|
Post by Austriacki Akwarelista on May 13, 2020 19:44:02 GMT 1
Powiedzmy sobie szczerze, mafia nie musiała iść całą ławą na Kandydata.
Kandydat na Prezydenta RP [10] - Edward Durda, Statystyczny Miastowy, DJ Bobo, Piękny Marian, Kmicic, Jerzy Kukuczka, Shepard, Agnieszka Osiecka, Mikaela Shiffrin, Pikachu Jerzy Kukuczka [6] – Doktor Redzik, Konsultant Play, Austriacki Akwarelista, Charles Leclerc, spoderman, szostybekart Philip Marlowe [2] – Sznudzian, Szyfrant Stefan Zielonka Doktor Redzik [1] – Kandydat na Prezydenta RP Austriacki Akwarelista [1] – Luka Modric Luka Modric [1] – Philip Marlowe
Mafiozów jest 5. Marlowe zagłosował na Modricia. Kukuczka miał ostatecznie sześć głosów. Jeśli dajmy na to 4 mafiozów głosowało na Kandydata, to mogli oni przerzucić głosy na innych, np. zostawić przy Redziku lub dać na Marlowa, żeby Kandydat i tak poleciał. Przy tak dużej przewadze lincz na Kandydata nie potrzebował specjalnie głosów od mafiozów. Chociaż pewnie jeden czy dwóch tam jest, ale opieranie całej winy tylko na takim statystcznym szukaniu jest bez sensu.
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 13, 2020 19:44:28 GMT 1
w sensie cała dzisiejsza gra bardzo miastowa, mapa to tak kropka nad i
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 13, 2020 19:44:34 GMT 1
Leclerc w gronie podejrzanych, na pewno bym go nie zielenił w tym momencie.
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Post by Pikachu on May 13, 2020 19:45:00 GMT 1
Czy ja dobrze widzę? Modric wszedł, gdy był już ustalony remis, zagłosował w całkowicie nieistotną osobę i sobie poszedł? XD
co za debil
|
|
|
Post by Austriacki Akwarelista on May 13, 2020 19:45:45 GMT 1
Redzik strasznie mi zaminusował dzisiejszą grą, moja pierwsza myśl jak czytałem temat Mi też, wczoraj tylko cały czas płakał, że nie ma czasu i jedyne co robił to wyzywał kogoś, kto go raczył zaatakować, a teraz odwodzi miasto od Marlowa i sadzi takie farmazony, że żal słuchać. A teraz jeszcze kooperuje z mafijną Osiecką.
PIKACZU, Osiecka za wszelką cenę nie chce remisu między Marlowem a Kukuczką!
|
|
|
Post by Doktor Redzik on May 13, 2020 19:45:49 GMT 1
Nie było ustalonego remisu, gdy wszedł
|
|
Sznudzian
MVP
To ja tu zadaję pytania i przenoszę ciężary
|
Post by Sznudzian on May 13, 2020 19:46:00 GMT 1
Pikachu nie udawaj, że nie grałeś jak Cie nie było i powiedz co sądzisz o sytuacji
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 13, 2020 19:46:06 GMT 1
Powiedzmy sobie szczerze, mafia nie musiała iść całą ławą na Kandydata. Kandydat na Prezydenta RP [10] - Edward Durda, Statystyczny Miastowy, DJ Bobo, Piękny Marian, Kmicic, Jerzy Kukuczka, Shepard, Agnieszka Osiecka, Mikaela Shiffrin, Pikachu Jerzy Kukuczka [6] – Doktor Redzik, Konsultant Play, Austriacki Akwarelista, Charles Leclerc, spoderman, szostybekart Philip Marlowe [2] – Sznudzian, Szyfrant Stefan Zielonka Doktor Redzik [1] – Kandydat na Prezydenta RP Austriacki Akwarelista [1] – Luka Modric Luka Modric [1] – Philip Marlowe Mafiozów jest 5. Marlowe zagłosował na Modricia. Kukuczka miał ostatecznie sześć głosów. Jeśli dajmy na to 4 mafiozów głosowało na Kandydata, to mogli oni przerzucić głosy na innych, np. zostawić przy Redziku lub dać na Marlowa, żeby Kandydat i tak poleciał. Przy tak dużej przewadze lincz na Kandydata nie potrzebował specjalnie głosów od mafiozów. Chociaż pewnie jeden czy dwóch tam jest, ale opieranie całej winy tylko na takim statystcznym szukaniu jest bez sensu. Właśnie o to się rozchodzi, że tam na pewno jest ktoś z mafii. Mamy więc 1/4 szans (1/5, jeśli liczyć Sheparda), że dzisiaj trafimy. W każdym innym wypadku mamy ok. 1/10.
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Post by Pikachu on May 13, 2020 19:46:13 GMT 1
Wiecie, spałem!
|
|
Sznudzian
MVP
To ja tu zadaję pytania i przenoszę ciężary
|
Post by Sznudzian on May 13, 2020 19:46:30 GMT 1
a, też sądzisz że remis
|
|
|
Post by Jerzy Kukuczka on May 13, 2020 19:46:54 GMT 1
Pika, mafiozerka Osiecka chce mnie zabić.
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Post by Pikachu on May 13, 2020 19:46:56 GMT 1
a co Ty szmudzian nie chcesz remisu? Bo widzę, że mozesz go jeszcze klepnać wybaczam Modricowi w takim razie
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 13, 2020 19:47:29 GMT 1
oczywiście, że absolutnie nie musi być tam zatrzęsienie mafii, ale naprawdę nie uwierzę, że jest tam mniej niż dwójka. Kukuczka wiadomo, ale kto prócz niego? no i tu pojawiają się tak ciekawe kandydatury jak Osiecka, Sheppard, Kmicic, DJ Bobo, Marian
chcę po prostu poznać zdanie reszty, kogo z tej mafii w tym gronie widzicie, najlepiej w kolejności odnośnie pewności
oczywiście mam na myśli całą grupę, nie musicie się zgadzać z moimi niewinnymi
|
|
|
Post by Doktor Redzik on May 13, 2020 19:47:33 GMT 1
Remis jest zły
|
|
|
Post by Austriacki Akwarelista on May 13, 2020 19:47:34 GMT 1
Powiedzmy sobie szczerze, mafia nie musiała iść całą ławą na Kandydata. Kandydat na Prezydenta RP [10] - Edward Durda, Statystyczny Miastowy, DJ Bobo, Piękny Marian, Kmicic, Jerzy Kukuczka, Shepard, Agnieszka Osiecka, Mikaela Shiffrin, Pikachu Jerzy Kukuczka [6] – Doktor Redzik, Konsultant Play, Austriacki Akwarelista, Charles Leclerc, spoderman, szostybekart Philip Marlowe [2] – Sznudzian, Szyfrant Stefan Zielonka Doktor Redzik [1] – Kandydat na Prezydenta RP Austriacki Akwarelista [1] – Luka Modric Luka Modric [1] – Philip Marlowe Mafiozów jest 5. Marlowe zagłosował na Modricia. Kukuczka miał ostatecznie sześć głosów. Jeśli dajmy na to 4 mafiozów głosowało na Kandydata, to mogli oni przerzucić głosy na innych, np. zostawić przy Redziku lub dać na Marlowa, żeby Kandydat i tak poleciał. Przy tak dużej przewadze lincz na Kandydata nie potrzebował specjalnie głosów od mafiozów. Chociaż pewnie jeden czy dwóch tam jest, ale opieranie całej winy tylko na takim statystcznym szukaniu jest bez sensu. Właśnie o to się rozchodzi, że tam na pewno jest ktoś z mafii. Mamy więc 1/4 szans (1/5, jeśli liczyć Sheparda), że dzisiaj trafimy. W każdym innym wypadku mamy ok. 1/10. No ja wolę głosować na Marlowa, którego GRA wskazuje na 90% mafijności i którego wina oczyszcza na 90% Konsultanta i Sznudziana, niż głosować na kogoś, kto WG GŁOSOWANIA ma 20% szans na bycie w mafii. Rozumujesz jak ostatnia ameba.
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 13, 2020 19:47:44 GMT 1
Remis ma sens tylko wtedy, gdy wiemy, że ktoś na 100% jest w mafii. Na 100%!
|
|
|
Post by Philip Marlowe on May 13, 2020 19:48:01 GMT 1
Kurwa, przecież ten remis to jest debilizm, na łby poupadaliście?
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Post by Pikachu on May 13, 2020 19:48:11 GMT 1
Rozumiem że miasto ustaliło wspólnie, że Ci któzy będa zmieniali głosy na kilka minut przed linczem bez ustalenia tego z miastem to generalnie lecą na świecznik?
Swoją drogą, szkoda, że nie ma tu takiej opcji, jak zablokowanie swojego głosu :/ bo tak mafia moze w 5 na dwie minuty przed linczem wszystko pozmieniac
|
|
|
Post by Mikaela Shiffrin on May 13, 2020 19:48:29 GMT 1
Zostawiam głos na Marlowie i tyle w temacie.
|
|
|
Post by Charles Leclerc on May 13, 2020 19:48:54 GMT 1
BTW Modrić może być udoskonaloną wersją Puyola tj. prawdziwym średnioogarem w mafii.
|
|