|
Post by Szyfrant Stefan Zielonka on May 13, 2020 19:53:53 GMT 1
Przecież teraz jak ktoś zacznie zmieniać glosy z mafii, aby ratować tą dwójkę. A okaże się, że obaj są w mafii, to mamy ich jak na talerzu. Więc remis dla mafii to sytuacja między młotem a kowadłem Chyba, że w mafii jest tylko jeden, to blokujemy sobie dwa lincze, a dzisiaj i tak ginie niewinny. Dlaczego to mafia ma decydować o kolejności, a nie miasto? To troszkę inaczej działa podróbko Reda. Dajemy mafii tak naprawdę ograniczone pole wyboru. Tak jak Państwo daje Nam na tyle wolności wyboru, żebysmy pomyśleli, że jesteśmy wolni, a tak naprawdę jesteśmy niewolnikami.
|
|
|
Post by Doktor Redzik on May 13, 2020 19:54:13 GMT 1
BTW Modrić może być udoskonaloną wersją Puyola tj. prawdziwym średnioogarem w mafii. oczywiście ta kwestia jest warta odnotowania i sprawdzenia Wiem kim jest modric, nie ma ryzyka tym razem
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 13, 2020 19:54:27 GMT 1
Miałeś iść spać Kukuczka
|
|
|
Post by Charles Leclerc on May 13, 2020 19:54:39 GMT 1
Osiecka, mam wrażenie, że mnie z kim mylisz pisząc, że widzisz we mnie lidera miasta itp.
|
|
|
Post by Jerzy Kukuczka on May 13, 2020 19:55:26 GMT 1
Z kimś mnie pomyliłaś.
Dobra, idę pisać testament.
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 13, 2020 19:55:34 GMT 1
Możliwe Leclerc. Nie widzę w tej edycji pewnego zjawiska, ale to po czwartym linczu o tym porozmawiamy.
|
|
|
Post by Shepard on May 13, 2020 19:56:15 GMT 1
Heh, Leclerc liderem miasta, jak on nawet nie jest liderem wśród sklepów
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 13, 2020 19:58:14 GMT 1
Remis Kukuczka-Marlowe jest jawnie niekorzystny, proszę o zmianę Durda.
|
|
|
Post by Charles Leclerc on May 13, 2020 19:58:30 GMT 1
Tylko Lidl lepszy tbh
|
|
|
Post by Philip Marlowe on May 13, 2020 19:59:59 GMT 1
Testament: Z tej strony Gary, bezrolny. Nie powiem, żeby ta edycja była przyjemnością, takie osoby jak Konsultant, Pikachu i Mikaela mi ją obrzydziły. Z czego jest szansa, że cała trójka jest niewinna, co do Pikachu oraz Mikaeli jestem pewien, Konsultant to chuj wie, na pewno szkodnik, ale może być zarówno w mafii, jak i w mieście. Całej trójce najchętniej naplułbym w twarz.
Jak już pisałem, niewinni są Mikaela oraz Pikachu. Do tego za niewinnego mam Durdę, Redzika oraz Sheparda.
Bardzo nie podobają mi się Szyfrant Zielonka oraz Kukuczka, tego drugiego i tak odjebiecie, ale ten pierwszy też powinien szybko polecieć, cała jego postawa wczoraj do linczu śmierdzi.
W parze Osiecka - Marian jest maksymalnie 1 mafia moim zdaniem i jest to raczej Marian, bo Osiecka dziś plusowała swoją grą.
Nie podoba mi się postawa Modrica, który glonuje i przemyka, uważam, że powinien zostać odjebany po Kukuczce, jeśli dziś padnę ja. Aczkolwiek jak Redzik pisze, że zna, to można zaczekać do czwartego linczu i wtedy się dowiedzieć, kto to i czemu tak gra. W każdym razie któryś glon jest w mafii. Jak nie Modric, to Spoderman.
Leclerc gra na straszliwym hamulcu, to nie jest gracz, któremu bym zaufał.
Akwarelista był jeszcze dziś rano dla mnie niewinny, ale ostatnie posty mi się nie podobają. W mafii pewnie jest Kmicic, widzę niespójność między postami i głosami.
Jeśli Kukuczka winny, to sądzę, że miał wczoraj głos co najmniej jednego swojego, który robił mu alibi. I tu pasuje mi przyczajony Leclerc albo drący ryja o niewinności Jaruzela Konsultant.
Nie wiem, co sądzić o Bękarcie, czasem wydaje mi się niewinny, czasem mi śmierdzi. Nie mam zdania o DJ Bobo, w sumie niczym mi nie podpadł ani nie uniewinnił się.
Jakbym miał typować, to w mafii są Kukuczka, Szyfrant, Konsultant, Leclerc i Marian.
|
|
|
Post by Jerzy Kukuczka on May 13, 2020 20:00:02 GMT 1
Jutro Konsultant, obiecajcie mi to.
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Post by Pikachu on May 13, 2020 20:00:29 GMT 1
No niezłe jebanie na regulamin, rozumiem ze Gary dostaje bana na nastepna edycje?
|
|
|
Post by Shepard on May 13, 2020 20:01:21 GMT 1
Pikachu jaka pizda xD
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Post by Pikachu on May 13, 2020 20:01:45 GMT 1
Spoko, dopilnuje by tacy jak Gary nie grali bo po co grac jak mozna olewać regulamin xD
|
|
|
Post by Philip Marlowe on May 13, 2020 20:02:26 GMT 1
No niezłe jebanie na regulamin, rozumiem ze Gary dostaje bana na nastepna edycje? Co najwyżej punkt karny, ale i tak polecę, bo banda debili wymyśliła remis.
|
|
|
Post by Doktor Redzik on May 13, 2020 20:02:28 GMT 1
to tak jak z konstytucją. Jak jest do dupy, to trochę można.
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 13, 2020 20:02:38 GMT 1
No i teraz jak Kukuczka i Marlowe niewinni obydwaj, czego ja nie wykluczam, to jesteśmy trzy lincze do tylu.
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Post by Pikachu on May 13, 2020 20:02:40 GMT 1
Nie wiem co się dzieje, ale jeżeli jest otwarte mówienie o tozsamosciach to jest to oznaka już raczej wdupizmu i brak surowości mistrza gry xD
|
|
|
Post by Jerzy Kukuczka on May 13, 2020 20:02:47 GMT 1
Jeszcze żyję?
|
|
Sznudzian
MVP
To ja tu zadaję pytania i przenoszę ciężary
|
Post by Sznudzian on May 13, 2020 20:02:48 GMT 1