|
Post by Szyfrant Stefan Zielonka on May 15, 2020 11:37:36 GMT 1
96% z matury z matematyki, proszę mi zaufać. Tyle, że z podstawy czy z rozszerzenia?
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 15, 2020 11:40:33 GMT 1
dobija mnie ten dzbarian
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Post by Pikachu on May 15, 2020 11:44:20 GMT 1
Btw. ktos mi moze powiedzieć w koncu pod jakim kontem zalogował się Redzik by była sprawiedliwość w grze? (Nie czytałem ostatnich stron, pytam bo chce mieć to założenie w głowie jak cos tam bede autystycznie ogarniał.) sashystrunin Dziekuje. Nie powiem. Tom się teraz zaskoczył. Ale ma to sens. (Cały rage Redzika i potem jego do-uniewiniennie.)
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 15, 2020 11:44:59 GMT 1
No dobra, widzę, że wszyscy już zaczęli zmnieniać na Bobo, mój plan był taki: Marian wini Bobo i pół gry spędza na tym, by się z nim przekomarzać. Wczoraj Marian bardzo mocno nawołuje do linczu na Kukuczce, a dzisiaj? Dzisiaj mimo że wciąż wini Bobo, to ani razu nie wspomniał, by go zlinczować, tym bardziej w ten sposób w jaki nawoływał do linczu na Kukuczce. Nawet go spytałem: Marian, kogo chcesz linczować? A on nie odpowiedział, pominął to pytanie. Chciałem potrzymać Mariana na świeczniku do tej 16, kiedy to ma przedstawić swoje wnioski, i jeśli by w nich nie napisał: DZISIAJ LINCZUJEMY BOBO, to oficjalnie uznać, że ten konflikt był ustawiony i obydwaj są w mafii. Dlaczego się do mnie doczepiłaś i doszukujesz się podejrzanych rzeczy w jakimkolwiek, najbardziej gównianym miejscu? Dzisiejsza moja gra, to post o mojej grze i odpisywanie na bieżące posty.
Napisałem, że napiszę kto i dlaczego jaki ma kolor, to wtedy się dopiero zacznij czepiać.
Ale jeśli Ci to ulży to: DZISIAJ LINCZUJEMY DJ BOBO
Nieźle się wkopałeś teraz. Podpinać to się możesz, pytanie czemu sam nie zacząłeś tego inicjować, skoro zapytałem Cię o to wcześniej? Pod Sheparda też się pewnie podepniesz.
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 15, 2020 11:46:17 GMT 1
Mafia to Kukuczka, Bobo, Marian, Sheparda i Leclerc/Modric/Kmicic. Idę na rower, na razie.
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 15, 2020 11:49:06 GMT 1
Mafia to Kukuczka, Bobo, Marian, Sheparda i Leclerc/Modric/Kmicic. Idę na rower, na razie. dobrze, że chociaż dodałaś współmafiuszków Modricia i Kmicica
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 15, 2020 11:49:41 GMT 1
Durda, Osiecka, Modric, Kmicic
inaczej teraz wyjść nie chce
|
|
|
Post by Piękny Marian on May 15, 2020 11:49:56 GMT 1
Dlaczego się do mnie doczepiłaś i doszukujesz się podejrzanych rzeczy w jakimkolwiek, najbardziej gównianym miejscu? Dzisiejsza moja gra, to post o mojej grze i odpisywanie na bieżące posty.
Napisałem, że napiszę kto i dlaczego jaki ma kolor, to wtedy się dopiero zacznij czepiać.
Ale jeśli Ci to ulży to: DZISIAJ LINCZUJEMY DJ BOBO
Nieźle się wkopałeś teraz. Podpinać to się możesz, pytanie czemu sam nie zacząłeś tego inicjować, skoro zapytałem Cię o to wcześniej? Pod Sheparda też się pewnie podepniesz. Podpinam? Ty chyba sobie kpisz. To ja pięknie punktowałem jego hipokryzje, naciskałem na niego. Nie kłam.
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 15, 2020 11:58:21 GMT 1
Philip Marlowe [9] – Edward Durda, DJ Bobo, Mikaela Shiffrin, Pikachu, Austriacki Akwarelista, Konsultant Play, Szyfrant Stefan Zielonka, Jerzy Kukuczka, Sznudzian Jerzy Kukuczka [9] – Charles Leclerc, Doktor Redzik, spoderman, Philip Marlowe, Piękny Marian, szostybekart, Kmicic, Shepard, Agnieszka Osiecka szostybekart [1] – Luka Modric
to teraz zagadka matematyczna: ilu mafiozów jest podpiętych pod Marlowe'a? na pewno dwójka, może trójka, ale jest jakaś tam szansa, że dwójka poszła w Kukuczkę, bo remis i tak ich satysfakcjonował, a Modric został z głosem z pizdy
przy Marlowie zostali Durda, Bobo, Pikachu, Akwarelista, ja, Szyfrant oraz Sznudzian. Kukuczka winny, więc został minimum jeden, może dwoje, trójka to absolutny max.
myślę, że linczowanie Pikachu, Sznudziana, mnie, raczej również Akwarelisty można wsadzić między bajki. Szyfranta mam za niewinnego, raczej u niemałej ilości osób nie jest pośród podejrzanych z tego, co zrozumiałem, ale jest to jakaś opcja.
czyli pozostaje trójka Durda, Bobo, Szyfrant
kto z tej trójki jest najbardziej podejrzany i dlaczego Durda?
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Post by Pikachu on May 15, 2020 11:59:50 GMT 1
Witka, post strategiczny, uprzedzam wszystkich że raczej za nieaktywność nie odpadne. Wczoraj i dziś nie mam za wiele czasu na grę i tyle. Dalej jestem zdania że w mafii jest sznudzian albo szyfrant. Poza tym po przejrzeniu ostatnich stron uważam, że sporo rigczu mają akwarelista i konsultant. Dodatkowo chętnie przyłącze się do linczu na Osieckiej (to do postu akwarelisty nade mną). Uprzedzając - moją gra jest na skraju z grą nieaktywna dlatego rozumiem ewentualne chęci zajebania mnie, dlatego jednocześnie zaznaczam że nie mam za bardzo czasu się dziś bronić więc zanim wyślecie na mnie głos dwa razy zastanówcie się czy rzeczywiście jestem w gronie podejrzanych czy po prostu jest wam wygodnie wyłączyć myślenie i mnie tam umieścić. Pozdro. Typowy post mafiozy, który gra na czas. Jakbys miał RIGCZ Kmicic to byś zajebał samoboja po cichu (Jak Spoder-Man), by miasto nie traciło linczu, ALE oczywiści tego nie zrobiłeś. (Nie nakłaniam do tego, bo teraz to juz i tak pobite gary).
|
|
|
Rozgrywka
May 15, 2020 12:02:27 GMT 1
via mobile
Post by Kmicic on May 15, 2020 12:02:27 GMT 1
Witka, post strategiczny, uprzedzam wszystkich że raczej za nieaktywność nie odpadne. Wczoraj i dziś nie mam za wiele czasu na grę i tyle. Dalej jestem zdania że w mafii jest sznudzian albo szyfrant. Poza tym po przejrzeniu ostatnich stron uważam, że sporo rigczu mają akwarelista i konsultant. Dodatkowo chętnie przyłącze się do linczu na Osieckiej (to do postu akwarelisty nade mną). Uprzedzając - moją gra jest na skraju z grą nieaktywna dlatego rozumiem ewentualne chęci zajebania mnie, dlatego jednocześnie zaznaczam że nie mam za bardzo czasu się dziś bronić więc zanim wyślecie na mnie głos dwa razy zastanówcie się czy rzeczywiście jestem w gronie podejrzanych czy po prostu jest wam wygodnie wyłączyć myślenie i mnie tam umieścić. Pozdro. Typowy post mafiozy, który gra na czas. Jakbys miał RIGCZ Kmicic to byś zajebał samoboja po cichu (Jak Spoder-Man), by miasto nie traciło linczu, ALE oczywiści tego nie zrobiłeś. (Nie nakłaniam do tego, bo teraz to juz i tak pobite gary).
Zjezdzaj. W jaki sposób samobój niewinnego może pomóc miastu? Samobój Spidermana ci pomógł? Jesteśmy jedną osobę do tyłu w stosunku do mafii i to według ciebie jest dobre? Taka sama logika jak doprowadzanie do remisu.
|
|
|
Post by Szyfrant Stefan Zielonka on May 15, 2020 12:02:33 GMT 1
Nieźle się wkopałeś teraz. Podpinać to się możesz, pytanie czemu sam nie zacząłeś tego inicjować, skoro zapytałem Cię o to wcześniej? Pod Sheparda też się pewnie podepniesz. Podpinam? Ty chyba sobie kpisz. To ja pięknie punktowałem jego hipokryzje, naciskałem na niego. Nie kłam. Osiecka tak będzie już zawsze pisać przez ten post: Bobo zaczepia Mariana, ale ja czy Durda również, i w naszym przypadku nie reaguje w ten sposób. Traktuje nas trochę z góry, olewa, a z Bobem wdaje się w dziwne przepychanki. W sumie nie trudno jej za to winić, bo jest to miastowe myślenie...
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 15, 2020 12:03:35 GMT 1
Podpinam? Ty chyba sobie kpisz. To ja pięknie punktowałem jego hipokryzje, naciskałem na niego. Nie kłam. Osiecka tak będzie już zawsze pisać przez ten post: Bobo zaczepia Mariana, ale ja czy Durda również, i w naszym przypadku nie reaguje w ten sposób. Traktuje nas trochę z góry, olewa, a z Bobem wdaje się w dziwne przepychanki. W sumie nie trudno jej za to winić, bo jest to miastowe myślenie... miastowe myślenie, oj Szyfrant, coś ty własnie spłodził xD
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Post by Pikachu on May 15, 2020 12:04:02 GMT 1
Typowy post mafiozy, który gra na czas. Jakbys miał RIGCZ Kmicic to byś zajebał samoboja po cichu (Jak Spoder-Man), by miasto nie traciło linczu, ALE oczywiści tego nie zrobiłeś. (Nie nakłaniam do tego, bo teraz to juz i tak pobite gary).
Zjezdzaj. W jaki sposób samobój niewinnego może pomóc miastu? Samobój Spidermana ci pomógł? Jesteśmy jedną osobę do tyłu w stosunku do mafii i to według ciebie jest dobre? Taka sama logika jak doprowadzanie do remisu. Tak, bo w glonach najczesciej sie ukrywa mafia. Patrz ostatnie X edycji. Jak najczesciej wygrywa mafia? Cichcem glona przeciąga do meczówki, tam nie da się go okreslić, w linczu zabija kogoś innego miasto, wygranko mafi. Dlaczego miasto w ostatniej edycji tak łatwo wygrało? Uwaga: bo nie było żadnego glona. Zgadzasz się z tym czy nie? A jeżeli nie - to czemu nie? Mam nadzieje ze odpowiesz na te całą teze, bo nie wymaga od Ciebie w ogóle śledzenia obecnej rozgrywki. Najlatwiej ma miasto gdy nie ma glonów, bo z glonami jest loteria. Bo powiedz mi Kmicic, czy jest jakakolwiek przesłanka wskazuja ze jestes mniej/bardizej niewinny niz Eklerek? Ale to juz pól biedy. Nawet jeżeli odpowiednio trafimy, to zabicie Eklerka mafii albo Ciebie mafii NIC nam nie daje. Taką gre w mafie o kant dupy mozna rozbic.
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 15, 2020 12:04:27 GMT 1
ponawiam pytanie: szybka masóweczka na Kmicicu?
|
|
|
Post by Shepard on May 15, 2020 12:04:34 GMT 1
Kmicić próbuje deprecjonować żółtego szczura przez odwoływanie się do remisu, kłopoty znanego Babinicza
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 15, 2020 12:04:58 GMT 1
Kmicic obecnie zdecydowanie czerwieńszy od Modricia z glonów
|
|
|
Post by Szyfrant Stefan Zielonka on May 15, 2020 12:06:03 GMT 1
Osiecka tak będzie już zawsze pisać przez ten post: W sumie nie trudno jej za to winić, bo jest to miastowe myślenie... miastowe myślenie, oj Szyfrant, coś ty własnie spłodził xD Dokładnie, tak jak powiedzałem miastowe, wiem, ze Ty masz Osiecką za mafię, a ja mam ją za niewinną.
|
|
|
Post by Austriacki Akwarelista on May 15, 2020 12:06:43 GMT 1
1. DJ Bobo 5. Piękny Marian 10. Charles Leclerc 13. Shepard 14. Sznudzian 17. Kmicic
Tu jest czterech mafiozów. Mam nadzieję, ze pomogłem.
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Post by Pikachu on May 15, 2020 12:06:44 GMT 1
ponawiam pytanie: szybka masóweczka na Kmicicu? Jestem chętny. Padnie następny miastowy. Mamy następne sprawdzenie. Dyskusja aktywnych się przedłuży. A Kmicic i tak otwarcie wskazuje swoim postem, że będzie miał wyjebane na gre i nic sie nie wydarzy. A według KODU Sznudziana, który dodatkowo popiera Osiecka - miasto powinno byc ukontentowane takim rozwiązaniem, wszak ginie ktoś z LISTY ŚMIERCI. Ach, podejrzewam, żę nawet hejter-Shepard mogłby przyklepać.
|
|