|
Post by Mikaela Shiffrin on May 11, 2020 23:45:37 GMT 1
Ja praktycznie nie pamiętam kiedy raz ostatni oglądałam pokemony i nie pamiętam niemal wszystkich pokemonów.
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 11, 2020 23:47:20 GMT 1
|
|
|
Post by Statystyczny Miastowy on May 11, 2020 23:48:19 GMT 1
Odpowiedz na moje pytanie, co niby złego w tym, że ludzie głosują, to MOŻE odwołam na ciebie masówkę
Słowo może jest tutaj kluczowe xD
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 11, 2020 23:50:41 GMT 1
nie co złego, a co głupiego
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Post by Pikachu on May 11, 2020 23:51:12 GMT 1
Jeżeli Konsultant poleci jako czerwony, to nie widzę powodu by faktycznie nie spróbować z Kukuczką:
To znaczy czytam, ale nie wszystkie, tych długich nie przede wszystkim xD KUKUCZKA KRĘCI, MAFIA Klasyczny cynizm "hehe jestem mafią", który mogłaby wykorzystać mafia, w mniemaniu Pikachu miastowi nawet nie mają powodu by tak śmieszkować Jaki jest sens oddawania już teraz głosów? Albo udawanie głupiego gracza, albo pusty post, albo sianie niepewności by nie dawać wczesnych głosów, co jak wiemy - jest dobre dla Nas! 8 viewing, 0 posting mafia się czai 8 pokemonów to po odpaleniu gry to nie jest wcale dużo, więc jakby sam zwracał uwagę co robi, bo już go tchnęło by to napisać, bo faktycznie widzi że mafia się czai? ATAKI1 atak na Durbę... mimo iż post dalej przyznaje się, że nie czyta jego postów
Widzę, że na dziś Mistrz Gry nie przewidział linczu. Może jednak dałby się namówić na lekką modyfikację harmonogramu, żeby umożliwić nam nadzianie na widły Edwarda Durdę i wyniesienie go tam, gdzie jego miejsce - tj. na śmietnik? A gdzie udostępnił? Bo napisanie o korespondencji chyba się nie liczy. Ale ja nawet nie czytam jego postów póki co, więc mogłem przeoczyć. xD 2 atak na Osieczkę na 2 posty Osiecka edytuje posty, na teraz powiedziałbym, że na 99% mafia. osiecka wymaga dopieszczenia Poprawiłem
3 atak na Akwarelistę, gdzie nikt nic nie podchwycił Otwieram ankietę, czy Austriacki Akwarelista jest w mafii? a) tak b) jest Głosy do 22. 4 atak na DJ Bobo, sprowadzenie do żartu Patrzcie na ten nieszczery uśmiech DJa Bobo. Czy miastowy mógłby się tak fałszywie szczerzyć? Zostawiam to pod Waszą rozwagę i idę rozkładać namiot w C2. May 11 2020 at 9:39pm ostatni post Tutaj sławetny już post Konsultanta Kukuczka, ale ty też już masz niezły lipton jak widzę gdzie detektyw dał oczywista uwagę Nie ma żadnego powodu by widziec sens w losowym poście i zwrocie Konsultanta do Kukuczki z takim komentarzem, zwłaszcza gdy mafia (Kukuczka) się czai i pewnie sobie popisywal na mafijnym co zrobić z wiadomo kim Kukuczka jak się rozbrykał Ciebie nawet nie będziemy musieli linczować, wystarczy donos do przełożonego. Ciebie nawet nie będziemy musieli linczowaćNo i ta obrona wprost Pikachu not impressed Zatem Pikachu zadowolony idzie spać I jutro nawet nie zamierza słuchać agresywnej Kukulczkowej obrony a Pikachu mówi że taka obrona będzie, depresyjno-agresywna lepiej zblokować i sobie nie psuć humoru Jeżeli Konsultat okaże się niewinny, Pikachu będzie smutny : (
|
|
|
Post by Statystyczny Miastowy on May 11, 2020 23:51:19 GMT 1
No to co jest w tym głupiego, słucham
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 11, 2020 23:52:54 GMT 1
choć w sumie jako kolejne zbadanie reakcji nie jest to jednak aż tak głupie
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 11, 2020 23:53:11 GMT 1
masz mnie, wampirze
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 11, 2020 23:54:49 GMT 1
a jeśli polecę jako zielony to całą teoria jebnie?
|
|
|
Post by Statystyczny Miastowy on May 11, 2020 23:55:28 GMT 1
patrzcie jak się zreflektował xD
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Post by Pikachu on May 11, 2020 23:55:29 GMT 1
Fun fact: Nie okaże się
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 11, 2020 23:56:02 GMT 1
może jakiś zakładzik?
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 11, 2020 23:57:45 GMT 1
w sumie nikt nie podał na mnie konkretnych argumentów poza tym, że jestem wkurwiający i shitpostuję
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 11, 2020 23:58:10 GMT 1
nawet nie mam do czego się odnieść xD
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 11, 2020 23:59:11 GMT 1
tu mnie jeden uszczypnie, tu drugi, ale tak jakoś albo brak armat, albo boicie się odpalić lont xD
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 12, 2020 0:00:58 GMT 1
zreflektowałem się, że zagłosowanie teraz jednak nie jest AŻ TAK GŁUPIE, ale to był jedyny jakikolwiek konkret
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Post by Pikachu on May 12, 2020 0:01:03 GMT 1
Szczerze,żadnego tematu na ten moment nie ma. Masz temat od twojego słodkiego żołtego! co powiesz na Kukulczkę dzień dwa?
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 12, 2020 0:01:55 GMT 1
miło, że się przynajmniej zgadzamy odnośnie Kukuczki, Peekapoo
|
|
|
Post by Statystyczny Miastowy on May 12, 2020 0:02:23 GMT 1
ej ale Konsultant, wytłumacz nam powód swoich panicznych postów, bo masz raptem 3 głosy na sobie (twój się nie liczy) a wyglądasz jakbyś ze strachu popuścił w gacie
w sensie ja wiedziałem, że co jak co, ale wczesne wysyłanie głosów i to że gracze to widzą to może być świetny sposób na dodatkowy sposób sprawdzania reakcji i rozruszania rozgrywki, ale w twoim przypadku osiągnęło to trochę poziom absurdu. no w sensie z twojej winy, bo to ty się zachowujesz jakby miasto cię już odjebało
|
|
|
Post by Mikaela Shiffrin on May 12, 2020 0:03:24 GMT 1
Dlatego lepiej z tobą jest poczekać, bo po której stronie jesteś to się okaże. Teraz to i tak szczypanka,ataki, badania reakcji są. Mocno się jednak spinasz na to, co o tobie piszą co zapisuję tobie na minus.
|
|