|
Post by Konsultant Play on May 12, 2020 14:35:43 GMT 1
a tak dobrze idzie ci w analizowanie i opisywanie danych osób, korelacji
|
|
|
Post by Philip Marlowe on May 12, 2020 14:36:29 GMT 1
Czy Mikaela grała w dwóch poprzednich edycjach na tym forum? Tak.
I nie, nie napiszę wprost, kto to jest.
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Post by Pikachu on May 12, 2020 14:36:36 GMT 1
z dziką chęcią na to czekam, podobnie jak na opisanie z przykładami dowodów jego niewinności. jakoś się nie moge tego doczekać, Pikachu Niewinny jest z zasady bo takie są reguły tej gry
|
|
|
Rozgrywka
May 12, 2020 14:36:59 GMT 1
via mobile
Post by Austriacki Akwarelista on May 12, 2020 14:36:59 GMT 1
Nie podoba mi się podejście Pana Bobo, do mojej taktyki "scumhuntingu".
Po prostu mam wrażenie, że jest to osoba lubiąca aktywną grę niż stypę, jednak w jakimś celu stara się zdyskredytować moje działania. Dodatkowo atakuje mnie argumentem, który sam przytoczyłem.
Poza tym nie podobało mi się jego przejście z kreacji do gry: "Jezus maria, jak zobaczyłem 129 stron nabite po nocy, to miałem nadzieję chociaż coś ciekawego przeczytać, a tu same dyskusje konsultanta z samym sobą
opanuj się człowieku"
Wydaje mi się to dość wymuszone. Najpierw wkurza go monolog Konsultanta oraz stypa, a kilka godzin później atakuje mnie za chęć otrzymania podejrzeń względem graczy wcześniej niewymienianych.
Byłem pierwszą przez niego zaatakowaną osobą. Nie próbuje prowadzić polemiki. Na jakiekolwiek prztyczki z mojej strony atakuje określeniami powszechnie uważanymi za wulgarne tj. "dupa".
Bobo słusznie Cie zaczepia, bo na razie jesteś miałki, niby dajesz kandydatury, ale nie dajesz żadnych konkretów. A czepiasz się, że ktoś się wkurzyl na nocny shitposting? Wiele osób sie wkuryzlo, w tym ja, to mocno utrudnia śledzenie rozgrywki na bieżąco. Aa, Bękart. Zarzucasz mi, że nie podałem argumentów na tę czwórkę, którą wymieniłem. Powiedz mi, jaki sens jest w podawaniu argumentów na Kukuczkę o godzinie 12, gdy już wiele osób go zaczepiło? Nie ma sensu.
|
|
|
Rozgrywka
May 12, 2020 14:37:11 GMT 1
via mobile
Post by szostybekart on May 12, 2020 14:37:11 GMT 1
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 12, 2020 14:37:20 GMT 1
i cyk zmiana głosu, niech zobaczy jakie to fajne uczucie być pod ostrzałem, niech sam coś w końcu da od siebie, jebaniutki
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 12, 2020 14:37:38 GMT 1
obie formy są już poprawne, niestety
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Post by Pikachu on May 12, 2020 14:37:47 GMT 1
Bękart, możesz zagłosowac na tego kogo najbardziej oskarżasz?
Pikaczu chciałby sprawdzić kogo teraz obwiniasz najbardziej
a zamiast spojrzec w wątek
musi przeczesywać twoje posty masowo
Pika pika płaku płaku
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 12, 2020 14:38:54 GMT 1
brak odpowiedzi lub zlanie to też odpowiedź. dziękuję Pikachu
|
|
|
Post by Shepard on May 12, 2020 14:39:23 GMT 1
Sznudzian jak spierdolił, jak go przycisnąłem, hehe
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Post by Pikachu on May 12, 2020 14:39:42 GMT 1
brak odpowiedzi lub zlanie to też odpowiedź. dziękuję Pikachu lepiej powiedz kogo ty masz 100% niewinnego jak cie zabiją
|
|
Sznudzian
MVP
To ja tu zadaję pytania i przenoszę ciężary
|
Post by Sznudzian on May 12, 2020 14:40:17 GMT 1
Akwarelista już drugi raz napisał coś co myślałem sobie w głowie, brawa dla gościa bo zdarza mu się ocierać o bezkresny absolut Sznudzianowego umysłu
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 12, 2020 14:40:25 GMT 1
pytam każdego aktywnego obecnie użytkownika o zdanie na temat Statystycznego. w razie potrzeby przejrzyjcie sam początek do około 20-tej strony
|
|
|
Post by DJ Bobo on May 12, 2020 14:40:53 GMT 1
Czy on w ogóle cokolwiek dzisiaj napisał?
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 12, 2020 14:41:00 GMT 1
po co, przecież mnie nie zabiją. chyba, że mówisz o mafii
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Post by Pikachu on May 12, 2020 14:41:03 GMT 1
Towarzyszu obywatelu Pikachu, skoro taki jesteś pewny, to po co właściwie te kalkulacje? Szykuje się przecież krótka rozgrywka. Odkładanie linczu na bliżej nieokreślone "później" może mieć opłakane konsekwencje dla naszego Miasta, które z tak wielkim trudem odbudowaliśmy z gruzów wojny.
Towarzyszko narciarko, w imieniu Wojskowej Rady Ocalenia Narodowego domagam się przytoczenia tej/tych wypowiedzi. Próbowałem zlokalizować je poprzez forumową wyszukiwarkę, ale z marnym rezultatem. Nie wykluczam jednak, że to wina tejże wyszukiwarki. Wytwór imperialistów z Zachodu, zwyczajne badziewie.
Odniosę się również do kolejnej wypowiedzi towarzysza Pikachu:
Broni? Czy aby na pewno zrozumiałeś, w jakim znaczeniu użyłem tu słowa "bezpiecznik", towarzyszu?
Nie zrozumiałem Pikachu nie rozumie takich konceptów i ktoryś już raz to wychodzi
A co do czekania i kalkukacji, mamy 6 dni a lepiej żeby mafia nam coś pokazała, zanim padnie, skoro i tak musi (Np. Redzik) a głosu to nam nie zmarnuje, mam taką nadzieję!
|
|
|
Post by Shepard on May 12, 2020 14:41:39 GMT 1
pytam każdego aktywnego obecnie użytkownika o zdanie na temat Statystycznego. w razie potrzeby przejrzyjcie sam początek do około 20-tej strony Nie chce mi się specjalnie czytać starych postów, czekam aż się pojawi
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 12, 2020 14:41:49 GMT 1
skończył pisać koło 3 w nocy, co się już kwalifikuje do dzisiaj. poza tym dał już chyba trochę matexu, c'nie?
|
|
|
Post by Philip Marlowe on May 12, 2020 14:42:05 GMT 1
Marlowe, Statystyczny bardziej winny, czy nie, TO WAŻNE. IKS DE Nie mam zdania, sorry. Może po pracy się wczytam w jego posty, jak na razie poczytałem tylko tę jedną stronę, do której wrzucałeś link, Twoja nocna wymiana zdań z nim i jak dla mnie to tam nie ma nic mafijnego. Ot, olał Cię i nie podał podejrzanych. Wydaje mi się, że słąby mafiozo by na siłę jakichś wymyśla, a ktoś bardziej doświadczony by Cię zrzucił na drzewo i olał, ale niewinny też mógłby Cię olać, więc nie przesądzam. Tak więc jeśli bazujesz na tym, to ja się nie przyłączam. Jeśli jest coś innego, to doczytam i dam znać, co sądzę.
|
|
|
Post by Jerzy Kukuczka on May 12, 2020 14:42:15 GMT 1
Jestem, melduję się. Zajebujemy mnie, czy poszliście po rozum do głowy?
|
|