|
Post by Konsultant Play on May 17, 2020 11:09:21 GMT 1
No rzeczywiście legitny Cozmo, który wie za co w poprzedniej edycji oskarżany był Trump. Sznudzian ma mnie za Cozmo, Durda raczej też miał, Szyfrant mnie za niego ma. w większości się znamy jak łyse konie i dla nas takie rzeczy są oczywiste. dlatego też jest jest dopisek w regulaminie o zakazie używania tożsamości do czwartego dnia, bo jak się pozna takową odnośnie gracza, którego styl gry ma się obcykany to dużo łatwiej oszacować, czy gra bardziej mafijnie, czy miastowo. najskrajnieszym przypadkiem jest Shiffrin. a to, że nie grałem, bo w pewnym momencie nałożyło się na mnie wiele różnych czynników, które spowodowały, że poczułem wypalenie i sądziłem, że utratę radości z gry nie musiało oznaczać, że choćby z ciekawości nie przeglądam kolejnej edycji.
|
|
Sznudzian
MVP
To ja tu zadaję pytania i przenoszę ciężary
|
Post by Sznudzian on May 17, 2020 11:09:32 GMT 1
broniło mnei czterech ostatnio zamordowanych właśnie po to żeby w najważniejszym momencie dało rade mnie odjebać i mieli na to dużo lepsze argumenty niż Kacperek gra bardziej mafijnie niż zwykle
|
|
Sznudzian
MVP
|
Post by Sznudzian on May 17, 2020 11:09:58 GMT 1
no spróbuje farciarz, ale tu poczekaj dłużej
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 17, 2020 11:10:00 GMT 1
A, Konsultant przecież może być Cozmo
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 17, 2020 11:11:17 GMT 1
i taki Kacperek gra dużo mafijniej niż zwykle, co go pogrąża. Jestem przeciwny tej opinii rozwiń tę myśl
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 17, 2020 11:12:16 GMT 1
Cozmo to był swój chłop, a Konsultant jest wkurwiający No rzeczywiście przyznanie, że możesz być Cozmo
|
|
|
Post by Szyfrant Stefan Zielonka on May 17, 2020 11:12:56 GMT 1
A, Konsultant przecież może być Cozmo Cozmo popełnil publiczne samobojstwo xD i nie bedzie juz wiecej gral ;p
|
|
|
Post by Szyfrant Stefan Zielonka on May 17, 2020 11:13:58 GMT 1
Jestem przeciwny tej opinii rozwiń tę myśl Pozniej, jeszcze nie zebralem wszystkiego w calosc.
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 17, 2020 11:14:31 GMT 1
zresztą jak niemal każdy mnie ma za wkurwiającego debila to muszę być albo Cozmo, albo Łuczykiem, no ale doskonale widać, że jednak tym pierwszym. jako Chorągiewka byłem jeszcze bardziej wkurwiający i zostałem wyrzucony dyscyplinarnie plus za rzekome łamanie regulaminu, czego nie zrobiłem xd ale przynajmniej rozpykałem tam w testamencie całą mafię poza tomusiem
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 17, 2020 11:15:39 GMT 1
Cozmo to był swój chłop, a Konsultant jest wkurwiający No rzeczywiście przyznanie, że możesz być Cozmo egze jest już stary, za dużo pije i ma luki w pamięci, w oczach niemal wszystkich jestem wkurwiającym pajacem, na co sobie w pełni zapracowałem.
|
|
Sznudzian
MVP
|
Post by Sznudzian on May 17, 2020 11:15:58 GMT 1
edycja Kurskim i Komisarzem rybą padłem w 1 linczu , edycja wielkim Ryszardem Rynkowskim
łącznie 3 performensy 100 lat temu na kurwa 20 zagranych
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 17, 2020 11:18:53 GMT 1
No rzeczywiście przyznanie, że możesz być Cozmo egze jest już stary, za dużo pije i ma luki w pamięci, w oczach niemal wszystkich jestem wkurwiającym pajacem, na co sobie w pełni zapracowałem. takimi edycjami jak ta, nie wiem, czy uda mi sie kiedykolwiek wrócić do czasów świetności i kreacji typu Oficer Crabtree, czy Lord Bendtner.
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 17, 2020 11:19:12 GMT 1
Ktoś tu na pewno za duże pije, ale nie jest to Egze
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 17, 2020 11:20:14 GMT 1
fajnie jakbyś kiedyś zdjęła z oczu te klapki, Osiecka. just sayin'
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 17, 2020 11:22:21 GMT 1
wspaniałe jest to jak Sznudzian teraz szuka wszelkich niezgodnych z regulaminem dowodów swej niewinności, podczas gdy Marian robiąc zwykłą analizę swojej gry w celu ukazania tego był dla niego pewnym winnym xd
|
|
|
Post by Szyfrant Stefan Zielonka on May 17, 2020 11:23:37 GMT 1
Konsultant, Ty czasem naprawdę moglbys zamknac morde na jakies 5 lat.
|
|
Sznudzian
MVP
|
Post by Sznudzian on May 17, 2020 11:26:42 GMT 1
jak można będąc w mieście, miejąc jakieś 5% skuteczności w danej edycji mieć przekonanie o swojej nieomylności?
nie będę Cię wyzywał od ćpunów bo nie rzucam tego kamienia, Ty sie po prostu kurwa zastanów
|
|
Sznudzian
MVP
|
Post by Sznudzian on May 17, 2020 11:27:00 GMT 1
xD miejąc
aż nie będę edytował
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 17, 2020 11:27:08 GMT 1
to fajnie, a w momentach takich jak ten OC Szyfrant znów jak najbardziej się mi dodaje.
mogę nie pisać nic do czasu aż dokładnie mi wyjaśnisz, dlaczego Sznudzian jest niewinny. proszę bardzo, znów daję reszcie wolną rękę.
|
|
|
Post by Shepard on May 17, 2020 13:05:52 GMT 1
Argumenty Sznudziana na moją winę: >Noooo gratuluję analizy Kmicić! Widać, że doświadczony miastowy! >Szarlej to zawsze król merytoryczności, a teraz nie >Mordują moich przyjaciół i wrogów Sheparda
W dwójce Kmicić/Sznudzian jest co najmniej jedna mafia, pewnie dwie. Daję minimalne (ale takie naprawdę mikroskopijne) szanse, że Kmicić może być jednak niewinny, no bo kurwa nie jestem w mafii i nie mam pewności, dlatego proponowałem odjebanie go już kilka głosowań temu, ale wy woleliście ustawiać remisy. Ale jak mówiłem, szanse na to są minimalne, to jak się pięknie wymienili pozycjami z Leclerciem to nie przypadek.
Tak że moja lista od najbardziej podejrzanych do najmniej podejrzanych to coś takiego: Kmicic, Sznudzian, Szóstybękart/Szyfrant, Osiecka, Konsultant, Luka Modric.
Sprawdzenie Szóstego i Szyfranta nie ma specjalnie znaczenia, obaj mogli dostać OCka, natomiast zakładam, że ktoś taki jak Modrić już tego OCka nie dostał - ale jeśli dostał i jakimś cudem Modric jest ostatnim mafiozo, to chuj w dupę mafii.
Cheers
|
|