|
Post by Jerzy Kukuczka on May 13, 2020 21:08:56 GMT 1
do sprawdzenia natychmiastowego: Kukuczka podejrzani: szostybekart, Durda, Pikachu/Osiecka
Schlebiasz mi, ale szkoda na mnie sprawdzenia detektywa, jestem niewinny.
|
|
|
Rozgrywka
May 13, 2020 21:09:17 GMT 1
via mobile
Post by Charles Leclerc on May 13, 2020 21:09:17 GMT 1
Którym i dlaczego nie Marianowi w pierwszej kolejności? Pytanie do Leclerca. Kmicic, Modric, zobaczymy czy Sidermum ma zamiar grać. Marian się stara i zrobił ładny rysunek.
|
|
|
Post by Piękny Marian on May 13, 2020 21:09:23 GMT 1
Słuchajcie. Pobawiliśmy się dwukrotnie. Tym razem musimy być zgodni i jednomyślni. Wszyscy walimy w Kukuczkę. Kto zamierza się z tego wymiksować będzie przeze mnie traktowany jako przeciwnik miasta.
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Rozgrywka
May 13, 2020 21:09:49 GMT 1
via mobile
Post by Pikachu on May 13, 2020 21:09:49 GMT 1
Czemu mam wrażenie,że w swojej analizie Pikachu ustawia kolejkę do linczów? Bo ja wprost mówiłem o kolejności, jaką widziałem w tamtym momencie? I najwidoczniej miałem rację, bo moja analiza jest zgodna z tym cool miasto uważało po 21:00
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 13, 2020 21:10:13 GMT 1
co mnie skłania do tego, że Durda bezpodstawnie jest pomijany praktycznie wśród wszystkich osób jako podejrzany bez jakiegoś konkretnego powodu? może to, że to prawda?
|
|
|
Post by Austriacki Akwarelista on May 13, 2020 21:10:17 GMT 1
Pytanie do wszystkich - ilu mafiozów znacie, którzy w minionych edycjach strasznie dużo postów non stop pisali? W poprzedniej edycji żadnego takiego mafiozy nie było, innych edycji nie pamiętam.
|
|
|
Post by Jerzy Kukuczka on May 13, 2020 21:10:22 GMT 1
Marian, że Ty masz czelność w ogóle jeszcze cokolwiek komukolwiek dyktować.
|
|
|
Post by Piękny Marian on May 13, 2020 21:10:40 GMT 1
zawsze się znajdzie taki zawodnik, który jest praktycznie przez większość uznawany z dupy za niewinnego lub będącego poza podejrzeniami. w tej edycji to zdecydowanie Durda. Co cię do tej opinii skłania poza tym, że był prowodyrem linczu na jaruzelu? Bo rozumiem, że masz jakieś konkrety, poza zacytowaniem jego analizy, w której trafia mafiozę mariana? A Ty łajzo, jakie masz konkrety? Cały czas robisz to samo. Przed linczem siedzisz cichutko, po linczu wbijasz i walisz we mnie, żeby zbudować w mieście nastroje Anty-Marian. Dawaj konkrety.
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 13, 2020 21:12:05 GMT 1
Marian nagle porzucił scumhunting.
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Rozgrywka
May 13, 2020 21:12:09 GMT 1
via mobile
Post by Pikachu on May 13, 2020 21:12:09 GMT 1
Pytanie do wszystkich - ilu mafiozów znacie, którzy w minionych edycjach strasznie dużo postów non stop pisali? W poprzedniej edycji żadnego takiego mafiozy nie było, innych edycji nie pamiętam. Wojewódzki, nie dziekuj
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 13, 2020 21:12:41 GMT 1
sam kurwa dodałem go sobie rano do niewinnych nawet nie pamiętając dokładnie za co. zabawne.
|
|
|
Post by Piękny Marian on May 13, 2020 21:12:57 GMT 1
Marian, że Ty masz czelność w ogóle jeszcze cokolwiek komukolwiek dyktować. Właśnie do tej pory niczego nie dyktowałem. Na szczęście się to zmieni, bo najwyższa pora wziąć to miasto krótko za mordę, zabrać głos Osieckiej i odwalić Ciebie w najbliższym linczu.
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Rozgrywka
May 13, 2020 21:13:09 GMT 1
via mobile
Post by Pikachu on May 13, 2020 21:13:09 GMT 1
A co sądzicie o tym, żeby zaraz po zlinczowaniu Kukuczki dobrać się do dupy Pięknego Mariana? Szczególnie zależy mi na opinii Konsultanta, Bękarta, Zielonki i Leclerca, których to zdanie cenię. Tbh dobrałbym się do dupy tzw. glonom. ale siebie też liczysz?
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 13, 2020 21:13:20 GMT 1
Wojewódzki sadził mafijnego bąka za bąkiem, miasto było wtedy dramatycznie słabe, bez urazy oczywiście
|
|
|
Post by Austriacki Akwarelista on May 13, 2020 21:13:41 GMT 1
co mnie skłania do tego, że Durda bezpodstawnie jest pomijany praktycznie wśród wszystkich osób jako podejrzany bez jakiegoś konkretnego powodu? może to, że to prawda? Dzisiaj jak ktoś go atakował, to od razu odpowiadał kontratakiem i dawał go do mafii. Oberwali Szyfrant oraz Szóstybękart.
Dlatego lepiej się nie wychylać. Miastowy Durda już dawno wyłożyłby całą piątkę mafiozów na tacy, a w zamian atakował dzisiaj Szyfranta i Szóstego, którzy grają czysto. Ogromne rozczarowanie.
|
|
|
Post by DJ Bobo on May 13, 2020 21:13:50 GMT 1
Co cię do tej opinii skłania poza tym, że był prowodyrem linczu na jaruzelu? Bo rozumiem, że masz jakieś konkrety, poza zacytowaniem jego analizy, w której trafia mafiozę mariana? A Ty łajzo, jakie masz konkrety? Cały czas robisz to samo. Przed linczem siedzisz cichutko, po linczu wbijasz i walisz we mnie, żeby zbudować w mieście nastroje Anty-Marian. Dawaj konkrety. Co ty pierdolisz? Przecież wczoraj cały czas przed i po linczu byłem. Dzisiaj nie, bo zdarza mi się mieć do załatwienia rzeczy poza grą, wyobraź sobie, Mariano. Nie będę specjalnie dla ciebie robił analizy twojej żałosnej postaci, bo wystarczy sobie wyciągnąć jakikolwiek post z wczoraj, żeby zobaczyć twoje pierdololo, do którego się odnosiłem na bieżąco.
|
|
|
Post by Piękny Marian on May 13, 2020 21:14:41 GMT 1
A Ty łajzo, jakie masz konkrety? Cały czas robisz to samo. Przed linczem siedzisz cichutko, po linczu wbijasz i walisz we mnie, żeby zbudować w mieście nastroje Anty-Marian. Dawaj konkrety. Co ty pierdolisz? Przecież wczoraj cały czas przed i po linczu byłem. Dzisiaj nie, bo zdarza mi się mieć do załatwienia rzeczy poza grą, wyobraź sobie, Mariano. Nie będę specjalnie dla ciebie robił analizy twojej żałosnej postaci, bo wystarczy sobie wyciągnąć jakikolwiek post z wczoraj, żeby zobaczyć twoje pierdololo, do którego się odnosiłem na bieżąco. Jesteś śmieciem. Dziękuję.
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Rozgrywka
May 13, 2020 21:14:47 GMT 1
via mobile
Post by Pikachu on May 13, 2020 21:14:47 GMT 1
[/div][/quote] Moje słowa o Szmudzianie
|
|
|
Post by Austriacki Akwarelista on May 13, 2020 21:14:47 GMT 1
Pytanie do wszystkich - ilu mafiozów znacie, którzy w minionych edycjach strasznie dużo postów non stop pisali? W poprzedniej edycji żadnego takiego mafiozy nie było, innych edycji nie pamiętam. Wojewódzki, nie dziekuj Zachowywali się jak Konsultant i Osiecka? Bo Osiecka chce sterować miastem, dawno nie widziałem takich mafiozów.
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 13, 2020 21:15:14 GMT 1
co mnie skłania do tego, że Durda bezpodstawnie jest pomijany praktycznie wśród wszystkich osób jako podejrzany bez jakiegoś konkretnego powodu? może to, że to prawda? Dzisiaj jak ktoś go atakował, to od razu odpowiadał kontratakiem i dawał go do mafii. Oberwali Szyfrant oraz Szóstybękart.
Dlatego lepiej się nie wychylać. Miastowy Durda już dawno wyłożyłby całą piątkę mafiozów na tacy, a w zamian atakował dzisiaj Szyfranta i Szóstego, którzy grają czysto. Ogromne rozczarowanie.
Nie uniewinniam Durdy, ale przecież on miał tam rację, zarzuty Zielonki były absurdalne.
|
|