Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Post by Pikachu on May 15, 2020 20:25:22 GMT 1
Ty zadecydowałes o remisie. Ja nie mialem poparcia w miescie (nie przeszedł lincz na Leclercu). Znajdziesz jakis wczesniejsz post, gdzie pada słowo remis?
Napisałem, że jak bardzo chcecie, to zróbmy remis. W sensie jak bardzo chcecie nie linczować Boba, to lepszy remis. Żeby mieć pewność czy obaj nie są w mafii. Bo że Bobo jest byłem pewny. "Jak bardzo chcecie"? Kto chciał remis? TŁUMACZ SIĘ.
|
|
|
Post by Szyfrant Stefan Zielonka on May 15, 2020 20:26:18 GMT 1
Piękny Marian [6] – DJ Bobo, Charles Leclerc, Konsultant Play, Austriacki Akwarelista, Pikachu, Szyfrant Stefan Zielonka kto? kto kłamie tu jak z nut? kto? Spójrz na to,że Ty też tu zagłosowałeś i jesteś miastowy. Czy jako miastowy nie sądzisz, że inni miastowi też by tak zrobili? Bo dla mnie tutaj jest 5 a nawet 6 niewinnych. Tak naprawdę to głos na Bobo jest mafijny, bo jest niemiastowy. Ufasz temu co widzisz. A widzisz nie skontrowanego deta i w takich kategoriach myślisz. No chyba, ze tym miastowym nie jesteś, ale bardzo w to wątpie. Czekam jednak na Twoją tożsamosć.
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 15, 2020 20:26:38 GMT 1
padnę jak się okaże, że na Mariana poza Bobo głosowali sami niewinni xD
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Post by Pikachu on May 15, 2020 20:26:39 GMT 1
Durda mafiozo uważa że to oczywiste że powinniśmy linczować Bobo albo Mariana bo on wie kim kto jest xD My jako miasto nie wiemy. Mamy detektywa Bobo. Ale jest duża szansa, że Bobo nie jest detektywem. Chcemy tracic lincz? Nie. Chcemy tracić detektywa? Nie. ZOSTAWIAMY OBU Możemy sprawdzić Bobo poprzez zabicie Mariana? Tak, ALE TRACIMY WTEDY LINCZ bo musimy zabić do tego niewinnego Mariana.
Jeżeli zaś Bobo to mafia (fałszywy detektyw) to Marian jest praktycznie potwierdzonym niewinnym I MAFIA POWINNA BYŁA STRACIC NA NIM MORD
ALE TY TEGO KURWA DURDA NIE BIERZESZ POD UWAGE BO PODFORUM CI WYPRAŁO MÓZG I NAD-WIEDZA
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 15, 2020 20:27:14 GMT 1
Piękny Marian [6] – DJ Bobo, Charles Leclerc, Konsultant Play, Austriacki Akwarelista, Pikachu, Szyfrant Stefan Zielonka kto? kto kłamie tu jak z nut? kto? Spójrz na to,że Ty też tu zagłosowałeś i jesteś miastowy. Czy jako miastowy nie sądzisz, że inni miastowi też by tak zrobili? Bo dla mnie tutaj jest 5 a nawet 6 niewinnych. Tak naprawdę to głos na Bobo jest mafijny, bo jest niemiastowy. Ufasz temu co widzisz. A widzisz nie skontrowanego deta i w takich kategoriach myślisz. jakich 6 niewinnych, jak Bobo jest już oczywistym podszywem xD
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 15, 2020 20:27:24 GMT 1
Dobra, oceniając bardziej na zimno, jeśli dzisiaj poleciałby Bobo, jutro i tak zlinczowalibyśmy Mariana. Taka opcja dałaby nam trochę więcej powiązań, ale ostatecznie nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło.
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 15, 2020 20:28:06 GMT 1
Szyfrant Czerwona Podpinka znów w akcji :>
|
|
|
Post by Edward Durda on May 15, 2020 20:28:24 GMT 1
Dobra, ostatni raz się dałem namówić na robienie czegokolwiek dla miasta, naparzałem pół dnia analizy by was przekonać do Boba, kiedy ten się podał za detektywa podawałem argumenty za tym, że to podszywany detektyw, kiedy chcieliście z dupy zlinczować kogoś innego stwierdziłem, że jak bardzo chcecie, to już lepszy ten remis, bo może jest dwóch mafiozów w tym zestawieniu.
A na koniec oskarża się mnie o to, że jutro poleci WINNY.
Bo gdyby kurwa nie moja pierdolona analiza to dzisiaj i tak by poleciał jebany Marian. Albo inny niewinny. I nie byłoby ani podania się za detektywa ani tego jebanego remisu.
Ależ się wkurwiłem teraz.
|
|
|
Post by Szyfrant Stefan Zielonka on May 15, 2020 20:28:27 GMT 1
Spójrz na to,że Ty też tu zagłosowałeś i jesteś miastowy. Czy jako miastowy nie sądzisz, że inni miastowi też by tak zrobili? Bo dla mnie tutaj jest 5 a nawet 6 niewinnych. Tak naprawdę to głos na Bobo jest mafijny, bo jest niemiastowy. Ufasz temu co widzisz. A widzisz nie skontrowanego deta i w takich kategoriach myślisz. jakich 6 niewinnych, jak Bobo jest już oczywistym podszywem xD Tak, sorki. szybko pisałem. Chodziło o 5
|
|
|
Rozgrywka
May 15, 2020 20:28:47 GMT 1
via mobile
Post by szostybekart on May 15, 2020 20:28:47 GMT 1
Ty zadecydowałes o remisie. Ja nie mialem poparcia w miescie (nie przeszedł lincz na Leclercu). Znajdziesz jakis wczesniejsz post, gdzie pada słowo remis?
Napisałem, że jak bardzo chcecie, to zróbmy remis. W sensie jak bardzo chcecie nie linczować Boba, to lepszy remis. Żeby mieć pewność czy obaj nie są w mafii. Bo że Bobo jest byłem pewny. Przecież to jest wysypane w chuj, ja byłem pewien że Krzaklewski jest detektywem i to już drugi raz jak się pomyliłem w tej kwestii, ale nie zmieniłbym głosu nawet przy objawieniu fatimskim. A później poszła ustawka na remis.
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Post by Pikachu on May 15, 2020 20:29:07 GMT 1
Durda mafiozo uważa że to oczywiste że powinniśmy linczować Bobo albo Mariana bo on wie kim kto jest xD My jako miasto nie wiemy. Mamy detektywa Bobo. Ale jest duża szansa, że Bobo nie jest detektywem. Chcemy tracic lincz? Nie. Chcemy tracić detektywa? Nie. ZOSTAWIAMY OBU Możemy sprawdzić Bobo poprzez zabicie Mariana? Tak, ALE TRACIMY WTEDY LINCZ bo musimy zabić do tego niewinnego Mariana.
Jeżeli zaś Bobo to mafia (fałszywy detektyw) to Marian jest praktycznie potwierdzonym niewinnym I MAFIA POWINNA BYŁA STRACIC NA NIM MORD
ALE TY TEGO KURWA DURDA NIE BIERZESZ POD UWAGE BO PODFORUM CI WYPRAŁO MÓZG I NAD-WIEDZA
Odpowiadaj na to Durda bo mnie chuj strzeli xD To jest mój testament JAKBYCO
|
|
|
Post by Austriacki Akwarelista on May 15, 2020 20:29:18 GMT 1
Akwa, mów co masz do powiedzenia bo dzisiaj lecisz za 12 minut. Brak aktywności Sznudziana, Durda strzelający w kolano, o Osieckiej nie wspomne, a ja jestem chujowy. Czekam. Wątpię, bym odpadł, ale moje wnioski na szybko, to Leclerc mafia; natomiast niewinni Szyfrant, Szóstybękart i Luka Modrić.
No i Bobo mafia, ale to teraz wiadome.
Nad resztą musiałbym się zastanowić, a nie chcę na szybko nieprzemyślanych typów podawać.
|
|
|
Post by Edward Durda on May 15, 2020 20:29:42 GMT 1
Jak następny raz wylosuję bezrolnego to będę sobie grał jak Modrić i będzie święty spokój.
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Post by Pikachu on May 15, 2020 20:29:54 GMT 1
odpowiadaj
|
|
|
Post by Szyfrant Stefan Zielonka on May 15, 2020 20:30:16 GMT 1
Dobra, oceniając bardziej na zimno, jeśli dzisiaj poleciałby Bobo, jutro i tak zlinczowalibyśmy Mariana. Taka opcja dałaby nam trochę więcej powiązań, ale ostatecznie nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło. Naprawdę? tak to sobie wyobrażasz?
|
|
|
Post by Volverin on May 15, 2020 20:30:43 GMT 1
Czwarty mord:
Pikachu - niewinny, bezrolny
|
|
|
Post by Edward Durda on May 15, 2020 20:30:53 GMT 1
Kurwa co to za przeinaczanie Pika? Ja mówiłem od rana że BOBO jest winny.
|
|
|
Post by Edward Durda on May 15, 2020 20:31:08 GMT 1
Haha xD
|
|
|
Post by Edward Durda on May 15, 2020 20:31:21 GMT 1
No co za idiota jebany
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 15, 2020 20:31:34 GMT 1
Philip Marlowe [9] – Edward Durda, DJ Bobo, Mikaela Shiffrin, Pikachu, Austriacki Akwarelista, Konsultant Play, Szyfrant Stefan Zielonka, Jerzy Kukuczka, Sznudzian Jerzy Kukuczka [9] – Charles Leclerc, Doktor Redzik, spoderman, Philip Marlowe, Piękny Marian, szostybekart, Kmicic, Shepard, Agnieszka Osiecka szostybekart [1] – Luka Modric to teraz zagadka matematyczna: ilu mafiozów jest podpiętych pod Marlowe'a? na pewno dwójka, może trójka, ale jest jakaś tam szansa, że dwójka poszła w Kukuczkę, bo remis i tak ich satysfakcjonował, a Modric został z głosem z pizdy przy Marlowie zostali Durda, Bobo, Pikachu, Akwarelista, ja, Szyfrant oraz Sznudzian. Kukuczka winny, więc został minimum jeden, może dwoje, trójka to absolutny max. myślę, że linczowanie Pikachu, Sznudziana, mnie, raczej również Akwarelisty można wsadzić między bajki. Szyfranta mam za niewinnego, raczej u niemałej ilości osób nie jest pośród podejrzanych z tego, co zrozumiałem, ale jest to jakaś opcja. czyli pozostaje trójka Durda, Bobo, Szyfrant kto z tej trójki jest najbardziej podejrzany i dlaczego Durda? liczyłem, że ktoś zainteresuje się właśnie Szyfrantem, którego podstawiałem jako niewinnego, bo nagonka na Bobo jest aż nazbyt oczywiście ustawiona. a tu oczywiście cisza zarówno odnośnie Durdy jak i Szyfranta, co mnie absolutnie nie zdziwiło. Durda, Bobo, Szyfrant Durda, Bobo, Szyfrant Durda, Bobo, Szyfrant bez jaj, że wszyscy mafia
|
|