|
Post by DJ Bobo on May 13, 2020 21:28:38 GMT 1
Dobra, I wiem że generalnie tutaj ta kwestia jest mało ważna z perspektywy miastowych, ale to jest najważniejsza sprawa w całej (!) grze, jeżeli chodzi o takie mechaniczne ustawienia, jakie mamy. Co uważacie: Jeżeli nie zginie żaden mafiozo w linczu, to w którym dniu się powinien ujawnić się Detektyw że sprawdzeniami, jeżeli ma na żywych? Day4, Yolo day5 czy niemożliwy do wygrania lincz day6? zależy, czy będzie miał na kimś nieoczywistym napis "winny", bo jeśli nie, to szkoda palić rolę
|
|
|
Post by Shepard on May 13, 2020 21:28:38 GMT 1
W sensie żeby w razie ewentualnego counterclaima móc bezpiecznie odjebać jednego z dwóch detów. Chyba, nie robiłem matmy.
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 13, 2020 21:30:17 GMT 1
dobra, niech obecnie aktywni wejdą w profil Durdy i znajdą najbardziej mafijne posty. w nagrodę będą wyżej w hierarchii uniewinnienia.
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 13, 2020 21:31:15 GMT 1
serdecznie zapraszam do zabawy.
|
|
|
Rozgrywka
May 13, 2020 21:31:25 GMT 1
via mobile
Post by szostybekart on May 13, 2020 21:31:25 GMT 1
Mnie kurewsko boli głowa, nie jestem w stanie się racjonalnie i szeroko odnieść do wydarzeń, ale przeczytałem wszystko i postaram chociaż trochę (przy czym wrócił Konsultant i przypominało w pewnym momencie przejście z przyjemnego spacerku nad rzeczką do brodzenia w szambie, serdecznie pozdrawiam).
Pierwsza rzecz - Kukuczka jutro i mam nadzieję, że dla wszystkich to oczywiste, nie możemy go zostawiać na później - pamiętajmy proszę o roli Mściciela, który może się pomylić i w zapalczywości dowalić miastu, pamiętajmy o Spiderbobku, który jest żałosny i mam nadzieję, że więcej się nie zapisze, dwa incydenty mogą spowodować, że radykalnie zmniejszy nam się przestrzeń do błędów. Uważam dążenia Osieckiej do wyrównania głosowania ponownego za sabotaż, proszę Agnieszka, mogę Ci jutro wyjaśnić szerzej dlaczego, ale proszę o odrobinę racjonalności. Już w tym momencie lincz jutrzejszy nie jest w stanie nam nic powiedzieć pod kątem głosowań, dlatego trzeba będzie wyciągać synergie z pierwszego i drugiego, szczególnie mając na uwadze osoby które dwukrotnie ratowały Kukuczkę. Agnieszka, nie rozumiem jak całkiem mądre wnioski w skali mikro możesz przeplatać taką żenadą w skali makro, zamiast myśleć o strategii wprzód skup się proszę na prostej robocie, bardzo dobrze Ci do tej pory, w mojej opinii szła.
Dwa, bardziej organizacyjnie - uważam, że Gary did nothing wrong. Tak długo, jak wysłał tego posta przed 21:00, tak długo jak jeszcze żył, mógł napisać w mojej opinii wszystko, mógł to nazwać jak chciał, mógł opisać co chciał. Nie nagłówek czyni testament faktycznym, tylko jego wypuszczenie już w momencie ogłoszenia przez MG decyzji.
Trzy, nie rozumiem podejścia ludzi, część obozu chciała, żeby Pikachu zamilkł, nie wyszło, Pikachu wrócił i się obraża, że taka cisza i nikt nie gra, wszystko o kant dupy rozbic i w ogóle emocjonalny jak Sam Smith. Edycja jest w porządku, zaangażowanie większości graczy jest w porządku, nie ma co się turbować, poważnie.
Konsultant, ja Cię nie biorę już na poważnie w żadnym momencie, przykro mi.
Marian jest dla mnie Żelazny póki co, nie zagłosuje na niego przed czwartym linczem za nic w świecie, uważam że może mieć racjonalne argumenty.
Akwarelista moja topka niewinnych w tym momencie.
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 13, 2020 21:33:09 GMT 1
co sądzisz o Durdzie? czy odpowiadanie na moje pytania też się nie kwalifikuje już do twoich czynności?
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Rozgrywka
May 13, 2020 21:33:28 GMT 1
via mobile
Post by Pikachu on May 13, 2020 21:33:28 GMT 1
Co masz na myśli pisząc '' nie wyszło''?
|
|
|
Post by Mikaela Shiffrin on May 13, 2020 21:38:16 GMT 1
Patrzę na tego Modricia i gościu praktycznie nie chce brać odpowiedzialności na siebie za to co się dzieje. Trzyma się kompletnie z boku i jest jemu obojętnie co się dzieje w mieście. Dwa razy w stykowych sytuacjach wysyła w powietrze. Czy coś tutaj się w ogóle dodaje? W pierwszym dniu szybko został zjechany za mafijny post i podkulił ogon. Drugiego dnia odbębnił jedynie dwa regulaminowe posty i znowu szybko czmychnął. Trzeci prawdopodobnie znowu to samo się powtórzy.
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Rozgrywka
May 13, 2020 21:41:19 GMT 1
via mobile
Post by Pikachu on May 13, 2020 21:41:19 GMT 1
Patrzę na tego Modricia i gościu praktycznie nie chce brać odpowiedzialności na siebie za to co się dzieje. Trzyma się kompletnie z boku i jest jemu obojętnie co się dzieje w mieście. Dwa razy w stykowych sytuacjach wysyła w powietrze. Czy coś tutaj się w ogóle dodaje? W pierwszym dniu szybko został zjechany za mafijny post i podkulił ogon. Drugiego dnia odbębnił jedynie dwa regulaminowe posty i znowu szybko czmychnął. Trzeci prawdopodobnie znowu to samo się powtórzy. Z ciekawości: piszesz to jako filler by budować sobie łatwa aktywność czy chcesz się przyłączyć do anty glon komiternu? Wszak mamy dwa dni ''luzu'' na zabicie dwóch glonow, w międzyczasie poleci dwóch miastowych i można grać? : > co powiesz na taką opcję?
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 13, 2020 21:42:04 GMT 1
Posty kandydata są dziwne. DZIWNE. Nienaturalne, na siłę stylizowane. Dobra przykrywka mafii. Mafia w potrzasku. Edward Durda lubi to. Dziś odpadasz kandydacie. W mafii gówna pełne gacie. Zmieniać na Kandydata, już. Całe miasto śpiewa z nami. Wypierdalać z komuchami :nutki: Siedzi cicho więc winny, nie chce nikogo wkopać. To co Panowie, jutro Marian? Marian był wajchowym jbc. Statystyczny był prowodyrem. Wajchowym był Marian. Najwięcej nam powie dzisiejszy mord na Pikachu. Jaki dzień w piździe? Mamy mnóstwo zmiennych, które na dłuższą metę więcej nam powiedzą niż to gdyby do tego linczu dziś nie doszło. Ja bym się skupił na tym kto z mafii teraz będzie starał się wykorzystać niewiedzę miasta do tego, by miastowego przedstawić jako mafiozę, ale spoko. Umówmy się, mafia właśnie ustala kto poleci (stąd nieaktywny Marian), a my tu sobie gadu gadu. Piękne jest też to jak nomen omen Piękny Marian widząc, że sypie mu się grunt pod nogami, próbuje urobić biednego Redzika, który swoją drogą mocno nie uniósł kreacji. Nie bardzo wiem tak naprawdę do czego mam się odnieść. Marlowe od początku wydaje mi się mafijny. Jego posty śmierdzą, pisałem, że nie podoba mi się jedna rzecz, ale w nawiasie napisałem oprócz czego (czyli sztuki dla sztuki - którą wcześniej określiłem mafijnym postem). Generalnie staram się wyłuskiwać rzeczy, które innym mogły umknąć. Wczesny głos absolutnie nie ma żadnego znaczenia, to tylko zaznaczenie tego kogo chętnie dzisiaj bym zlinczował. Po pierwsze jest to bezpieczne, gdybym przysnął wieczorem - co mi się niestety często zdarza, po drugie jasno sygnalizuje moje poparcie dla zlinczowania Marlowe'a, co nie znaczy, że jeśli będę i ktoś mi podpadnie to nie urządzę podobnej akcji jak wczoraj z Jaruzelem. Co do Kukuczki to po prostu ten gracz pasuje do bycia w mafii, teraz trochę się ogarnął, ale wcześniej pisał ogromne dyrdymały szkodliwe dla miasta. Mimo wszystko daję jakiś cień szansy, że jest niewinny. A tak w zasadzie to wszystko mi jedno, który z dwójki Marlowe-Kukuczka poleci, bo pewnie obaj są w mafii. A atakowanie Osieckiej i Mariana jest zwyczajnie korzystne zarówno jeśli są w mafii, jak i gdyby byli w mieście. W najgorszym przypadku to oddala od nich mord, w najlepszym pokazuje kto nie chce ich atakować, mimo iż są w mafii. TO WSZYSTKO JEST TAK KUREWSKO MAFIJNE PATRZĄC Z DZISIEJSZEJ PERSPEKTYWY, ŻE BARDZIEJ SIĘ NIE DA
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 13, 2020 21:42:59 GMT 1
i to wszystko w sumie wpierdala na minę Pikachu
|
|
|
Post by Mikaela Shiffrin on May 13, 2020 21:43:06 GMT 1
Patrzę na tego Modricia i gościu praktycznie nie chce brać odpowiedzialności na siebie za to co się dzieje. Trzyma się kompletnie z boku i jest jemu obojętnie co się dzieje w mieście. Dwa razy w stykowych sytuacjach wysyła w powietrze. Czy coś tutaj się w ogóle dodaje? W pierwszym dniu szybko został zjechany za mafijny post i podkulił ogon. Drugiego dnia odbębnił jedynie dwa regulaminowe posty i znowu szybko czmychnął. Trzeci prawdopodobnie znowu to samo się powtórzy. Z ciekawości: piszesz to jako filler by budować sobie łatwa aktywność czy chcesz się przyłączyć do anty glon komiternu? Wszak mamy dwa dni ''luzu'' na zabicie dwóch glonow, w międzyczasie poleci dwóch miastowych i można grać? : > co powiesz na taką opcję? Patrzę kto w ważnych momentach praktycznie nie bierze udziału w rozgrywce, a jednak głosuje i drugą osobą jest spoderman, który jeszcze gorzej glonuje od Modricia.
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 13, 2020 21:43:45 GMT 1
a taki dobry chłopak był na klatce dzień dobry mówił
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 13, 2020 21:44:37 GMT 1
uff, w końcu znalazłem konkretną nić prowadząca do mafijnego kłębka
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Rozgrywka
May 13, 2020 21:45:06 GMT 1
via mobile
Post by Pikachu on May 13, 2020 21:45:06 GMT 1
uff, w końcu znalazłem konkretną nić prowadząca do mafijnego kłębka WIELKI Konsultant
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 13, 2020 21:46:28 GMT 1
ktoś musi nosić te ciężary w przypadku nieobecności Sznudziana
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Rozgrywka
May 13, 2020 21:46:47 GMT 1
via mobile
Post by Pikachu on May 13, 2020 21:46:47 GMT 1
uff, w końcu znalazłem konkretną nić prowadząca do mafijnego kłębka A myślałeś żeby zacytować wszystkiemu posty Durby i określić to komentarzem: ''no to wiadomo, edycja skończona''?
|
|
|
Post by Mikaela Shiffrin on May 13, 2020 21:46:54 GMT 1
Patrzę na tego Modricia i gościu praktycznie nie chce brać odpowiedzialności na siebie za to co się dzieje. Trzyma się kompletnie z boku i jest jemu obojętnie co się dzieje w mieście. Dwa razy w stykowych sytuacjach wysyła w powietrze. Czy coś tutaj się w ogóle dodaje? W pierwszym dniu szybko został zjechany za mafijny post i podkulił ogon. Drugiego dnia odbębnił jedynie dwa regulaminowe posty i znowu szybko czmychnął. Trzeci prawdopodobnie znowu to samo się powtórzy. Z ciekawości: piszesz to jako filler by budować sobie łatwa aktywność czy chcesz się przyłączyć do anty glon komiternu? Wszak mamy dwa dni ''luzu'' na zabicie dwóch glonow, w międzyczasie poleci dwóch miastowych i można grać? : > co powiesz na taką opcję? I o jaką łatwą aktywność ci kurwa chodzi? No kurwa 4 z rzędu nieudane lincze i wygrana mafii jest z automatu. Nie rozumiesz,że każdy lincz wbrew pozorom jest piekielnie ważny. Usilnie szukasz sojuszy w mieście i to widać. Latasz jak chorągiewka, w zależności jaka opcja ci pasuje.
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Rozgrywka
May 13, 2020 21:47:43 GMT 1
via mobile
Post by Pikachu on May 13, 2020 21:47:43 GMT 1
Z ciekawości: piszesz to jako filler by budować sobie łatwa aktywność czy chcesz się przyłączyć do anty glon komiternu? Wszak mamy dwa dni ''luzu'' na zabicie dwóch glonow, w międzyczasie poleci dwóch miastowych i można grać? : > co powiesz na taką opcję? I o jaką łatwą aktywność ci kurwa chodzi? No kurwa 4 z rzędu nieudane lincze i wygrana mafii jest z automatu. Nie rozumiesz,że każdy lincz wbrew pozorom jest piekielnie ważny. Usilnie szukasz sojuszy w mieście i to widać. Latasz jak chorągiewka, w zależności jaka opcja ci pasuje. Pro tip: całkowicie nieaktywny gracz jest współmierny nieudanemu linczów :>
|
|
|
Post by Edward Durda on May 13, 2020 21:47:49 GMT 1
Kmicic jest winny.
|
|