|
Post by Edward Durda on May 13, 2020 22:22:00 GMT 1
No przecież tak właśnie gra wajchowy, nie przekonuje do swoich idei tylko przekłada wajchę. Ty przełożyłeś ją tak, że poszedłeś za moim mylnym tropem.
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 13, 2020 22:23:29 GMT 1
Konsultant Play bawi, mafio nie morduj go, uroczy chłopak z niego :3 ale też stara się uczyć poprzez zabawę Durda mafia: tak/nie?
|
|
|
Post by Mikaela Shiffrin on May 13, 2020 22:23:52 GMT 1
A co jeśli Osiecka tak rezygnuje ze swoich tropów, bo wie że są niewinni? Tego nie można w ogóle wykluczyć. Patrząc z tej perspektywy analiza Osieckiej na Marlowe'a faktycznie nie była potrzebna. Wycofała się ze wszystkiego co pisała prócz analizy . Sama najpierw proponowała remis,ale potem szalę na Kukuczkę chciała przechylić.
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 13, 2020 22:24:36 GMT 1
Shiffrin, co sądzisz o Durdzie, po tych postach, które wkleiłem?
|
|
|
Post by Edward Durda on May 13, 2020 22:26:04 GMT 1
Kukuczka, Kmicic, Marian, DJ Bobo, który całą edycję przejedzie na wygodnym waleniu w kolegę z mafii a głosować będzie na niewinnych.
|
|
|
Post by Austriacki Akwarelista on May 13, 2020 22:26:08 GMT 1
moim zdaniem od mafijności postów tego typa wykręca nos. zwłaszcza post nr3. jest na bieżąco, czyta, kleci bardzo wyważone gówno-posty głęboko osadzone w kreacji, tak że znikają w zalewie spamu.
moim zdaniem wynika to z tego, że typ jest w mafii i wie wszystko, ale jestem otwarty na opinię innych graczy Jestem gotów się z Panem zgodzić. Ba, mogę nawet pokusić się o stwierdzenie, że kupuję Pana argumentację. Problem jest jeden. Po tym co zrobił Pan Doktor Redzik moje sumienie płakałoby, gdybym nie dołożył cegiełki do linczu na tym tchórzu. Czyli Piękny Marian ma za winnego Kukuczkę, chciał celować w Redzika, mimo że ten oczyścił się swoją płaczliwą jak Hołownia reakcją, a mimo to zagłosował na Kandydata? Czy zacytowana wyżej jest to zagrywka mafijna?
Durda, czemu głosowałeś na Marlowe, skoro zapowiadałeś Kukuczce, że to jego dzisiaj odpalimy?
|
|
|
Post by Shepard on May 13, 2020 22:26:48 GMT 1
Jakoś tego nie widzę, wrzuciłeś losowe posty i w sumie tyle. Ale przyznam się, że dopóki się dzisiaj nie wyszedł jego temat (i dopóki się nie odezwał) to nie kojarzyłem typa w ogóle xD IMO nie.
|
|
|
Post by Edward Durda on May 13, 2020 22:26:49 GMT 1
Zostaje piąty i tu się muszę jeszcze zastanowić. Fajnie gdyby to był jednak ten Pikachu xD
|
|
|
Rozgrywka
May 13, 2020 22:26:57 GMT 1
via mobile
Post by szostybekart on May 13, 2020 22:26:57 GMT 1
i ten szostybombelek nagle pojawiający się znikąd na doczepkę, gdy ja wycelowałem działa w Durdę, a szrapnelem miał dostać Pikachu xD Przecież zapytałeś mnie wprost XD
|
|
|
Post by Austriacki Akwarelista on May 13, 2020 22:28:08 GMT 1
A co jeśli Osiecka tak rezygnuje ze swoich tropów, bo wie że są niewinni? A problem z Osiecka nie jest taki, że właśnie nie rezygnuje? Jedyna jej rezygnacja to mi się kojarzy jak wróciła dzisiaj po X godzinach do miasta i powiedziała że wycofuje wszystko co powiedziała oprócz Ataku na Marlowa, a potem dalej zaczęła grać tak by balonik się na niej nie pompował, ale mogę mieć źle spojrzenie bo mnie pół dnia nie było Mówiła, że sto procent winny Redzik - a później wycofała się z głosowania na niego. Mówiła, że sto procent winny Shiffrin - a teraz nawet chyba wycofała się ze stwierdzenia, że winny. Była mega pewna winy Marlowa - wycofała się z głosowania na niego.
|
|
|
Post by Edward Durda on May 13, 2020 22:28:52 GMT 1
Bo uważałem, że jest w mafii, może gdybym na 100 procent wiedział, że to ten a nie inny gracz (ów osobnik w każdej edycji mnie strasznie irytuje) to bym wziął małą poprawkę. Poza tym skoro umówiliśmy się na remis, to nie było sensu zmieniać głosu.
|
|
|
Post by Edward Durda on May 13, 2020 22:29:44 GMT 1
Pogrillujmy Kmicica i DJ Boba.
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 13, 2020 22:31:03 GMT 1
i dlatego nie mam cię za niewinnego, Sheppard. nawet nie raczyłeś zauważyć, że to były posty ukazujące, że jednym z wajchowych linczu na Kandydacie był właśnie Durda, a i tak ten sam powód był jego głównym oskarżeniem wobec Mariana. do tego cała jego gra jest na antymiastowej wyjebce, nie zależy mu na wygranej miasta, chce tylko przepchnąć kolejnych kandydatów do linczu. choćby na moment się nie zatrzyma i nie zastanowi nad tym, że może się mylić. poza tym brak przebąkiwania o jego winie, ba, właściwie posiadaniu go głęboko w dupie przez pozostałych i to jak się teraz nagle cudownie uaktywnił jest jawnym dowodem na to, że jest w tej mafii.
ale ty albo tego nie widzisz, albo nie chcesz widzieć.
|
|
|
Post by Edward Durda on May 13, 2020 22:31:33 GMT 1
Szyfrant Zielonka jest zielony jak by co. Autentycznie nie ogarnia mojej logiki.
|
|
|
Post by Mikaela Shiffrin on May 13, 2020 22:31:58 GMT 1
@akwarelista Coś za dużo wycofań ma na koncie Osiecka.
|
|
|
Post by Shepard on May 13, 2020 22:34:24 GMT 1
choćby na moment się nie zatrzyma i nie zastanowi nad tym, że może się mylić. Halo, garnek? Tu kocioł, jest pan chujem xD
|
|
|
Post by Szyfrant Stefan Zielonka on May 13, 2020 22:36:04 GMT 1
Zostaje piąty i tu się muszę jeszcze zastanowić. Fajnie gdyby to był jednak ten Pikachu xD Włąśnie miałem Cię pytać o piatęgo, ale podoba mi się jak się ładnie starasz. Durda mafia: tak/nie? dalej, dalej, potrzebuję zdania innych osób niż Pikachu, bekart i sam zainteresowany Najpierw chciałbym poznać kolor Kukuczki, mimo, że zarówno winy jak i niewinny dalej oznacza, że Durda jest w kręgu podejrzanych, z tym, że jako winny chyba mniej (chyba, bo za tym musi iść winny Kmicic, a najlepiej winny Marian) Zresztą winny Marian to niewinny Durda, ale winny Durda to wcale nie jest niewinny Marian (Wiem pojebana akcja, dobrze, że nie wiecie co tak naprawdę mam w głowie bo byście pomyśleli, że trzeba mnie w wariatkowie zamknąć xD) Ale pytanie kto dalej? Szukanie całej piątki w mafii, to trudna sprawa.
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Rozgrywka
May 13, 2020 22:36:26 GMT 1
via mobile
Post by Pikachu on May 13, 2020 22:36:26 GMT 1
Pogrillujmy Kmicica i DJ Boba. DJ bobo bardzo słabo czytałem przez edycję, chyba za bardzo robię projekcje z jego avatara bo mi wygląda na typa co jest zadowolony z wszystkiego co się dzieje w mieście I na luzaczku sobie gra,
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 13, 2020 22:37:17 GMT 1
aha, czyli fakt, że się przyznałem bez bicia do moich błędów typu Statystyczny i Marlowe, które to brzemię noszę przy każdym poście, a teraz zreflektowałem się wobec Osieckiej gówno znaczy.
dobrze wiedzieć ostatnia mafiuszko.
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 13, 2020 22:38:27 GMT 1
chuja grasz, chujem jesteś, jeśli już mamy przechodzić na ty.
|
|