|
Post by Szyfrant Stefan Zielonka on May 15, 2020 12:08:30 GMT 1
1. DJ Bobo 5. Piękny Marian 10. Charles Leclerc 13. Shepard 14. Sznudzian 17. Kmicic Tu jest czterech mafiozów. Mam nadzieję, ze pomogłem. możliwe, ale wykluczam parę Kmicic/Charles
|
|
|
Post by Shepard on May 15, 2020 12:10:01 GMT 1
Kmicica naturalnie chętnie pozbawię życia
|
|
|
Post by Austriacki Akwarelista on May 15, 2020 12:10:18 GMT 1
1. DJ Bobo 5. Piękny Marian 10. Charles Leclerc 13. Shepard 14. Sznudzian 17. Kmicic Tu jest czterech mafiozów. Mam nadzieję, ze pomogłem. możliwe, ale wykluczam parę Kmicic/Charles Czemu wykluczasz, ze mogą być razem?
Idę zajrzeć na pracowniczego maila, bo uzbierało się 10 przez 45 minut, gdy przebywałem na swoim laptopie.
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Post by Pikachu on May 15, 2020 12:11:31 GMT 1
możliwe, ale wykluczam parę Kmicic/Charles Czemu wykluczasz, ze mogą być razem?
Idę zajrzeć na pracowniczego maila, bo uzbierało się 10 przez 45 minut, gdy przebywałem na swoim laptopie.
Współczuję xD Ja dopiero wstałem z łózka i zaczynam klepać śniadanko.
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 15, 2020 12:11:38 GMT 1
to masz go w końcu za winnego, czy nie? ja badam reakcje miasta, a pytanie o masówkę na tego typu glonie jest klasykiem klasyków : )
moim ulubionym dzisiejszym tropem jest sprawdzenie kogoś z trójki Durda, Marian, Osiecka
kogo byś z nich najbardziej widział w mafii? i co sądzisz o ludziach głosująch na Marlowe'a? zapodaj kolejność od najbardziej do najmniej podejrzanego, wyłączając siebie ofc, bo to bez sensu. thank you from mountain.
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Post by Pikachu on May 15, 2020 12:12:42 GMT 1
Konsultant, określaj zawsze proszę kogo pytasz w poście. Chociaż tyle pomagaj miastu z organizacją informacji. Raz chcialem przeglądać Twoje posty, to Ty sie odnosileś per "Ty" piszac do kogoś posta, nawet gdy było 5-8 postów w międzyczasie, co czyniło deszyfracje twojej osoby niemozliwa. Auć.
|
|
|
Post by Edward Durda on May 15, 2020 12:12:55 GMT 1
Uważam, że jutro pora zamknąć już ten cyrk z uż. Charles Leclerc. Momentami było zabawnie, ale chyba już wystarczy ;o
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 15, 2020 12:13:29 GMT 1
Konsultant, określaj zawsze proszę kogo pytasz w poście. Chociaż tyle pomagaj miastu z organizacją informacji. Raz chcialem przeglądać Twoje posty, to Ty sie odnosileś per "Ty" piszac do kogoś posta, nawet gdy było 5-8 postów w międzyczasie, co czyniło deszyfracje twojej osoby niemozliwa. Auć. to masz go (Kmicica) w końcu za winnego, czy nie? ja badam reakcje miasta, a pytanie o masówkę na tego typu glonie jest klasykiem klasyków : ) moim ulubionym dzisiejszym tropem jest sprawdzenie kogoś z trójki Durda, Marian, Osiecka kogo byś z nich najbardziej widział w mafii? i co sądzisz o ludziach głosująch na Marlowe'a? zapodaj kolejność od najbardziej do najmniej podejrzanego, wyłączając siebie ofc, bo to bez sensu. thank you from mountain. proszę bardzo. a teraz do biegu, gotowi, start!
|
|
|
Post by Szyfrant Stefan Zielonka on May 15, 2020 12:13:54 GMT 1
możliwe, ale wykluczam parę Kmicic/Charles Czemu wykluczasz, ze mogą być razem?
Nie jest to 100% wykluczenie, ale Charles w tej grze zaatakował bardzo małą ilość osób, a jedyną analizę przeznaczył na Kmicica. Nie daję dwucyfrowego procentu szansy, gdzie jeden mafioza glon atakuje drugiego mafioze glona. Dlatego też bardzo uważnie przyglądam się tym którzy linczowaliby Kmicica i tym którzy by linczowaliby Charsla
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Post by Pikachu on May 15, 2020 12:16:01 GMT 1
Konsultant, określaj zawsze proszę kogo pytasz w poście. Chociaż tyle pomagaj miastu z organizacją informacji. Raz chcialem przeglądać Twoje posty, to Ty sie odnosileś per "Ty" piszac do kogoś posta, nawet gdy było 5-8 postów w międzyczasie, co czyniło deszyfracje twojej osoby niemozliwa. Auć. to masz go (Kmicica) w końcu za winnego, czy nie? ja badam reakcje miasta, a pytanie o masówkę na tego typu glonie jest klasykiem klasyków : ) moim ulubionym dzisiejszym tropem jest sprawdzenie kogoś z trójki Durda, Marian, Osiecka kogo byś z nich najbardziej widział w mafii? i co sądzisz o ludziach głosująch na Marlowe'a? zapodaj kolejność od najbardziej do najmniej podejrzanego, wyłączając siebie ofc, bo to bez sensu. thank you from mountain. proszę bardzo. a teraz do biegu, gotowi, start! Ale pytasz MNIE czy kogo? Do kogo CAŁY post jest skierowany? To zawsze okreslaj! Konsultant, błagam. A jeżeli pytasz grupowo, to używaj l. mnogiej "To macie go za niewinnego czy nie?" etc.
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Post by Pikachu on May 15, 2020 12:18:18 GMT 1
I wiem, że to badanie reakcji. Dlatego się na to zgadzam. Bo jak nagle zbierze się na niego 10 szabli to daje nam to przecież sporo materiału, co nie? A przy okazji, i tak się zgadzam na zabicie Kmicica.
|
|
|
Rozgrywka
May 15, 2020 12:18:31 GMT 1
via mobile
Post by Kmicic on May 15, 2020 12:18:31 GMT 1
Zjezdzaj. W jaki sposób samobój niewinnego może pomóc miastu? Samobój Spidermana ci pomógł? Jesteśmy jedną osobę do tyłu w stosunku do mafii i to według ciebie jest dobre? Taka sama logika jak doprowadzanie do remisu. Tak, bo w glonach najczesciej sie ukrywa mafia. Patrz ostatnie X edycji. Jak najczesciej wygrywa mafia? Cichcem glona przeciąga do meczówki, tam nie da się go okreslić, w linczu zabija kogoś innego miasto, wygranko mafi. Dlaczego miasto w ostatniej edycji tak łatwo wygrało? Uwaga: bo nie było żadnego glona. Zgadzasz się z tym czy nie? A jeżeli nie - to czemu nie? Mam nadzieje ze odpowiesz na te całą teze, bo nie wymaga od Ciebie w ogóle śledzenia obecnej rozgrywki. Najlatwiej ma miasto gdy nie ma glonów, bo z glonami jest loteria. Bo powiedz mi Kmicic, czy jest jakakolwiek przesłanka wskazuja ze jestes mniej/bardizej niewinny niz Eklerek? Ale to juz pól biedy. Nawet jeżeli odpowiednio trafimy, to zabicie Eklerka mafii albo Ciebie mafii NIC nam nie daje. Taką gre w mafie o kant dupy mozna rozbic.
Jak wolisz, ma to swoją logikę. Tak jak napisałem ja stać wam na przeszkodzie nie mam zamiaru jeśli uważacie że zabicie mnie da wam na ten moment cokolwiek. Moim zdaniem nie da nic. Ale to już rozmowa nie odnośnie tej rozgrywki a po rozgrywce. Poza tym wiesz czemu w poprzedniej edycji nie było żadnego glona? Krótko Ci powiem - nie wystapila początkowa sraczka postowa. Większość z nas ma ok. 30tki i trochę obowiązków w życiu, zaś gra w mafię nie jest ich jedyną rozrywką bo trzeba się jeszcze zdołać napić alkoholu w międzyczasie. Dlatego napieprzajac dwucyfrową liczbę stron przed nawet pierwszym linczem sami tworzycie glony, które siłą rzeczy nie są w stanie nadążyć z rozgrywka. Kol. Redzik też gdyby nie został wystawiony na świecznik to zostałby takim glonem. Poddać się jednak nie zamierzam i o ile przyjmę decyzję miasta co do linczu na mnie ze spokojem to po raz kolejny apeluje o rozsądek.
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Post by Pikachu on May 15, 2020 12:20:39 GMT 1
Kmicic, ale wiesz ze mogles pominac absolutnie 1 dzień, zaczać grać od 2 dnia jakby pierwszy nei istniał i by nie było problemu? Uwaga: podajesz przykład Redzika, a przecież tak własnie zrobił Redzik. I na luzaku się uniewinnił. Co przeszkadzało Tobie w dokonaniu tego? Co Tobie przeszkadza by grać tak teraz? Wiesz że miejscowa Stara-Gwardia ma wyjebane na kolorwanki, jakieś analizy, i matematyke - a gra tylko na emocje i "wyczucie". Graj wyczuciem. Graj wrażeniem. Graj scumhuntem. Czy po prostu dajesz najbardziej zgodne z Brzytwa Ockhama tłumaczenie swojej glonowatosci, by nikt Ci nie mogl zarzucic, ze jest z dupy a twoja cała gra sprowadzi sie "jestem niewinny, jestem glonem, tak juz zostanie do konca, dam sie zabic, ale bede mowil ze nie"?
|
|
|
Post by Szyfrant Stefan Zielonka on May 15, 2020 12:21:57 GMT 1
Powinniśmy zlinczować Kmicica zamiast kandydata
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Post by Pikachu on May 15, 2020 12:23:39 GMT 1
Powinniśmy zlinczować Kmicica zamiast kandydata Święte Słowa
|
|
|
Post by Szyfrant Stefan Zielonka on May 15, 2020 12:25:45 GMT 1
Tak, bo w glonach najczesciej sie ukrywa mafia. Patrz ostatnie X edycji. Jak najczesciej wygrywa mafia? Cichcem glona przeciąga do meczówki, tam nie da się go okreslić, w linczu zabija kogoś innego miasto, wygranko mafi. Dlaczego miasto w ostatniej edycji tak łatwo wygrało? Uwaga: bo nie było żadnego glona. Zgadzasz się z tym czy nie? A jeżeli nie - to czemu nie? Mam nadzieje ze odpowiesz na te całą teze, bo nie wymaga od Ciebie w ogóle śledzenia obecnej rozgrywki. Najlatwiej ma miasto gdy nie ma glonów, bo z glonami jest loteria. Bo powiedz mi Kmicic, czy jest jakakolwiek przesłanka wskazuja ze jestes mniej/bardizej niewinny niz Eklerek? Ale to juz pól biedy. Nawet jeżeli odpowiednio trafimy, to zabicie Eklerka mafii albo Ciebie mafii NIC nam nie daje. Taką gre w mafie o kant dupy mozna rozbic.
Jak wolisz, ma to swoją logikę. Tak jak napisałem ja stać wam na przeszkodzie nie mam zamiaru jeśli uważacie że zabicie mnie da wam na ten moment cokolwiek. Moim zdaniem nie da nic. Ale to już rozmowa nie odnośnie tej rozgrywki a po rozgrywce. Poza tym wiesz czemu w poprzedniej edycji nie było żadnego glona? Krótko Ci powiem - nie wystapila początkowa sraczka postowa. Większość z nas ma ok. 30tki i trochę obowiązków w życiu, zaś gra w mafię nie jest ich jedyną rozrywką bo trzeba się jeszcze zdołać napić alkoholu w międzyczasie. Dlatego napieprzajac dwucyfrową liczbę stron przed nawet pierwszym linczem sami tworzycie glony, które siłą rzeczy nie są w stanie nadążyć z rozgrywka. Kol. Redzik też gdyby nie został wystawiony na świecznik to zostałby takim glonem. Poddać się jednak nie zamierzam i o ile przyjmę decyzję miasta co do linczu na mnie ze spokojem to po raz kolejny apeluje o rozsądek. Ale mnie trigeruja takie posty. Nie zamierzam się poddać, Moja śmierć nic Wam nie da, Nie da się z Wami grać, bo najebaliście milion postów, ale tak szczerze? kto spodziewał się, że będzie inaczej?
|
|
|
Rozgrywka
May 15, 2020 12:26:27 GMT 1
via mobile
Post by Kmicic on May 15, 2020 12:26:27 GMT 1
Kmicic, ale wiesz ze mogles pominac absolutnie 1 dzień, zaczać grać od 2 dnia jakby pierwszy nei istniał i by nie było problemu? Uwaga: podajesz przykład Redzika, a przecież tak własnie zrobił Redzik. I na luzaku się uniewinnił. Co przeszkadzało Tobie w dokonaniu tego? Czy po prostu dajesz najbardziej zgodne z Brzytwa Ockhama tłumaczenie swojej glonowatosci, by nikt Ci nie mogl zarzucic, ze jest z dupy? a skąd wiesz że mogłem pominąć pierwszy dzień bez czytania go? Ja na przykład nie wiedziałem, dlatego czytałem rozgrywkę od początku. A potem znowu najebaliscie postów, brawo dla was, nie zabraniam wam grać jak chcecie ale najzwyczajniej w świecie ja nie mam na to czasu. Poprzednia rozgrywka była idealna, dlatego też miejscy gracze mieli możliwość się uniewinnić. Tutaj wysłaliście tyle materiału że aby wyłuskać z tego mafię trzeba albo grać na czuja albo na bieżąco czytać rozgrywke. Któryś mafioso wjebie się postem, chuj, znajdź to człowieku masz 40 stron do przeczytania, powodzenia. Ale tak jak napisałem - nie jest to temat na ten moment a bardziej na wnioski PO rozgrywce.
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Post by Pikachu on May 15, 2020 12:26:31 GMT 1
Aha: i powinieneś teraz dziękować Konsultantowi. Wszak wrzuca cię na świecznik, a według twojego szybko zrobionego wniosku, wrzucenie na świecznik niewinnego-glona daje mu szanse sie uniewinnic, więc korzystaj z daru!
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Post by Pikachu on May 15, 2020 12:28:50 GMT 1
Kmicic, ale wiesz ze mogles pominac absolutnie 1 dzień, zaczać grać od 2 dnia jakby pierwszy nei istniał i by nie było problemu? Uwaga: podajesz przykład Redzika, a przecież tak własnie zrobił Redzik. I na luzaku się uniewinnił. Co przeszkadzało Tobie w dokonaniu tego? Czy po prostu dajesz najbardziej zgodne z Brzytwa Ockhama tłumaczenie swojej glonowatosci, by nikt Ci nie mogl zarzucic, ze jest z dupy? a skąd wiesz że mogłem pominąć pierwszy dzień bez czytania go? Ja na przykład nie wiedziałem, dlatego czytałem rozgrywkę od początku. A potem znowu najebaliscie postów, brawo dla was, nie zabraniam wam grać jak chcecie ale najzwyczajniej w świecie ja nie mam na to czasu. Poprzednia rozgrywka była idealna, dlatego też miejscy gracze mieli możliwość się uniewinnić. Tutaj wysłaliście tyle materiału że aby wyłuskać z tego mafię trzeba albo grać na czuja albo na bieżąco czytać rozgrywke. Któryś mafioso wjebie się postem, chuj, znajdź to człowieku masz 40 stron do przeczytania, powodzenia. Ale tak jak napisałem - nie jest to temat na ten moment a bardziej na wnioski PO rozgrywce. Bo jakbyś byl miastowym i miał JAJA to miałbys wyjebane, wszedłbys na ostro i jeb, jak Akwarelista, zamalowal się cały na zielono. To mafia przeciez logicznie patrzy by się nie wsypać, czy się mylę? Zobacz na wszystkie konflikty w miescie aktywnych graczy. Mimo wszystko granica żenady nie zostaje przekroczona i jakoś w tym mieście kooperujemy. [Ten mem póki co jest 100 accurate: Redzik? Check Akwarelista? Check (oczywicie moze być mafią, ale jest traktowany jako niewinny? Jest Marlow? Check, ale nie byo mnie i Konsultanta, by go ratowac autyzmem xD]
|
|
|
Post by Szyfrant Stefan Zielonka on May 15, 2020 12:28:52 GMT 1
Powinna być możliwość samobójstwa, aby Ci, którzy nie chcą grać, nie grali
|
|