|
Post by Edward Durda on May 13, 2020 22:39:16 GMT 1
Konsultant skoro twoim zdaniem byłem wajchowym (a nie mogłem być, bo w sytuacji, gdy do linczu potrzeba 6-7 głosów, gracz który zagłosował jako pierwszy na kogoś po prostu nim być nie może), to weź mi kurwa wytłumacz po co będąc w mafii miałbym to do jasnej ciasnej robić? W sytuacji, gdy dużo łatwiej byłoby dobić niewinnego Redzika, a Kukuczka i tak był już spalony.
Chyba, że uważasz, że Kukuczka nie jest w mafii, wtedy już w ogóle nie rozumiem jaki cel miałby mafiozo by bawić się w takie akcje, gdy na świeczniku było 3 innych niewinnych.
|
|
|
Post by Shepard on May 13, 2020 22:40:37 GMT 1
No ciężko, żebyś się nie przyznał, skoro twój błąd widzi każdy, kto zna wyniki linczu xD Ale dalej jesteś uroczy, skoro za zauważenie, że w ogóle nie wyciągasz wniosków nazywasz mnie mafią :3
|
|
|
Post by Szyfrant Stefan Zielonka on May 13, 2020 22:42:10 GMT 1
Konsultant skoro twoim zdaniem byłem wajchowym (a nie mogłem być, bo w sytuacji, gdy do linczu potrzeba 6-7 głosów, gracz który zagłosował jako pierwszy na kogoś po prostu nim być nie może), to weź mi kurwa wytłumacz po co będąc w mafii miałbym to do jasnej ciasnej robić? W sytuacji, gdy dużo łatwiej byłoby dobić niewinnego Redzika, a Kukuczka i tak był już spalony. Chyba, że uważasz, że Kukuczka nie jest w mafii, wtedy już w ogóle nie rozumiem jaki cel miałby mafiozo by bawić się w takie akcje, gdy na świeczniku było 3 innych niewinnych. Tłumaczyłem Ci, że to ma duży sens. Mafia ma dzień do przodu i nie milkną spekulacje, że ktoś przesuwa lincz na mafiozie, ale nie możemy wiedzieć na którym i czy w ogóle Kukuczka jest mafiozą.
|
|
|
Post by Shepard on May 13, 2020 22:42:34 GMT 1
Ale jakby co, to zgadzam się, że Pikachu do odstrzału, we cool? :>
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 13, 2020 22:43:13 GMT 1
skoro to ma być dzień analiz to niech będzie dzień analiz. może zacznę od mojego wczorajszego okołolinczowego zachowania. stwierdziłem, że mogę dać w Mafioła i taka była prawda, ale przez debilny wyskok Statystycznego, którego miałem na tamten moment w mafii stado baranów i mafia poszła w Kandydata. gdyby tylko zebrało się wieksze gremium na Mafioła to od razu zmieniłbym głos, zresztą co chwilę odświeżałem stronę z głosami. jednakże jako że poważniejsza szansa była na zlinczowanie Kukuczki z powodu większej ilości głosów, jakie przy nim zostały to wolałem również przy tym zostać, bo a nuż komuś wróciłby rigcz i zmienił na niego. do tego moje wkurwienie odnośnie absurdalnej masówki na Kandydata było tym bardziej oczywiste, że niejednokrotnie byłem w takiej sytuacji i prawie zawsze taka osoba okazywała się być niewinna. prócz tego poza Statystycznym, którego wtedy podejrzewałem bez zastanowienia poszła w niego szczególnie zdradziecka Osiecka, Marian, który faktycznie wyrasta na kogoś, kto w tej mafii absolutnie ma spore szanse na bycie. w dodatku tak szafująca swoimi wyrokami i uniewinnieniami, pierdoląca jakieś wierszyki i inne kocopoły zmieniła nagle ze swojego pewniaka Redzika na Kandydata. dla mafii jest to tym wygodniejsze, że pomimo faktu iż Redzik się wczoraj mocno wybielił swoimi wieczornymi postami to wciąż jest dość łatwym do przepchnięcia kandydatem do linczu. a Kandydat to była manna z nieba jak to ktoś już napisał i się mafiozi rzucili na niego jak żule na bimber. i jeśli sytuacja z moim rzeczywistym wkurwem i pewnym siebie uniewinnianiem ma potęgować podejrzenia wobec mnie to ja nie mam pytań. jakbym był w mafii to raczej siedziałbym w miarę cicho i spokojnie, bo sytuacja działałaby na moją korzyść, a odstawienie takiej szopki nie przyniosłoby mi jakiegokolwiek profitu w longrunie. nie mówię, że mnie to nie uniewinnia, ale absurdem byłoby zakładać, że jest to dowód mojej winy. oczywiście dla mafii każdy powód jest dobry, co Osiecka i szostybekart szybko podchwycili. oj, chyba już to wszystko napisałem i wytłumaczyłem, lecz błędnie odczytałem to jako zarzut wobec Osieckiej. i jeszcze od samego początku mam w podpisie Kukuczkę jako winnego i już pisałem o masówce na nim, a teraz bardziej się skłaniam między twoim z nim remisem. ojojoj, ajajaj.
|
|
|
Post by Edward Durda on May 13, 2020 22:43:58 GMT 1
Tak i zamiast spokojnie czekać aż padnie niewinny Redzik, traciłbym na niego mord kolejnego dnia xD
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 13, 2020 22:44:38 GMT 1
co mnie obchodzi, że uznaliście go za deta
|
|
|
Post by Austriacki Akwarelista on May 13, 2020 22:44:41 GMT 1
Szyfrant Zielonka jest zielony jak by co. Autentycznie nie ogarnia mojej logiki. Potwierdzam, pisałem o tym dzisiaj.
I też się przychylam do przygrillowania Bobo / Kmicicia.
Patrząc na samo G1, to najwięksi faworyci, że jako mafiozi się podczepili. Nie wiem jeszcze co myśleć o Sheppardzie, jestem niemal pewien kto to jest, ale tak dawno z nim nie grałem, że ciężko coś mi o nim powiedzieć.
O Kmicicu już mówiłem, Bobo dla mnie na początku był bardziej naturalny z gry, chociaż z perspektywy czasu, to gra wygodnie. Uczepił się Mariana. Poszedł z nurtem na Kandydata, teraz zajebał nam Marlowe, wczoraj z dużą dozą pewności uniewinnił Sheparda, o którym nie mam zdania, ale raczej nie dał jakichś oznak, by go tak łatwo uniewinniać. No i kwestia tego posta:
Czy Bobo dalej się trzyma tego, że tylko jeden z nich w mafii? Marian później zmienił zdanie co do Kukuczki. Dodatkowo ten post jest dziwnie sformułowany, bo z jednej strony Bobo wyklucza winę obu zawodników, a z drugiej nazywa ich partnerami. Czyli jak glidera rozkminiać? Marian faktycznie nie jest w mafii, bo jakby był to Kukuczka byłby jego partnerem?
Kandydat na Prezydenta RP [10] - Edward Durda, Statystyczny Miastowy, DJ Bobo, Piękny Marian, Kmicic, Jerzy Kukuczka, Shepard, Agnieszka Osiecka, Mikaela Shiffrin, Pikachu Jerzy Kukuczka [6] – Doktor Redzik, Konsultant Play, Austriacki Akwarelista, Charles Leclerc, spoderman, szostybekart Philip Marlowe [2] – Sznudzian, Szyfrant Stefan Zielonka Doktor Redzik [1] – Kandydat na Prezydenta RP Austriacki Akwarelista [1] – Luka Modric Luka Modric [1] – Philip Marlowe
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 13, 2020 22:44:59 GMT 1
w końcu ja nim jestem i dostałem dziś twoje sprawdzenie. a może nie, hehehe
|
|
|
Post by Edward Durda on May 13, 2020 22:46:21 GMT 1
no raczej nie moje, bo z tego co mi volv mówił przed edycją, nie ma opryszka xD
|
|
|
Post by Szyfrant Stefan Zielonka on May 13, 2020 22:46:37 GMT 1
Tak i zamiast spokojnie czekać aż padnie niewinny Redzik, traciłbym na niego mord kolejnego dnia xD Ale to już Wasza wina (jak jesteście w mafii). Zresztą ciekawe jest to, że pomyślałem tak samo. Mafia w Redzie mogła szukać deta za wszelką cenę ale traci strategiczny aspekt, ponieważ ten lincz jest nie po Sidorowemu.
|
|
|
Post by Edward Durda on May 13, 2020 22:47:56 GMT 1
No Austriacki Akwarelista czyta moje posty, w przeciwieństwie do Konsultanta, który szuka grzybów w srodku zimy.
|
|
|
Post by Shepard on May 13, 2020 22:48:42 GMT 1
Szyfrant Zielona Gąską, weź mi wyjaśnij, bo nie wiem czy to już tłumaczyłeś, czemu postanowiłeś follować połowę graczy w tej edycji?
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 13, 2020 22:49:01 GMT 1
grzyby rosną cały rok, dlaczego mi się tak łatwo podkładasz? ZBYT ŁATWO
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Rozgrywka
May 13, 2020 22:49:41 GMT 1
via mobile
Post by Pikachu on May 13, 2020 22:49:41 GMT 1
No no Shepard, mam nadzieję że jutro faktycznie się odpalisz, bo póki co pasujesz do grona Modric Spider i Kmicic, a szukanie kolegi w Konsultancie to robienie podbudowki na 5-6 dzień, bo wiadomo że ten naiwiny człowiek nie zostanie zamordowany, a przydać się na pewno przyda, żeby nie było, sam w nim szukałem kolegi, śmieszne, ale szczerze wierzyłem że Konsultantlowi brakuje trochę zżycia z miastem a tutaj się okazuje że of początku był wpatrzony w siebie
|
|
|
Post by Edward Durda on May 13, 2020 22:50:12 GMT 1
chyba na twoich stopach
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 13, 2020 22:50:48 GMT 1
i tymi zagrzybionymi stopami później rozgniatam taką mafiuszkę jak ty. fujka
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Rozgrywka
May 13, 2020 22:52:00 GMT 1
via mobile
Post by Pikachu on May 13, 2020 22:52:00 GMT 1
Konsul, ale wyjaśnij mi jedno: Czemu napisałeś 80 postów nie na temat gry do końca 1 nocy? Czemu zagłosowałeś na siebie i tak spanikowales? Nie pasuje mi to do twojego późniejszego zachowania
|
|
|
Post by Edward Durda on May 13, 2020 22:52:05 GMT 1
póki co spędzasz 2 godziny na tym by męczyć bułę zamiast szukać mafii (co ja robię w międzyczasie)
|
|
|
Post by Austriacki Akwarelista on May 13, 2020 22:52:24 GMT 1
Zabroniona jest rozmowa o tożsamościach, ale chyba domyślam się również kim jest Piękny Marian, a jeśli mam rację, to mi się lekko zazielenia. I z tego też względu Piękny Marian gra jakby na zaciągniętym hamulcu, że wygląda, że mógłby dać trochę więcej, że może jest zachowawczy.
|
|