|
Post by Edward Durda on May 15, 2020 15:46:51 GMT 1
No jak bym był w mafii to bym nie wspominał jako jedyny o błędzie Redzika, więc wtedy nie trzeba by go od razu mordować, plus raczej Shiffrin bym zostawił na zaś, a odpalił mocno miastowego i ogarniętego Akwarelistę.
|
|
|
Rozgrywka
May 15, 2020 15:47:19 GMT 1
via mobile
Post by szostybekart on May 15, 2020 15:47:19 GMT 1
Nawiązujesz za każdym razem do danych, których ja nie mogę posiadać, brandzlując się nad doświadczeniem z poprzednich edycji i oczekujesz czego? Z mojej perspektywy punktem wspólnym Shiffrin i Redzika jest ich mocna niewinność w danym momencie i najmniejsza sieć powiązań. No i ok, ja to rozumiem, po prostu zauważam, że w mafii wcale nie muszą siedzieć nie wiadomo jakie ogary, odpalają graczy najoczywistszych i tyle. Spoko, też rozumiem, po prostu dla mnie prostota w tej grze jest najważniejsza, weźmy za przykład Konsultanta - przecież to nie jest tak, że to debil, tylko nie zauważa prostych rozwiązań i w pewnym momencie zaczyna zjadać własny ogon, szukając kwadratowych jaj.
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Post by Pikachu on May 15, 2020 15:53:08 GMT 1
W ogóle to jak tak teraz myslę, to jako mafia bym byl wkurwiony w podsumowaniu no całkiem calkiem mocno, jeżeli z tym Redzikiem i wkopaniem to prawda. Ale z drugiej strony - dostali prezent w postaci Spider-mana-Msciciela. hmm.
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Post by Pikachu on May 15, 2020 16:05:14 GMT 1
W ogóle #$$%% Shepard nazywał mnie <masa wyzwisk> za chęć zabijania Spider-Mana i lecenia z glonami Shepard odwodził od zabijania Leclerca (a nawet czyni go dość pewnym niewinnym) [Dziekuje koledzy, ze to znalezlicie] Wydaje mi sie że też nie chciał leciec z Modricem
A mimo to
I nie ma żadnego problemu by walnąć glona Kmicica by "go po prostu odjebać i mieć z głowy" (ALE JA TAK SAMO TŁUMACZYLEM GŁOS NA SPIDER-MANA)? Co za wybiórczość glonowata : / Dodatkowo: Shepard się uaktywnił w momencie, gdy zacząłem wprowadzać rakowy pomysł zabijania glonów po kolei I od tego momentu cały czas jest aktywny w sensie responsywnym: bo odpowiada sobie tam gdzie wygodnie, tam gdzie wygodnie obraża, a tam gzdie wygodnie ignoruje Jakby już wiedział, że skoro Kukuszka dead, to musi sie tyci na nim wybić i brać "aktywny" udział w mieście
(Jedyna watpliwosc - to ze niby faktycznie wczesniej nie mógł mieć czasu, co jest NIEPRAWDA, bo miał czas by sypać gotowe cytaciki z .txt, co tylko pomagało mu przetrwac poczateczek bez skazy)
|
|
Sznudzian
MVP
To ja tu zadaję pytania i przenoszę ciężary
|
Post by Sznudzian on May 15, 2020 16:17:22 GMT 1
W mafii obok Kukuczki jest najprawdopodobniej Bobo, patrząc na dzisiejsze głosy, ale nie ma co na razie mącić przed odjebaniem Kukuczki. Dzisiaj Kukuczka i niech ktoś zmieni głos, bo na ten moment jest remis. Durda, Akwarelista, Pikachu, Shiffrin mówię do Was. Ten post był napisany w stykowej sytuacji linczu Kukuczka/Marlowe
Jeżeli Bobo padnie dzisiaj z jako winny, to Osiecka mimo wielokrotnie bardzo dziwnej gry ma podwójne uniewinnienie - pierwsza sugerowała Kukuczkę, i pierwsza może poza Marianem który ma krucjatę na Bobo sugerowała Bobo. Podkreślam to, bo sam zacząłem ją analizować i natrafiłem na pewną bardzo śmierdzącą kwestie, wysmażyłem nawet kawał teorii na jej temat, ale zapisze ją narazie i zostawię na później - ewentualnie przytoczę jakby Bobo był niewinny.
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 15, 2020 16:32:11 GMT 1
W mafii obok Kukuczki jest najprawdopodobniej Bobo, patrząc na dzisiejsze głosy, ale nie ma co na razie mącić przed odjebaniem Kukuczki. Dzisiaj Kukuczka i niech ktoś zmieni głos, bo na ten moment jest remis. Durda, Akwarelista, Pikachu, Shiffrin mówię do Was. Ten post był napisany w stykowej sytuacji linczu Kukuczka/Marlowe
Jeżeli Bobo padnie dzisiaj z jako winny, to Osiecka mimo wielokrotnie bardzo dziwnej gry ma podwójne uniewinnienie - pierwsza sugerowała Kukuczkę, i pierwsza może poza Marianem który ma krucjatę na Bobo sugerowała Bobo. Podkreślam to, bo sam zacząłem ją analizować i natrafiłem na pewną bardzo śmierdzącą kwestie, wysmażyłem nawet kawał teorii na jej temat, ale zapisze ją narazie i zostawię na później - ewentualnie przytoczę jakby Bobo był niewinny.
przecież jeśli Osiecka jest w mafii to mogła sobie pisać takie rzeczy do woli, a koledzy z mafii i tak przechyliliby szalę na Marlowe'a. serio takim gównowpisem chcesz ją uniewinnić? a jeśli Bobo padnie niewinny to co, leci Marian, tak? IKS DE
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 15, 2020 16:36:39 GMT 1
Leclerc jest półkę wyżej (mniej glonowaty) niż Kmicic i Modrić, ale mam wrażenie, że to jest kejs Redzika - weekend przychodzi, chciałbym mu dać chwilę na rozruch. Może to błąd mojej percepcji, ale ta trójka (i do pewnego czasu Zielonka) jest dla mnie odłożona w głowie automatycznie na później, no bo tak: Kukuczka - beznadziejny typ, wyszedł jako drugi Konsultant, ale później w ogóle się nie oczyścił, nawet tą dziką agresją; Bobo? - zero meritum, zapamiętany przeze mnie głównie ze ślizgowatości i konfliktu z typem, którego z kolei na podstawie własnych obserwacji bardzo szybko wrzuciłem do kotła 'ufać, ale kontrolować'; I dalej: Modrić, Kmicić (glony bez wartości, które robią absolutne minimum) I dalej: Leclerc - gra jak Redzik na początku, tylko nie tak agresywnie i nie robi sobie flejmu ze wszystkimi, widać że wbija do gry mniej więcej po pracy i zanim przebije się przez potok, to mamy już podjęte decyzje, więc próbuje jakoś wpłynąć, ale to ani trafne, ani wartościowe Wykorzystując mój argument, że mafia jest solidna - jak oceniacie szanse, że w powyższym gronie jest więcej niż trzech mafiozów? Według mnie to jest horrendalnie mało prawdopodobne, nie wykluczam pojedynczej winy Modricia, Leclerca i Kmicica, ale nie brałbym ich zbiorczo plus uważam że to nie jest priorytet - nie mącą, nie nadają tonu, nie wpływają realnie na przebieg rozgrywki (głosy Modricia nic nie robią, zupełnie bez patternu, Kmicic się mocno podczepia, Leclerc bił konsekwentnie w Kukuczkę). Uważam, że to co jest dla nas priorytetem, to po dzisiejszym linczu niestety pójście va banque i celowanie w kogoś mądrego jutro. i takimi postami bekart właśnie się zazielenia. w kogo byś najprędzej uderzył z grona największych ogarniaczy?
|
|
|
Post by Shepard on May 15, 2020 16:39:29 GMT 1
W ogóle #$$%% Shepard nazywał mnie <masa wyzwisk> za chęć zabijania Spider-Mana i lecenia z glonami Shepard odwodził od zabijania Leclerca (a nawet czyni go dość pewnym niewinnym) [Dziekuje koledzy, ze to znalezlicie] Wydaje mi sie że też nie chciał leciec z Modricem
A mimo to
I nie ma żadnego problemu by walnąć glona Kmicica by "go po prostu odjebać i mieć z głowy" (ALE JA TAK SAMO TŁUMACZYLEM GŁOS NA SPIDER-MANA)? Co za wybiórczość glonowata : / A to glony to jakaś specjalna grupa, że albo walisz we wszystkich albo w żadnego? Modric to dla mnie totalna niewiadoma, Leclerca mam za raczej niewinnego, lincz na spodermanie był oczywistą głupotą, Kmicica mam za winnego, a sam się w dodatku przyznał, że nie odpadnie na punkty. Sytuacje są oczywiście zupełnie inne, ale co tam, wymyślmy kolejny argument z dupy. Dodatkowo: Shepard się uaktywnił w momencie, gdy zacząłem wprowadzać rakowy pomysł zabijania glonów po kolei I od tego momentu cały czas jest aktywny w sensie responsywnym: bo odpowiada sobie tam gdzie wygodnie, tam gdzie wygodnie obraża, a tam gzdie wygodnie ignoruje Jakby już wiedział, że skoro Kukuszka dead, to musi sie tyci na nim wybić i brać "aktywny" udział w mieście
(Jedyna watpliwosc - to ze niby faktycznie wczesniej nie mógł mieć czasu, co jest NIEPRAWDA, bo miał czas by sypać gotowe cytaciki z .txt, co tylko pomagało mu przetrwac poczateczek bez skazy) Oczywista nieprawda, bo uaktywniłem się przed drugim linczem - pół gry krzyczysz, że przecież cię wtedy nie było, jak ktoś mógł o tym zapomnieć. No więc jak mogłeś o tym zapomnieć? Kolejna nieprawda: na wszystkie pytania odpowiadam. Chyba, że to zarzut że nie siedzę 24 na forumku i piszę tylko wtedy, kiedy jestem, wtedy masz rację, no ale inaczej nie potrafię. Wjechałem na drugi lincz i wybrałem lepszego kandydata do zlinczowania, to w sumie tyle. Jeśli to ma być zarzut, bo typ który ledwo co wchodzi do gry ma lepszy typ niż ty, to niech będzie. A mój początek bez skazy to nie kwestia cytacików z .txt tylko naturalnej gry, pozdro poćwicz. Podsumowując: żółty szczur znowu kłamie i jebie logikę. Miastowym polecam przyjrzeć się, kto w najdurniejszy sposób na mnie najeżdża, a ja choćby jutro mogę się położyć do grobu. Jak czytam tego typu zarzuty w moją stronę: Uwaga, mam mafijną trójkę. Doktor Redzik, Mikaela i Shepard. Otwieramy szampany. Kazimierz Pawlak w poprzedniej edycji napisał, że jak Dutch winny to ktoś z trójki, którą wymienił z dupy też winny. Dodaje się? To mi się mocno odechciewa (aczkolwiek Akwarelista wciąż niewinny IMO). Ja się nie będę wkurwiał, miasto będzie znało mój kolorek, żółty szczur zamknie mordę, same plusy.
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 15, 2020 16:39:35 GMT 1
Mafia po kolei odjebała: - najlepszego gracza w grze - gracza, który uniewinnił się tym, że się wjebał na starym koncie na forum - gracza, który jako mafiozo nie potrafi pół miastowego zdania sklecić, więc wszyscy /czy też prawie wszyscy/ widzieli w nim niewinnego Nie wiem gdzie Ty w tym widzisz jakąś mega solidność, może poza tym, że tego najważniejszego rozkminili po kilku postach, ale ma on dość charakterystyczny styl. Statystyczny najlepszym graczem w grze xD nawet jak się dzielicie tym towarem z Osiecką po pół to i tak za bardzo was po nim pizga. z przyjemnością usłyszę jutro, kim niby był Statystyczny
|
|
Sznudzian
MVP
To ja tu zadaję pytania i przenoszę ciężary
|
Post by Sznudzian on May 15, 2020 16:40:06 GMT 1
jeszcze raz spróbujesz mi wmówić w tej edycji ciągoty do linczowania Mariana i piszę do Volva o samobójstwo
odbierasz mi swoim głupim pierdoleniem smak merytorycznego grania
|
|
|
Post by Shepard on May 15, 2020 16:41:24 GMT 1
Dobrze, że Shiffrin już nie ma, bo tego to już w ogóle bym nie wytrzymał
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 15, 2020 16:41:45 GMT 1
Sznudzianno to kogo niby chcesz zlinczować poza Bobo? skoro Osiecką masz niewinną to co sądzisz o Durdzie? sam mówiłeś, że w trójce Osiecka/Durda/Marian jest mafia, czy znowu przeinaczam twoje słowa?
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 15, 2020 16:43:20 GMT 1
Podsumowując. Spodziewam się, że conajmniej jeden mafiozo musiał zagrać tak żeby lincz na kandydacie nabrał siły. Jest to ktoś z trójki Durda/Marian/Osiecka Conajmniej drugi mafiozo jest z dupy podpięty bez historii i jest to Shepard/Bobo/Kmicic ewentualnie Szyfrant pozdrawiam serdecznie
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 15, 2020 16:44:06 GMT 1
ależ obrzydzam tę grę tym, że coś pamiętam
|
|
|
Post by Charles Leclerc on May 15, 2020 16:48:25 GMT 1
Bonjour
|
|
|
Post by Shepard on May 15, 2020 16:48:57 GMT 1
Bonjour Dawaj co masz na Kmicica, wajchowy na ręcznym
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 15, 2020 16:50:23 GMT 1
bo jeśli Marian niewinny, tyś niewinny to Osiecka 100% winna, czaisz? czy lepiej poczekać aż pani matematyk ci to opisze wzorem? xD Nie rozumiem Konsultant tego komentarza: przecież Ty od wczoraj smarujesz że Osiecka winna. Czy to było twoje legendarne sprawdzanie reakcji? Czy w tym poście cieszysz się z pól-wniosku Durdy, że on i dojdzie do Osieckiej-winnej i wyjdzie na twoje?
[W ogóle tknęla mi głupia mysl w głowie: bo z love traingle Durba-Marian-Bobo zaraz się (po linczu i mordzie) zrobi konflikt personalny Osiecka vs Marian, i wszystko na to zapowiada. Dobrze, że tuatj już hehe detektyw hehe będzie mógł weryfikować.]
przecież chodzi właśnie w tym całym ambarasie, że powstała teoria, że wśród naganiaczy na Kandydata MUSI być mafia i ja się z tą teorią absolutnie zgadzam. trzej główni prowodyrzy to Durda, Osiecka i Marian. Durda bodajże też się do niej przychylał, na pewno tak robiła Osiecka i Sznudzian. Durda od samego początku atakował Marian głównie właśnie za wajchowanie Kandydata, dzisiaj go nagle daje jako neutralnego i celuje w Bobo. konkludując obecnie ma go już za mniej winnego, c'nie? a skoro jego ma niby za mniej to powinien mieć za bardziej winną Osiecką, skoro sam uważa siebie za niewinnego, c'nie? ktoś za, ktoś przeciw, czy wszyscy klasyczne wyjebongo?
|
|
|
Post by Charles Leclerc on May 15, 2020 16:50:40 GMT 1
Kmicic wchodzi w temat i zaczyna podszczypywać Kukuczkę-mafiuszkę, nawet w logiczny i trafny sposób. Potem zupełnie go olewa i zaczyna podejrzewać Redzika, wysyła na niego głos, który pod koniec zmienia na zlinczowanego Kandydata. Znowu w jednym poście podszczypuje Kukuczkę-mafiuszkę, ale z głosem i atakami idzie twardo w Mariana. Kukuczka poza tą wymianą zdań z Kmicicem na początku gry zlewa Kmicica, daje go do grona osób, o których nie ma zdania. Stawiam wniosek - Kukuczka i Kmicic razem w mafii.
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 15, 2020 16:52:56 GMT 1
a jeszcze zdradziecka Osiecka ma dziś już na ciebie kosę, co tym bardziej stawia cię w jasnym świetle, Leclerc. i Sheparda też. takie tam.
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 15, 2020 16:54:09 GMT 1
a i szkoda, że pułapka Akwarelisty nie zebrała większych żniw
|
|