|
Post by Agnieszka Osiecka on May 17, 2020 15:40:18 GMT 1
Czy tu się dzieje? Przecież jeśli mielibyśmy uwierzyć Bobo, że jest prawdziwym detektywem, to jedyną opcją jest linczowanie Mariana. Jak można w ogóle rozważać cokolwiek innego? Zielonka, mam nadzieję, że to prowo, bo Shepard po raz kolejny udowadnia, że nie myśli, zapewne celowo.
|
|
|
Post by Szyfrant Stefan Zielonka on May 17, 2020 15:41:11 GMT 1
Czy tu się dzieje? Przecież jeśli mielibyśmy uwierzyć Bobo, że jest prawdziwym detektywem, to jedyną opcją jest linczowanie Mariana. Jak można w ogóle rozważać cokolwiek innego? Zielonka, mam nadzieję, że to prowo, bo Shepard po raz kolejny udowadnia, że nie myśli, zapewne celowo. Juz kiedys tak sie robilo, ze nie bilo sie deta, ale osobe sprawdzona przez niego. Takze nie jest to co pisze az takim sci-fi
|
|
|
Post by Szyfrant Stefan Zielonka on May 17, 2020 15:42:07 GMT 1
Czy tu się dzieje? Przecież jeśli mielibyśmy uwierzyć Bobo, że jest prawdziwym detektywem, to jedyną opcją jest linczowanie Mariana. Jak można w ogóle rozważać cokolwiek innego? Zielonka, mam nadzieję, że to prowo, bo Shepard po raz kolejny udowadnia, że nie myśli, zapewne celowo. Spojrz jaki wklad wnosil Marian a jaki Shepard to jest przepasc.
|
|
|
Post by Kmicic on May 17, 2020 15:49:49 GMT 1
Przecież to jest tak nielogiczny wniosek, że nawet nie wiec co napisać. W jakim świecie Shepard poleciałby PRZED dj bobo? To jest tak absurdalny argument, że jestem bez słów w tym momencie. W takim w którym trzymalibyśmy żywego nieskontrowanego detektywa, bo i tak jest niegroźny. Ale nie to jest gwodziem do Twoje winy, a to: Jeden post jest z godziny 19:10 a drugi z 20:58 mafiacorner.boards.net/thread/62/rozgrywka?page=53&scrollTo=7827mafiacorner.boards.net/thread/59/osowanie-lincz-1?page=3&scrollTo=8087Przez całe dwie godziny się nie odzywasz i nagle 2 minuty przed koncem zmieniasz glos na Kandydata. Totalnie zgadzam się, że ten glos o niczym w zlinczowaniu Kandydata nie przeświadczał, dlatego jeszcze bardziej zastanawia mnie dlaczego w ogóle go zmieniłeś? Równie dobrze mogłeś zostawić głos na Redziku.Moim zdaniem, na podforum mafii po prostu zjebaliście i nie potrafiliście się dogadać i po prostu zagłosowałeś na Kandytata, aby chronić Kukuczkę. Czyli jedyne co mnie pogrąża to zmiana głosu w pierwszym licznu, kiedy to samo zrobiło większośćgraczy? I to w takim momencie, że nikogo nie obchodziło i nie miało to znaczenia? I to z Redzika na Kandydata? Dwóch niewinnych, o czym teoretycznie jako mafia powinienem wiedzieć? Kiedy już nie trzeba było chronić nikogo z mafii? I to jest właśnie ten najbardziej pogrążający mnie argument?
Jesteśmy pewni co do tego, że Zielonka jest pierwszym sprawdzeniem jakie dostał Licz? Bo to co teraz wypisuje to absurd za absurdem.
Przecież srawa powinna być prosta - ja albo Shepard, wina jednego uniewinnia drugiego. Wszystkie zanki na niebie i ziemi wskazują że w mafii jest Shepard, pogrążają go też opinie graczy którzy wcześniej odpadli, nawet ewentualne wskazanie detektywa.
A Zielonka w tym właśnie momencie stwierdza, że chuj jednak Kmicic bo w pierwszym głosowaniu zmienił głos.
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 17, 2020 15:53:18 GMT 1
Kmicic nie jest w mafii, jako jedyny tutaj zachowuje zdrowy rozsądek i nie odpierdala logicznego kryminału.
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 17, 2020 15:53:42 GMT 1
Najbardziej nielogicznie grają Konsultant i Shepard. To jest w mojej ocenie mafia.
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 17, 2020 15:57:25 GMT 1
W ogóle jak Shepard okaże się jednak OC, to wygraliśmy grę, bo w gronie podejrzanych będą tylko Sznudzian i Konsultant.
|
|
|
Post by Szyfrant Stefan Zielonka on May 17, 2020 16:11:33 GMT 1
Kmicic nie jest w mafii, jako jedyny tutaj zachowuje zdrowy rozsądek i nie odpierdala logicznego kryminału. Ale to jedno nie oznacza drugie, szczególnie w tej grze
|
|
|
Post by Szyfrant Stefan Zielonka on May 17, 2020 16:15:05 GMT 1
W takim w którym trzymalibyśmy żywego nieskontrowanego detektywa, bo i tak jest niegroźny. Ale nie to jest gwodziem do Twoje winy, a to: Jeden post jest z godziny 19:10 a drugi z 20:58 mafiacorner.boards.net/thread/62/rozgrywka?page=53&scrollTo=7827mafiacorner.boards.net/thread/59/osowanie-lincz-1?page=3&scrollTo=8087Przez całe dwie godziny się nie odzywasz i nagle 2 minuty przed koncem zmieniasz glos na Kandydata. Totalnie zgadzam się, że ten glos o niczym w zlinczowaniu Kandydata nie przeświadczał, dlatego jeszcze bardziej zastanawia mnie dlaczego w ogóle go zmieniłeś? Równie dobrze mogłeś zostawić głos na Redziku.Moim zdaniem, na podforum mafii po prostu zjebaliście i nie potrafiliście się dogadać i po prostu zagłosowałeś na Kandytata, aby chronić Kukuczkę. Czyli jedyne co mnie pogrąża to zmiana głosu w pierwszym licznu, kiedy to samo zrobiło większośćgraczy? I to w takim momencie, że nikogo nie obchodziło i nie miało to znaczenia? I to z Redzika na Kandydata? Dwóch niewinnych, o czym teoretycznie jako mafia powinienem wiedzieć? Kiedy już nie trzeba było chronić nikogo z mafii? I to jest właśnie ten najbardziej pogrążający mnie argument?
Jesteśmy pewni co do tego, że Zielonka jest pierwszym sprawdzeniem jakie dostał Licz? Bo to co teraz wypisuje to absurd za absurdem.
Przecież srawa powinna być prosta - ja albo Shepard, wina jednego uniewinnia drugiego. Wszystkie zanki na niebie i ziemi wskazują że w mafii jest Shepard, pogrążają go też opinie graczy którzy wcześniej odpadli, nawet ewentualne wskazanie detektywa.
A Zielonka w tym właśnie momencie stwierdza, że chuj jednak Kmicic bo w pierwszym głosowaniu zmienił głos.
Dokladnie, to Cię pogrożą. Czego tu kurwa pajacu z mafii nie rozumiesz? Tylko Ty i Shepard nie byliscie wtedy aktywni na mieście. Shepard też się nie odzywał i nagle oddał glos, ale on ten głos oddać musiał bo inaczej dostałby punkty karne, a Ty chuj wie po co zmieniałeś ten głos? Może bym mógł to zrozumieć jakbyś brął udział wtedy w dyskusjach, ale Ciebie kurwa nie było na mieście. Obijałaś się DJ Bobo na podforum czy jaki chuj? A nawet jak jesteś w mieście, to jesteś chorągiewką, którą gardzę.
|
|
Sznudzian
MVP
To ja tu zadaję pytania i przenoszę ciężary
|
Rozgrywka
May 17, 2020 16:17:59 GMT 1
via mobile
Post by Sznudzian on May 17, 2020 16:17:59 GMT 1
Kmicic w mafii albo dołączyłby do oskarżeń w moim kierunku, albo pozwolił im żyć swoim życiem. On tymczasem napisał analizę uniewinniającą mnie.
Daje tej opcji bardzo małe prawdopodobieństwo i na pewno tak dzisiaj nie zagłosuje
|
|
|
Post by Szyfrant Stefan Zielonka on May 17, 2020 16:21:26 GMT 1
Czyli jednak jesteście razem w mafii? Czy należy szukac mafii gdzies indziej? Gdzie?
|
|
|
Post by Szyfrant Stefan Zielonka on May 17, 2020 16:22:43 GMT 1
Kmicic w mafii albo dołączyłby do oskarżeń w moim kierunku, albo pozwolił im żyć swoim życiem. On tymczasem napisał analizę uniewinniającą mnie. Daje tej opcji bardzo małe prawdopodobieństwo i na pewno tak dzisiaj nie zagłosuje Tym postem sam sobie mówisz, ze Kmicic niewinny, wiec jestem w mafii z Shepardem
|
|
Sznudzian
MVP
|
Post by Sznudzian on May 17, 2020 16:24:04 GMT 1
facet prosze Cię, z szacunku nie zadawajmy sobie już tak głupich pytań
|
|
|
Post by Kmicic on May 17, 2020 16:24:33 GMT 1
Czyli jednak jesteście razem w mafii? Czy należy szukac mafii gdzies indziej? Gdzie? Kupić Ci lustro?
|
|
Sznudzian
MVP
|
Post by Sznudzian on May 17, 2020 16:24:48 GMT 1
co takiego napisał Shepard, że zacząłeś go uważać za niewinnego? to jest moim zdaniem lepsze pytanie
|
|
|
Post by Szyfrant Stefan Zielonka on May 17, 2020 16:25:25 GMT 1
facet prosze Cię, z szacunku nie zadawajmy sobie już tak głupich pytań xD W tej grze nie ma głupich pytań, głupie pytania są tylko przykrywką do badania reakcji ;p
|
|
|
Post by Szyfrant Stefan Zielonka on May 17, 2020 16:26:02 GMT 1
Czyli jednak jesteście razem w mafii? Czy należy szukac mafii gdzies indziej? Gdzie? Kupić Ci lustro?
Ja nie moge byc w mafii, jestem numerem zero ;p
|
|
|
Post by Szyfrant Stefan Zielonka on May 17, 2020 16:27:19 GMT 1
co takiego napisał Shepard, że zacząłeś go uważać za niewinnego? to jest moim zdaniem lepsze pytanie Nigdzie nie napisałem, że mam sheparda za winnego, a jedynie zaporoponowałem mu wspólny cel, ponieważ ostatnio ładnie sie broni.
|
|
Sznudzian
MVP
|
Post by Sznudzian on May 17, 2020 16:27:26 GMT 1
dzisiaj trzeba zlinczować Sheparda, a jak będziemy mieli stan 5:1 to każdy będzie szeregował resztę od najbardziej do najmniej winnych i w ten sposób prawdopodobnie nie jesteśmy w stanie przepierdolić tej gry. Ja tez wtedy w odpowiednim momencie bez zawahania położę sagan pod topór
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 17, 2020 16:27:37 GMT 1
W ogóle głosy Bękarta podczas całej rozgrywki:
g1 - Kukuczka g2 - Kukuczka g3 - Kukuczka g4 - Bobo g5 - Bobo g6 - Leclerc
Pasuje do OC.
|
|