczkę). W jaki sposób moja wina wynika z ich winy? Gdybyś przeczytał uważnie moją analizę głosowania nr 1, to byś wiedział. Mam wrażenie, że chaotyczny Kukuczku zamiast walczyć o przeżycie dostał przykaz na mafijnym, żeby oczyścić Twoje imię i oddać głos na Ciebie. Miasto wówczas, przy linczu winnego Kukuczki, mogłoby pomyśleć, że no ni chuja Marlowe nie może być w mafii, bo dlaczego Kukuczka w perspektywie zlinczowania zdejmuje głos z ówczesnego kontrkandydata i daje na raczej niezagrożonego Marlowe'a. Dopiero pod koniec, gdy szala przechylała się na zlinczowanie Kandydata, zdjął głos z Ciebie i przekazał go swojemu kontrkandydatowi. I nie uważam tak, ponieważ Kukuczka jest takim ogarem i wpadł na ten trik sam. Po prostu ten głos Kukuczki był moim zdaniem sterowany z tylnego siedzenia. Głos Szyfranta w dalszym ciągu uważam za sprzeczny z tym o czym pisał na krótko przed linczem. W tym głosie również doszukuję się jakiejś "niewidzialnej ręki rynku", która na mafijnym zmieniła zdanie i napisała "Dobra, to jednak Jerzy walisz w Kandydata, a zamiast tego Szyfrant puści w swojego ziomka".
|
|
|
Post by Jerzy Kukuczka on May 13, 2020 19:30:24 GMT 1
Nie jest, gdyż ja dopuszczam możliwość, w której w mafii nie ma ani jednego, ani drugiego. Głosy na Kandydata wczoraj: Durda - czysty Statystyczny - czysty Bobo Marian Kmicic Kukuczka Shepard Osiecka - czysta Shiffrin - czysta Pikachu - czysty Remis jest niemożliwy, a tu jest na 100% ktoś z mafii, więc trzeba zawężyć lincz do tych pięciu postaci. Na Sheparda nie ma szans, Kmicic i Bobo to glony, również nie ma szans, by bez wyraźnego sygnału kilku osób udało się ich zlinczować, Piękny Marian to dobry gracz, więc niech sobie pogra. Zostaje Kukuczka, i to jest motywacja mojego głosu, gdyby ktoś pytał.
Osiecka, ale zdajesz sobie sprawę, że ja przeniosłem głos na Kandydata bo musiałem się bronić? xD
Przecież jakby kontrakandydatem dla mnie był, nie wiem, Mistrz Gry albo Murzynek Bambo to też bym na niego zagłosował, miej rozum i godność człowieka. xD Rozumiem, że można chcieć mnie zlinczować, ale takie uzasadnienie jest absurdalne.
Zapytam wprost, jesteś w mafii?
|
|
|
Post by Volverin on May 13, 2020 19:31:19 GMT 1
Aktualny stan głosowania:Jerzy Kukuczka [9] – Charles Leclerc, Doktor Redzik, spoderman, Philip Marlowe, Piękny Marian, szostybekart, Kmicic, Shepard, Agnieszka Osiecka
Philip Marlowe [8] – Edward Durda, DJ Bobo, Mikaela Shiffrin, Pikachu, Austriacki Akwarelista, Konsultant Play, Szyfrant Stefan Zielonka, Jerzy Kukuczka szostybekart [1] – Luka Modric Nie zagłosowali: Sznudzian
|
|
|
Post by Austriacki Akwarelista on May 13, 2020 19:31:32 GMT 1
Sznudzian, zachęcam w głos w Marlowe.
|
|
Sznudzian
MVP
To ja tu zadaję pytania i przenoszę ciężary
|
Post by Sznudzian on May 13, 2020 19:32:03 GMT 1
Obawiam się tylko, że jak dzisiaj Marlowa nie zlinczujemy to będzie wisiał jako osoba którą trzeba zabić a się jej nie zabija. Dodatkowo leci od niego w chuj powiązań. Ja nie wiem na ile jeszcze analiz jego osoby będę miał zdrowia. Niby sytuacja jest komfortowa bo i tak zabijemy mafie, ale czuje że to jest szkodliwe
|
|
|
Post by Szyfrant Stefan Zielonka on May 13, 2020 19:32:25 GMT 1
Tylko mnie utwierdzasz w przekonaniu, że jesteś słabym graczem. Kiedy Ty skupiłeś się na mnie ja ogarnąłem, że zmiana głosów z Redzika na Kandydata miała chronić Kukuczkę. A Twoja wina lub jej brak to zupełnie osobny nie powiązany byt. Możesz byc w mafii z Kukuczką, ale nie musisz. Stwierdziłeś, że mafia wczoraj broniła Kukuczkę, ale zagłosowałeś na mnie. Jesteś zajebiście konsekwentny w swoim postępowaniu, winszuję. Tak. Głos na Ciebie oddałem wczoraj, zanim pomyślałem, że mafia broniła Kukuczkę, jednak wciąż piszę, że Wasza wina jest niezależna i zależy mi na remisie. Głos na Ciebie utrzymuje ten status quo i nie widzę powodu go zmieniać.
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 13, 2020 19:32:29 GMT 1
Piękny Marian, powinieneś optować za remisem Marlowe-Kukuczka, biorąc pod uwagę Twój tok rozumowania.
|
|
|
Post by Doktor Redzik on May 13, 2020 19:33:21 GMT 1
Sznudzian, głosuj z miastem
|
|
Sznudzian
MVP
|
Post by Sznudzian on May 13, 2020 19:33:30 GMT 1
czy ktoś z głosujących na Kukuczkę rozważa zmiane na Marlowe'a?
|
|
Sznudzian
MVP
|
Post by Sznudzian on May 13, 2020 19:33:54 GMT 1
Sznudzian, głosuj z miastem a od kiedy to jest kurwa dobre
|
|
|
Post by Doktor Redzik on May 13, 2020 19:34:25 GMT 1
Obawiam się tylko, że jak dzisiaj Marlowa nie zlinczujemy to będzie wisiał jako osoba którą trzeba zabić a się jej nie zabija. Dodatkowo leci od niego w chuj powiązań. Ja nie wiem na ile jeszcze analiz jego osoby będę miał zdrowia. Niby sytuacja jest komfortowa bo i tak zabijemy mafie, ale czuje że to jest szkodliwe umówmy się, znamy tożsamość marlowe'a i żaden z nas nie pozwoli mu dożyć meczówki. Możesz z czystym sumieniem strzelać w kukuczkę
|
|
|
Post by Jerzy Kukuczka on May 13, 2020 19:34:55 GMT 1
Jestem niewinny, no ale teraz to już i tak bez znaczenia.
|
|