|
Post by Konsultant Play on May 13, 2020 21:47:53 GMT 1
wiadomo, że nie skończona, ale nawet nie potrafisz się odnieść do tego jak bardzo jebią mafią. zabawne
|
|
|
Post by Edward Durda on May 13, 2020 21:48:13 GMT 1
Kukuczka jest winny.
|
|
|
Post by Austriacki Akwarelista on May 13, 2020 21:48:35 GMT 1
Osiecka dzisiaj zrobiła kolosalną (i zupełnie niepotrzebną) analizę na Marlowa. Wcześniej ostro cisnęła Redzika. Była też 100% pewna winy Shiffrin. Z każdej z tych kandydatur się wycofała. Chyba za dużo kombinowania jak na mafiozę, tak czy nie?
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 13, 2020 21:49:24 GMT 1
remis między Kukuczką i Durdą byłby dla mnie czymś arcyciekawym a nie, przepraszam : )
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Rozgrywka
May 13, 2020 21:49:36 GMT 1
via mobile
Post by Pikachu on May 13, 2020 21:49:36 GMT 1
Osiecka dzisiaj zrobiła kolosalną (i zupełnie niepotrzebną) analizę na Marlowa. Wcześniej ostro cisnęła Redzika. Była też 100% pewna winy Shiffrin. Z każdej z tych kandydatur się wycofała. Chyba za dużo kombinowania jak na mafiozę, tak czy nie? I kombinuje dalej następnym remisem A jaka jest pewnie prawda? Mafia siedzi na wyjebaniu na pod forum i pewnie podnieca się jak to miasto samo z soba walczy
|
|
|
Post by Szyfrant Stefan Zielonka on May 13, 2020 21:50:22 GMT 1
Osiecka dzisiaj zrobiła kolosalną (i zupełnie niepotrzebną) analizę na Marlowa. Wcześniej ostro cisnęła Redzika. Była też 100% pewna winy Shiffrin. Z każdej z tych kandydatur się wycofała. Chyba za dużo kombinowania jak na mafiozę, tak czy nie? Tak. Osiecka nie jest może najcelniejsza w swoic hanalizach, ale jest szczera i samodzielna. Dla mnie jest niewinna i dlatego może się mylić.
|
|
|
Rozgrywka
May 13, 2020 21:50:34 GMT 1
via mobile
Post by szostybekart on May 13, 2020 21:50:34 GMT 1
Co masz na myśli pisząc '' nie wyszło''? Brak zalewu Waszych postów nie spowodował, że nieaktywni zaczęli być aktywni, a z wody zrobiło się wino.
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 13, 2020 21:51:03 GMT 1
mafiozo Durda wjebał się pod ostrzał, czy koledzy z drużyny uratują tego gościa? próbują wymusić lincz na Marianie, ale to jest jawne na czas granie.
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 13, 2020 21:51:48 GMT 1
oficjalnie wyrzucam Osiecką z grona podejrzanych
|
|
|
Post by Edward Durda on May 13, 2020 21:51:57 GMT 1
Kmicic jest winny co wynika wprost z jego zachowania w g1. Kiedy mógł polecieć Kukuczka poszedł w niewinnego Redzika, kiedy z Redzika zaczęły głosy schodzić i mógł polecieć Kukuczka, przeniósł się na niewinnego Jaruzela.
|
|
|
Post by Szyfrant Stefan Zielonka on May 13, 2020 21:52:12 GMT 1
(Zakładam, że Durda mafia)
Ciekawi mnie czy Durda podrzucił Nam tylko jednego czy dwóch kolegów, jak sądzicie?
|
|
|
Post by Mikaela Shiffrin on May 13, 2020 21:52:50 GMT 1
Ja mam wrażenie,że Osiecka za bardzo chce znaleźć mafię i się w tym wszystkim mocno gubi. Jej zachowanie jest antymafijne. Mafioza byłby o wiele bardziej wyrachowany.
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 13, 2020 21:53:04 GMT 1
Marian i Osiecka mają u mnie chwilowy immunitet
|
|
|
Post by Austriacki Akwarelista on May 13, 2020 21:53:18 GMT 1
Osiecka dzisiaj zrobiła kolosalną (i zupełnie niepotrzebną) analizę na Marlowa. Wcześniej ostro cisnęła Redzika. Była też 100% pewna winy Shiffrin. Z każdej z tych kandydatur się wycofała. Chyba za dużo kombinowania jak na mafiozę, tak czy nie? I kombinuje dalej następnym remisem A jaka jest pewnie prawda? Mafia siedzi na wyjebaniu na pod forum i pewnie podnieca się jak to miasto samo z soba walczy Też mi się tak wydaje. Jest mnóstwo postów i jak ktoś nie ma dużo czasu, to bardzo trudno wszystko dokładnie przeczytać. Jak się nie przeczyta dokładnie, to nie wiadomo co pisać, a bycie w mafii sprzyja niedokładnemu czytaniu, bo po co się starać, skoro znasz całą mafię? A jak się nie ma co pisać, to się pisze mało, więc moim zdaniem w mafii nie ma specjalnie aktywnych zawodników.
|
|
|
Post by Austriacki Akwarelista on May 13, 2020 21:54:28 GMT 1
Kmicic jest winny co wynika wprost z jego zachowania w g1. Kiedy mógł polecieć Kukuczka poszedł w niewinnego Redzika, kiedy z Redzika zaczęły głosy schodzić i mógł polecieć Kukuczka, przeniósł się na niewinnego Jaruzela. A co sądzisz o mojej doskonałej analizie Kmicica z dnia dzisiejszego, którą niemal każdy zignorował?
|
|
|
Post by Edward Durda on May 13, 2020 21:54:30 GMT 1
Osiecka przede wszystkim jest szkodnikiem. W momencie, w którym możemy mieć jasność co do sytuacji g1 - czyli trupy Marlowa, Redzika, Jaruzela i Kukuczki i znane ich kolory, ona chciałaby jakiś dziwny remis, który pewnie spowodowałby kolejne odpadnięcie miastowego.
|
|
|
Post by Shepard on May 13, 2020 21:55:23 GMT 1
Durda wjeżdża spóźniony na zabawę, podrzuć coś nowego
|
|
|
Post by Edward Durda on May 13, 2020 21:55:30 GMT 1
Aha w mafii PRAWDOPODOBNIE jest również DJ Bobo.
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 13, 2020 21:55:31 GMT 1
oj, Durda, Durda, postaraj się bardziej, bo właśnie umierasz na naszych oczach.
|
|
|
Post by Edward Durda on May 13, 2020 21:56:21 GMT 1
Choć dopuszczam cichą myśl, że DJ Bobo jest detektywem, który sprawdził Mariana. Ale pewnie by już nie żył.
|
|