Sznudzian
MVP
To ja tu zadaję pytania i przenoszę ciężary
|
Post by Sznudzian on May 17, 2020 16:28:02 GMT 1
miałem wrażenie, że podbijałeś moje zdanie odnośnie Sheparda, myle się?
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 17, 2020 16:28:15 GMT 1
Niemniej gość ma mnóstwo miastowych postów.
|
|
|
Post by Szyfrant Stefan Zielonka on May 17, 2020 16:29:01 GMT 1
To w sumie dobre, że ma takie zajebiste cele, a nawet się tym nie chwali.
|
|
|
Post by Szyfrant Stefan Zielonka on May 17, 2020 16:29:41 GMT 1
miałem wrażenie, że podbijałeś moje zdanie odnośnie Sheparda, myle się? w sensie? Pokaz o który post chodzi, bo ja lubie pisać skrótami.
|
|
Sznudzian
MVP
|
Post by Sznudzian on May 17, 2020 16:33:33 GMT 1
Shepard Kmicic niedawno i Pikachu wcześniej wytłumaczyli totalną mafijność jego głosowań i mimo, że byliśmy w tej kwestii do siebie przyrównywani, to uważam że robi totalne przeciwieństwo moich głosów - oddawał je w takich miejsach i momentach żeby pozostać niezauważony. Jakaś połowa postów napisana jest tak, żeby nikt na nią nie odpowiedział i ja byłem w ciężkim szoku widząc jak dużo tych postów naklepał - przeze mnie był traktowany cały czas jako jeden z glonów, a był na moim poziomie aktywności jak nie większym.
Nie chce powtarzać po innych argumentów, ale przytoczę jeden post Pikachu, który w obecnej sytuacji wyjątkowo mocno wskazuje na jego mafijność Sytuacja do której odnosił się Pikachu z glonami i leclerkiem miała miejsce w środę. Eklerek był wtedy dla mnie i pewnie was wszystkich mniej więcej tak samo anonimowy jak Modrić, Kmicic czy ten spiderman. Shepard,który na temat gry i winy graczy wniosków miał bardzo niewiele [głównie uniewinnienia, co znamienne] potrafił wtedy posegregować tych glonów. Zwróćmy uwagę jak je posegregował - chciał linczować Kmicica, wiedział że linczowanie spidermana jest debilne, a uniewinniał Modricia i EKLERKA.
Druga sprawa która mi się w nim nie podoba to jakaś elementarna progresja myślenia. Wcześniej już chyba o tym pisałem, ale mam wrażenie że gość atakuje ludzi których sobie na początku wyznaczył nie zwazając absolutnie na to w jaki sposób tamci grają i czy się uniewinnili. Przykładem był właśnie Pikachu, którego atakował od początku mimo, że był zieloną latarnią miasta, a potem Pikachu zaczął mu się dobierać do dupy więc leciała zwrotka. Ja nie widzę sensu tak głębokich starć z oczywistymi niewinnymi i myślę że większość z was tak samo.
Trzecia sprawa - mord na pikachu wczoraj. Wiadomo, że oczywisty niewinny, ale znalazłbym jeszcze w tym mieście takich paru, a Pikachu akurat był mega zafiksowany na temacie Sheparda.
Shepard jest najprawdopodobniej mafiozą-pomostem prowadzącym do ostatniego.
Dodatkowo znamy wszyscy tożsamość i Szarlej jest osobą, która raczej potrafi ładnie niewinnie grać i pomagać miastu czego tutaj gra antyteze. Ale to już bardziej podsumowanie niż argument.
Leclerc->Shepard-> final boss
Dokladnie, a final boss to ktos ze srodka tej stawki: LeclercShepard = KmicicBękart = Sznudzian = Zielonka = Konsultant - tu jest na pewno jedna mafia
Durda Modric, Osiecka Ale Bękart raczej nie OC, Snudzian lepiej niż Konsultant, a ja to ja Takze jeszcze poczekamy z jakimi rolami padną mafiozi
|
|
Sznudzian
MVP
|
Post by Sznudzian on May 17, 2020 16:34:10 GMT 1
jak zwrot dokładnie nie jest potwierdzeniem to kończylismy inne szkoły
a kończyliśmy te same
|
|
|
Post by Shepard on May 17, 2020 16:34:57 GMT 1
Osiecka, która dalej nie rozumie co się robi gdy ktoś się podaje za deta, chociaż tłumaczyłem z trzynaście razy (pewnie ma to za jakąś mafijną zagrywkę, gdzie używa się logiki i rozsądnego myślenia, żeby zwodzić miasto xD) mi mówi, że nie myślę.
|
|
Sznudzian
MVP
|
Post by Sznudzian on May 17, 2020 16:35:55 GMT 1
Osiecka przeplata geniusz z idiotyzmem, ale prawdopodobnie gra pierwszy raz w mieście więc ja nie wiem skąd on w ogóle może cokolwiek wiedzieć
|
|
|
Post by Szyfrant Stefan Zielonka on May 17, 2020 16:36:17 GMT 1
Aaa... to dalej jest rozbicie Shepard/Kmiic wiec nie ma tutaj potwierdzenia, że 100% shepard
|
|
|
Post by Szyfrant Stefan Zielonka on May 17, 2020 16:37:07 GMT 1
Dobra muszę się zastanowic i przemyslec alernatywe Konsultata w mafii. albo co gorsza Modrica
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 17, 2020 16:39:35 GMT 1
Jak się okaże, że Shepard OC, to ja nie mam wątpliwości, że Konsultant w mafii.
|
|
|
Post by Kmicic on May 17, 2020 16:39:57 GMT 1
Ja nie moge byc w mafii, jestem numerem zero ;p Niekoniecznie. Licz pierwszy raz wspomniał o Tobie drugiego dnia już po tym jak otrzymał drugie sprawdzenie, nie pierwsze. Problem w tym że wcześniej nie bronił za bardzo nikogo (trochę Konsultanta i Redzika ale nie jestem pewien czy to wynik sprawdzenia)
Zatem równie dobrze mogłeś być sprawdzeniem numer 2. A sprawdzenie numer 1 już nie żyło w momencie kiedy Licz pisał swojego posta, więc o nim nie wspomniał bo wymieniał tylko graczy żyjących.
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 17, 2020 16:40:50 GMT 1
Nie, Licz mógł mieć maksymalnie cztery sprawdzenia do 21:29 tamtego dnia. Piąte zdobył dopiero o 21:30 (o ile nie został zdilowany)
|
|
|
Post by Kmicic on May 17, 2020 16:42:56 GMT 1
Przeczytałaś jego posty? Kiedy zaczął bronić Modricia?
|
|
|
Post by Shepard on May 17, 2020 16:43:23 GMT 1
Numerem zero powinien być typ, który został wymieniony przez Licza na samym końcu listy, jako najbardziej niewinny, tak że faktycznie Szyfrant. Dobrze wiedzieć, kompletnie zapomniałem o sprawdzeniu z dnia 0
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 17, 2020 16:44:32 GMT 1
Przeczytałaś jego posty? Kiedy zaczął bronić Modricia? Modric to było trzecie lub czwarte sprawdzenie.
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 17, 2020 16:45:29 GMT 1
Numerem zero powinien być typ, który został wymieniony przez Licza na samym końcu listy, jako najbardziej niewinny, tak że faktycznie Szyfrant. Dobrze wiedzieć, kompletnie zapomniałem o sprawdzeniu z dnia 0 To było już dawno temu rozważane, widać, że nie czytasz postów xD
|
|
Sznudzian
MVP
|
Rozgrywka
May 17, 2020 16:48:09 GMT 1
via mobile
Post by Sznudzian on May 17, 2020 16:48:09 GMT 1
Ja myślę że on udaje
|
|
Sznudzian
MVP
|
Rozgrywka
May 17, 2020 16:48:25 GMT 1
via mobile
Post by Sznudzian on May 17, 2020 16:48:25 GMT 1
Ale to bardzo sprytne, doceniam
|
|
|
Post by Shepard on May 17, 2020 16:49:37 GMT 1
Oh no, przeoczyłem coś przy 228 stronach postów, czy to kolejny dowód na moją winę? xD
|
|