|
Post by DJ Bobo on May 13, 2020 20:15:07 GMT 1
Nie no, w takim wypadku jutro musimy urządzić remis Kukuczki z kimś innym, za duże ryzyko braku winy Kukuczki. XD w którym miejscu brak tej winy? Bardzo proszę, zgłaszam się na ochotnika do remisu jak co. Przecież typ w każdym poście puszcza bąka, podobnie zresztą do Mariana, którego i tak bym bił przed Kukuczką. A Marlow chociażby za to co odjebał przed chwilą, zasłużył sobie, żeby polecieć.
|
|
|
Post by Szyfrant Stefan Zielonka on May 13, 2020 20:15:24 GMT 1
Skąd pomysł, że na Ciebie będę głosował? Skąd wiedziałeś, że Marlowe niewinny? pisałeś, że raczej winny, więc sklej pizdę, albo leć w mordzie, bo inaczej niż wiedzą detektywistyczną nie można tego wyjaśnić. Sam sklej dupę. Jakbyś się posłuchał, że remis jest do dupy, to Marlowe by się do jutra uniewinnił bo był na dobrej drodze, tak jak zresztą przewidywałem. Ale Ty wolałeś być zjebem i pierdolić o remisach. To zlinczowaliśmy sobie w drugim linczu topowego gracza, mafia jest zadowolona. Chapeau bas Czym i jak by Ci się Gary uniewinnił? Jako miastowy ma klapki na oczy, jako mafioza i tak by się bronił nawet jakby się go za rękę złapało.
|
|
|
Rozgrywka
May 13, 2020 20:15:41 GMT 1
via mobile
Post by Doktor Redzik on May 13, 2020 20:15:41 GMT 1
Kto za tym by wszyscy sie przyznali do swoich tozsamosci? Wszak MG za to nie kara, słucham : > przyznałem się do tożsamości zanim to było modne
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 13, 2020 20:15:52 GMT 1
Mafia powiedziała nam pierwszą rzecz dzisiaj: woleliśmy odjebać Marlowa niż Kukuczkę. Nie byłem zwolennikiem tego remisu, uważam, że był bez sensu. Aby remis nabrał sensu, musimy jutro zremisować kogoś bardzo podejrzanego z Kukuczką. Jest to ktoś z grona Kmicic/Bobo/Marian. Tyle.
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 13, 2020 20:16:15 GMT 1
atakowali:
Konsultant Play
Sznudzian
Pikachu
Mikaela Shiffrin
Austriacki Akwarelista
Osiecka (analiza na podczepkę)
Edward Durda
bronili:
Doktor Redzik
szostybekart
|
|
|
Post by Jerzy Kukuczka on May 13, 2020 20:16:43 GMT 1
Osiecka, nie pomagasz.
|
|
|
Post by Mikaela Shiffrin on May 13, 2020 20:17:06 GMT 1
Raptem jedynie 2 osoby broniły Marlowe'a.
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 13, 2020 20:17:45 GMT 1
jednakże zmiana głosu na Kukuczkę trochę wybiela Osiecką. chyba, że tym absurdalnym cudem obaj niewinni. wtedy mój mózg będzie już całkowicie rozjebany.
|
|
|
Rozgrywka
May 13, 2020 20:17:46 GMT 1
via mobile
Post by Doktor Redzik on May 13, 2020 20:17:46 GMT 1
Sam sklej dupę. Jakbyś się posłuchał, że remis jest do dupy, to Marlowe by się do jutra uniewinnił bo był na dobrej drodze, tak jak zresztą przewidywałem. Ale Ty wolałeś być zjebem i pierdolić o remisach. To zlinczowaliśmy sobie w drugim linczu topowego gracza, mafia jest zadowolona. Chapeau bas Czym i jak by Ci się Gary uniewinnił? Jako miastowy ma klapki na oczy, jako mafioza i tak by się bronił nawet jakby się go za rękę złapało. No dla mnie, jeśli padłby winny kukuczka, już byłby czwarty w kolejce. Bo wyobraź sobie, że nie każdy jest bezrefleksyjnym zjebem i jak postanowi, że ktoś jest podejrzany, to już jest do końca świata. Ja jestem przykładem
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Rozgrywka
May 13, 2020 20:17:55 GMT 1
via mobile
Post by Pikachu on May 13, 2020 20:17:55 GMT 1
Kto za tym by wszyscy sie przyznali do swoich tozsamosci? Wszak MG za to nie kara, słucham : > przyznałem się do tożsamości zanim to było modne Zacytuj sam siebie z tego slawetnego posta zatem
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 13, 2020 20:19:18 GMT 1
Ergo: musimy mieć jutro dwóch tak samo podejrzanych mafiozów: jednego Kukuczkę i drugiego kogoś innego. To zmniejsza ryzyko. Zatem zachęcam wszystkich miastowych (Durda, Pikachu, Redzik, Sznudzian i inni), aby zajęli się jutro czytaniem wszystkich postów członków grupy podejrzanych: Zielonka, Bękart, Marian, Bobo, Kmicic.
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 13, 2020 20:19:27 GMT 1
nie no, teraz cokolwiek innego niż masówka na Kukuczce nie ma sensu. MUSIMY POZNAĆ JEGO PRZYNALEŻNOŚĆ.
|
|
|
Post by Charles Leclerc on May 13, 2020 20:19:42 GMT 1
Niesamowicie w zapomnienie idzie to co robił Kukuczka przed pierwszym linczem żeby tylko sobie dupę obronić...
|
|
|
Rozgrywka
May 13, 2020 20:20:23 GMT 1
via mobile
Post by Doktor Redzik on May 13, 2020 20:20:23 GMT 1
nie no, teraz cokolwiek innego niż masówka na Kukuczce nie ma sensu. MUSIMY POZNAĆ JEGO PRZYNALEŻNOŚĆ. no co Ty, konsultant. Niech Osiecka prowadzi. Co złego może się stać xD
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 13, 2020 20:20:30 GMT 1
Ergo: musimy mieć jutro dwóch tak samo podejrzanych mafiozów: jednego Kukuczkę i drugiego kogoś innego. To zmniejsza ryzyko. Zatem zachęcam wszystkich miastowych (Durda, Pikachu, Redzik, Sznudzian i inni), aby zajęli się jutro czytaniem wszystkich postów członków grupy podejrzanych: Zielonka, Bękart, Marian, Bobo, Kmicic. i Konsultant.
|
|
|
Post by DJ Bobo on May 13, 2020 20:21:02 GMT 1
Jak przejdzie drugi remis z Kukuczką i na tym samym patencie poleci kolejny miastowy, to będzie kurwa najbardziej autystyczny manewr miasta, w jakim uczestniczyłem w życiu XD Opanuj się Osiecka.
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 13, 2020 20:21:04 GMT 1
bo jeśli mafia go broniła to jest w gronie:
Edward Durda, DJ Bobo, Mikaela Shiffrin, Pikachu, Austriacki Akwarelista, Konsultant Play, Szyfrant Stefan Zielonka, Sznudzian
a to wywraca wszystko do góry nogami
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Rozgrywka
May 13, 2020 20:21:05 GMT 1
via mobile
Post by Pikachu on May 13, 2020 20:21:05 GMT 1
Nie będzie już zabawy w remisy
|
|
|
Post by Volverin on May 13, 2020 20:21:10 GMT 1
Szyfrant Zielonka - 1 punkt karny za stworzenie tematu "Głosowanie g3".
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Rozgrywka
May 13, 2020 20:22:01 GMT 1
via mobile
Post by Pikachu on May 13, 2020 20:22:01 GMT 1
bo jeśli mafia go broniła to jest w gronie: Edward Durda, DJ Bobo, Mikaela Shiffrin, Pikachu, Austriacki Akwarelista, Konsultant Play, Szyfrant Stefan Zielonka, Sznudzian a to wywraca wszystko do góry nogami Wiesz co jest najgorsze Konsultant? Że gdybyśmy nie dali temu miastu ''grać samemu'' to pewnie byśmy ogarnęli sprawę naszym połączonym autyzmem
|
|