|
Post by Konsultant Play on May 12, 2020 14:42:59 GMT 1
ok, to inaczej, jak oceniasz dzisiejszą grę Kukuczki? tak chujowy miastowy, czy mafiozo?
|
|
Sznudzian
MVP
To ja tu zadaję pytania i przenoszę ciężary
|
Post by Sznudzian on May 12, 2020 14:43:13 GMT 1
Sheparda doceniam
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 12, 2020 14:43:45 GMT 1
dla mnie też Shepard obecnie top niewinnych
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Post by Pikachu on May 12, 2020 14:45:46 GMT 1
Jestem, melduję się. Zajebujemy mnie, czy poszliście po rozum do głowy? A przekonasz miasto do Redzika albo Wspinaczkowej Pani? Pikachu chętnie by widział jak na nich nagabujesz Zatem zamiast atakować losowe osoby jak masz w zwyczaju wypowiedz się o *Redizku *Mikraeli *Akwareliście Bo oni wszyscy dla Ciebie są dość istotni Dziekuje!
|
|
|
Post by Jerzy Kukuczka on May 12, 2020 14:45:46 GMT 1
Btw, jedna rzecz, o której miałem napisać wcześniej, a zapomniałem, bo byłem non stop atakowany. Odnośnie nocnego shitpostingu Konsultanta: w takiej wersji hard nie widziałem chyba jeszcze nigdy w tej grze (niemal samodzielne zajebanie całej strony) i na mnie zrobiło wrażenie próbę pokazania na siłę, że nie jest się w mafii zgodnie z twierdzeniem, które padło gdzieś w poprzedniej edycji, że "mafiozo tak nie shitpostuje w temacie z rozgrywką, bo ma od tego mafijne, więc niewinny".
Po prostu miałem wrażenie, że gość aż przesadził, przejaskrawił to.
Jeśli pytacie czy coś z tego wynika to niewiele więcej, niż to co już wiemy, ale ku pamięci własnej chciałem odnotować, zanim mi umknie.
|
|
|
Post by Philip Marlowe on May 12, 2020 14:46:01 GMT 1
Co Ty kurwa pierdolisz, człowieku? Nie dość, że poprawiasz gościa błędnie, to jeszcze nie czytasz ze zrozumieniem. On się pyta "Kto pisze?" Jestem ciekaw, kto to jest. Kto w 2020 pisze tą dwójkę zamiast tę dwójkę. Przecież "Kto jest napisane" brzmiałoby debilnie.
|
|
|
Post by Jerzy Kukuczka on May 12, 2020 14:46:11 GMT 1
ok, to inaczej, jak oceniasz dzisiejszą grę Kukuczki? tak chujowy miastowy, czy mafiozo?
Sam jesteś chujowy, ale czy miastowy to nie wiem
|
|
|
Rozgrywka
May 12, 2020 14:46:38 GMT 1
via mobile
Post by Austriacki Akwarelista on May 12, 2020 14:46:38 GMT 1
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 12, 2020 14:47:23 GMT 1
meh, dobra, Kukuczka jednak winny, nie było tematu
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 12, 2020 14:47:40 GMT 1
Statystyczny Miastowy wczoraj, jak już opuścił kreacje, przede wszystkim atakował Ciebie, Konsultancie, i domyślam się, że mimo wszystko to jest podstawa, dla której Ty go atakujesz. Niemniej, robił to trochę w podejrzany sposób, ale tylko trochę, bo na ogół mafiozi nie wybierają sobie jednego gracza do ataku. Zresztą Statystyczny Miastowy to troll, dość zabawny zresztą. Pytanie - czy według Ciebie, Konsultancie, to było chamskie podpięcie? Nie wykluczam jego winy, ale moim zdaniem trzeba mu się przyjrzeć, bo zlinczowanie go dzisiaj będzie pochopną decyzją. Tak czy siak ma jeszcze ponad pięć godzin, żeby się wkopać.
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Post by Pikachu on May 12, 2020 14:48:51 GMT 1
Przecież Miastowy nie zrobił podpięcia, tylko zainicjował właśnie (nieudaną) masówkę na Konsultancie
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 12, 2020 14:49:00 GMT 1
Statystyczny atakował mnie wbrew temu, co napisał wcześniej, do tego dowalił się do Kukuczki i zamiast pociągnąć jego temat to skupił się na mnie zadając nierzadko idiotyczne pytanie, nie odpowiadając na żadne z moich. zdecydowanie najlepszy miastowy tej edycji
|
|
|
Post by Shepard on May 12, 2020 14:49:03 GMT 1
Lecimy dzisiaj w Szyfranta Zieloną Gąskę
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 12, 2020 14:49:25 GMT 1
a atakuję go, bo zaczął mnie atakować, tak było, nie zmyślam <urban.jpg>
|
|
|
Rozgrywka
May 12, 2020 14:49:56 GMT 1
via mobile
Post by szostybekart on May 12, 2020 14:49:56 GMT 1
Bękart, możesz zagłosowac na tego kogo najbardziej oskarżasz? Pikaczu chciałby sprawdzić kogo teraz obwiniasz najbardziej a zamiast spojrzec w wątek musi przeczesywać twoje posty masowo Pika pika płaku płaku ja już powiedziałem czym się kieruje przy pierwszym głosowaniu i co musi się wydarzyć żebym się tym przestał kierować, póki co się nie wydarzyło, więc jak uważam Cię za ultraniewinnego, tak prośby w ten deseń powodują że zaczynam myśleć, że możesz mieć jakiś interes w większej kontroli głosowania - a to akurat przymiot wyłącznie mafii nie podoba mi się zbyt łatwe odpuszczenie Kukuczki i Konsultanta, ale nadal jestem bliżej twierdzenia że ich można brać w pakiecie, więc rozumiem racjonalność na ten moment Akwarelista nie gra zbyt dobrze, nie podobała mi się ta czwörka wskazanych, żeby po prostu kogoś wskazać, nie przepadam też za nim, bo nie wnosi wartości dodanej, ale mamy jeszcze trochę czasu nie oskarżam nikogo wprost, już pisałem dlaczego, to co myślę o paru wymienionych przeze mnie to bardziej soft i szukanie słabego ogniwa mogę ewentualnie wskazać kogo na pewno bym nie odstrzelił, drążąc bardziej ewentualnie w midgame (stan faktyczny na dokładny moment pisania tego posta): Marlowe Mickaela Osiecka jeśli potrzebujesz jakichś postów to służę pomocą, jak dla Marlowe'a - ja pamiętam każdy
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 12, 2020 14:50:36 GMT 1
Przecież Miastowy nie zrobił podpięcia, tylko zainicjował właśnie (nieudaną) masówkę na Konsultancie Też miałem takie wrażenie i szukałem potwierdzenia. Nie przyłączę się do linczu na Statystycznym.
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 12, 2020 14:50:58 GMT 1
ZNAJDŹCIE MI DOWODY JEGO NIEWINNOŚCI
|
|
|
Post by Jerzy Kukuczka on May 12, 2020 14:51:13 GMT 1
Jestem, melduję się. Zajebujemy mnie, czy poszliście po rozum do głowy? A przekonasz miasto do Redzika albo Wspinaczkowej Pani? Pikachu chętnie by widział jak na nich nagabujesz Zatem zamiast atakować losowe osoby jak masz w zwyczaju wypowiedz się o *Redizku *Mikraeli *Akwareliście Bo oni wszyscy dla Ciebie są dość istotni Dziekuje!
Chyba z konia spadłeś, pokemonie, będę grał zgodnie z własnymi przeczuciami i przekonaniami, a nie tak, żeby Ciebie zadowolić, nawet jeśli mam Cię póki co za jednego z czystszych i liderującego miastu. xD
Pisałem już o dwóch ostatnich, Akwarelista mi zaśmierdział wczoraj, dziś się mocno uaktywnił, muszę się w to wczytać, ale tak ad hoc to nie podobał mi się sposób, w jaki się na mnie podpiął (i chyba nawet głos wysłał) jako któraś tam osoba z rzędu i to już zupełnie bez żadnego uzasadnienia. Jak najbardziej do odjebania.
Mikaela idealnie nijaka, a to, co napisaliście skłaniałoby mnie do zostawienia jej przynajmniej na kolejny dzień lub dwa, tzn. nie widzę u niej jakiejś specjalnej mafijności, którą forsujecie z Osiecką.
O Redziku nic ciekawego Ci nie napiszę, w ogóle tempo jest spore, trzeba się trochę przyzwyczaić do poszczególnych kreacji, ułożyć sobie w głowie obraz każdego gracza, bardzo mi przykro, ale w moim przypadku potrzeba na to trochę czasu i o Redziku kompletnie nic nie sądzę póki co.
|
|
|
Rozgrywka
May 12, 2020 14:51:28 GMT 1
via mobile
Post by szostybekart on May 12, 2020 14:51:28 GMT 1
dziękuję, bardzo się śmiałem do siebie jak to pisałem natomiast Marlowe urasta do rangi gbura edycji, a jednocześnie ma u mnie tymczasowy immunitet, czuję się jak w nieszczęśliwym małżeństwie
|
|
|
Post by DJ Bobo on May 12, 2020 14:51:38 GMT 1
Ja na narciarę dzisiaj głosu nie oddam na pewno, na Reda mogę. Statystyczny dał bardzo mało materiału, ocenianie pierwszych czterech godzin jest mało miarodajne jak dla mnie, szczególnie nocnych. Typ ledwie z kreacji zdążył wyjść. Plus dzisiaj jest tak blisko glona, że bliżej mógłby być nie wypowiadając się w tej edycji w ogóle. Red dał więcej smrodu z mojego punktu widzenia.
|
|