|
Post by Agnieszka Osiecka on May 16, 2020 15:46:33 GMT 1
Dobrze, że wyciągasz wnioski z własnych błędów Sznudzian.
|
|
|
Post by Shepard on May 16, 2020 15:47:05 GMT 1
I mówi to typ, który bezmyślnie doprowadził do dwóch, brawo piękny chłopcze, jeszcze trochę i zaczniesz myśleć nad głosami, które wysyłasz
|
|
|
Post by Kmicic on May 16, 2020 15:47:30 GMT 1
Mordo, nie wypomniałeś żadnych nieprawidłowości i powinieneś to doskonale wiedzieć. Mógłbym te bzdury obalić, tylko po chuj? Obalam każdą analizę, którą ktoś tu na mnie wysmaży, tłumaczę błędy w rozumowaniu, tylko oczywiście nic to nie daje, bo przecież "analiza" i trzeba się pod nią masturbować. Btw. rozumiem, że będąc na świeczniku powinienem zamknąć mordę jak ty, zabunkrować się na mafijnym i czekać na sprzyjające okoliczności? Pozdrów Bobo i Kukuczkę.
|
|
|
Post by Edward Durda on May 16, 2020 15:47:38 GMT 1
Shepard kto jest twoim zdaniem w mafii?
|
|
Sznudzian
MVP
To ja tu zadaję pytania i przenoszę ciężary
|
Rozgrywka
May 16, 2020 15:48:07 GMT 1
via mobile
Post by Sznudzian on May 16, 2020 15:48:07 GMT 1
Jak już mi wypominacie ten drugi remis to przemyślcie jakie mój głos miał wtedy znaczenie
|
|
|
Post by Shepard on May 16, 2020 15:50:00 GMT 1
Shepard kto jest twoim zdaniem w mafii? Leclerc, Kmicić, ty (trochę się przekonuję do Sznudziana, bo jest kompletnie bezmyślny, ale jak będzie trzeba wybierać, to ja już będę martwy, więc wyjebane)
|
|
|
Post by Edward Durda on May 16, 2020 15:50:45 GMT 1
a zakładając, że ja jestem niewinny?
|
|
|
Post by Shepard on May 16, 2020 15:51:40 GMT 1
no to wtedy pewnie Sznudzian.
|
|
|
Post by Szyfrant Stefan Zielonka on May 16, 2020 15:52:29 GMT 1
I mówi to typ, który bezmyślnie doprowadził do dwóch, brawo piękny chłopcze, jeszcze trochę i zaczniesz myśleć nad głosami, które wysyłasz Łatwo karac ludzi, którzy glosują na koncu i biorą odpowiedzialnosc? Co nie ;p
|
|
|
Post by Szyfrant Stefan Zielonka on May 16, 2020 15:52:51 GMT 1
no to wtedy pewnie Sznudzian. A jak nie Snudzian, to ja? ;p
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 16, 2020 15:53:31 GMT 1
I mówi to typ, który bezmyślnie doprowadził do dwóch, brawo piękny chłopcze, jeszcze trochę i zaczniesz myśleć nad głosami, które wysyłasz Lol, nie doprowadziłem do żadnych remisów. Wczoraj chciałem linczować Bobo, a kilka dni temu, gdy Wy rozważaliście remis Kukuczka-Marlowe, znałem już dwóch mafiozów xD mafiacorner.boards.net/post/9198/threadPisanie o remisach to był trolling (info dla Bękarta)
|
|
|
Post by Szyfrant Stefan Zielonka on May 16, 2020 15:53:33 GMT 1
Gdybym to ja kierowal miastem, to bym wyjebał Sheparda przez Eklerkiem xD
|
|
|
Post by Shepard on May 16, 2020 15:55:16 GMT 1
I mówi to typ, który bezmyślnie doprowadził do dwóch, brawo piękny chłopcze, jeszcze trochę i zaczniesz myśleć nad głosami, które wysyłasz Łatwo karac ludzi, którzy glosują na koncu i biorą odpowiedzialnosc? Co nie ;p Przecież on za nic nie wziął odpowiedzialności, wręcz przeciwnie. G2 to typowo pójście za tym, co krzykacze wołali, wczorajszy lincz to już nawet się nie krył z niczym, tylko prosił, żeby mu ktoś napisał na kogo ma głosować. Gdzie tu odpowiedzialność? Ja tłumaczyłem przed G2, że remis jest złym pomysłem, tłumaczyłem wczoraj, że trzeba głosować na Kmicica.
|
|
|
Post by Shepard on May 16, 2020 15:57:09 GMT 1
I mówi to typ, który bezmyślnie doprowadził do dwóch, brawo piękny chłopcze, jeszcze trochę i zaczniesz myśleć nad głosami, które wysyłasz Lol, nie doprowadziłem do żadnych remisów. Wczoraj chciałem linczować Bobo, a kilka dni temu, gdy Wy rozważaliście remis Kukuczka-Marlowe, znałem już dwóch mafiozów xD mafiacorner.boards.net/post/9198/threadPisanie o remisach to był trolling (info dla Bękarta) Pisałem o Sznudzianie.
|
|
|
Post by Kmicic on May 16, 2020 15:57:52 GMT 1
Łatwo karac ludzi, którzy glosują na koncu i biorą odpowiedzialnosc? Co nie ;p Przecież on za nic nie wziął odpowiedzialności, wręcz przeciwnie. G2 to typowo pójście za tym, co krzykacze wołali, wczorajszy lincz to już nawet się nie krył z niczym, tylko prosił, żeby mu ktoś napisał na kogo ma głosować. Gdzie tu odpowiedzialność? Ja tłumaczyłem przed G2, że remis jest złym pomysłem, tłumaczyłem wczoraj, że trzeba głosować na Kmicica. Ale nie na Bobo ani Mariana, nie? W momencie ujawnienia deta miałeś tylko dwie możliwości, albo mu uwierzyć albo nie - odwlekanie tego o dzień nie miało sensu. Postanowiłeś postąpić nielogicznie, teraz za to płacisz.
|
|
|
Post by Shepard on May 16, 2020 16:00:14 GMT 1
no to wtedy pewnie Sznudzian. A jak nie Snudzian, to ja? ;p Nie wiem, co ty próbujesz w ten sposób udowodnić? No tak, jak szukamy ostatniego mafiozo i nie jest nim ten, kogo podejrzewałem, to kieruję się na następnego podejrzanego, to jest tak oczywiste, że aż się dziwię, że muszę to komuś tłumaczyć.
|
|
|
Post by Shepard on May 16, 2020 16:03:05 GMT 1
Przecież on za nic nie wziął odpowiedzialności, wręcz przeciwnie. G2 to typowo pójście za tym, co krzykacze wołali, wczorajszy lincz to już nawet się nie krył z niczym, tylko prosił, żeby mu ktoś napisał na kogo ma głosować. Gdzie tu odpowiedzialność? Ja tłumaczyłem przed G2, że remis jest złym pomysłem, tłumaczyłem wczoraj, że trzeba głosować na Kmicica. Ale nie na Bobo ani Mariana, nie? W momencie ujawnienia deta miałeś tylko dwie możliwości, albo mu uwierzyć albo nie - odwlekanie tego o dzień nie miało sensu. Postanowiłeś postąpić nielogicznie, teraz za to płacisz. Przecież to, że uwierzyłem czy nie uwierzyłem detowi nie ma żadnego znaczenia, OCZYWIŚCIE, że się to odwleka.
|
|
|
Post by Edward Durda on May 16, 2020 16:03:46 GMT 1
Jaki był sens odwlekania przy dilerze i tym, że następnego dnia nic więcej byśmy nie wiedzieli?
|
|
Sznudzian
MVP
To ja tu zadaję pytania i przenoszę ciężary
|
Rozgrywka
May 16, 2020 16:03:51 GMT 1
via mobile
Post by Sznudzian on May 16, 2020 16:03:51 GMT 1
Jakie kurwa krzykacze, krzykacze to szły za mną jak linczowalem Mariana solo
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 16, 2020 16:04:32 GMT 1
Shepard, czemu powołujesz się na to, co napisał Pikachu, którego jebiesz przez całą grę i który to post był?
|
|