|
Post by Edward Durda on May 13, 2020 22:08:58 GMT 1
Ja to wyprawiam niezależnie od wypisywanych przez Ciebie głupot, obudziłem się, mam troszkę czasu, przeglądam sobie co było przy g1. Byłem na forum rano, gdy był na nim również Marian, który podlizywał się Redzikowi i musiał widzieć jego wpadkę z wpieprzeniem się na forum ze starego konta. Ponieważ w starej edycji był niewinny trudno byłoby przypuszczać, że nie zauważył braku mafijnego - no nie zauważył, bo go nie ma. Moim zdaniem dlatego poleciał Redzik dzisiaj.
|
|
|
Rozgrywka
May 13, 2020 22:10:43 GMT 1
via mobile
Post by szostybekart on May 13, 2020 22:10:43 GMT 1
nadal obstaję przy bekarcie, ale to jego życie we własnym świecie sprawia, że wciąż na dwoje babka wróżyła. ale historia choćby z Życiową Porażką wymaga, by prędzej czy później sprawdzić gościa To zabawne stwierdzenie z ust typa, który przy każdym kolejnym swoim złotym odkryciu ma orgazm na następne 30 minut.
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 13, 2020 22:10:47 GMT 1
przepraszam, ale chciałbym jednak podyskutować z kimś spoza mafii
|
|
|
Post by Edward Durda on May 13, 2020 22:11:11 GMT 1
I powtórzę raz jeszcze Marian gra absolutnie zgodnie z abecadłem gry w mafię. Problem w tym, że nie ma ŻADNEGO WPŁYWU na rozgrywkę. Kogoś tam sobie wskazuje, komuś tam się podlizuje, coś tam szereguje, ale tak naprawdę do tej pory nie robił nic by miasto za nim poszło.
No może teraz przeprowadzi mega krucjatę na kolegę z mafii Kukuczkę xD
|
|
|
Rozgrywka
May 13, 2020 22:11:26 GMT 1
via mobile
Post by szostybekart on May 13, 2020 22:11:26 GMT 1
w sumie przykro będzie, jeśli reszta miasta nie przekona się do winy Durdy po tym, co się teraz odpierdala. Tak z ciekawości: ty w całej edycji w ogóle kogokolwiek posłuchales? Serio, wiesz ze to gra interakcyjna? Spójrz na swoje nie wiem, 40 ostatnich postów Walisz w pustkę Rozmawiasz sam z sobą Nawet jak proponujesz jakąś nową idee czy myśl, generalnie ludzie mają to w dupie A ty zamiast się zreflektować i grać tak, by kooperowac z miastem, tylko się raz za razem zachlystasz swoją zajebistoscia Jesteś jak Konstantinus dwie edycje wcześniej, wszyscy sobie robili z niego podsmiechujki i mieli za żałosnego typa, a on myślał że jesscze coś fajnego robi i był z tego dumny Az boli na to patrzeć Strasznie Cię polubiłem właśnie, chciałbym pójść z Tobą na piwo.
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 13, 2020 22:11:50 GMT 1
ale wiecie, że trzech na jednego to banda łysego?
|
|
|
Post by Austriacki Akwarelista on May 13, 2020 22:12:17 GMT 1
A co jeśli Osiecka tak rezygnuje ze swoich tropów, bo wie że są niewinni?
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 13, 2020 22:12:32 GMT 1
chyba striggerowałem mafię jak Statystyczny mnie, miło to widzieć
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Rozgrywka
May 13, 2020 22:12:40 GMT 1
via mobile
Post by Pikachu on May 13, 2020 22:12:40 GMT 1
przepraszam, ale chciałbym jednak podyskutować z kimś poza mafii XD Zaczynam wierzyć, że cała ta edycja to twoja kreacja, bo ja bym się bał Ciebie z domu wypuścić byś sobie krzywdy nie zrobił Ale git gut, szanuje, bo zaczynam myśleć o tobie jak o Puyolu 2.0 w wersji totalnej Yolo because why not, w sumie sam bym tak zagrał jako mafia z braku laku z raz
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 13, 2020 22:13:37 GMT 1
Durda mafia: tak/nie? dalej, dalej, potrzebuję zdania innych osób niż Pikachu, bekart i sam zainteresowany
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Rozgrywka
May 13, 2020 22:14:53 GMT 1
via mobile
Post by Pikachu on May 13, 2020 22:14:53 GMT 1
Tak z ciekawości: ty w całej edycji w ogóle kogokolwiek posłuchales? Serio, wiesz ze to gra interakcyjna? Spójrz na swoje nie wiem, 40 ostatnich postów Walisz w pustkę Rozmawiasz sam z sobą Nawet jak proponujesz jakąś nową idee czy myśl, generalnie ludzie mają to w dupie A ty zamiast się zreflektować i grać tak, by kooperowac z miastem, tylko się raz za razem zachlystasz swoją zajebistoscia Jesteś jak Konstantinus dwie edycje wcześniej, wszyscy sobie robili z niego podsmiechujki i mieli za żałosnego typa, a on myślał że jesscze coś fajnego robi i był z tego dumny Az boli na to patrzeć Strasznie Cię polubiłem właśnie, chciałbym pójść z Tobą na piwo. A z jakiego miasta jesteś? A tak poza tym: jakie masz doświadczenie mafijne? O to ważniejsze pytam bo nie raz się do tego odnosiłeś w ramach stylu gry/podejścia do gry, coś więcej niż forumowki? Jakieś szczególne forumówki?
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 13, 2020 22:14:54 GMT 1
aż chyba dam sobie was na czarno, mafiuszki, IKS DE. muszę mieć przejrzysty obraz tego, co sądzą inni.
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Rozgrywka
May 13, 2020 22:17:19 GMT 1
via mobile
Post by Pikachu on May 13, 2020 22:17:19 GMT 1
A co jeśli Osiecka tak rezygnuje ze swoich tropów, bo wie że są niewinni? A problem z Osiecka nie jest taki, że właśnie nie rezygnuje? Jedyna jej rezygnacja to mi się kojarzy jak wróciła dzisiaj po X godzinach do miasta i powiedziała że wycofuje wszystko co powiedziała oprócz Ataku na Marlowa, a potem dalej zaczęła grać tak by balonik się na niej nie pompował, ale mogę mieć źle spojrzenie bo mnie pół dnia nie było
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 13, 2020 22:17:34 GMT 1
to jak się wszyscy teraz wpierdalacie na antymafijną minę jest niezłym kabaretem xD
|
|
|
Rozgrywka
May 13, 2020 22:17:58 GMT 1
via mobile
Post by Piękny Marian on May 13, 2020 22:17:58 GMT 1
I powtórzę raz jeszcze Marian gra absolutnie zgodnie z abecadłem gry w mafię. Problem w tym, że nie ma ŻADNEGO WPŁYWU na rozgrywkę. Kogoś tam sobie wskazuje, komuś tam się podlizuje, coś tam szereguje, ale tak naprawdę do tej pory nie robił nic by miasto za nim poszło. No może teraz przeprowadzi mega krucjatę na kolegę z mafii Kukuczkę xD Chwila moment. To najpierw nazywa mnie Pan wajchowym linczu na Kandydacie, a teraz mowo Pan, ze nie robie nic by miasto za mna poszlo? Dzisiejszy lincz na Kukuczce, do ktorego namawialem byl poparty solidna, jak na ten moment gry. Po tym wszystkim i moim glosie wiekszosc poszla za mna. Dopiero idiotyczne zagrywki Osieckiej spowodowaly ten bajzel. Mysle ze jestem na tyle dobrym i charyzmatycznym graczem, ze umiem pociagnac miasto za soba. Potrzebuje jedynie ciszy ze strony Osieckiej w czasie, kiedy nie jestem w grze.
|
|
|
Post by Szyfrant Stefan Zielonka on May 13, 2020 22:18:48 GMT 1
Idź sobie teraz wróć do swojej w analizy gdzie zazieleniłeś połowę graczy i zobacz na jaki kolor pokolorowałeś Kmicica. Osobiście uważam, że to miasto ma jakiś problem z uniewinnianiem zbyt dużej ilości osób na jakiś zmyślonych argumentach, które nie istnieją. Przypomnijcie mi powody uniewinnienia Narciarki, Sznudziana i Akwarelisty...
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 13, 2020 22:19:12 GMT 1
przejechałem się po was jak Hajto po babie na pasach
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Rozgrywka
May 13, 2020 22:21:09 GMT 1
via mobile
Post by Pikachu on May 13, 2020 22:21:09 GMT 1
Idź sobie teraz wróć do swojej w analizy gdzie zazieleniłeś połowę graczy i zobacz na jaki kolor pokolorowałeś Kmicica. Osobiście uważam, że to miasto ma jakiś problem z uniewinnianiem zbyt dużej ilości osób na jakiś zmyślonych argumentach, które nie istnieją. Przypomnijcie mi powody uniewinnienia Narciarki, Sznudziana i Akwarelisty... Akwarelista bo wszedł twardo, pewnie i naturalnie gdy dostawał ostro po głowie, to było krótko przed 1 linczem. Był atakowany z 3 stron i na luzie wszystko ogarnął Narciarka bo koledzy na poziomie meta gry Szmudziana akurat nikt nie uniewinnił, koleś przemyka, nikt go nie dotyka, a sam czepia się głównych tendencji ruchów (Kukuczka, Marlowe) miastowych samemu nic nie tworząc
|
|
|
Post by Shepard on May 13, 2020 22:21:13 GMT 1
Konsultant Play bawi, mafio nie morduj go, uroczy chłopak z niego :3
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 13, 2020 22:21:35 GMT 1
i ten szostybombelek nagle pojawiający się znikąd na doczepkę, gdy ja wycelowałem działa w Durdę, a szrapnelem miał dostać Pikachu xD
|
|