Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Post by Pikachu on May 12, 2020 14:18:17 GMT 1
Redzik się pewnie uruchomi dzisiaj pod wieczór, oby, ale i tak Pikachu by go wrzucił do poke! PIKA
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 12, 2020 14:18:44 GMT 1
Shiffrin, pisałaś godzinę temu o Redziku, że nie masz zdania. Nie no, jakim cudem doświadczony miastowy może grać w ten sposób? To jest po prostu niemożliwe.
Gdzieś tam padło zdanie, że bronienie Shiffrin uniewinnia Marlowe'a czy Konsultanta, i też raczej przychylam się do tego zdania, bo mafia nie broniłaby mafiozy, która gry tak chujowo. Ale bronienie Shiffrin wyłącznie jednym argumentem "bo tak gra zawsze" może być równie dobrze strategią mafii przy tak szybkiej rozgrywce - i to nawet w wypadku, gdyby Shiffrin nie była w mafii. Jeśli jest z miasta, to o ile nie ma roli (którą pewnie by źle wykorzystała), w mordzie nie padnie, bo łatwo nią sterować, robi za mafię stuczny tłum i zamieszanie, dlatego należy ją trzymać z dala od linczu.
Ale mam pytanie do wszystkich tych, którzy bronią Shiffrin (Marlowe, Konsultant...) i proszę o odpowiedź: czy Shiffrin, mimo że Waszym zdaniem jest z miasta, gra najbardziej mafijnie w tej edycji?
|
|
|
Post by Shepard on May 12, 2020 14:19:00 GMT 1
"Coś", jak we wszystkich XD Przecież typ pisząc kreacyjnie nie napisał jeszcze jednego naprawdę konstruktywnego posta, biorąc przykład ze swoich politycznych wzorców. Takie kreowanie jakichś narracji bez żadnego uzasadnienia i substancji jebie mi mocno. Ciebie nikt nie pytał, BJ Bobo
|
|
|
Post by DJ Bobo on May 12, 2020 14:20:31 GMT 1
zamknij morde Wąski
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 12, 2020 14:20:51 GMT 1
obecnie Shiffrin jest dla mnie tematem zbyt odległym, by ją w ogóle traktować poważnie na tym etapie gry. bez urazy oczywiście.
Statystyczny Redzik
to są dobre tematy, mam nadzieję, że Pikachu zgodzi się tym razem ze mną, jak i ja się z nim zgadzam
|
|
|
Post by Philip Marlowe on May 12, 2020 14:20:59 GMT 1
Marlowe, linczowałbyś Statystycznego? Mógłbym go poczytać, bo nie za bardzo pamiętam jego posty. Jak mi się nie spodoba, to mogę na niego zagłosować. Pod warunkiem, że obiecasz, że nie zasrasz znów w nocy tematu jak dzisiaj, bo w przeciwnym wypadku montuję masówkę na Ciebie, żeby móc bez wkurwienia wejść w temat jutro rano/po pracy, zależy jak będę stał z czasem.
Aczkolwiek mnie kusi też Luka.
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Post by Pikachu on May 12, 2020 14:21:25 GMT 1
Nie zgadzam się na Statystycznego, jest moim czystym! I prawdopodobnie moim przyszłym Trenerem zostaw go, on dużo mądrego powie
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 12, 2020 14:21:28 GMT 1
zwykłe zmarnowanie pierwszego linczu
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 12, 2020 14:22:15 GMT 1
on tylko pytał i pytał, a nawet nie raczył odpowiedzieć na zadawane mu pytania. niewinny w chuj
|
|
Sznudzian
MVP
To ja tu zadaję pytania i przenoszę ciężary
|
Post by Sznudzian on May 12, 2020 14:22:17 GMT 1
Nie gra wcale w sposób tak oczywiście niewinny jak przedstawia to Marlowe. Nie wypierdolił się jeszcze na samej prezencji, ale odpowiedzi na temat innych graczy nie podobają mi się fest.
|
|
|
Post by Mikaela Shiffrin on May 12, 2020 14:23:06 GMT 1
Też mogłabym linczować kogoś z dwójka Redzik/Statystyczny, chociaż kusi mnie ten Marian.
|
|
|
Post by Piękny Marian on May 12, 2020 14:23:17 GMT 1
Coś mi w Panu nie pasuje. Co ci w nim nie pasuje? Nie podoba mi się podejście Pana Bobo, do mojej taktyki "scumhuntingu".
Po prostu mam wrażenie, że jest to osoba lubiąca aktywną grę niż stypę, jednak w jakimś celu stara się zdyskredytować moje działania. Dodatkowo atakuje mnie argumentem, który sam przytoczyłem.
Poza tym nie podobało mi się jego przejście z kreacji do gry: "Jezus maria, jak zobaczyłem 129 stron nabite po nocy, to miałem nadzieję chociaż coś ciekawego przeczytać, a tu same dyskusje konsultanta z samym sobą
opanuj się człowieku"
Wydaje mi się to dość wymuszone. Najpierw wkurza go monolog Konsultanta oraz stypa, a kilka godzin później atakuje mnie za chęć otrzymania podejrzeń względem graczy wcześniej niewymienianych.
Byłem pierwszą przez niego zaatakowaną osobą. Nie próbuje prowadzić polemiki. Na jakiekolwiek prztyczki z mojej strony atakuje określeniami powszechnie uważanymi za wulgarne tj. "dupa".
|
|
|
Post by Shepard on May 12, 2020 14:23:21 GMT 1
Sznudzian, wymień trzech swoich podejrzanych w kolejności alfabetycznej, start
|
|
|
Post by Philip Marlowe on May 12, 2020 14:24:29 GMT 1
Przeważnie to ten najbardziej obsrany atakuje jako pierwszy. Trzeba zadać sobie pytanie, czy mafia ma w tym momencie powód do bycia obsranym? Moim zdaniem nie, bo jednak jest mała szansa, że mafiozo padnie w pierwszym linczu, poza tym mafia na tym etapie jeszcze łatwo może uratować swojego kolegę. Kurwa, serio? Ile razy mafiozo padał w pierwszym linczu? Ile razy się wkopywał pierwszego dnia i nawet jak jeszcze jakimś cudem się uratował, to już był na świeczniku. Tak więc jeśli w mafii jest Kukuczka albo Konsultant (obecnie w to wątpię), ewentualnie Akwarelista, to jak najbardziej mogą być trochę obsrani.
|
|
|
Rozgrywka
May 12, 2020 14:24:41 GMT 1
via mobile
Post by szostybekart on May 12, 2020 14:24:41 GMT 1
Nic ciekawego z Redzikiem nie ma, jego temat się pojawia, ale nie wbija się na pierwszy plan (jak Konsultanta czy Kukuszki) mimo iż parę osob byłoby wielce chętnych hmmmm Bękart, co bys robił z Redzikiem? Niesympatyczny, tak jak Statystyczny, ale autentyczny w mojej opinii - w sensie nie napisał jeszcze wartościowego posta, bardziej się nim będę martwił jeśli nagle się okaże, że to tytan intelektu, na chwilę obecną praktycznie nie widzę jego impactu poza niezdecydowaniem. Niesympatyczni są jeszcze Kukuczka, trochę Akwarelista (ale trochę tylko). Bardzo niesympatyczny jest Marlowe ale tutaj jest ekstraordynaryjnie i na niego nie będę głosował, bo uważam, że jest również bardzo pożyteczny.
|
|
|
Post by Shepard on May 12, 2020 14:25:24 GMT 1
Nie podoba mi się podejście Pana Bobo, do mojej taktyki "scumhuntingu".
Po prostu mam wrażenie, że jest to osoba lubiąca aktywną grę niż stypę, jednak w jakimś celu stara się zdyskredytować moje działania. Dodatkowo atakuje mnie argumentem, który sam przytoczyłem.
Poza tym nie podobało mi się jego przejście z kreacji do gry: "Jezus maria, jak zobaczyłem 129 stron nabite po nocy, to miałem nadzieję chociaż coś ciekawego przeczytać, a tu same dyskusje konsultanta z samym sobą
opanuj się człowieku"
Wydaje mi się to dość wymuszone. Najpierw wkurza go monolog Konsultanta oraz stypa, a kilka godzin później atakuje mnie za chęć otrzymania podejrzeń względem graczy wcześniej niewymienianych.
Byłem pierwszą przez niego zaatakowaną osobą. Nie próbuje prowadzić polemiki. Na jakiekolwiek prztyczki z mojej strony atakuje określeniami powszechnie uważanymi za wulgarne tj. "dupa".
Dzięki Marian, doceniam
|
|
Sznudzian
MVP
To ja tu zadaję pytania i przenoszę ciężary
|
Post by Sznudzian on May 12, 2020 14:26:01 GMT 1
Sznudzian, wymień trzech swoich podejrzanych w kolejności alfabetycznej, start Members->strona 2->Sznudzian->View this member's recent posts
Masz minutę, czas start
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 12, 2020 14:26:10 GMT 1
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Post by Pikachu on May 12, 2020 14:26:20 GMT 1
Mikaela: Chce kreować siebie na pozytywnie-świernietą by miasto ją polubilo i uniewinniło Grzecznie jest (byla) gotowa zabijać Kukulczke wraz z miastem (podpinka wygodna?) Już tak mnie nie uniewinniaj, bo mnie zabiją w mordzie xD ahahahah, ale mafijny post XD Dużo głupich pytań i postów tworzyła Mikaela, by pobudować sobie interakcje i wżycie w miasto Mikaela chętnie pomaga tam, gdzie możę pomóc niskim kosztem (powiedziała mi kto jest danym nickiem, obliczyla mi ilość linczów), ale cięzkiej pracy jakoś wykonać nie chce Na duży Marianowy post zareagowała tylko niewinnym słodkim pytaniem, zamiast wprost wskazaniem, że strasznie śmierdzi tam mafijnym przygotowaniem Pani Mikaelo Shiffrin, proszę podać swoją trójkę i uszeregować ją od najbardziej podejrzanego do najmniej podejrzanego. Na ten moment. 1. Austracki Akwarelista
2. Kukuczka 3. Marian
Ważny post Mikaeli - sa i rzuty Dośc wygodne zresztą!
|
|
|
Post by Shepard on May 12, 2020 14:26:33 GMT 1
Aha, czyli nie masz żadnych, Sznudzian do odstrzału, żegnam
|
|