|
Post by DJ Bobo on May 15, 2020 10:30:55 GMT 1
i przestań mi pierdolić o Marianie, przyjmijmy na ten moment, że poleciał w linczu z zielonym kolorem. co robisz dalej? No to wtedy wszyscy krzyczą "bobo w mafii", robią na mnie masówkę i ez gierka ...dla mafii, bo leci kolejny zielony. Tylko w tej historyjce nie zgadza się kolor jednego z graczy (nie mój jbc), co taki scenariusz kwalifikuje na śmietnik.
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 15, 2020 10:32:21 GMT 1
i przestań mi pierdolić o Marianie, przyjmijmy na ten moment, że poleciał w linczu z zielonym kolorem. co robisz dalej? No to wtedy wszyscy krzyczą "bobo w mafii", robią na mnie masówkę i ez gierka ...dla mafii, bo leci kolejny zielony. Tylko w tej historyjce nie zgadza się kolor jednego z graczy (nie mój jbc), co taki scenariusz kwalifikuje na śmietnik. ja jakoś dopuszczam do siebie myśl, że obaj możecie być niewinni
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 15, 2020 10:33:45 GMT 1
i uważam, że jak przyczynisz się do linczu na Marianie to właśnie z tego powodu polecisz jako kolejny. Osiecka i Durda już coś na ciebie wysmażą.
|
|
Sznudzian
MVP
To ja tu zadaję pytania i przenoszę ciężary
|
Post by Sznudzian on May 15, 2020 10:34:37 GMT 1
totalnie nie rozumiem Twojego przelotu, najpierw piszesz że Sznudzian na 100% rozpierdoli dzisiaj Mariana, potem że mam przestać pierdolić o Marianie, a ja Mariana zacząłem rozpatrywać wczoraj i napisałem na jego temat jednego posta - może coś Ci się popierdoliło?
|
|
|
Post by Piękny Marian on May 15, 2020 10:34:49 GMT 1
Marian, czy ty właśnie poświęciłeś w opór czasu, żeby napisać analizę uniewinniającą na siebie? xD Dlaczego uniewinniająca? Podałem swoje motywacje i dlaczego robiłem tak nie inaczej. Do tej pory były przeciwko mnie używane absurdalne argumenty polegające w dużej mierze nie niezrozumieniu tego czym się kierowałem. Nie przekonuję w tym o swojej niewinności tylko piszę czym się kierowałem. Jeśli mam polecieć w linczu, to nie chcę, żeby było to oparte na szczekaniu Bobo, matematycznych zapędach Osieckiej, czy absurdalnych wizji Durdy.
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 15, 2020 10:36:13 GMT 1
To jest kłamstwo, Marianie. Ale mam pytanie do Ciebie. Kogo chcesz linczować?
|
|
|
Post by Szyfrant Stefan Zielonka on May 15, 2020 10:36:16 GMT 1
i przestań mi pierdolić o Marianie, przyjmijmy na ten moment, że poleciał w linczu z zielonym kolorem. co robisz dalej? No to wtedy wszyscy krzyczą "bobo w mafii", robią na mnie masówkę i ez gierka ...dla mafii, bo leci kolejny zielony. Tylko w tej historyjce nie zgadza się kolor jednego z graczy (nie mój jbc), co taki scenariusz kwalifikuje na śmietnik. Rozwiń myśl
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 15, 2020 10:37:17 GMT 1
czyli wszystko, co napisałem się zgadza, c'nie?
zrobiłeś wczoraj pierwsze podchody pod Mariana - check
dzisiaj uszykujesz na niego na analizę - na bank tak będzie
dalej, co z Durdą i Osiecką, długo mam jeszcze czekać? argumenty na Marian znam na wylot od wielu osób, na Osiecką i Durdę zaś bardzo niewiele ich poznałem prócz tych, które sam podałem.
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 15, 2020 10:40:26 GMT 1
a jakby byli niewinni to na pewno jakaś mafia by się podpięła pod nich
|
|
|
Post by Shepard on May 15, 2020 10:41:36 GMT 1
Marian, czy ty właśnie poświęciłeś w opór czasu, żeby napisać analizę uniewinniającą na siebie? xD Dlaczego uniewinniająca? Podałem swoje motywacje i dlaczego robiłem tak nie inaczej. Do tej pory były przeciwko mnie używane absurdalne argumenty polegające w dużej mierze nie niezrozumieniu tego czym się kierowałem. Nie przekonuję w tym o swojej niewinności tylko piszę czym się kierowałem. Jeśli mam polecieć w linczu, to nie chcę, żeby było to oparte na szczekaniu Bobo, matematycznych zapędach Osieckiej, czy absurdalnych wizji Durdy.
No jak rozumiem, ta analiza ma dowieść, że twoje motywacje i działania były motywacjami i działaniami niewinnego miastowego, inaczej nie widzę sensu pisania czegoś takiego (już pomijając, że i tak niespecjalnie widzę sens robienia tego)
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 15, 2020 10:42:11 GMT 1
Marian, DJ Bobo pada dziś zamordowany jako niewinny, co robisz dalej?
|
|
|
Post by DJ Bobo on May 15, 2020 10:43:25 GMT 1
No to wtedy wszyscy krzyczą "bobo w mafii", robią na mnie masówkę i ez gierka ...dla mafii, bo leci kolejny zielony. Tylko w tej historyjce nie zgadza się kolor jednego z graczy (nie mój jbc), co taki scenariusz kwalifikuje na śmietnik. Rozwiń myśl Nie ma tu nic do rozwijania panie szyfrant, to się rozumie samo przez się. Zresztą rozważamy tu jakiś fikcyjny scenariusz, w którym Marian leci w linczu na zielono. Ale załóżmy, że jest jakieś prawdopodobieństwo, specjalnie dla ciebie, nie wiem, 1%. W momencie, w którym leci zielony, nietrudno jest wskazać paluchem głównego orędownika linczu i powiedzieć "to on jest winny, na pewno mafia". W sumie trochę na tej zasadzie obrywa się teraz Durdzie za Kandydata XD Natomiast I ain't even mad, bo te kombinacje alpejskie robienia ze mnie i Mariana duetu mafiozów to już nie na moją głowę.
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 15, 2020 10:44:31 GMT 1
przecież właśnie Durda sugerował, że wasza kłótnia jest ustawką dwóch mafiozów xD
|
|
|
Post by Szyfrant Stefan Zielonka on May 15, 2020 10:45:16 GMT 1
Okej, to rozumiem. Źle zadałem pytanie, chciałem zapytać z kim Marian w mafii skoro czerwony
|
|
|
Post by DJ Bobo on May 15, 2020 10:47:31 GMT 1
przecież właśnie Durda sugerował, że wasza kłótnia jest ustawką dwóch mafiozów xD No właśnie mówię, te sugestie mi rozpierdalają mózg i nie zdziwiłbym się, jeśli to on trzyma shotguna w tym rozklekotanym samochodziku prowadzonym przez Mariana.
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 15, 2020 10:50:54 GMT 1
No że w dwójce Marian/Osiecka jest mafia to mówię od dawna, a że w gronie Bobo/Kmicic są może i dwie to co najmniej od czasu jak Marlowe okazał się niewinny. A może jednak mafia Konsultant, Marian, Bobo, Kmicic, Kukuczka? xD Gdyby Bobo był detektywem to już by nie żył. Taka luźna refleksja dotycząca tego, że atakuje ciągle Mariana i nikogo innego. czyli Shepard wychodzi na to, że mamy do czynienia z klasyką gatunku, jeden miastowy oskarża drugiego, w konsekwencji czego ten drugi oskarża pierwszego, w konsekwencji czego mafia zaczyna robić grunt pod przyszły lincz, wbija wajchowy Leclerc, który ładnie mógł się usprawiedliwić linczem na Kukuczce, który doskonale śledzi rozgrywkę, ale wypowiada się bardzo rzadko, który potrafi sobie wyobrazić mafijny punkt widzenia w momencie, w którym część graczy ma problem z nadążeniem za miastowym punktem widzenia... Wyciągaj wnioski. to razem z tą wiedzą i wiedzą o kolorze Kukuczki, jeśli okaże się winny co sądzisz wtedy o Osieckiej i Marianie, którzy wczoraj przy nim optowali? Gry obu tych graczy zwyczajnie nie rozumiem. I coś mi się nie zgadza, stąd moje podszczypywania (plus korzystne jest to, że jeśli są niewinni, to oddala ich to od mordu). Marian to moim zdaniem ten gracz, który najbardziej próbuje się wybielić na głosowaniu w Kukuczkę. Jeśli do tego dodamy: a) podlizywanie się niewinnemu Redzikowi b) to że prawdopodobnie jako jeden z niewielu widział coś co uniewinniało Redzika - a ten redzik później padł w mordzie c) post przed g1 gdzie szeregował graczy, niektórym chciał się przypodobać, innych ganił, generalnie chciał wyjść na takiego dobrego wujka, który pomaga miastu d) chce brać na siebie grę jedynie w momencie, w którym ma paść winny mafiozo TO WYDAJE MI SIĘ, ŻE JEST WINNY Natomiast wątpliwości mam tylko z tym Bobem, którego postawa też może świadczyć o winie. I tu się waham, czy to dwóch winnych, czy jeden robi mnie w balona, a drugiego niesłusznie podejrzewam OSIECKA gra nierówno, nie tyle jej nie ufam, co uważam, że często postępuje głupio. Tak było z oskarżaniem Narciarki, tak było z tym, że dziś, kiedy NALEŻY OBOWIĄZKOWO WYJAŚNIĆ KOLOR KUKUCZKI proponuje kolejny remis. Z drugiej strony dopuszczam, że po prostu ma inną wizję gry ode mnie. Leclerc fajnie pasuje do roli wajchowego w przypadku ewentualnego linczowania mnie. Zalecam to sobie zapisać. Bo może być przydatne po mojej śmierci. Ja dopuszczam coraz bardziej myśl, że Marian może być niewinny. I tutaj krystalizuje się Osiecka ze swoimi idiotycznymi rozważeniami, że dziś znów powinniśmy remis robić. Aczkolwiek Marianowi i tak nie ufam. A jego konflikt z Bobem jest mocno naciągany z obu stron. Kmicic, Bobo, Shepard, Kukuczka, Marian/Osiecka - możemy się rozejść. IKS durDE wybaczcie, że niechronologicznie, ale tam się nic kurwa nie trzyma kupy. EDIT jednak wystarczy czytać od dołu do góry xD
|
|
|
Post by Piękny Marian on May 15, 2020 10:51:15 GMT 1
Marian, DJ Bobo pada dziś zamordowany jako niewinny, co robisz dalej? Na ten moment nie wiem.
|
|
Sznudzian
MVP
To ja tu zadaję pytania i przenoszę ciężary
|
Post by Sznudzian on May 15, 2020 10:51:27 GMT 1
przed południem pracuje jednocześnie i nie wykonuje w tej grze ogromnej pracy umysłowej odnosząc się tylko do spraw bieżących
po jeśli mi czas i chęci pozwolą siadam żeby trochę pomuśleć.Efekty wszystkich pomyśleń przedstawiam na bieżąco. Widziałeś co wczoraj wyteoretyzowałem i na podstawie jakiego fragmenu gry. Dzisiaj jak mi się będzie chciało, a niestety czuje nad sobą jebany obowiązek zrobienia tego - będę kontynuował i jak widziałeś najbardziej przyglądam się trójce o którą pytasz. Ty z tego co widziałe nie potrafiłeś się do tego nawet odnieść, a teraz wyskakujesz z jakimiś oczekiwaniami i ile jeszcze masz czekać, że mam Ci dawać argumenty? Napisałem wczoraj w jaki sposób łatwo zdobyć argumenty więc zapierdalaj to zrobić i będziesz miał bo najpewniej jesteś niewinny, może jeszcze się odkujesz w tej edycji. Wtedy zapraszam do opisania wniosków w temacie.
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 15, 2020 10:52:36 GMT 1
Marian, DJ Bobo pada dziś zamordowany jako niewinny, co robisz dalej? Na ten moment nie wiem. to lepiej się dowiedz, bo w przeciwnym wypadku zostaniesz zlinczowany, podczas gdy ja jako jeden z niewielu szukam innych podejrzanych
|
|
|
Rozgrywka
May 15, 2020 10:55:21 GMT 1
via mobile
Post by Agnieszka Osiecka on May 15, 2020 10:55:21 GMT 1
Konsultant, jak jesteś z miasta, to nie podpowiadaj Marianowi.
|
|