Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Post by Pikachu on May 15, 2020 19:34:27 GMT 1
A tak poza tym: Detektyw z Rigczem nie powinien podawac prawdziwych sprawdzeń by pomagac mafii. Taki pro-tip. wait, what? xD gość pisze, że jest detem, w najlepszym razie zostanie zdilowany, w najgorszym zamordowany, albo nawet padnie w linczu, a ty piszesz, by nie podawał sprawdzeń, bo pomaga mafii? xD Detektyw powinien podać prawdziwe sprawdzenia PO linczu Mam nadzieje, że rozumiesz koncept?
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Post by Pikachu on May 15, 2020 19:34:51 GMT 1
Kurwa Szyfrant następny, który gra w mafie dla 4 latków xD
|
|
|
Rozgrywka
May 15, 2020 19:35:05 GMT 1
via mobile
Post by Shepard on May 15, 2020 19:35:05 GMT 1
Z telefonu nie bardzo mi się chce pisać jbc, ale i tak jest fajnie
|
|
|
Post by Austriacki Akwarelista on May 15, 2020 19:35:10 GMT 1
Piękny Marianie, na kogo byś zagłosował, jeśli miasto zdecyduje, że odpuszczamy DJ Bobo? Bo jak on się faktycznie okaże tym detektywem, to będziemy frajerami tysiąclecia, jak nie damy mafii go zamordować. Na Marlowa też mieliśmy pewność, że jest winny.
|
|
|
Post by Szyfrant Stefan Zielonka on May 15, 2020 19:35:33 GMT 1
Nie ma szans na to, by DJ Bobo był detem. I nie, nie dlatego, że ja nim jestem. A dlatego, że on nim nie jest. A cała akcja to typowe mafijne pierdolamento, mające na celu: 1) to by DJ Bobo przetrwał dzień dłużej 2) by zrobić zamieszanie w wyniku, którego poleci ktoś niewinny Skąd wiem, że DJ Bobo nie jest detektywem? Otóż wystarczy prześledzić jego dzisiejsze popołudniowe posty: Kłamstwo! Kłopoty, kłopoty przyszłego mistrza świata A tak poza tym witam po dłuższej nieobecności i na wejściu chciałbym poprosić miasto o kolektywne pierdolnięcie się w łeb za te głosy na mnie. Dziękuję. Tu w zasadzie przyznaje się do winy, w swoim pierwszym popołudniowym poście nie utożsamia się z miastem, prosi je o pierdolnięcie się w łeb. W kolejnym poście użala się nad graczami pokroju Leclerca, Kmicica, czy Modricia, normalny detektyw zająłby się raczej tym by takich graczy SPRAWDZAĆ. Też mi się go zdarzyło wymienić, więc zdecydowanie nie wykluczam. Problem z tymi typami typu Leclerc, czy właśnie kmicic jest taki, że napiszą te dwa posty dziennie, z których po kilku dniach ciężko coś wyciągnąć i można się dopierdalać do takich rzeczy, jak ja przed chwilą, czy do dzisiejszych bąków kmicica. Modrić np. w ogóle zniknął od wczorajszych podejrzeń - czy to też nie jest śmierdzące? A może po prostu wyłożył na tę grę chuja, skoro i tak nic nie dawał swoimi postami. Założę się, że taki konsultant miał w dniu zerowym więcej postów sam, niż ta trójka razem XD W momencie, w którym mógłby napisać doskonały testament, wrzucić go do tematu, generalnie pokazać się jako ten rzeczywisty detektyw, on prowadzi gównowojenki z Leclerkiem. Nie zmienia się zasad gry w jej trakcie kolego - albo pisałem, albo nie. Mnie twoja wypowiedź np. pachnie CO NAJWYŻEJ pobieżnym przejrzeniem postów, a nie wnikliwą analizą, która zasługuje na podzielenie się ze światem. No nie no, gościu, gubisz się w semantyce zdania, które sam złożyłeś. Nie pisałem DO kmicica - pisałem O kmicicu, czyli dokładnie to, o czym mówiłeś w swoim poście. Może i się czepiam, ale w chuju to mam, bo mam rację. Zdążył opowiedzieć o tym co robi w parku... Odwiedzam park, który mam naprzeciwko, żeby pies mógł się wybiegać, a inny pies nie wręczył mi mandatu za picie piwka. Bardzo przyjemne miejsce, zapraszam jak ktoś będzie przejazdem. by raptem dobra kurwa, skoro i tak z pizdy chcecie mnie odpalić, to pozwolę odjebać wam przynajmniej jednego mafiozę wcześniej JESTEM DETEMw kolejności sprawdzeń: Akwarelista niewinny marian winny shepard niewinny osiecka niewinna dziękuję dobranoc Dobra kyurwa, pierdole, macie mój testament bez tożsamości: "detektyw here sprawdzenie za free - Akwarelista niewinny - nie ruszałem jego tematu poza jednym postem, sam wystarczająco dobrze uniewinniał się grą sprawdzenie day 1 - Marian winny - chyba logiczne, że w niego jebałem, ale nie krzyczałem, że WIEM, nie? sprawdzenie day 2 - Shepard niewinny - na początku jego shitposting mnie przekonywał, ale potem padł na niego cień podejrzeń, imo to był dobry cel do sprawdzenia, bo siedział w szarej strefie większości miasta, łącznie ze mną, mógł grać taką życiową porażkę (to nie diss jbc, tylko follow up XD). sprawdzenie day 3 - osiecka niewinna - gra chaotycznie od początku, zmienia typy jak rękawiczki mimo twierdzenia, że JUŻ JUŻ TYM RAZEM ma 100% pewności. Nie wiem, jak waszym zdaniem, ale imo jest tu potencjał na OC - mimo tych pierdoletów gra bardzo pewnie i aktywnie." Jebnę se w cska, bo i tak polecę albo z waszej ręki, albo z ręki mafii Sorry, o ile ufam mu, że rzeczywiście chodzi z psem na spacery. O tyle na jego bycie detektywem nie ma szans najmniejszych. Widać, że to naprędce wymyślona opcja, by zrobić zamieszanie. DJ BOBO do piachuDużo treści, mało mózgu.
|
|
|
Post by Szyfrant Stefan Zielonka on May 15, 2020 19:37:12 GMT 1
WAS POJEBAŁO Z TYM LINCZOWANIEM BOBO? xD
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 15, 2020 19:37:12 GMT 1
akurat na Leclerca jest teraz 25% odnośnie teorii o mafiozie przy Kukuczce, bo przy życiu zostało 4 graczy, obaj martwi przy Kukuczce okazali się niewinni, a jeśli Akwarelista uznaje się za niewinnego (xd) to wtedy wychodzi mu nawet 33% ale to taka tam dygresja Okej, a jak to wygląda dla pozostałych? nie wnikam w to, ale mamy pewniejsze 33% na mafioze (może nawet 66%, a jak 100% to w ogóle jackpot) na mafiozę w gronie wajchowych na Kandydacie, czyli pośród Durdy, Osieckiej i właśnie Mariana. a skoro objawił się nam det i go wskazał to chyba tym bardziej rozsądne jest sprawdzenie go, c'nie? ja tam nie będę płakał, że znów się pomyliłem i go uniewinniałem xd
|
|
Sznudzian
MVP
To ja tu zadaję pytania i przenoszę ciężary
|
Post by Sznudzian on May 15, 2020 19:37:18 GMT 1
jestem dopiero teraz i nie sądzę żebym był w stanie ogarnąć to wszystko przed linczem. Albo nie zagłosuje, albo jeżeli to będzie ważne i bliskie roztrzygnięcia to zagłosuje tak jak ludzie których mam za niewinnych.
|
|
|
Rozgrywka
May 15, 2020 19:37:26 GMT 1
via mobile
Post by Piękny Marian on May 15, 2020 19:37:26 GMT 1
Piękny Marianie, na kogo byś zagłosował, jeśli miasto zdecyduje, że odpuszczamy DJ Bobo? Bo jak on się faktycznie okaże tym detektywem, to będziemy frajerami tysiąclecia, jak nie damy mafii go zamordować. Na Marlowa też mieliśmy pewność, że jest winny. Leclerca
|
|
|
Post by Austriacki Akwarelista on May 15, 2020 19:37:52 GMT 1
jestem dopiero teraz i nie sądzę żebym był w stanie ogarnąć to wszystko przed linczem. Albo nie zagłosuje, albo jeżeli to będzie ważne i bliskie roztrzygnięcia to zagłosuje tak jak ludzie których mam za niewinnych. To zagłosuj na mnie, żebyś punktów karnych nie otrzymał.
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 15, 2020 19:38:19 GMT 1
wait, what? xD gość pisze, że jest detem, w najlepszym razie zostanie zdilowany, w najgorszym zamordowany, albo nawet padnie w linczu, a ty piszesz, by nie podawał sprawdzeń, bo pomaga mafii? xD Detektyw powinien podać prawdziwe sprawdzenia PO linczu Mam nadzieje, że rozumiesz koncept? chyba ty kurwa nic nie rozumiesz, co by nam podał po linczu, skoro był głównym kandydatem do padnięcia w nim?
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 15, 2020 19:38:27 GMT 1
W ogóle reakcja Mariana świadczy już o tym, że to podszywka. Przecież on dobrze wie, że jak Bobo wyjdzie niewinny, to zostaje jutro posłany do piachu, a mimo to nie zachowuje się tak w ogóle. Próbuje zbudować sobie autorytet atakując Bobo. Z której strony nie spojrzę, po prostu widać po grze Mariana, że wie jaka jest prawda.
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 15, 2020 19:38:50 GMT 1
jestem dopiero teraz i nie sądzę żebym był w stanie ogarnąć to wszystko przed linczem. Albo nie zagłosuje, albo jeżeli to będzie ważne i bliskie roztrzygnięcia to zagłosuje tak jak ludzie których mam za niewinnych. wielki Sznudzian przenoszący miastowe ciężary xDDDD
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Post by Pikachu on May 15, 2020 19:39:20 GMT 1
Detektyw powinien podać prawdziwe sprawdzenia PO linczu Mam nadzieje, że rozumiesz koncept? chyba ty kurwa nic nie rozumiesz, co by nam podał po linczu, skoro był głównym kandydatem do padnięcia w nim? KURWA BO SIE NIE LINCZUJE UNCLAIMED DETEKTYWA **************************************
Ty w ogóle rozrózniasz Wyoutowanie Detektywa do podania jego sprawdzen?
To sa dwie różne elementarne rzeczy
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 15, 2020 19:40:10 GMT 1
Kurwa, Marian, przecież wyszedłeś winny, więc jeśli nie jesteś w mafii, to jakim cudem miałbyś w ogóle rozważać lincz na kimkolwiek innym niż Bobo? A Ty tu sobie na spokojnie piszesz o Leclercu xD DJ BOBO DO PIACHU
|
|
Sznudzian
MVP
To ja tu zadaję pytania i przenoszę ciężary
|
Post by Sznudzian on May 15, 2020 19:40:16 GMT 1
dlatego, że przenosze ciężary to mimo zachowywania się jak debil w towarzystwie trzymam rękę na pulsie
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 15, 2020 19:40:56 GMT 1
chyba ty kurwa nic nie rozumiesz, co by nam podał po linczu, skoro był głównym kandydatem do padnięcia w nim? KURWA BO SIE LINCZUJE UNCLAIMED DETEKTYWA KUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUURWA ale co ty pierdolisz typie? dostalibyśmy info, że jest detem, ale nic o sprawdzeniach. wiedzielibyśmy tylko, że sprawdził Mariana jako winnego, ale nic poza tym. oj, podpadasz, bardzo podpadasz.
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Post by Pikachu on May 15, 2020 19:41:19 GMT 1
dlatego, że przenosze ciężary to mimo zachowywania się jak debil w towarzystwie trzymam rękę na pulsie Szmudziań, musisz walić miastem w glona. Mafia idzie all-in w jakieś chujo-gierki xD I może nam zlinczowac detektywa
|
|
|
Post by Szyfrant Stefan Zielonka on May 15, 2020 19:41:31 GMT 1
Kurwa, Marian, przecież wyszedłeś winny, więc jeśli nie jesteś w mafii, to jakim cudem miałbyś w ogóle rozważać lincz na kimkolwiek innym niż Bobo? A Ty tu sobie na spokojnie piszesz o Leclercu xD DJ BOBO DO PIACHU Ja pierdolę,czy Ty masz IQ kury? xD
|
|
|
Post by Austriacki Akwarelista on May 15, 2020 19:41:43 GMT 1
W ogóle reakcja Mariana świadczy już o tym, że to podszywka. Przecież on dobrze wie, że jak Bobo wyjdzie niewinny, to zostaje jutro posłany do piachu, a mimo to nie zachowuje się tak w ogóle. Próbuje zbudować sobie autorytet atakując Bobo. Z której strony nie spojrzę, po prostu widać po grze Mariana, że wie jaka jest prawda.
Moja ocena tego jest taka:
Edward Durda już wyjaśnił, dlaczego Bobo nie może być detektywem. Skoro wiedział, że Osiecka może być OC, to nie mógł jej sprawdzić i tłumaczenia, że pierwszy raz ma tę rolę nie przyjmuję za wystarczające. Ale zachowanie Pięknego Mariana, jego powściągliwość wskazuje na to, że mafia specjalnie zorganizowała tę akcję tak, byśmy w zależności od dzisiejszego linczu jednego z dwójki Bobo/Marian uniewinnili. Ta pasywność Mariana i niechęć do głosowania na kogoś innego niż Bobo wskazuje, że on razem z tym Bobo w mafii jest.
|
|