Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Rozgrywka
May 13, 2020 21:56:32 GMT 1
via mobile
Post by Pikachu on May 13, 2020 21:56:32 GMT 1
Kmicic to dobry trop, potencjalnie jest moja szabla na niego, niewiele bo niewiele ale cóż
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 13, 2020 21:56:34 GMT 1
kurwa, ależ się cieszę, że jednak nie przyczyniłem się do tej masówki na Kukuczce
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 13, 2020 21:57:19 GMT 1
jednak stara dobra metoda wejścia w czyjś profil i poczytania postów jest nadal dobra, a jest dobra, bo jest dobra i sprawdzona
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Rozgrywka
May 13, 2020 21:57:20 GMT 1
via mobile
Post by Pikachu on May 13, 2020 21:57:20 GMT 1
kurwa, ależ się cieszę, że jednak nie przyczyniłem się do tej masówki na Kukuczce To biorąc pod uwagę obecne dane to jakbyś widział dzień 1 skoro takie rzeczy mówisz?
|
|
|
Post by Austriacki Akwarelista on May 13, 2020 21:57:21 GMT 1
Ciekawe, czy Kmicic się za chwilę odezwie, bo on tak ciągle xD
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 13, 2020 21:59:02 GMT 1
że któryś z wajchowych linczu na Kandydacie jest w mafii. cały czas celowałem w Osiecką, a okazuje się, że to Durda, jednakże błądzić rzecz ludzka.
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 13, 2020 21:59:45 GMT 1
i Pikachu też w mafii, ale to już chyba się pozostali zaczynają domyślać, c'nie?
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 13, 2020 22:00:39 GMT 1
Kukuczka, Durda, Pikachu, na resztę przyjdzie pora, teraz pora wypić herbatę po dobrzej odjebanej robocie
|
|
|
Post by Edward Durda on May 13, 2020 22:00:44 GMT 1
Ja mam wrażenie, że Ty nie rozumiesz pojęcia wajchowego. Wajchowym jest ten, który przekręca wajchę na któryś lincz - ten, który sprawia, że ten lincz jest realny i po nim reszta mafii i nieprzekonanych miastowych może się pod niego podpiąć, a nie ten który jest prowodyrem linczu xD
|
|
|
Post by Edward Durda on May 13, 2020 22:01:28 GMT 1
Dodam oczywistą rzecz, że czytanie moich postów w oderwaniu od aktualnej sytuacji w mieście jest tak samo sensowne jak ustawianie na jutro remisu.
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 13, 2020 22:02:04 GMT 1
nadal obstaję przy bekarcie, ale to jego życie we własnym świecie sprawia, że wciąż na dwoje babka wróżyła. ale historia choćby z Życiową Porażką wymaga, by prędzej czy później sprawdzić gościa
|
|
|
Post by Mikaela Shiffrin on May 13, 2020 22:02:14 GMT 1
Kmicic jest winny co wynika wprost z jego zachowania w g1. Kiedy mógł polecieć Kukuczka poszedł w niewinnego Redzika, kiedy z Redzika zaczęły głosy schodzić i mógł polecieć Kukuczka, przeniósł się na niewinnego Jaruzela. A co sądzisz o mojej doskonałej analizie Kmicica z dnia dzisiejszego, którą niemal każdy zignorował? Zapomniałam o nim zupełnie w tym potoku postów. Przeczytałam go na szybko i zauważyłam jeszcze jedną rzecz, w momencie kiedy napisałam analizę na Redzika, Kminić postanowił szybko się wycofać twierdząc,że nie być w jednym obozie ze mną. Też odniosłam wrażenie,że na odpisanie komuś jest od razu gotowy.
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Rozgrywka
May 13, 2020 22:02:56 GMT 1
via mobile
Post by Pikachu on May 13, 2020 22:02:56 GMT 1
że któryś z wajchowych linczu na Kandydacie jest w mafii. cały czas celowałem w Osiecką, a okazuje się, że to Durda, jednakże błądzić rzecz ludzka. Kandydacie, powiedz mi, ile grałeś edycji w mafię? Czemu ignorujesz podstawy? Nie było żadnego wajhowego, a jak był to dla kurwa beki. Mafia sobie mogła spokojnie klepnąć niewinnego Marlowa siadając na niego 2 głosami, mafia sobie spokojnie mogła klepnąć niewinnego Redzika, mogła i tak zrobiła - na luzaku zaakceptować niewinnego Prezydenta. Sytuacja day1 była beznadziejna dla miasta. Mafia jak w moim memie siedziała cicho, gdy miasto siebie gniotło. To jest esencja tej edycji
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 13, 2020 22:03:08 GMT 1
dobra Durda, jakbyś siedział cicho i wjechał na pełnej jutro z jakimiś konkretami to miałbyś szanse, tak się wjebałeś w gówno po pachy.
jesteś do odstrzału w trybie natychmiastowym.
|
|
|
Rozgrywka
May 13, 2020 22:04:23 GMT 1
via mobile
Post by szostybekart on May 13, 2020 22:04:23 GMT 1
Dlaczego wybielają? Bo: Przeczytałem post Osieckiej. Zyskałaś sporo w moich oczach. Muszę też uczciwie przyznać, że moje wczorajsze ataki były w pewnej mierze spowodowane czynnikami mało obiektywnymi i choć to może wyglądać dziwnie, chwilowo chyba częściowo się z nich wycofuję. Z przykrością zgadzam się przede wszystkim co do fragmentu... o mnie. Uważam, Agnieszka, że masz kompleksy i to powoduje pojawienie się klapek na oczach w stosunku do ludzi, którzy się z Tobą zgadzają. Wina Kukuczki jest bezsprzeczna, przecież samą zmiana głosu na Konsultanta na chwilę przed końcem głosowania można rozpatrywać wyłącznie w kategorii robienia sobie z nas jaj, typ jest już martwy i błaznuje.
|
|
|
Post by Edward Durda on May 13, 2020 22:04:38 GMT 1
Wajchowym był Marian, który teraz próbuje zbudować swoją pozycję na celowaniu w Kukuczkę, a przy g1 zmieniał z Redzika na Kandydata RP.
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 13, 2020 22:05:14 GMT 1
w sumie przykro będzie, jeśli reszta miasta nie przekona się do winy Durdy po tym, co się teraz odpierdala.
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 13, 2020 22:05:42 GMT 1
wrzuciłem gówno w wentylator i nagle większość mafii jest nim oblepiona. fujka
|
|
|
Rozgrywka
May 13, 2020 22:08:33 GMT 1
via mobile
Post by szostybekart on May 13, 2020 22:08:33 GMT 1
co sądzisz o Durdzie? czy odpowiadanie na moje pytania też się nie kwalifikuje już do twoich czynności? Czytam Twoje posty, na te racjonalne oczywiście, że kwalifikuje. Durdę muszę przemyśleć przy lepszym samopoczuciu, bo uważam że jego odpowiedzi na dzisiejsze ataki czy tam wypytywania były w miarę racjonalne - co prawda trochę agresywnie w paru momentach, ale merytorycznie, chłop ma głowę, solidnych miastowych zaraz zacznie zbywać, nie jest absolutnie priorytetem, moja szara strefa. Martwą księżniczkę zawsze można zabić, żywej nie przywrócisz życia.
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Rozgrywka
May 13, 2020 22:08:40 GMT 1
via mobile
Post by Pikachu on May 13, 2020 22:08:40 GMT 1
w sumie przykro będzie, jeśli reszta miasta nie przekona się do winy Durdy po tym, co się teraz odpierdala. Tak z ciekawości: ty w całej edycji w ogóle kogokolwiek posłuchales? Serio, wiesz ze to gra interakcyjna? Spójrz na swoje nie wiem, 40 ostatnich postów Walisz w pustkę Rozmawiasz sam z sobą Nawet jak proponujesz jakąś nową idee czy myśl, generalnie ludzie mają to w dupie A ty zamiast się zreflektować i grać tak, by kooperowac z miastem, tylko się raz za razem zachlystasz swoją zajebistoscia Jesteś jak Konstantinus dwie edycje wcześniej, wszyscy sobie robili z niego podsmiechujki i mieli za żałosnego typa, a on myślał że jesscze coś fajnego robi i był z tego dumny Az boli na to patrzeć
|
|