Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Post by Pikachu on May 12, 2020 14:27:45 GMT 1
Mikaela - CZEMU AKWARELISTA? Wszak zarzucilaś mu mafiowanie, zanim Akwa się nawet obudził! Kukuczka niewinny. Redzik nie mam zdania. Czemu zmieniłaś zdanie na temat Kukuczki, mimo iż wcześniej 3 razy deklarowałaś gotowość głosu na Kukuczkę?
|
|
|
Post by Kandydat na Prezydenta RP on May 12, 2020 14:27:55 GMT 1
Towarzyszu obywatelu Pikachu, skoro taki jesteś pewny, to po co właściwie te kalkulacje? Szykuje się przecież krótka rozgrywka. Odkładanie linczu na bliżej nieokreślone "później" może mieć opłakane konsekwencje dla naszego Miasta, które z tak wielkim trudem odbudowaliśmy z gruzów wojny.
Towarzyszko narciarko, w imieniu Wojskowej Rady Ocalenia Narodowego domagam się przytoczenia tej/tych wypowiedzi. Próbowałem zlokalizować je poprzez forumową wyszukiwarkę, ale z marnym rezultatem. Nie wykluczam jednak, że to wina tejże wyszukiwarki. Wytwór imperialistów z Zachodu, zwyczajne badziewie.
Odniosę się również do kolejnej wypowiedzi towarzysza Pikachu:
Broni? Czy aby na pewno zrozumiałeś, w jakim znaczeniu użyłem tu słowa "bezpiecznik", towarzyszu?
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 12, 2020 14:28:26 GMT 1
Statystyczny dał łącznie ZERO powodów, by jakkolwiek go uniewinnić. ZERO
|
|
|
Post by Mikaela Shiffrin on May 12, 2020 14:29:19 GMT 1
Mikaela - CZEMU AKWARELISTA? Wszak zarzucilaś mu mafiowanie, zanim Akwa się nawet obudził! Kukuczka niewinny. Redzik nie mam zdania. Czemu zmieniłaś zdanie na temat Kukuczki, mimo iż wcześniej 3 razy deklarowałaś gotowość głosu na Kukuczkę? Prześledź jego dzisiejszą twórczość
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 12, 2020 14:29:43 GMT 1
Według mnie nie musimy dzisiaj linczować Mikaeli, od początku dnia celuję przecież w Redzika. Twierdzę tylko, że bardziej mafijną grą niż gra Mikaeli może chyba tylko przyznanie się do bycia mafią wraz ze screenshotem z forum mafii. PONAWIAM PYTANIE - i więcej nie zamierzam. Co poza "ona gra tak zawsze" świadczy o niewinności Shiffrin? Moim zdaniem absolutnie nic, a Pikacu wyciągnął dobre cytaty.
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Post by Pikachu on May 12, 2020 14:30:07 GMT 1
Statystyczny dał łącznie ZERO powodów, by jakkolwiek go uniewinnić. ZERO Zostawiamy go na potem
|
|
|
Post by Philip Marlowe on May 12, 2020 14:30:31 GMT 1
Shiffrin, pisałaś godzinę temu o Redziku, że nie masz zdania. Nie no, jakim cudem doświadczony miastowy może grać w ten sposób? To jest po prostu niemożliwe. Gdzieś tam padło zdanie, że bronienie Shiffrin uniewinnia Marlowe'a czy Konsultanta, i też raczej przychylam się do tego zdania, bo mafia nie broniłaby mafiozy, która gry tak chujowo. Ale bronienie Shiffrin wyłącznie jednym argumentem "bo tak gra zawsze" może być równie dobrze strategią mafii przy tak szybkiej rozgrywce - i to nawet w wypadku, gdyby Shiffrin nie była w mafii. Jeśli jest z miasta, to o ile nie ma roli (którą pewnie by źle wykorzystała), w mordzie nie padnie, bo łatwo nią sterować, robi za mafię stuczny tłum i zamieszanie, dlatego należy ją trzymać z dala od linczu. Ale mam pytanie do wszystkich tych, którzy bronią Shiffrin (Marlowe, Konsultant...) i proszę o odpowiedź: czy Shiffrin, mimo że Waszym zdaniem jest z miasta, gra najbardziej mafijnie w tej edycji? Czemu piszesz o Shiffrin "doświadczony miastowy"? Może i ma dużo doświadczenia, ale też jednocyfrowe IQ, więc nie spodziewaj się, że będzie grać z sensem, bo to po prostu nie nastąpi.
A co do pytania, to tak, dla osoby, która tego gracza nie gra to wygląda jak parodia i gracz do szybkiego odjebania, choć mnie się bardziej w tej chwili nie podoba Luka.
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 12, 2020 14:30:43 GMT 1
IKS DE, znajdź mi powody jego niewinności
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 12, 2020 14:31:18 GMT 1
znajdź mi powody niewinności Statystycznego to zagłosuję na Shiffrin. serio serio
|
|
|
Post by Shepard on May 12, 2020 14:31:18 GMT 1
Shiffrin to nie jest poziom czystej niewinności, wyklaruje się w następnych dniach, na ten moment raczej niewinna, ale nie czytałem za wiele xD
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Post by Pikachu on May 12, 2020 14:31:41 GMT 1
PIKACHU NAUCZONY MIASTEM PROSI nie uniewinniajcie Pikachu bo jeszcze mnie mafia zabije ojej Spoder-man, dziękuje że Ty jedny mnie krytykujesz i chronisz
|
|
|
Post by Shepard on May 12, 2020 14:32:08 GMT 1
Ok.
Spontaniczna masówka na Pikachu?
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 12, 2020 14:32:21 GMT 1
Statystyczny >>>>>>>>> Shiffrin
taka jest prawda, dzbany
owszem, już jej nie uniewinniam na 100%, ale w porównaniu z tym śmiesznym mafiozerkiem jest oazą niewinności
|
|
|
Post by Mikaela Shiffrin on May 12, 2020 14:32:44 GMT 1
Jaki sens ma odstawienie na potem Statystycznego?
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 12, 2020 14:32:46 GMT 1
Czy Mikaela grała w dwóch poprzednich edycjach na tym forum?
|
|
|
Rozgrywka
May 12, 2020 14:32:49 GMT 1
via mobile
Post by Austriacki Akwarelista on May 12, 2020 14:32:49 GMT 1
Marlowe, skoro już łamiesz regulamin, broniąc Shiffrin tożsamością, podaj kto to jest. Ja nie wiem. Jestem ciekaw, kto to jest. Kto w 2020 pisze tą dwójkę zamiast tę dwójkę. Jak dla mnie ona się zgrywa i nie zamierzam z nią pisać, bo to strata energii i czasu, to gorzej niż rozmowa z Piotrem Szumilewiczem. Na dodatek Shiffrin atakowała mnie, że ja chcę aktywnych linczować, a sama pisze o aktywnym Marianie i Statystycznym.
Bękart, pytasz mnie, co sądzę o narciarce Shiffrin? Poważnie? Spytaj się jej, czemu mi wczoraj na pytanie nie odpowiedziała. Co do Marlowe, nie mam zdania. Czasem śmierdzi, czasem plusuje, gość jako pierwszy wyłapał śmierdzący post Luki Modricia. Smród polegał na tym, że w ogóle konkretnie nie odnosi się do rozgrywki, a pisze ogólnie jak zasady wpływają na grę mafii itp. W moim mniemaniu takie posty to głównie domena mafiozy.
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 12, 2020 14:33:04 GMT 1
a brak podejmowania jego tematu tylko mnie utwierdza w przekonaniu o jego winie
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Post by Pikachu on May 12, 2020 14:33:52 GMT 1
Konsultant, ale daj się możę pojawić Statystycznemu i coś powiedziec!
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 12, 2020 14:34:18 GMT 1
Marlowe, Statystyczny bardziej winny, czy nie, TO WAŻNE. IKS DE
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 12, 2020 14:35:05 GMT 1
z dziką chęcią na to czekam, podobnie jak na opisanie z przykładami dowodów jego niewinności. jakoś się nie moge tego doczekać, Pikachu
|
|