|
Post by Kmicic on May 17, 2020 16:53:25 GMT 1
Nie, Licz mógł mieć maksymalnie cztery sprawdzenia do 21:29 tamtego dnia. Piąte zdobył dopiero o 21:30 (o ile nie został zdilowany) !!!
Popełniliśmy błąd!
Detektyw miał 5 sprawdzeń przed śmiercią!
4 własne przy mordach plus jedno losowe w dniu 0.
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 17, 2020 16:55:10 GMT 1
SPRAWDZENIA DETEKTYWA:
SZYFRANT STEFAN ZIELONKA - NIEWINNY SZÓSTYBĘKART - NIEWINNY LUKA MODRIC - NIEWINNY
CHARLES LECLERC - WINNY
I NIEWIADOME SPRAWDZENIE Z WCZORAJ
EDWARD DURDA - NIEWINNY? SHEPARD - WINNY? BRAK SPRAWDZENIA - ZDILOWANIE
|
|
|
Post by Kmicic on May 17, 2020 16:59:46 GMT 1
Tak ale tutaj zakładasz, że nie podał swojego ostatniego sprawdzenia podczas kiedy do momentu napisania swojego ostatniego posta MIAŁ już 5 sprawdzeń i musiałby je podać, chyba że został zdilowany.
|
|
|
Post by Shepard on May 17, 2020 17:07:44 GMT 1
Pijany Kmicić nie czyta żadnych postów, a mnie oskarżają, bo mi umknął drobny fakt
|
|
|
Post by Shepard on May 17, 2020 17:09:05 GMT 1
A zresztą chuj, wytłumaczę: Była lista Licza, na której podawał od najbardziej winnych do najbardziej niewinnych. Usuwając cztery sprawdzenia, które są oczywiste i Dj Bobo, który był oczywistym mafiozo, do wyboru zostaję albo ja, z lewej strony (oczywiście niewinny, ale to się okaże dziś) albo Durda, z prawej strony, jako niewinny.
|
|
|
Post by Kmicic on May 17, 2020 17:10:49 GMT 1
A zresztą chuj, wytłumaczę: Była lista Licza, na której podawał od najbardziej winnych do najbardziej niewinnych. Usuwając cztery sprawdzenia, które są oczywiste i Dj Bobo, który był oczywistym mafiozo, do wyboru zostaję albo ja, z lewej strony (oczywiście niewinny, ale to się okaże dziś) albo Durda, z prawej strony, jako niewinny. Tylko zakładając że sprawdzenia Licza były JEDYNIE w aktualnie żyjących graczy. Jeśli nie wypisał martwych już zawodników których sprawdził ta matematyka przybiera inny wygląd, nie?
|
|
|
Post by Shepard on May 17, 2020 17:13:10 GMT 1
No czyli albo sprawdził mnie (czego albo nie zrobił albo ma mnie za OCka) albo sprawdził Durdę albo sprawdził kogoś, kto i tak jest martwy, więc nie ma to żadnego znaczenia.
!!!
POPEŁNILIŚMY BŁĄD
|
|
|
Post by Kmicic on May 17, 2020 17:14:50 GMT 1
No czyli albo sprawdził mnie (czego albo nie zrobił albo ma mnie za OCka) albo sprawdził Durdę albo sprawdził kogoś, kto i tak jest martwy, więc nie ma to żadnego znaczenia. !!! POPEŁNILIŚMY BŁĄD Ma znaczenie bo wtedy Szyfrant Zielonka nie musi koniecznie być sprawdzeniem numer 0.
|
|
|
Post by Shepard on May 17, 2020 17:19:12 GMT 1
I tak nie mamy stuprocentowej pewności, że Szyfrant jest numerem 0, równie dobrze Licz mógł się pierdolnąć w swojej liście albo zostawić gdzieś jakieś magiczne wskazówki, co do tego kto faktycznie był pierwszym sprawdzonym, a których jeszcze nie znaleźliśmy. Ustawił go na końcu listy gdy wiedział, że będzie nam potrzebna wiedza na temat tego, kto był niewinnym z dnia 0, więc należy zakładać, że to właśnie Szyfrant.
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 17, 2020 17:34:46 GMT 1
Szyfrant jest sprawdzeniem O, dlatego że Licz pierwszego dnia nie uniewinniał Bękarta. Sugerował nam nawet, że zamierza go sprawdzić, bo pisał coś w stylu "nie wykluczam, że jesteś z miasta, nie wykluczam, że jesteś w mafii". I potem, po 21:30, dodał Bękarta do swoich niewinnych.
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 17, 2020 17:40:26 GMT 1
|
|
|
Rozgrywka
May 17, 2020 18:12:34 GMT 1
via mobile
Post by szostybekart on May 17, 2020 18:12:34 GMT 1
Modrić, bardzo Cię proszę, najpierw posty, potem głosowanie bo fatalnie to wygląda.
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 17, 2020 18:13:26 GMT 1
Czemu śledzisz rozgrywkę i nic nie piszesz? Pora się obudzić i wziąć losy miasta w swoje ręce.
|
|
|
Rozgrywka
May 17, 2020 18:17:00 GMT 1
via mobile
Post by szostybekart on May 17, 2020 18:17:00 GMT 1
Miałem obiad i kolację u teściów, cały czas wchodzę z komórki - ciężko się przebić przy rodzinnym stole. Staram się reagować na coś, co wymaga natychmiastowej reakcji. Niemniej domyślam się że zginę dzisiaj lub jutro, więc tak, postaram się dać finałowy input już niedługo.
|
|
|
Post by Volverin on May 17, 2020 18:39:47 GMT 1
Aktualny stan głosowania:
Shepard [2] - szostybekart, Kmicic Luka Modric [1] - Szyfrant Stefan Zielonka Konsultant Play [1] - Agnieszka Osiecka Kmicic [1] - Shepard Szyfrant Stefan Zielonka [1] - Luka Modric
Nie zagłosowali: Sznudzian, Konsultant Play
|
|
|
Post by Szyfrant Stefan Zielonka on May 17, 2020 18:42:39 GMT 1
Volv, czy dzisiejsze wpisy Modrica gwarantuja mu nie dostanie punktów karnych?
|
|
|
Rozgrywka
May 17, 2020 18:45:46 GMT 1
via mobile
Post by Volverin on May 17, 2020 18:45:46 GMT 1
Dwa wpisy na temat rozgrywki między linczami i oddany głos gwarantują brak punktów karnych.
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 17, 2020 18:47:15 GMT 1
Jest gdzieś lista graczy z punktami karnymi i kiedy je dostali? Bo coś mi się wydaje, że była już podobna sytuacja z innym rozstrzygnięciem.
|
|
|
Post by Szyfrant Stefan Zielonka on May 17, 2020 18:51:06 GMT 1
Jeżeli Modrica będzie w mieście, to wnioskuję o usunięcie go z każdej następnej edycji.
Najpierw kłamie, a teraz glosuje na mnie.
Jebac go, ale to oznacza ze jako miasto musimy sie skupic i zaglosowac wspolnie na jeden cel.
Ja podaję jak to wygląda u mnie.
Modric i Szósty nie mogą być razem w mafii i obaj są oczyszczeni. Nie biorę pod uwagę głosowania na nich
Osiecka - najbardziej niewinna z gry
Konsultant - mam bardzo mieszane uczucia i w moim zdaniem jego gra wyglada gorzej niż gra Snudziana, ale wolałbym najpierw oddac glos w kogos z listy ponizej. Po za tym Konsultant mocno wskazuje na wine Sznudziana, ale czeka jeszcze na oddanie na niego glosu i jakos strasznie zamilkł
Sznudzian - gra naturalnie - sztucznie, ale Sierocki tez tak miał, to chyba taki jego styl, obciaza go gloswanie g1 i g4, ale jak widac to jest osoba niekonfliktowa i najwyrażniej zawsze oddaje glos na koniec.
Kmicic - Chroni sie tym, że zaglosowal na sam koniec w g1 i ze to nie jest argument na jego wine, ale to, że nie jest argument na jego winę, nie oznacza, ze jest to argument na jego miastowość... Mam go albo za neutralnego albo za mafijnego. Oczyścił Sznudziana, chociaz nie musiał tego robić
Shepard - Gra niby naturalnie, ale to tyle. Został wpisany na liste detektywa, ale może faktycznie nie ma to znaczenia.
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 17, 2020 18:55:31 GMT 1
Volv, pytam serio. Mógłbyś nam przedstawić, kto dostał punkty karne za brak aktywności i za jaki okres?
|
|