|
Post by Agnieszka Osiecka on May 13, 2020 20:22:36 GMT 1
Kurwa, czytacie czy nie czytacie? Chodzi mi o to, żeby zamiast jednego mocno podejrzewanego mafiozy (Kukuczki) mieć jutro dwóch mocno poderzajnych mafiozów. Proszę zrozumieć o co mi chodzi.
|
|
|
Post by Volverin on May 13, 2020 20:22:46 GMT 1
Słuchajcie ludzie, byłem dla was łagodny, nie mam czasu na bieżąco śledzić rozgrywki i wyłapywać czy jest rozmowa o tożsamościach czy nie. Wierzę w waszą dobrą wolę. To co uczynił Philip Marlowe przed śmiercią jest chujowe i mam nadzieję, że inni nie pójdą jego śladem.
Do czwartego linczu NIE ROZMAWIAMY O TOŻSAMOŚCIACH.
Życzę miłej gry.
NIE KOMENTUJEMY TEGO CO TU NAPISAŁEM I GRAMY DALEJ.
|
|
|
Rozgrywka
May 13, 2020 20:22:58 GMT 1
via mobile
Post by Doktor Redzik on May 13, 2020 20:22:58 GMT 1
przyznałem się do tożsamości zanim to było modne Zacytuj sam siebie z tego slawetnego posta zatem Nie, ponieważ po dzisiejszym przyklejaniu remisu lektura moich postów dobrze Ci zrobi
|
|
|
Post by Austriacki Akwarelista on May 13, 2020 20:23:40 GMT 1
Kurwa, czytacie czy nie czytacie? Chodzi mi o to, żeby zamiast jednego mocno podejrzewanego mafiozy (Kukuczki) mieć jutro dwóch mocno poderzajnych mafiozów. Proszę zrozumieć o co mi chodzi. Mieliśmy taką sytuację dzisiaj.
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 13, 2020 20:25:50 GMT 1
AKwareslita, kurwa, mówiłem, że to nie jest korzystne, dlatego że zarówno Marlowe, jak i Kukuczka to z natury wkurwiające postaci, a zatem zawsze są na świeczniku. My musimy szukać niewkurwiających postaci, a te wkurwiające wkopią się czym innym, wtórnie. Musimy znaleźć kogoś w gronie niewkurwiających postaci i skonfrontować go jakoś z Kukuczką. Pozwolić dać się mafii wypowiedzieć.
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Rozgrywka
May 13, 2020 20:26:04 GMT 1
via mobile
Post by Pikachu on May 13, 2020 20:26:04 GMT 1
Wnoszę o zmianę mistrza gry Xd Spoder man pluje nam w twarz nie wypowiadając się w mieście a mistrz gry nie ma czasu na takie ''pierdóły'', nie wspominając o innych rzeczach, i sprawa leży cicha
|
|
|
Post by Shepard on May 13, 2020 20:26:51 GMT 1
Już zamknij mordę Pokemonie xD
|
|
Sznudzian
MVP
To ja tu zadaję pytania i przenoszę ciężary
|
Post by Sznudzian on May 13, 2020 20:26:58 GMT 1
Osiecka znowu ma atak, jutro nie jest możliwy żaden inny lincz oprócz Kukuczki
|
|
|
Post by Shepard on May 13, 2020 20:27:10 GMT 1
Ale punkt karny dla spodermana spoko
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 13, 2020 20:27:29 GMT 1
Kukuczka to najpewniej mafia (nie na pewno). Powiedzcie mi co w perspektywie dlugoterminowej da nam wiadome od dzisiaj zlinczowanie Kukuczki. To dobra sytuacja dla mafii, nawet jeśli Kukuczka jest w mafii.
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Rozgrywka
May 13, 2020 20:27:29 GMT 1
via mobile
Post by Pikachu on May 13, 2020 20:27:29 GMT 1
Już zamknij mordę Pokemonie xD Idz sobie pisać offtopowe posty po angielsku, bo w tym byłeś dobry
|
|
|
Post by Austriacki Akwarelista on May 13, 2020 20:28:11 GMT 1
AKwareslita, kurwa, mówiłem, że to nie jest korzystne, dlatego że zarówno Marlowe, jak i Kukuczka to z natury wkurwiające postaci, a zatem zawsze są na świeczniku. My musimy szukać niewkurwiających postaci, a te wkurwiające wkopią się czym innym, wtórnie. Musimy znaleźć kogoś w gronie niewkurwiających postaci i skonfrontować go jakoś z Kukuczką. Pozwolić dać się mafii wypowiedzieć. A ja Ci pisałem, że Marlowe wcale nikogo nie wkurwił! Grał normalnie, ale miał dużo mafijnych zagrań. Te tłumaczenia jego o żonie itd też brzmiały straszliwie niewiarygodnie, ale już nie chciałem się odnosić do nich.
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 13, 2020 20:28:12 GMT 1
kto za przyspieszonym na Kukuczce?
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 13, 2020 20:28:14 GMT 1
Apeluję o mniej decyzji z góry, a więcej scumhuntingu.
|
|
Sznudzian
MVP
To ja tu zadaję pytania i przenoszę ciężary
|
Post by Sznudzian on May 13, 2020 20:28:54 GMT 1
kurwa da mi to przede wszystkim jakiś spokój w głowie
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 13, 2020 20:28:55 GMT 1
AKwareslita, kurwa, mówiłem, że to nie jest korzystne, dlatego że zarówno Marlowe, jak i Kukuczka to z natury wkurwiające postaci, a zatem zawsze są na świeczniku. My musimy szukać niewkurwiających postaci, a te wkurwiające wkopią się czym innym, wtórnie. Musimy znaleźć kogoś w gronie niewkurwiających postaci i skonfrontować go jakoś z Kukuczką. Pozwolić dać się mafii wypowiedzieć. A ja Ci pisałem, że Marlowe wcale nikogo nie wkurwił! Grał normalnie, ale miał dużo mafijnych zagrań. Te tłumaczenia jego o żonie itd też brzmiały straszliwie niewiarygodnie, ale już nie chciałem się odnosić do nich. Pamiętasz Capone-Gigachad z pierwszej edycji na tym forum?
|
|
|
Rozgrywka
May 13, 2020 20:29:04 GMT 1
via mobile
Post by Doktor Redzik on May 13, 2020 20:29:04 GMT 1
Pikachu jest fatalny. Jeszcze ta krytyka Szeparda xD
|
|
|
Post by DJ Bobo on May 13, 2020 20:29:41 GMT 1
A co nam da w długoterminowej perspektywie znów zestawienie Kukuczki z jakimś miastowym, który poleci za zero? Im dłużej on jest w mieście, tym dłużej mafia jest w pełnym składzie. Jedyne, na co mogę pójść w zamian, to lincz Mariana XD
|
|
|
Post by Austriacki Akwarelista on May 13, 2020 20:29:45 GMT 1
A ja Ci pisałem, że Marlowe wcale nikogo nie wkurwił! Grał normalnie, ale miał dużo mafijnych zagrań. Te tłumaczenia jego o żonie itd też brzmiały straszliwie niewiarygodnie, ale już nie chciałem się odnosić do nich. Pamiętasz Capone-Gigachad z pierwszej edycji na tym forum? Nie brałem udziału ani nie czytałem tej edycji.
|
|
|
Post by Szyfrant Stefan Zielonka on May 13, 2020 20:30:06 GMT 1
Czym i jak by Ci się Gary uniewinnił? Jako miastowy ma klapki na oczy, jako mafioza i tak by się bronił nawet jakby się go za rękę złapało. No dla mnie, jeśli padłby winny kukuczka, już byłby czwarty w kolejce. Bo wyobraź sobie, że nie każdy jest bezrefleksyjnym zjebem i jak postanowi, że ktoś jest podejrzany, to już jest do końca świata. Ja jestem przykładem Ja również tak nie uważam i bardzo często zmieniam zdanie w tej grze w oparciu o nowe fakty, ale dla mnie Gary był mafijny, a utwierdzało mnie w tym jeszcze, że Sniffer też tak o Nim pisze, a zna go najlepiej z Nas.
|
|