Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Rozgrywka
May 13, 2020 21:15:56 GMT 1
via mobile
Post by Pikachu on May 13, 2020 21:15:56 GMT 1
W ogóle cały dzisiejszy dzień Szmudziana i Osieckiej to męczenie trupa i jakąś onanizacja jak bardzo to on jest winny ale oni jeszcze mu dokopią, hehe
Szanuje tylko te osobę (Osiecka?) że na chwilę przed linczem pisała mi bym walił w Kukuczke
|
|
|
Post by DJ Bobo on May 13, 2020 21:16:31 GMT 1
XDDD przepraszam, ale jak merytoryka Mariana nie skłania was do oddania w niego głosu, to ja już nie wiem
|
|
|
Post by Piękny Marian on May 13, 2020 21:17:31 GMT 1
SCHEMAT GŁOSOWANIA NR 3
1. Wchodzisz w temat (https://mafiacorner.boards.net/thread/73/osowanie-lincz-3)
2. W poście wpisujesz "G-3 Jerzy Kukuczka"
3. Wracasz do tematu rozgrywka.
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 13, 2020 21:19:18 GMT 1
Według mnie musimy jutro urządzić remis Marian-Kukuczka. Kto jest za?
|
|
|
Post by Austriacki Akwarelista on May 13, 2020 21:19:19 GMT 1
Dzisiaj jak ktoś go atakował, to od razu odpowiadał kontratakiem i dawał go do mafii. Oberwali Szyfrant oraz Szóstybękart.
Dlatego lepiej się nie wychylać. Miastowy Durda już dawno wyłożyłby całą piątkę mafiozów na tacy, a w zamian atakował dzisiaj Szyfranta i Szóstego, którzy grają czysto. Ogromne rozczarowanie.
Nie uniewinniam Durdy, ale przecież on miał tam rację, zarzuty Zielonki były absurdalne. Ale to nie oznacza mafijności. Wyobrażasz sobie mafiozę, który w ten sposób atakuje kogoś takiego jak Durdę? Bo ja nie. Jakby był w mafii, to wiedziałby, kto kieruje postacią Durdy i bałby się do niego w ogóle odezwać. Jakby Durda był w mafii, to też by się do niego nie odzywał, bo w tym przypadku tylko dostał kontrę, a mafii to nie było potrzebne w tej sytuacji. Te absurdy spod klawiatury Szyfranta rodzą się z jego nieogaru.
|
|
|
Post by Piękny Marian on May 13, 2020 21:20:40 GMT 1
XDDD przepraszam, ale jak merytoryka Mariana nie skłania was do oddania w niego głosu, to ja już nie wiem No jesteś po prostu bezczelny. Pokaż jakikolwiek swój merytoryczny post, w którym od A do Z broniłeś swojej opinii (bez wyśmiewania, bez bagatelizowania, bez ironizowani). Masz czas do 2137 roku.
|
|
|
Post by Shepard on May 13, 2020 21:21:13 GMT 1
Zachowywali się jak Konsultant i Osiecka? Bo Osiecka chce sterować miastem, dawno nie widziałem takich mafiozów. Konsultant i Osiecka niewinni, więc nie. Konsultant to wiadomo, a Osiecka to też sporo by ryzykowała pierdoląc takie kocopoły w mafii. Zdecydowanie bardziej grabi sobie Marian za to gadanie o głosowaniu jutro na Kukuczkę, jakby to miało coś dziś zmienić.
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 13, 2020 21:21:31 GMT 1
za jakąkolwiek próbę wjebania Mariana przed Kukuczkę powinno się dostać dożywotnie wakacje w Auschwitz, czyli w sumie dość krótkie
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Rozgrywka
May 13, 2020 21:21:44 GMT 1
via mobile
Post by Pikachu on May 13, 2020 21:21:44 GMT 1
Szyfrant jest spoko, nie tykalbym go póki co
|
|
|
Post by DJ Bobo on May 13, 2020 21:22:45 GMT 1
XDDD przepraszam, ale jak merytoryka Mariana nie skłania was do oddania w niego głosu, to ja już nie wiem No jesteś po prostu bezczelny. Pokaż jakikolwiek swój merytoryczny post, w którym od A do Z broniłeś swojej opinii (bez wyśmiewania, bez bagatelizowania, bez ironizowani). Masz czas do 2137 roku. A, to jeszcze sporo czasu, nie muszę się śpieszyć. Dzięki, Mariano! Mógłbym ci zacytować każdy post, w którym wytykałem twoje pierdy, ale jak to ktoś mądry powiedział w którejś z poprzedniej edycji, "im mafiozo mniej wie, tym gorzej dla mafiozy". Czy jakoś tak. Dlatego dalej decyduję się pozostawić cię w niewiedzy.
|
|
|
Post by Shepard on May 13, 2020 21:22:46 GMT 1
W ogóle wkurwia mnie, że na 23 godziny przed linczem typy już chcą ustawiać remisy albo gadają o kolejce do głosowania, jakby to nie miało się jutro zmienić jeszcze osiemnaście razy
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Rozgrywka
May 13, 2020 21:23:03 GMT 1
via mobile
Post by Pikachu on May 13, 2020 21:23:03 GMT 1
Osieczka zachowuje się jak wannabe Red, zresztą, w trakcie dnia1 (pamiętajcie że był też pół dzień 0) sama mówiła o Radzie i się nazywała ta ogarnięta aaaa
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 13, 2020 21:23:07 GMT 1
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Rozgrywka
May 13, 2020 21:23:54 GMT 1
via mobile
Post by Pikachu on May 13, 2020 21:23:54 GMT 1
W ogóle wkurwia mnie, że na 23 godziny przed linczem typy już chcą ustawiać remisy albo gadają o kolejce do głosowania, jakby to nie miało się jutro zmienić jeszcze osiemnaście razy Dlatego proponuję bezpieczny głos w Spidera
|
|
|
Post by Jerzy Kukuczka on May 13, 2020 21:24:03 GMT 1
Według mnie musimy jutro urządzić remis Marian-Kukuczka. Kto jest za?
Liberum veto!
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Rozgrywka
May 13, 2020 21:25:48 GMT 1
via mobile
Post by Pikachu on May 13, 2020 21:25:48 GMT 1
Dobra, I wiem że generalnie tutaj ta kwestia jest mało ważna z perspektywy miastowych, ale to jest najważniejsza sprawa w całej (!) grze, jeżeli chodzi o takie mechaniczne ustawienia, jakie mamy.
Co uważacie: Jeżeli nie zginie żaden mafiozo w linczu, to w którym dniu się powinien ujawnić się Detektyw że sprawdzeniami, jeżeli ma na żywych? Day4, Yolo day5 czy niemożliwy do wygrania lincz day6?
|
|
|
Post by Shepard on May 13, 2020 21:27:20 GMT 1
W przedostatnim
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 13, 2020 21:28:13 GMT 1
Zatem sytuacja mafii jest komfortowa w tym momencie
Kukuczka niewinny - mogą napierdalać w Kukuczkę i wtopić się w tłum Kukuczka winny - mogą napierdalać w Kukuczkę i wtopić się w tłum
Dobranoc
|
|
|
Post by Jerzy Kukuczka on May 13, 2020 21:28:31 GMT 1
Zatem sytuacja mafii jest komfortowa w tym momencie Kukuczka niewinny - mogą napierdalać w Kukuczkę i wtopić się w tłum Kukuczka winny - mogą napierdalać w Kukuczkę i wtopić się w tłum Dobranoc
dlatego najlepiej mnie nie ruszać
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 13, 2020 21:28:35 GMT 1
dobra, przeczytałem posty Durdy, jebaniutki jest winny jak skurwensen
edit: aż tak dobry nie jestem, by rozkminić to z jego głosów xD
|
|