|
Post by Philip Marlowe on May 13, 2020 19:36:21 GMT 1
Stwierdziłeś, że mafia wczoraj broniła Kukuczkę, ale zagłosowałeś na mnie. Jesteś zajebiście konsekwentny w swoim postępowaniu, winszuję. Tak. Głos na Ciebie oddałem wczoraj, zanim pomyślałem, że mafia broniła Kukuczkę, jednak wciąż piszę, że Wasza wina jest niezależna i zależy mi na remisie. Głos na Ciebie utrzymuje ten status quo i nie widzę powodu go zmieniać. Uważasz, że mafia broniła Kukuczki, czyli mogłem być równie dobrze opcją wybronienia go - że to mnie chcieli zajebać, wrzucając na świecznik, a jednak wolisz mnie odjebać przed Kukuczką. Wymowne. A remis ze mną w składzie będzie szkodliwy, bo jak Kukuczka winny, to polecę ja, jak obaj niewinni, to poleci którykolwiek z nas i będzie jutro nagonka na drugiego. Ale raczej polecę ja, ponieważ mam większe szanse na naturalną grę jutro i wybronienie się.
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 13, 2020 19:36:40 GMT 1
Jak jesteś niewinny, to napisz testament i opublikuj go o 20:59.
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 13, 2020 19:36:52 GMT 1
do Kukuczki
|
|
|
Post by Austriacki Akwarelista on May 13, 2020 19:37:07 GMT 1
Sznudzian, głosuj w Marlowa, a tych retardów i mafiozów po prostu ignoruj.
|
|
Sznudzian
MVP
To ja tu zadaję pytania i przenoszę ciężary
|
Post by Sznudzian on May 13, 2020 19:37:43 GMT 1
czy ktoś mnie wesprze i da poparcie, że kolejnego dnia wbrew wszystkim kłodom pod nogi i przeciwnościom losu które na pewno się pojawią zlinczujemy jutro Marlowe'a?
Pokemon, Konsultant - odpalajcie się
|
|
|
Post by Jerzy Kukuczka on May 13, 2020 19:38:01 GMT 1
Nie, gram fatalną edycję, nie zamierzam się dodatkowo błaźnić testamentem. Mimo że jestem niewinny, czuję się też ostatnią osobą upoważnioną do radzenia komukolwiek czegokolwiek - przez to jak zagrałem.
|
|
|
Post by Szyfrant Stefan Zielonka on May 13, 2020 19:38:08 GMT 1
Tak. Głos na Ciebie oddałem wczoraj, zanim pomyślałem, że mafia broniła Kukuczkę, jednak wciąż piszę, że Wasza wina jest niezależna i zależy mi na remisie. Głos na Ciebie utrzymuje ten status quo i nie widzę powodu go zmieniać. Uważasz, że mafia broniła Kukuczki, czyli mogłem być równie dobrze opcją wybronienia go - że to mnie chcieli zajebać, wrzucając na świecznik, a jednak wolisz mnie odjebać przed Kukuczką. Wymowne. A remis ze mną w składzie będzie szkodliwy, bo jak Kukuczka winny, to polecę ja, jak obaj niewinni, to poleci którykolwiek z nas i będzie jutro nagonka na drugiego. Ale raczej polecę ja, ponieważ mam większe szanse na naturalną grę jutro i wybronienie się. Nie chcę odjebać Ciebie przed Kukuczka, ale Was obu jednoczesnie, ale jeżeli to Cię pocieszy bardziej wierzę w winnę Kukuczki niż Twoją
|
|
|
Post by Austriacki Akwarelista on May 13, 2020 19:38:21 GMT 1
czy ktoś mnie wesprze i da poparcie, że kolejnego dnia wbrew wszystkim kłodom pod nogi i przeciwnościom losu które na pewno się pojawią zlinczujemy jutro Marlowe'a? Pokemon, Konsultant - odpalajcie się Nikt Ci nie da gwarancji, no chyba że Pikaczu i Durda będą apelować, ale widzisz, kto przejął miasto. xD
|
|
|
Post by Doktor Redzik on May 13, 2020 19:38:27 GMT 1
Sznudzian jest inteligentny i nie chce remisu. nie dziwne, że z taką grą przegrałeś wojnę Akwarelisto
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 13, 2020 19:39:11 GMT 1
Uważasz, że mafia broniła Kukuczki, czyli mogłem być równie dobrze opcją wybronienia go - że to mnie chcieli zajebać, wrzucając na świecznik, a jednak wolisz mnie odjebać przed Kukuczką. Wymowne. A remis ze mną w składzie będzie szkodliwy, bo jak Kukuczka winny, to polecę ja, jak obaj niewinni, to poleci którykolwiek z nas i będzie jutro nagonka na drugiego. Ale raczej polecę ja, ponieważ mam większe szanse na naturalną grę jutro i wybronienie się. Nie chcę odjebać Ciebie przed Kukuczka, ale Was obu jednoczesnie, ale jeżeli to Cię pocieszy bardziej wierzę w winnę Kukuczki niż Twoją Remis nie odjebuje obydwu jednocześnie, o remisie decyduje mafia i to ona wskazuje zlinczowanego.
|
|
|
Post by Austriacki Akwarelista on May 13, 2020 19:39:41 GMT 1
Sznudzian jest inteligentny i nie chce remisu. nie dziwne, że z taką grą przegrałeś wojnę Akwarelisto Tak, dlatego może zagłosować na Marlowa i ktoś zmieni również głos na Marlowa i tyle.
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 13, 2020 19:39:59 GMT 1
w pełni się zgadzam z Osiecką, że warto się lepiej przyjrzeć grupie, która tak ochoczo rzuciła się na Kandydata:
Edward Durda, Statystyczny Miastowy, DJ Bobo, Piękny Marian, Kmicic, Jerzy Kukuczka, Shepard, Agnieszka Osiecka, Mikaela Shiffrin, Pikachu
Durdę, Pikachu i Shiffrin mam za niewinnych, Statystyczny na szczęście nie żyje, zatem zostają:
winny Kukuczka
Osiecka
DJ Bobo
Marian
Kmicic
Shepard
jest tam MINIMUM dwoje mafiozów, choć nie wykluczam, że w praktyce może być nawet czworo. ciekawe grono, czyż nie?
|
|
|
Post by Szyfrant Stefan Zielonka on May 13, 2020 19:40:54 GMT 1
Nie chcę odjebać Ciebie przed Kukuczka, ale Was obu jednoczesnie, ale jeżeli to Cię pocieszy bardziej wierzę w winnę Kukuczki niż Twoją Remis nie odjebuje obydwu jednocześnie, o remisie decyduje mafia i to ona wskazuje zlinczowanego. Zgadzam się, ale tylko w 2/3, w 1/3 czyli kiedy mamy dwóch winnych to jakbyśmy zajebali dwie mafie na jednym ogniu.
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 13, 2020 19:42:06 GMT 1
Zlinczowanie dzisiaj kogoś z grupy podejrzanych, którzy głosowali wczoraj na Kandydata, to jedyne rozwiązanie, które w jakikolwiek sensowny sposób ogranicza ryzyko, a to powinniśmy robić. Porządni miastowi głosują dzisiaj na Kukuczkę.
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 13, 2020 19:42:07 GMT 1
Redzik strasznie mi zaminusował dzisiejszą grą, moja pierwsza myśl jak czytałem temat
|
|
|
Post by Doktor Redzik on May 13, 2020 19:42:40 GMT 1
Miło widzieć się po tej samej stronie z Osiecką
|
|
|
Post by Philip Marlowe on May 13, 2020 19:43:11 GMT 1
Remis nie odjebuje obydwu jednocześnie, o remisie decyduje mafia i to ona wskazuje zlinczowanego. Zgadzam się, ale tylko w 2/3, w 1/3 czyli kiedy mamy dwóch winnych to jakbyśmy zajebali dwie mafie na jednym ogniu. Tu nie ma 2 mafii. Jest jedna - Kukuczka.
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Post by Pikachu on May 13, 2020 19:43:19 GMT 1
Jak tam Pokemony? Co się dzieje? Miasto zaakceptowało remis czy jakaś niezależna genialna jednostka (czyt. mafia) chce w tym przeszkodzić?
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 13, 2020 19:43:39 GMT 1
Pikachu, zmień na Kukuczkę.
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 13, 2020 19:43:40 GMT 1
Leclerc niewinny, mapa powiązań zrobiona przez Zielonkę imponująca i nomen omen zazieleniająca go
|
|