Sznudzian
MVP
To ja tu zadaję pytania i przenoszę ciężary
|
Post by Sznudzian on May 17, 2020 13:18:16 GMT 1
wskazałeś w ogóle powody mafijności Kmicica, czy po prostu boisz się zejść z celów które przyjąłeś wcześniej?
|
|
|
Post by Shepard on May 17, 2020 13:37:00 GMT 1
Mogę napisać jakąś pseudo analizę, gdzie wyciągnę losowe posty, wskażę je i powiem, że to mafijne, ale jaka w tym zabawa? ¯\_(ツ)_/¯
Ty się lepiej zajmij szukaniem mafii Sznudzian zamiast próbować być cheeky w rozmowie z gościem, który pada dziś w linczu
|
|
|
Rozgrywka
May 17, 2020 13:42:15 GMT 1
via mobile
Post by szostybekart on May 17, 2020 13:42:15 GMT 1
Zabawne że identycznego argumentu użył w stosunku do mnie ostatnio Bobo XD
|
|
|
Post by Shepard on May 17, 2020 13:52:04 GMT 1
Zacytuj, bo nie znalazłem
|
|
|
Post by Shepard on May 17, 2020 14:14:28 GMT 1
Meh, znalazłem jednak. Sytuacja inna, ty wtedy się pytałeś o psa i park, a on był "podejrzany przez pół miasta", ja dzisiaj lecę w linczu
|
|
|
Post by Szyfrant Stefan Zielonka on May 17, 2020 15:13:31 GMT 1
Mi się wydaje, że Shepard nie będzie w mafii, ponieważ jezeli byśmy zamiast linczowac Bobo zlinczowali Sheparda i dostalibyśmy, że winny, to byśmy pozniej tez linczowali Bobo. Chodzi mi o ta sytuację: dobra kurwa, skoro i tak z pizdy chcecie mnie odpalić, to pozwolę odjebać wam przynajmniej jednego mafiozę wcześniej JESTEM DETEMw kolejności sprawdzeń: Akwarelista niewinny marian winny shepard niewinny osiecka niewinna dziękuję dobranoc
|
|
|
Post by Szyfrant Stefan Zielonka on May 17, 2020 15:14:31 GMT 1
Ja jestem coraz bardziej zdania, ze to Kmicic jest w mafii. Nic w jego grze nie przekonuje mnie za brakiem jego winy
|
|
|
Post by Kmicic on May 17, 2020 15:24:59 GMT 1
Mi się wydaje, że Shepard nie będzie w mafii, ponieważ jezeli byśmy zamiast linczowac Bobo zlinczowali Sheparda i dostalibyśmy, że winny, to byśmy pozniej tez linczowali Bobo. Chodzi mi o ta sytuację: dobra kurwa, skoro i tak z pizdy chcecie mnie odpalić, to pozwolę odjebać wam przynajmniej jednego mafiozę wcześniej JESTEM DETEMw kolejności sprawdzeń: Akwarelista niewinny marian winny shepard niewinny osiecka niewinna dziękuję dobranoc Przecież to jest tak nielogiczny wniosek, że nawet nie wiec co napisać. W jakim świecie Shepard poleciałby PRZED dj bobo? To jest tak absurdalny argument, że jestem bez słów w tym momencie.
|
|
|
Post by Shepard on May 17, 2020 15:25:29 GMT 1
O, przylazł xD
|
|
|
Post by Kmicic on May 17, 2020 15:26:50 GMT 1
No, jestem.
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 17, 2020 15:27:42 GMT 1
Zgadzam się z Kmicicem, jakim cudem mafia w ogóle miałaby zakładać, że zamiast Bobo leci Shepard?
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 17, 2020 15:28:58 GMT 1
Przecież znacznie większe szanse były na to, że poleci Marian. Brak jego winy również przekreśliłby Bobo jako prawdziwego deta.
|
|
|
Post by Kmicic on May 17, 2020 15:30:49 GMT 1
Brak mordu na Bobie też by go w końcu pogrążył. 0% szans, że w międzyczasie jakimś cudem zlinczowalibyśmy Sheparda, zwłaszcza że - hipotetycznie - póki co Bobo żyje i jego sprawdzenie jest w grze jako Shepard niewinny.
|
|
|
Post by Shepard on May 17, 2020 15:32:51 GMT 1
Przecież mogłem być OCkiem, moje wejście było zajebiste, Kmicić gubi się w zeznaniach
|
|
|
Post by Kmicic on May 17, 2020 15:33:43 GMT 1
Przecież mogłem być OCkiem, moje wejście było zajebiste, Kmicić gubi się w zeznaniach xD
|
|
|
Post by Kmicic on May 17, 2020 15:34:44 GMT 1
Już nawet nie chce mi się pisać jak debilne byłoby szukanie wtedy OCka wśród teoretycznie sprawdzonych - nawet jeśli jakimś cudem uwierzylibyśmy że Bobo jest detem.
|
|
|
Post by Shepard on May 17, 2020 15:37:25 GMT 1
Przecież tu nie chodzi o szukanie OCka wśród sprawdzonych przez podstawionego deta, tylko o kontynuowanie linczowania swoich podejrzanych, pomijając przy tym Bobo i Mariana xD
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 17, 2020 15:38:05 GMT 1
Bękart, zamierzasz grać na miarę swojego potencjału czy wciąż pisać takie pierdy jak ostatni post?
|
|
|
Post by Szyfrant Stefan Zielonka on May 17, 2020 15:38:09 GMT 1
Mi się wydaje, że Shepard nie będzie w mafii, ponieważ jezeli byśmy zamiast linczowac Bobo zlinczowali Sheparda i dostalibyśmy, że winny, to byśmy pozniej tez linczowali Bobo. Chodzi mi o ta sytuację: Przecież to jest tak nielogiczny wniosek, że nawet nie wiec co napisać. W jakim świecie Shepard poleciałby PRZED dj bobo? To jest tak absurdalny argument, że jestem bez słów w tym momencie. W takim w którym trzymalibyśmy żywego nieskontrowanego detektywa, bo i tak jest niegroźny. Ale nie to jest gwodziem do Twoje winy, a to: Jeden post jest z godziny 19:10 a drugi z 20:58 mafiacorner.boards.net/thread/62/rozgrywka?page=53&scrollTo=7827mafiacorner.boards.net/thread/59/osowanie-lincz-1?page=3&scrollTo=8087Przez całe dwie godziny się nie odzywasz i nagle 2 minuty przed koncem zmieniasz glos na Kandydata. Totalnie zgadzam się, że ten glos o niczym w zlinczowaniu Kandydata nie przeświadczał, dlatego jeszcze bardziej zastanawia mnie dlaczego w ogóle go zmieniłeś? Równie dobrze mogłeś zostawić głos na Redziku.Moim zdaniem, na podforum mafii po prostu zjebaliście i nie potrafiliście się dogadać i po prostu zagłosowałeś na Kandytata, aby chronić Kukuczkę.
|
|
|
Post by Szyfrant Stefan Zielonka on May 17, 2020 15:39:22 GMT 1
Idę pograc w karty, zostawiam Wam z ta mysla i licze, ze zajebiemy dzis mafię Kmicia, bo naczej trafi mnie kurwica.
|
|