|
Post by Agnieszka Osiecka on May 12, 2020 13:37:20 GMT 1
Proszę o opis gry Shiffin kogoś, kto uważa, że jest niewinna. Ale prawdziwy opis, analiza, a nie "bo tak gra zawsze".
|
|
|
Rozgrywka
May 12, 2020 13:37:56 GMT 1
via mobile
Post by Austriacki Akwarelista on May 12, 2020 13:37:56 GMT 1
Szóstybekart - doczepił się mafijnie Shepparda. Ale jego podobnie jak Konsultanta odpuszczam, jest nowy i do obserwacji. Ech, tutaj chciałbym się zapytać, czy macie na tym piłkanoznaforum jakiś archetyp mafijności i niemafijności wyciągnięty prosto z Sevres? Nie robię z Ciebie mafiozy, ale to jest przesłanka, że możesz w niej być. Oczywiście to jest słaba przesłanka, ale nikt Ci rozprawki na temat mafijnosci pisać nie będzie w pierwszym dniu. I to nie znaczy, że się Ciebie uczepiam i będę szukać powodów, dla których jesteś w mafii. Zresztą już wiem, czemu tak napisałeś, na dodatek są mocni kandydaci do linczu, więc puszczam w niepamięć ten post, bo on jako argument ma jakąś wartość tylko na starcie. I nie zgrywaj i intelektualisty, bo jestem od Ciebie dużo mądrzejszy.
|
|
|
Post by Mikaela Shiffrin on May 12, 2020 13:38:19 GMT 1
Austriacki Akwarelista całą swoją energię poświęca tylko na to by jakoś mi dopiec i spróbować mnie wywalić w linczu. On i jego koledzy doskonale wiedzą jak w tej edycji każdy lincz jest cenny. Wszystkie moje wpisy wydają mu się mafijne. Klasyczny mafijny przypadek- znajdź sobie cel a potem dobieraj wygodne sobie argumenty. A kto Twoim zdaniem jest w mafii oprócz Akwarelisty i Osieckiej? Co sądzisz o mnie - mafia, jak twierdzi Konsultant, czy jednak niewinny? Co sądzisz o twórczości Bękarta? Jest świeżakiem, czy mu nie wierzysz? Bekart ciężko mi ocenić czy jest tym świeżakiem, więc nie będę tym się akurat zajmowała. Nie jest to moją mocną stronę. Ciebie bym na razie zaklasyfikował,że na razie nijaki jesteś, czyli na ten moment ani winny ani niewinny.
|
|
Sznudzian
MVP
To ja tu zadaję pytania i przenoszę ciężary
|
Post by Sznudzian on May 12, 2020 13:40:32 GMT 1
@schiffrin a weź Ty też uszereguj moją trójkę
|
|
|
Rozgrywka
May 12, 2020 13:40:43 GMT 1
via mobile
Post by Austriacki Akwarelista on May 12, 2020 13:40:43 GMT 1
Konsultant mnie mocno wkurzył, bo miałem około 12 do nadrobienia sporo stron, a sporo był jego shitpostingu. Ale to że mnie wkurzał nie znaczy, że nawołuję do linczu na nim z tego powodu, więc te przywalenie nie ma żadnego zwiazku z tym, czy jest w mafii, czy nie, a Ty to właśnie teraz zasugerowałaś. Boże... Kolejna osoba pisze,że Konsultant wkurza. Jak dla mnie to nie jest żaden argument. Łatwo jest się przywalić do takiej osoby. Nic takiego nie zasugerowałam właśnie, to ty przekręcasz wygodnie fakty w zamian nie dając nic od siebie. Wkurzał dzisiaj w nocy, ale w dzień zachowuje się rozsądnie. Raz tylko to napisałem, ale widzę, że grzejesz temat jak TVPiS rzekomych łapówek Grodzkiego, mimo że już nawet zapowiedzialem, że nie mam zamiaru dzisiaj głosować na Konsultanta.
|
|
Sznudzian
MVP
|
Post by Sznudzian on May 12, 2020 13:41:52 GMT 1
oprócz uszeregowania jeszcze parę słów na temat każdego byłoby wskazane
|
|
|
Post by Shepard on May 12, 2020 13:43:34 GMT 1
Did you say two years? I’ve been gone that long?
|
|
|
Rozgrywka
May 12, 2020 13:43:43 GMT 1
via mobile
Post by szostybekart on May 12, 2020 13:43:43 GMT 1
Ech, tutaj chciałbym się zapytać, czy macie na tym piłkanoznaforum jakiś archetyp mafijności i niemafijności wyciągnięty prosto z Sevres? Nie robię z Ciebie mafiozy, ale to jest przesłanka, że możesz w niej być. Oczywiście to jest słaba przesłanka, ale nikt Ci rozprawki na temat mafijnosci pisać nie będzie w pierwszym dniu. I to nie znaczy, że się Ciebie uczepiam i będę szukać powodów, dla których jesteś w mafii. Zresztą już wiem, czemu tak napisałeś, na dodatek są mocni kandydaci do linczu, więc puszczam w niepamięć ten post, bo on jako argument ma jakąś wartość tylko na starcie. I nie zgrywaj i intelektualisty, bo jestem od Ciebie dużo mądrzejszy. Rozumiem że ustosunkowałeś się do części dotyczącej - w Twoim mniemaniu bezpośrednio Ciebie - ale ogólny wydźwięk był taki, że stawianie tezy bez argumentów bądź z argumentami szytymi pod miarę na tym etapie jest działaniem destrukcyjnym. Rozumiem jednak na bazie wcześniejszej wypowiedzi Marlowe'a, że to mój błąd w przekazie. Zgadzasz się z Marlowe? Co o nim sądzisz? Narciarka niewinna?
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Post by Pikachu on May 12, 2020 13:44:16 GMT 1
Mikaela - Akwarelista to bardzo fajny konflikt na przyszłe dni, który da wymierne efekty (Tylko bym ich nie wykluczał, bo może być nawet dwóch mafiozów, ale nawet zero). Akwarelistę w konflikcie wspiera Agnieszka, a Mikaelę wspiera Bękart
Piszę dla siebie biednego pracującego Pikachu na przyszłość
PIKA
|
|
|
Rozgrywka
May 12, 2020 13:45:46 GMT 1
via mobile
Post by Austriacki Akwarelista on May 12, 2020 13:45:46 GMT 1
O Osieckiej już mi szkoda strzępić języka, bo jest cały czas zamknięta w swojej dwójce Kukuczka-Redzik dodając mnie, by stworzyć trio do odjebania i nawet nie próbuje gdzie indziej szukać, tylko jest zafiksowana na punkcie czegoś. Tak, wszyscy są zafiksowani na Tobie i wszyscy, którzy Cie oskarżają, są w mafii. Ja mam dwie mocne kandydatury, Kukuczka i Ty, więc to logiczne, że o nim prawie nie piszę, a o Tobie tak, bo co chwila puszczasz mafijne pierdy, jesteś miałka, Twoje argumenty są absurdalne. Poza tym, kogo wg Ciebie powinniśmy dzisiaj zlinczowac?
|
|
|
Post by Shepard on May 12, 2020 13:45:57 GMT 1
Jakiś Szyfrant Zielona Gąska mnie śledzi, wtf xD
|
|
|
Post by Mikaela Shiffrin on May 12, 2020 13:47:01 GMT 1
Sznudzian O Kuczuczce już wcześniej pisałam,że niewinny. O Marlowie też napisałam wcześniej,że na razie ani niewinny ani winny. O samym Redziku ciężko mi się wypowiedzieć, gdyż poza małą sprzeczką z Osiecką z innej działalności go praktycznie nie kojarzę.
|
|
|
Post by Kmicic on May 12, 2020 13:47:30 GMT 1
Ja bym zagłosował na Doktora Redzika. Ewidentnie czyta rozgrywkę, jest na bieżąco, zmienia swoje głosy a w temacie brakuje jakiegoś wkładu ze strony Doktorka.
|
|
Sznudzian
MVP
|
Post by Sznudzian on May 12, 2020 13:48:09 GMT 1
No to jak i tak grasz to może sprawdź go grzecznie kiedy Sznudzian prosi
|
|
|
Post by DJ Bobo on May 12, 2020 13:49:15 GMT 1
Mikaela - Akwarelista to bardzo fajny konflikt na przyszłe dni, który da wymierne efekty (Tylko bym ich nie wykluczał, bo może być nawet dwóch mafiozów, ale nawet zero). Akwarelistę w konflikcie wspiera Agnieszka, a Mikaelę wspiera Bękart
No kurwa, takie analizy to ja mogę napierdalać seriami. Uwaga, w parze Pikachu - Kukuczka jest dwóch mafiozów, jeden albo nawet zero, pora na csa XD Weź Pikachu, bo dawałeś bardzo fajnie na początku, a teraz takie pierdy. PS. Ja też jbc uważam, że Mikaela niewinna.
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Post by Pikachu on May 12, 2020 13:50:29 GMT 1
Napisałem to dla siebie napinaczu, by potem wyciągać wnioski Ale dobrze! Skoro prosisz to Pikachu spełni prośbę i nie będzie dawał pustych postów z opisem rozgrywki bo to słabe
Pikachu przeprasza : (
|
|
|
Post by Shepard on May 12, 2020 13:51:23 GMT 1
Pikakciuk jak spiął dupsko
|
|
|
Post by Mikaela Shiffrin on May 12, 2020 13:52:29 GMT 1
No to jak i tak grasz to może sprawdź go grzecznie kiedy Sznudzian prosi Ok sprawdziłam, imo zbyt łatwo zmienia głosy w porównaniu do swojego wkładu w grę. Prawdopodobna opcja na mafię, czyli do zweryfikowania.
|
|
|
Rozgrywka
May 12, 2020 13:52:42 GMT 1
via mobile
Post by Austriacki Akwarelista on May 12, 2020 13:52:42 GMT 1
Ile razy z nami grałaś? Shiffrin jest krystalicznie niewinna, chyba że posty pisze jej Doktor Redzik. Kładę tu na szali swoją licencję prywatnego detektywa.
PS. Bodajże Bękart pisał, że gra pierwszy raz po przerwie i na to ktoś się do tego odniósł na takiej zasadzie, że mu wierzy. Ktoś, kto ma czas mógłby znaleźć gdzie to było i kto to tak szybko uwierzył w deklarację Bękarta?
Był tylko post Akwarelisty tego dotyczący: mafiacorner.boards.net/post/7203/threadTak nic więcej odnoszenia sie do Bekarta i jego powrotu do 30 strony włącznie Albo kręcisz, albo źle pamiętasz hmm Ja wierzę, że Bękart jest kimś z IFQ i gra z nami pierwszy raz. Tylko co z tego? Przecież nie napisałem, że jest z tego powodu winny lub nie. Po prostu małego mafijnego pierda puszczam mimo uszu, bo spokojnie mógł go napisać miastowy.
|
|
|
Post by Kmicic on May 12, 2020 13:54:21 GMT 1
No to jak i tak grasz to może sprawdź go grzecznie kiedy Sznudzian prosi Ok sprawdziłam, imo zbyt łatwo zmienia głosy w porównaniu do swojego wkładu w grę. Prawdopodobna opcja na mafię, czyli do zweryfikowania. Proszę mnie nie papugować.
|
|