|
Post by Szyfrant Stefan Zielonka on May 13, 2020 22:53:29 GMT 1
Szyfrant Zielona Gąską, weź mi wyjaśnij, bo nie wiem czy to już tłumaczyłeś, czemu postanowiłeś follować połowę graczy w tej edycji? Nie zrobiłem tego specjalnie, nie tego szukałem gdy włączyłem followania na wszystkich, ale w sumie miałem trochę bekę z tego jak ludzie zaczeli ogarniać, że ktoś ich followuje nawet myślałem, czy nie napisać, że followuję tylko mafiozów. Planowałem zresztą poczatkowo grać szyfrem, jeden taki post napisałem do Marlowa ale nie ogarnął. Problem z pisaniem wszystkiego szyfrem było tempo gry i uznałem, że to bez sensu. Szukałem czegoś czym mógłbym się porozumieć z tylko częścią graczy, ale jakoś po drodze dałem follow wszystkim. Ot cała historia
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 13, 2020 22:53:37 GMT 1
fajnie się do mnie dopierdalacie, gdy ja was zaatakowałem. czyż takie zachowanie nie jest, hmm, moment, szukam określenia... zaraz... mam je na końcu języka... a, racja, MAFIJNE? xDDDDDDDDD ZA ŁATWO, ZA ŁATWO, CHŁOPAKI, PRZYŁÓŻCIE SIĘ
|
|
|
Post by Edward Durda on May 13, 2020 22:54:34 GMT 1
Z całym szacunkiem Konsultancie, jedyny który mnie teraz jakkolwiek sensownie podszczypuje to Szyfrant Zielonka, Ty męczysz bułę.
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 13, 2020 22:55:03 GMT 1
póki co to jest większy gwałt niż ten Niemców na Brazylii
|
|
|
Post by Austriacki Akwarelista on May 13, 2020 22:55:21 GMT 1
i tymi zagrzybionymi stopami później rozgniatam taką mafiuszkę jak ty. fujka Mógłbyś sobie darować takie trollerskie posty? Ja poza poniedziałkami to mogę się w pracy opierdzielać, ale ci, którzy muszą w pracy pracować, to przez taki syf jaki tworzysz, nie będą mogli dokładnie przeczytać rozgrywki, a to szkodzi miastu.
|
|
|
Post by Edward Durda on May 13, 2020 22:55:35 GMT 1
Teraz brakuje tylko tego, by wleciał na foruma Luka Modrić, napisał, że nie nadąża i oddał jakiś z dupy głos xD
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 13, 2020 22:55:43 GMT 1
po prostu nie chcesz i nie potrafisz się odnieść do moich zarzutów, ale to zupełnie zrozumiałe
|
|
|
Post by Mikaela Shiffrin on May 13, 2020 22:56:44 GMT 1
Konsultant ile razy jeszcze będziesz aż tak spamował, bo mam tego serdecznie dość czytania.
|
|
|
Post by Mikaela Shiffrin on May 13, 2020 22:57:41 GMT 1
Teraz brakuje tylko tego, by wleciał na foruma Luka Modrić, napisał, że nie nadąża i oddał jakiś z dupy głos xD A jakbyś ocenił szansę na mafijność Modricia?
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 13, 2020 22:58:19 GMT 1
skoro nikt nie podejmuje rzuconej przeze mnie rękawicy, nikt nie chce nawet dogłębniej przewertować całej gry Durdy, a szczególnie jego przezabawnej próby ratowania się, gdy go wpierdoliłem na świecznik to sprawia to, że moja chęć do konstruktywnego rozpierdolenia mafii zaczyna ustępować chęci trollowania i bawienia się mafią jak kot myszą.
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Rozgrywka
May 13, 2020 22:58:21 GMT 1
via mobile
Post by Pikachu on May 13, 2020 22:58:21 GMT 1
Jak cos jestem gotowy głosować na Konsultanta, wolę przegrać te gre niż się męczyć, a zgaduje że znowu się nie zgodzi by nie pisać do 20:30 następnego dnia (chętnie bym poniosl ten ciężar
To tak mówię naiwnie do miasta, wiem że mafia tego nie przyklepie, ogarnięci miastowi będą wierzyć w transcendencyjne szukanie mafii A grający na wtjebce nawet się nie wzrusza
Ale niech ten post będzie potwierdzeniem moich porannych słów, że jak się nadarzy okazja to chętnie go klepnę dla świętego spokoju (tak samo jak Spidera)
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Rozgrywka
May 13, 2020 23:00:08 GMT 1
via mobile
Post by Pikachu on May 13, 2020 23:00:08 GMT 1
I żeby była jasność - celowo pisze to otwarcie i wprost w takim momencie, by Konsultant jesscze mocniej pocieszył michę jak to ja Pikaczu robię zagranie typu OMGUS i on już te gre wygrał, chociaż potem znowu popełni błąd i będzie pisał że jawnie niesie ciężar owych błędów, heh, I tak aż do wygranej mafii
Tym samym zmieniam swoją blokadę z Kukuczki na Konsultanta
|
|
|
Post by Edward Durda on May 13, 2020 23:01:15 GMT 1
Teraz brakuje tylko tego, by wleciał na foruma Luka Modrić, napisał, że nie nadąża i oddał jakiś z dupy głos xD A jakbyś ocenił szansę na mafijność Modricia? proponowałbym detektywowi by go sprawdził, a nam pozwolił nie zawracać sobie nim głowy. Skoro on nie znajduje czasu na grę z nami, my niekoniecznie musimy znajdować czas na to, by analizować jego "grę"
|
|
|
Post by Edward Durda on May 13, 2020 23:02:46 GMT 1
Konsultancie zdajesz sobie sprawę, że gdy ratownik wpadnie do brodzika to raczej nie musi się desperacko bronić? xD
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 13, 2020 23:03:14 GMT 1
to jest mój ostatni post na kij wie jak długo, też mnie to znudziło, wy się dalej dajcie wodzić za nos mafiuszkom Durdzie, Kukuczce, Pikachu, bekartowi i najpewniej Sheppardowi. życze miłej i spokojnej zabawy, którą tylko psuję shitpostingiem i wkurwianiem ludzi, przez co nie jestem traktowany poważnie i gdy nagle w przypływie natchnienia włożę kij w sam środek mafijnego mrowiska to nikt tego nie czyta. jestem więźniem własnej trollingowej gry. dobranoc wszystkim, pobrońcie się i poatakujcie do woli, nie będę wam już psuł zabawy.
|
|
|
Rozgrywka
May 13, 2020 23:04:09 GMT 1
via mobile
Post by szostybekart on May 13, 2020 23:04:09 GMT 1
Teraz brakuje tylko tego, by wleciał na foruma Luka Modrić, napisał, że nie nadąża i oddał jakiś z dupy głos xD No to jest abstrakcja, wczoraj jedyny głos na Akwarela, dzisiaj jedyny głos na mnie i au revoir, ja nawet nie rozpatruje jego pobytu w mafii, bo jeśli tam trafił i gra w taki sposób, to dla mnie mogą sobie wygrywać, u nich Modrić, u nas Konsultant. Bareja i Magritte.
|
|
|
Post by Edward Durda on May 13, 2020 23:06:44 GMT 1
Nie no akurat to, że Modrić strzela z dupy jest jednym z nielicznych powodów, dla którego można go póki co zostawić, przynajmniej nie ma realnego wpływu na wynik głosowania.
|
|
|
Post by Austriacki Akwarelista on May 13, 2020 23:09:27 GMT 1
Też myślałem nad Endlösung der Modricfrage. Beznadziejna sytuacja, bo wygląda na to, że chce się utrzymać przy życiu i wegetować, a lincz na nim poza kolorkiem nic nie da.
Modrić, grasz?
|
|
|
Post by Mikaela Shiffrin on May 13, 2020 23:11:24 GMT 1
To tylko ewentualnie poprawa matematyki będzie i nic więcej. Edward ma rację, by lepiej go sprawdził det.
|
|
|
Post by Austriacki Akwarelista on May 13, 2020 23:12:42 GMT 1
Nie jestem w stanie tego wszystkiego ogarnąć przed głosowaniem, przepraszam. Swój głos wytłumaczę jutro. Nie tłumacz już swojego głosu, bo nikogo to nie obchodzi, a będzie jedynie bronieniem swojej dupy, a i tak na Ciebie nic nie mamy poza pierwszym postem i tym, że nie grasz.
Jak już się odezwiesz to napisz, co sądzisz o Pięknym Marianie, Kmicicu i Bobo, ewentualnie kogo uważasz za mafię.
Cytuję post, bo będzie miał w powiadomieniach, to może go nie ominie. Bo jeśli nie śledzi rozgrywki, to wątpię, by nadrabiał 40 stron xD
|
|