|
Post by Konsultant Play on May 17, 2020 10:31:28 GMT 1
takie epitety od Osieckiej to miód na moje serce xd
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 17, 2020 10:33:04 GMT 1
Shepard - raczej winny
Sznudzian - podejrzana mafia Bękart - podejrzana mafia/OC Konsultant - podejrzana mafia, pewny debil
Kmicic - raczej czysty, mafia nie nawalałaby w OC, chociaż jeśli Shepard jakimś cudem okaże się niewinny, to musi dołączyć do grona podejrzanych Modric - raczej czysty, bo kto by mu dał OC? A nawet jeśli, liczy się posiadanie piłki, więc zwycięstwo jest miasta Zielonka - raczej czysty, bo to najprawdopodobniej jego sprawdzenie niewinny Licz dostał pierwszego dnia
Osiecka - niewinna
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 17, 2020 10:33:08 GMT 1
dalej, czekam na wpisy, że mafiozo Konsultant broni współmafiozę OCka xd co w sumie byłoby całkiem spoko oskarżeniem, ale nie można wytknąć braku rigczu w moim toku myślenia. ale z kolei jakbym był w tej mafii to właśnie pogrążyłbym jego los xd a teraz już w ogóle poczwórnie odwracam mindset
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 17, 2020 10:35:56 GMT 1
ale Zielonka to zbyt dobry gracz, by wykluczać jego OCkowanie xd nie wiem, czy bękart jest na tyle dobry, by mógł go dostać, bo go nie kojarzę z innych gier. fajnie jakby przypomniał kim grał, kiedy odwalił taką chujnię w mafii, może akurat grałem w tej edycji
|
|
Sznudzian
MVP
To ja tu zadaję pytania i przenoszę ciężary
|
Post by Sznudzian on May 17, 2020 10:36:43 GMT 1
dodatkowo dzisiaj wypada taki sądny dzień, a od 4 mordów padają sami wrogowie Sheparda, a przyjaciele Sznudziana.
Kurwa może faktycznie Modrić jest tym OCkiem i mafia nie musi grać pod niego więc gra pod Sheparda
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 17, 2020 10:37:34 GMT 1
choć prawda jest taka, że ciężko mi uwierzyć, żeby Zielonka w tak krótkim czasie aż tak się poprawił, bo jako Specjalista był bardzo słaby, a raczej forma w mafii nie poprawia się drastycznie niemal z dnia na dzień, to proces stopniowy.
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 17, 2020 10:39:15 GMT 1
prawdopodobniejsze jest zagrać dobrą mafijną edycję, a później dramatycznie słabą, a nie na odwrót xd
|
|
|
Post by Szyfrant Stefan Zielonka on May 17, 2020 10:40:25 GMT 1
Kmicic może byc mafioza. Licz wcale nie dostal na niego sprawdzenia, a to ja blednie zalozylem, ze Charls nie walilby w swojego. Spojrzcie wlasnie, ze z Charlsa gry wynika, ze wlasnie walilbym we swojego. Wczesniej popelnilem blad nie biorac tego pod uwage.
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 17, 2020 10:42:45 GMT 1
Kukuczka też walił w Kmicica, podobnie Shepard.
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 17, 2020 10:46:36 GMT 1
Szyfrant, Sznudzian, bękart, Konsultant, Osiecka, Modric, Kmicic, Shepard
Modric, Szyfrant i bękart sprawdzeni jako niewinni
pozostają Sznudzian, Konsultant, Osiecka, Kmicic, Shepard
Osiecka niewinny debil, który ma mnie za debila
Kmicic i Shepard nie moga być razem w mafii
najrozsądniejsze byłoby zlinczowanie dziś kogoś z grona Konsultant, Sznudzian, Kmicic/Shepard
piszę o sobie w trzeciej osobie, żeby reszcie ułatwić rozczytanie tego xd ja jestem niewinny i gram sto razy niewinniej od Sznudziana. Kmicic i Shepard to max jedna mafia i nie chcę rzucać monetą, gdy jestem przekonany do Sznudziana.
|
|
|
Post by Szyfrant Stefan Zielonka on May 17, 2020 10:47:47 GMT 1
Ja dzisiaj malo będę siedział przy grze, ale chcę złapac jak Snudzian bedzie online, aby zadac mu szybkie pytanie, na ktore szybko odpowie
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 17, 2020 10:48:21 GMT 1
może przestań pisać "ć" xD
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 17, 2020 10:48:31 GMT 1
No niemożliwe, że nawet taki debil jak Konsultant grałby tak debilnie, gdyby był w mieście.
|
|
Sznudzian
MVP
To ja tu zadaję pytania i przenoszę ciężary
|
Post by Sznudzian on May 17, 2020 10:50:10 GMT 1
najlepszą szanse na to masz teraz szyfrant
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 17, 2020 10:51:09 GMT 1
No niemożliwe, że nawet taki debil jak Konsultant grałby tak debilnie, gdyby był w mieście. od iluś dni staram się grać najbardziej rigczowsko jak umiem, a ta mnie oskarża, że jestem w mafii, bo nie mogę być aż tak debilnym miastowym xd IKS DE
|
|
|
Post by Szyfrant Stefan Zielonka on May 17, 2020 10:51:22 GMT 1
może przestań pisać "ć" xD nie mogę sie przyzwyczaic, ze na lapku pracowniczym mi takie akcje odpierdala z c z kreska, a na normalnym juz nie ;p
|
|
|
Post by Szyfrant Stefan Zielonka on May 17, 2020 10:52:57 GMT 1
najlepszą szanse na to masz teraz szyfrant Przeslij mi swoje glosy do mistrza gry z poprzednich edycji gdy grales jako zwyciezca smierci i Siercoki. Wrzuc to tutaj jako screeny
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 17, 2020 10:53:34 GMT 1
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 17, 2020 10:53:50 GMT 1
to w ogole nie pisz polskich znakow jak ja xd tylko na potrzeby mafii to robilem, zeby sie nie zdradzac z tozsamoscia, choc i tak sie wlasciwie z tym wcale nie krylem xD chyba z samego przyzwyczajenia to dalej ciagnalem
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 17, 2020 10:54:03 GMT 1
Pewnie zapomniał hasła
|
|